FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 11 nov 2012, 10:31

Zoom088 je napisao/la:Mislis pobjeda ne dolazi U PITANJE :D.

Pobjeda dolazi u obzir, itekako :D.

Nego, danas...

SRCE NA TEREN I IGRAJTE ZA NAS!!!

[youtube][/youtube]
ma joj subota sinoc bila, pa nisam bas dobro to napiso :D Sve u svemu ispravio sam se..

Pobjeda nas jedino zanima, i to sa jedno 2-3 razlike :P

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 nov 2012, 12:07

sodagrad je napisao/la:http://www.rtvlukavac.ba/ evo ko nije u prilici da dođe na utakmicu danas ima na radiju od 13h........;)idemo po nova tri boda i plasman na 4 mjesto na tabeli, NAPRIJED RADNIČKI LJUBAVI MOJA
Tačnije, biće javljanje na poluvremenu i na kraju utakmice. Znam iz pouzdanih izvora (prva ruka) :lol:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 nov 2012, 14:01

Koji je rezultat niko se ne javi na poluvremenu ?.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 nov 2012, 15:36

Tehnicki problemi. Jucer cijeli dan nestajalo struje u Lukavcu pa je vjerovatno nesto pregorilo u studiju.

Uglavnom 3-1 zavrseno, u korist Radnickog.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 nov 2012, 15:54

Cestitke,kakvi su siuksi bili. :D

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 nov 2012, 15:55

terabajt je napisao/la:Cestitke,kakvi su siuksi bili. :D
SIOUX bez izgubljenog boda ove sezone. :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 nov 2012, 15:58

Svaka čast na nas, dobra utakmica i upisana 3 boda.
Sudija me razočarao, tendeciozno suđenje cijeli susret. Sve se sudilo za goste, al ni 11 prema 13 za goste nije im bilo dovoljno da nebudu poraženi.

MladostPuracic
Kontakt:

Post Postao/la MladostPuracic » 11 nov 2012, 15:59

studeni je napisao/la:Svaka čast na nas, dobra utakmica i upisana 3 boda.
Sudija me razočarao, tendeciozno suđenje cijeli susret. Sve se sudilo za goste, al ni 11 prema 13 za goste nije im bilo dovoljno da nebudu poraženi.
Zadnjih 15 min. se totalno okreno Budućnosti, iznenadilo me koliko je navijao na momente.
http://www.nkmladost.ba - Službena web stranica NK Mladost Puračić
http://www.facebook.com/Mladost.Puracic - FACEBOOK stranica NK Mladost Puračić

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 nov 2012, 16:02

studeni je napisao/la:Svaka čast na nas, dobra utakmica i upisana 3 boda.
Ma druže suđenje generalno loše, mi više oštećeni jer smo imali daleko više prilike i lopte u posjedu. Pred kraj je postao malo bezobrazan pa je onda namjerno nas cjedio, a i Budućnost se malo probudila nakon što smo im poklonili gol iz nepostojećeg faula.

Najjači detalj kad su se sudarili naši Džanić i Slomić, a on svira faul za Budućnost, čak se i igrač Budućnosti (Sarajlić, ako se ne varam) iznenadio, ono bio je udaljen metar od tog sudara. Ali kako je loš vjerovatno bi i nama dao taj faul da su se protivnička dva igrača sudarila.

Ono što je za svaku pohvalu jeste da su gotov svi proradili danas (do sada po jedan-dva igrača su se isticala, ali danas su zasijali svi onako horski).

Idemo u Goražde da se igramo, pa šta bude bude - šteta što nećemo imati Vojvode tamo.
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 11 nov 2012, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 nov 2012, 16:03

Casp3r je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:U nedelju izgleda pravo kasno proljeće, valjda bude i utakmica dobra kao vremenska prognoza :) ulica 25. novembra is the place to be.
I pobjeda Radničkog za oproštaj od domaće publike za prvi dio sezone.....lijepo vrijeme i dobre igre Radničkog, zatim kantonalni derbi privuće i veliki broj gledalaca na tribine, isto tako i veliki broj Siouxa sigurno i proslava nove pobjede i dobrog plasmana.....:)
Još da si dodao neku sliku, da raja vidi da si putovao u budućnost i vidio kako Budućnost gubi od Radničkog :)
Šta ima Casper, eto jesam li pogodio, znaš šta ću ti reći sad, uzimamo i bod u Goraždu naredne subote........;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 nov 2012, 16:05

sodagrad je napisao/la:Šta ima Casper, eto jesam li pogodio, znaš šta ću ti reći sad, uzimamo i bod u Goraždu naredne subote........;)
Svaka čast, ja ti kažem više volim što sam ja mašio, a Radnički pobjedio - nego da je obratno, složiti ćeš se.

A teško će biti u Goraždu, idemo bez šefa, te Jusufović zbog žutih.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 11 nov 2012, 16:08

Po meni danas najbolji na terenu u ekipi Radničkog su Trumić, Slomić odigrao danas najbolje kako je u Lukavcu dobar i gol je dao, zatim Džanić do povrede je bio odličan uz Jusufovića u odbrani ti igrači su se za mene danas isticali više od ostalih, ali to ne znači da i ostali nisu dali doprinos današnjoj pobjedi, to je već 6 utakmica zaredom bez poraza (5 pobjeda i jedan remi) sve čestitke Vojvodiću, igračima, upravi i naravno Siouxima, nema veze spremit će to šef i dati upute Maršaleku i Softi, idemo se nadigravati pa šta bude, koga nema bez njega se može i mora........;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 nov 2012, 16:13

Predviđanje druga Maniaacs_
Bugojno (20.10.): NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X slika
Lukavac (28.10.): FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1 slika
V. Kladuša (3.11.): FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2 slika
Lukavac (11.11.): FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1 slika
Goražde (17.11.): FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2

Još malo pa gajbara :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 11 nov 2012, 16:17

Zadovoljan sam pobjedom, ali razocaran time sto su komšije iz Banovića očigledno preko sudija pokušali namiriti izgubljene bodove kod kuće u prošlom kolu.

Ipak, najbolja partija fudbalera Radničkog u dosadašnjem dijelu prvenstva nije im to dozvolila.

Idemo dalje ;)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 11 nov 2012, 16:19

Casp3r je napisao/la:Predviđanje druga Maniaacs_
Bugojno (20.10.): NK Iskra Bugojno - FK Radnički Lukavac - X slika
Lukavac (28.10.): FK Radnički Lukavac - FK Krajina Cazin - 1 slika
V. Kladuša (3.11.): FK Krajišnik V. Kladuša - FK Radnički Lukavac - 2 slika
Lukavac (11.11.): FK Radnički Lukavac - FK Budućnost Banovići - 1 slika
Goražde (17.11.): FK Goražde - FK Radnički Lukavac - 2

Još malo pa gajbara :)
Pripremi se, trebas unaprijed ba kupit :P heh..Da me bar na kladionici ide ovako kad igram, al nista od toga ..
A sto nema Vojvode u Gorazdu?? A sto se tice Jusufovica ja mislim da mozemo nac neku zamjenu, adekvatnu za tu poziciju, bar u pola da igra kao Jusufovic..

A ja mislim da ne mozemo izgubit u Gorazdu, kako je krenulo, bez poraza, ja mislim da ce se momci potrudit da urade najbolje, ipak su ih danas Siouxi ispostovali do maximuma..
I ja bi da cestitam igracima Radnickog, danas su pravo zablistali, cak je i 'kantonalni derbi' prosao sa vise golova..Sto znaci da su momci se uigrali, koliko toliko, i da nema sanse da ne uzmemo 3 boda tamo ;)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 nov 2012, 16:21

Maniaacs je napisao/la:A sto nema Vojvode u Gorazdu??
Isključiše ga pred sam kraj... kad nam bez ono potrebe ikakve dva auta za redom uzima, ono pred Vojvodom i delegatom i 4. sudijom, preofirno i eto...

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 11 nov 2012, 16:24

Svaka čast igračima na zasluženoj pobjedi, svi odigrali odlično, za onakvo zalaganje nemam riječi - onako se bori za Plavi dres.

Džanić danas pravo dobar, zasluženo danas u prvih 11
Trumić odličan, zna momak lopte, što jest jest'
Slomić danas odigrao po meni najbolje do kako je došao
Jare standardno dobar, odbrana sve više i više sigurnija.

Sudiji se sjetim familije, suđenje (pogotov u drugom poluvremenu) nevjerovatno.

Sve za 10, NIKO KAO RADNIČKI SODA.

Idemo dalje, sljedeće Goražde, bit će teško, al možemo do bod(ova) sa ovakvim zalaganjem.
Što se Jusufovića tiče, ima tu Ćejvanović, koji se isto tako dobro snalazi na štoperu, jak u skoku baš kao i Jusufović.
1921
1989

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 11 nov 2012, 16:32

Casp3r je napisao/la:
Maniaacs je napisao/la:A sto nema Vojvode u Gorazdu??
Isključiše ga pred sam kraj... kad nam bez ono potrebe ikakve dva auta za redom uzima, ono pred Vojvodom i delegatom i 4. sudijom, preofirno i eto...
Aha, nisam ja to primjetio stvarno, ne znam kako, jesu sudije ukrale sto god se ukrast moze, ali evo moze se i protiv sudija, nasi su to danas dokazali..
VolimRadnicki je napisao/la:Svaka čast igračima na zasluženoj pobjedi, svi odigrali odlično, za onakvo zalaganje nemam riječi - onako se bori za Plavi dres.

Džanić danas pravo dobar, zasluženo danas u prvih 11
Trumić odličan, zna momak lopte, što jest jest'
Slomić danas odigrao po meni najbolje do kako je došao
Jare standardno dobar, odbrana sve više i više sigurnija.

Sudiji se sjetim familije, suđenje (pogotov u drugom poluvremenu) nevjerovatno.

Sve za 10, NIKO KAO RADNIČKI SODA.

Idemo dalje, sljedeće Goražde, bit će teško, al možemo do bod(ova) sa ovakvim zalaganjem.
Što se Jusufovića tiče, ima tu Ćejvanović, koji se isto tako dobro snalazi na štoperu, jak u skoku baš kao i Jusufović.
Naravno da Cejvanovic moze, samo da se potrudi, moze on odigrat isto kao Jusufovic, siguran sam, kvalitetan je momak, nema se tu nista pricat..
A dodao bi jos da je i Mirhad mali bio dobar, veoma dobar, dosta je lopti presjeko, veoma jak u duelu..Sta reci nego, u jednoj rijeci MASINA

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 11 nov 2012, 16:38

Mislim da ovdje sudija nije sudio za Banovice već više za neku treću zainteresovanu stranu. I njima je podijelio dosta kartona, izgleda da je cilj bio da uzmu bod a da ih što više zaradi suspenziju za sl kolo. Možda griješim, al moglo bi biti i ovo!

PS: Svi momci su odigrali za 5+, nebi nikog posebno izdvajao. I ovaj mali sa brojem 19(jel bi Džanić) je fenomenalan

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 11 nov 2012, 16:42

studeni je napisao/la:Mislim da ovdje sudija nije sudio za Banovice već više za neku treću zainteresovanu stranu. I njima je podijelio dosta kartona, izgleda da je cilj bio da uzmu bod a da ih što više zaradi suspenziju za sl kolo. Možda griješim, al moglo bi biti i ovo!

PS: Svi momci su odigrali za 5+, nebi nikog posebno izdvajao. I ovaj mali sa brojem 19(zaboravio prezime) je fenomenalan
Tako nešto sam i ja odmah rekao... mi smo deblji kraj izvukli samo zato što smo znatno više imali prilika da nas ošteti i posjeda lopte koji može oduzeti.

A mali 19. je Džana (dvosturki strijelac protiv Krajine), jedan dobar špic igrač, ima specifično kretanje, na svu sreću danas nije izašao zbog teže povrede pa će konkurisati vjerovatno za prvih 11 u Goraždu.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.