Cisto da se osiguramo svakako cemo dici ovaj trofej.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
da mislim da bi to bilo tobraoolyo je napisao/la:A kako tih 11 sezona utiče na ovu sadašnju? Trenutno su mi bitni taman koliko i Budućnost, Radnički ili Cedevita.neno#4 je napisao/la: Sve manje pisem ovdje, jer imam masu obaveza. Jedino vikendom stignem procitati ponesto. Cuj koga briga? Treba da te bude briga, jer 11 sezona nije malo. Kako malo, ja bi rekao puno![]()
1. iz regularnog i osvajač F4. Ako je to ista ekipa, onda i drugoplasirani iz regularnog. Trećeplasirani iz regularnog ide u kvalifikacije, osim ako 4. iz regularnog osvoji F4, tada 3. ne ide nigdje a 2. iz regularnog ide u kvalifikacije.Devil je napisao/la:Jbm li ga ako ja kontam ko ide u Evroligu.![]()
![]()
Otkud sada to @under da pobeda u 1/2 finalu PArtizanu garantuje EL.Valjda je bitno da tamo bude prvoplasirana ekipa iz regularnog dela da bi Partizan bez obzira na ishod otisao u EL.
šališ se?nerminh74 je napisao/la:Devil je napisao/la:Bio sam na utakmici do onoga trenutka kada je u 4/4 Cedevita prisla na 11 poena razlike,a onda Vuk i Lazic trojkama vracaju na 17,mislim da je to na nekih 6 minuta do kraja.Tada sam izasao jer ipak prioritet dana je bio vaterpolo,a tu je vec bilo reseno.
Celu utakmicu smo odigrali na visokom nivou,Vukoicic je odlicno rotirao ekipu,odmarao sve sto je bilo potrebno da se odmori,a u svakom trenutku je imao nekoga ko se razigravao.Sada Pionir ima da gori,Galata dolazi,u ovakvoj euforiji mislim da bi i Arena bila popunjena,ovako moracemo da se zadovoljimo "samo" sa prepunim Pionirom.A onda verovatno mec za Euroligu,ko dobije mislim da je to to.Mada ima jos da se igra,cak i da Igokea dobija pa se "odlepi" mislim da nije nedostizno.Bice to dve odlicne utakmice u par dana.
underPFC dana
postoji opcija i da igokea odustane od EL da bi vi otisli
Jedno 4 puta lošiju od one u Laktašima.lumani je napisao/la: ima banja luka dvoranu
braoolyo je napisao/la:Ne bi dvorana bila problem Laktašima, to je i Miško Ražnatović potvrdio a od njega je teško naći kompetentnijeg za bilo šta u evropskoj košarci.Sad, kako bi ljudi u RS gledali na to neminovno povećanje Igokeinog budžeta koje ne bi proisteklo iz Dodikovog džepa, to je pitanje.
Jedno 4 puta lošiju od one u Laktašima.lumani je napisao/la: ima banja luka dvoranu
ja koliko znam da je minimalna granica za EL 5000, a dvorana u laktasima mislim ima 3500 fiksnih sjedista, a veoma tesko da se moze nagurati jos 1500 i pored toga cak mislim da EL ima ogranicenje za broj montaznih mjestabraoolyo je napisao/la:Ne bi dvorana bila problem Laktašima, to je i Miško Ražnatović potvrdio a od njega je teško naći kompetentnijeg za bilo šta u evropskoj košarci.Sad, kako bi ljudi u RS gledali na to neminovno povećanje Igokeinog budžeta koje ne bi proisteklo iz Dodikovog džepa, to je pitanje.
Fazon je da ako Dodo izgubi na sledećim izborima Igokee nema niđe baš kao prošli put....braoolyo je napisao/la:Ne bi dvorana bila problem Laktašima, to je i Miško Ražnatović potvrdio a od njega je teško naći kompetentnijeg za bilo šta u evropskoj košarci.Sad, kako bi ljudi u RS gledali na to neminovno povećanje Igokeinog budžeta koje ne bi proisteklo iz Dodikovog džepa, to je pitanje.
- Cedevita se ugura na Final Four ABA lige, odigra dvije sjajne utakmice na završnom turniru, osvoji naslov pobjednika ABA lige i direktan plasman u Euroligu. Po propozicijama natjecanja - time i automatsko mjesto u ABA ligi naredne sezone, bez obzira na plasman u prvenstvu.
To nam je i bilo jasno odma',ali sta se desava ako je pobednik F4 ujedno i pobednik lige.To nam vecini nije jasno.nerminh74 je napisao/la:ovo je citat iz jednog teksta gdje se vidi da direktan EL mjesta dobijaju prvi iz regionalnog djela sezone i pobjednik F4 turnira
- Cedevita se ugura na Final Four ABA lige, odigra dvije sjajne utakmice na završnom turniru, osvoji naslov pobjednika ABA lige i direktan plasman u Euroligu. Po propozicijama natjecanja - time i automatsko mjesto u ABA ligi naredne sezone, bez obzira na plasman u prvenstvu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.