Sportski komentatori
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Saznali smo da je moguce pretrcati 8000 km na jednoj utakmici,a uz to i da ne vjerujemo svojim ocima jer ne gledamo Grcku vec Meksiko,saznali smo da se ne kaze Rolls Royce vec Royce Royce,al' Marjan ima hrpav glas 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Baho je gospodin po pitanju live prenosa.Osnovni preduslov(koji Marijan nema) je boja glasa.Nije dovoljno samo biflati podatke(ruku na srce,čovjek je živa enciklopedija),treba nekad malo imati osjećaja za neke stvari.Marijan u svom komentaru u prvi plan baca podatke koje on nemilosrdno iznosi na račun same igre.Usput,glas mu je da se naježišFaraon iz Visokog je napisao/la:Kod Bahe nevalja samo sto u svakoj utakmici mozes skontat za koga navija
Eno zadnju sto je prenosio Real-Barca iz aviona se vidilo da navija za Real
"Indija,Pakistan..."
Takodjer smo saznali da je lopta na kraju i zavrsila iza gola...bistrikboy je napisao/la:Saznali smo da je moguce pretrcati 8000 km na jednoj utakmici,a uz to i da ne vjerujemo svojim ocima jer ne gledamo Grcku vec Meksiko,saznali smo da se ne kaze Rolls Royce vec Royce Royce,al' Marjan ima hrpav glas

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ne znam da li je pogresno al meni je cijelu ovu tekmu za uho zapalo ime golmana enyemana... sve uredu al dje nadje ovo zadnje dvoje "na"... a royce royce da ne pricam 
i sta me je nasjimjalo kaze maradona je izvrsio dvije izmjene, pa mala stanka... a cujete i vuvuzele... povezano nema sta!!

i sta me je nasjimjalo kaze maradona je izvrsio dvije izmjene, pa mala stanka... a cujete i vuvuzele... povezano nema sta!!
eto nek si ti kompetentan da nekog nazivas divljakomLepy je napisao/la:nije nesto ali bar nije onaj divljak marjan..
NI meni to nije jasno citati Enjemana a covek nigde N u prezimenu nema.Takodje zapamteo sam jos jedan kiks da je Nigerija bila u grupi sa prvakom Afrike Tunisom.Mada svidja mi se njegovo komentarisanje,ima dobar glas,lepo se ponasa nema neke preterane dernajve a nije ni monotono kao da je pred samrti,samo mu jos fali malo edukacije i vise informisanja.addebisi je napisao/la:ne znam da li je pogresno al meni je cijelu ovu tekmu za uho zapalo ime golmana enyemana... sve uredu al dje nadje ovo zadnje dvoje "na"... a royce royce da ne pricam
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Stvarno je glupo koliko se frke diglo oko ovih komentatora...ljudi pokusajte da uzivate u fudbalu, normalno je da primjetite svaku, pa i onu najmanju gresku komentatora, kad sjednete ispred tv i onda sa tom namjerom i gledate utakmicu, kao da ste neki lektori ili sta vec... I ptice na grani znaju da mi u RS imamo tanke komentatore... Bas danas komentarisem sa drustvom kako ne mogu da nadju nekog mladog i perspektivnog ko ima melodican glas i slifa za to... Premotajte film kakvi su pre 15ak godina bili komentatori, kvalitetne mozete izbrojati na prste jedne ruke. Gledao sam jucerasnji prenos i onaj debilizam rtrs...Corsovica koji se gubio, vidi se da je na vrat na nos upao da vodi tekmu... Sramota da se politika mijesa u svaku poru drustva i pokusava samo da posvadja narod...Imam utisak da je i prvenstvo u sluzbi jeb.enih izbora... Marjan je po meni korektno komentarisao tekmu, samo kreteni koji su juce poceli da prate fudbal ne znaju njegov stil prenosenje utakmica...malo pretjeruje, otisao mu je i vremenom glas zbog toga, ali bolje i to nego neki smorovi...Imam info da ce se prenosi nastaviti po prethodno dogovorenom medijskom pulu, tako da se nadam da nece biti ovoliko frke... Sve najbolje!!!
Kao što neko ovdje reče"Šuko je najbolji komentator od ovih što prenose svjetsko prvenstvo
Zna li se ko prenosi Engleska - Amerika na rts-u posto to jedino uhvatiti na satelitu od "nasih" kanala?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
mozda aleksandar stojanovic...

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Baho, Marjan i Ray Hudson. Ljudi koji vole fudbal i uzivaju dok komentarisu
-
- Kontakt:
RTRS jednostrano i protivno pravilima EBU-a i dogovoru emitera uklonila komentar Marjana Mijajlovića
Sarajevo, 12.06.2010 - FTV
Radio-televizija Republike Srpske je jednostrano i protivno pravilima EBU-a i ranijem dogovoru sva tri javna emitera uklonila komentar komentatora Federalne televizije Marjana Mijajlovića.
Naime, shodno ranijem planu zajedničkog poola javnih emitera, Marjan Mijajlović komentirao je prvu utakmicu Svjetskog prvenstva između Južne Afrike i Meksika. Ovu su utakmicu prenosila sva tri javna emitera, ali je RTRS, bez ikakvog objašnjenja, u drugom poluvremenu utakmice naprasno uklonio Mijajlovićev komentar, te je utakmicu nastavio komentarisati komentator RTRS-a.
Odluku o uklanjanju i gašenju komentara Marjana Mijajlovića je donio generalni direktor RTRS-a Dragan Davidović na prijedlog Sportske redakcije nakon, navodno, negativne reakcije gledalaca koji prate utakmicu putem RTRS-a, tvrdi se u saopćenju ove radio-televizije.
Međutim, sportski portal sportsport.ba prenosi kako je premijer Republike Srpske Milorad Dodik lično od Davidovića zatražio da ukloni Mijajlovića, što je Davidović i poslušao. Ovim je Radio-televizija RS-a prekršila pravila EBU-a, pa ju je zbog toga već upozorio BHRT, koji je sa EBU-om i potpisao ugovor za cijelu teritoriju BiH o kupovini TV prava za Svjetsko prvenstvo.
Federalna televizija ovim putem apeluje na Dragana Davidovića da se usprotivi svakojakim pritiscima, te se nada da RTRS neće isključiti zajednički komentar i na narednoj utakmici koju će komentarisati jedan od trenutno najomiljenijih i najpoznatijih komentatora na teritoriji bivše Jugoslavije - Marjan Mijajlović.
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 7&id=28634
Sarajevo, 12.06.2010 - FTV
Radio-televizija Republike Srpske je jednostrano i protivno pravilima EBU-a i ranijem dogovoru sva tri javna emitera uklonila komentar komentatora Federalne televizije Marjana Mijajlovića.
Naime, shodno ranijem planu zajedničkog poola javnih emitera, Marjan Mijajlović komentirao je prvu utakmicu Svjetskog prvenstva između Južne Afrike i Meksika. Ovu su utakmicu prenosila sva tri javna emitera, ali je RTRS, bez ikakvog objašnjenja, u drugom poluvremenu utakmice naprasno uklonio Mijajlovićev komentar, te je utakmicu nastavio komentarisati komentator RTRS-a.
Odluku o uklanjanju i gašenju komentara Marjana Mijajlovića je donio generalni direktor RTRS-a Dragan Davidović na prijedlog Sportske redakcije nakon, navodno, negativne reakcije gledalaca koji prate utakmicu putem RTRS-a, tvrdi se u saopćenju ove radio-televizije.
Međutim, sportski portal sportsport.ba prenosi kako je premijer Republike Srpske Milorad Dodik lično od Davidovića zatražio da ukloni Mijajlovića, što je Davidović i poslušao. Ovim je Radio-televizija RS-a prekršila pravila EBU-a, pa ju je zbog toga već upozorio BHRT, koji je sa EBU-om i potpisao ugovor za cijelu teritoriju BiH o kupovini TV prava za Svjetsko prvenstvo.
Federalna televizija ovim putem apeluje na Dragana Davidovića da se usprotivi svakojakim pritiscima, te se nada da RTRS neće isključiti zajednički komentar i na narednoj utakmici koju će komentarisati jedan od trenutno najomiljenijih i najpoznatijih komentatora na teritoriji bivše Jugoslavije - Marjan Mijajlović.
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 7&id=28634
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- alan_kardec
- Kontakt:
zna li se ko će sutra komentarisati Srbija-Gana?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- bayernovac
- Kontakt:
čuj Ahmetovića Dempsy osvojio Evropsku ligu sa Fulhamom ove godine šta na ovo kažu navijači Atletica
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
Nadam se da svi vi uživate uz komentar Kemala inače komentatora koji ne zna da sastavi 2 rečenice.
Kaže Lampard............................. šuti 10 sekundi(dok nađe nešto u papirima) pa onda nastavi nešto brbljati.
Kaže Lampard............................. šuti 10 sekundi(dok nađe nešto u papirima) pa onda nastavi nešto brbljati.

FK Pjetlovi
nista ignorisemo budalubayernovac je napisao/la:čuj Ahmetovića Dempsy osvojio Evropsku ligu sa Fulhamom ove godine šta na ovo kažu navijači Atletica

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Joj sto me kemo nasmija 

Prije početka utakmice kaže "Rooney je zajedno sa našim Džekom bio najbolji strijelac kvalifikacija."

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kemal je gospodin uspavanka. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- diego_juve
- Kontakt:
Ne razumijem zasto vam Marijan smeta, jedini covjek poslije Bahe koji uziva komentarisuci utakmice, ima dosta informacija sto je veoma pohvalno, a ne kao neki koji za nekog igraca ponove 3 puta neku informaciju u toku utakmice. Mrzim komentatore kad igrac ima 100%-nu priliku, a oni mrtvi hladni, koda im je mrsko komentarisat
Jos se i ne provaljuje, barem ne u tolikoj mjeri ko ostali. Glas mu jest malo neobican, al' meni ne smeta, naviko sam se na njega i bas mi je drago cuti kad on komentarise utakmicu

Jos se i ne provaljuje, barem ne u tolikoj mjeri ko ostali. Glas mu jest malo neobican, al' meni ne smeta, naviko sam se na njega i bas mi je drago cuti kad on komentarise utakmicu

Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.