28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

Cincinnatus
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Cincinnatus » 28 feb 2012, 23:57

Limuntos je napisao/la:ja ne znam...jesu li nasi igraci toliko rahiticni ili legea pravi takve dresove da svi nasi igraci izgledaju k'o rasutinje u njima...
Ko da su uzeli kese za krompir i samo ofarbali i okruzili rupe za ruke.. fuj.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 feb 2012, 23:58

Šteta što nismo ostvarili taj veliki remi protiv velikana, ali igra je bila dosta dobra ....Jedina zamjerka je to petljanje u odbrani, Spahić skoro pa ne zna loptu samo izbit nego mora pokazat driblerske kvalitete, čovjek opsjednut time...

Nasmijao sam se dosta ovome o dogovoru 2 saveza :lol: :lol: :lol: Znači kad odigramo loše, onda je to realno, a kada odigramo dobro to je nerealno. A opet i kad izgubimo od veliki poput Portugala, tad opet za neke nismo smjeli izgubit jer mi smo sila koja mora biti na velikim takmičenjima. Tako da našem narodu nikad ugodit :)

Brazil svakako nije više jak ko nekad, ali ima i dalje jaku reprezentaciju, zato našima svaka čast na odigranom i pruženo. Ovo je bilo časno. Jedna stvar je isto primjetna, mi kada nismo pod pritiskom rezultata mi protiv velikih odigramo dobro, a kada to jesmo onda odigramo dosta nesretnije ( Primjer: druga utakmica baraža protiv Portugala).
Znači da još malo moramo radit na psihičkom planu, a i prije svega se okanit tih gluposti i driblanja u odbrani, to nas je već jednom skupo koštalo, samo se sjetimo Francuske.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 28 feb 2012, 23:58

Limuntos je napisao/la:ja ne znam...jesu li nasi igraci toliko rahiticni ili legea pravi takve dresove da svi nasi igraci izgledaju k'o rasutinje u njima...
uopšte se ne sužavaju prema kukovima, isto haljina.. imaš osjećaj da naši imaju kukove ko severina

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 28 feb 2012, 23:58

Fakat.Gledam onaj Afrički kup nacija i vidim da tamo nekakve Zambije, Gaboni i sve vrste Gvineja imaju Adidas, Nike, Pumu...a mi se i dalje patimo s ovom Legeom :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 feb 2012, 00:01

posebno me "fasciniraju" ovi prorezi za glavu (ne želim ih nazvat drugim imenom)

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 feb 2012, 00:06

jos kad sam vidio rahimica veceras u dresu, predstava je za mene bila zavrsena :lol: :lol: on je ionako izdefiniran u tijelu, a jos kad su mu navukli ovu spavacicu, show :lol: :lol: :lol:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 29 feb 2012, 00:07

sve u svemu nije loše, odigrali su solidno kad skontaš da je Brazil bio protivnik ali u svakom slučaju moji zaključci poslije utakmice:

Ibričić, Rahimić, Maletić ne zaslužuju više poziv u reprezentaciju, Ibričić i Maletić nikad nisu ni bili kalibar za repke dok je Rahimićevo vrijeme jednostavno prošlo umjesto njih dovest Zebu, Višću i Bešića vratit u prvi tim. Zeba je izmislio nogomet za Ibričića pa i Misketa kad je u ovakvoj formi.
🔵⚪

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 29 feb 2012, 00:07

Limuntos je napisao/la:jos kad sam vidio rahimica veceras u dresu, predstava je za mene bila zavrsena :lol: :lol: on je ionako izdefiniran u tijelu, a jos kad su mu navukli ovu spavacicu, show :lol: :lol: :lol:
Ma Rahima je Apolon, kakav Alves kakvi bakraci :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 29 feb 2012, 00:08

Blue_He4rt je napisao/la:
hodža je napisao/la:
Blue_He4rt je napisao/la:
Gdje je bio dos Santos Averinos Luizao Nazario de Lima Ricardo NEYMAR ? :mrgreen:

ko je to ? :roll: :roll:

:mrgreen:

Mislim da je onaj sa kosom poput strehe od trospratne kuce.Nisam vidio smjesnije frizure u zivotu.A dobro i pegla loptu,mog`o bi i sa vesom probati.

na ovog misliš :roll:

slika

Postao/la 0oo0 dana 29 feb 2012, 01:07

Zeba je izmislio nogomet za Ibričića pa i Misketa kad je u ovakvoj formi.
:lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 29 feb 2012, 00:09

Shanks je napisao/la:
Fakat.Gledam onaj Afrički kup nacija i vidim da tamo nekakve Zambije, Gaboni i sve vrste Gvineja imaju Adidas, Nike, Pumu...a mi se i dalje patimo s ovom Legeom :roll:
ko zna kakvi su se ugovori potpisivali prije , mozda nemaju izbora nego te furati

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 feb 2012, 00:11

Goalgetter je napisao/la:Iz ovog sporog veznog reda je izvucen maximum, sa Viscom, Stevanovicem, Lulicem, pa i Mujdzom, ce ovo bolje fercerati.
slazem se! ovo je maximum nasih igraca,a treba imati u vidu da pola njih ne igra u svom klubu,kao sto su Misimovic,Ibricic,Rahimic,Zahirovic,Medunjanin,Salihovic...plus bez Lulica i Mujdze-nasa dva najbrza igraca! kad ovi igraci budu standardni,i uz Viscu i Stevanovica,mislim da u kvalifikacijama bez problema mozemo svakoga dobiti! Brazil ima strasnu ekipu,kud ces dale kad im je Hulk na klupi za rezerve.... prije utakmice svi bismo potpisali ovakav rezultat,ali eto malo je falilo da napravimo senzaciju,mada smo je u neku ruku i napravili... samo naprijed Zmajevi!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 feb 2012, 00:12

Igrali smo protiv jedne od najjacih selekcija svijeta, i izgubili nesretno 2:1, iako smo imali bolje prilike. Odlicna igra nasih momaka i jedna lijepa prijateljska utakmica. Shvata li neko da se ugovor sa Legeom mora odraditi do kraja, osim ako ne zelimo da bude raskinut na nasu stetu?
Ali ne, utakmica je nastimana, dresovi ne valjaju, Dzeko je kloc, Pape je teleci pogled, Osim je slagiran, Brazil nas je pustao, Misimovic je debeo, Papac je kreten, Spaha je alkoholicar, Begovic vise voli Kanadu, Rahimic je star, Medunjanin je lijen, niz se nastavlja...
E, pa, sta ste to vi uradili pa reprezentirate ovu napacenu zemlju? Nista, i tako ce vjerovatno i ostati. Znam da je tako svugdje, ali kod nas je ogromna koncentracija nezadovoljnih ljudi na jednom metru kvadratnom.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 29 feb 2012, 00:14

storm_raider je napisao/la:Igrali smo protiv jedne od najjacih selekcija svijeta, i izgubili nesretno 2:1, iako smo imali bolje prilike. Odlicna igra nasih momaka i jedna lijepa prijateljska utakmica. Shvata li neko da se ugovor sa Legeom mora odraditi do kraja, osim ako ne zelimo da bude raskinut na nasu stetu?
Ali ne, utakmica je nastimana, dresovi ne valjaju, Dzeko je kloc, Pape je teleci pogled, Osim je slagiran, Brazil nas je pustao, Misimovic je debeo, Papac je kreten, Spaha je alkoholicar, Begovic vise voli Kanadu, Rahimic je star, Medunjanin je lijen, niz se nastavlja...
E, pa, sta ste to vi uradili pa reprezentirate ovu napacenu zemlju? Nista, i tako ce vjerovatno i ostati. Znam da je tako svugdje, ali kod nas je ogromna koncentracija nezadovoljnih ljudi na jednom metru kvadratnom.
oplodi me !!

POTPIS :!:
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 29 feb 2012, 00:15

0oo0 je napisao/la:sve u svemu nije loše, odigrali su solidno kad skontaš da je Brazil bio protivnik ali u svakom slučaju moji zaključci poslije utakmice:

Ibričić, Rahimić, Maletić ne zaslužuju više poziv u reprezentaciju, Ibričić i Maletić nikad nisu ni bili kalibar za repke dok je Rahimićevo vrijeme jednostavno prošlo umjesto njih dovest Zebu, Višću i Bešića vratit u prvi tim. Zeba je izmislio nogomet za Ibričića pa i Misketa kad je u ovakvoj formi.
WTF??? sine dragi,sta si ti gledao?
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 feb 2012, 00:27

dao Ronaldinho dres Rahimiću i reko mu da ga da unuku :lol: :lol: :lol:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 feb 2012, 00:28

Limuntos je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Igrali smo protiv jedne od najjacih selekcija svijeta, i izgubili nesretno 2:1, iako smo imali bolje prilike. Odlicna igra nasih momaka i jedna lijepa prijateljska utakmica. Shvata li neko da se ugovor sa Legeom mora odraditi do kraja, osim ako ne zelimo da bude raskinut na nasu stetu?
oplodi me !!

POTPIS :!:
Dogovoricemo se :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 00:31

Nesto tanko kriticara ,veceras.
jest da smo fasovali ali slabo valjda materijala za potpale. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 feb 2012, 00:33

Šta vam je ljudi, nemamo mi love za Nike, Adidas itd itd :lol: :mrgreen:

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 29 feb 2012, 00:35

Imal ko klip kad onaj mali brazilac uradi rolling i prodje trojicu :D msm. da je to bilo kad je tek bio uso u igru ..

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 29 feb 2012, 00:38

ono kad se papac uhvatio za leđa :lol: :lol:
meni bi bilo ofirno ondje pokazat da sam se slomio, frajer ga bacio na usta, on ustaje za leđa se hvata :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.