Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2009, 19:33

Adinjo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Eto iz PL cu odma rec da su Torlak, Skaljic i Cocalic (dok je igro standardno) bolji od njega. Od ovih iz inostranstva su tu jos Radeljic, Trivunovic, itd. Uz to jos ima 6-7 boljih centarhalfa od njega na spisku (Spaha, Safet, Jahic, Pandza, Mravac, Damjanovic, Mirvic). Znaci on nije ni medju top 10 nasih odbrambenih. A kad znamo kakav je nivo nase odbrane, znamo o kakvom se igracu radi. Ne daj Boze da zaigra.

Ove nase sto si nabrojao, ako bi mogli istrcati jedno poluvrijeme u Lissabonu, a da ne bi zapjenusali, ja ti dam sta hoces. Svima treba boca s kisikom na ledjima. Daj bolan nasi stoperi i nasa liga, da valjaju sta otisli bi negdje odma, ne bi se sekunde dvoumili, pa makar to bila kiparska liga.

Sto harishp rece, nemoze biti gori od nasih kloceva iz PL, pa da je neznam kakav.
Ma vama su svi iz PL klocevi. Pa i Dzeko u svoje vrijeme. Ima i u nas mladih, dobrih momaka kojima samo treba prilika. Pa Zec nije ni igro u PL, pa vidi ga sad. Ima i u nas potencijala, i sigurno da su bolji od Milenkovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hare_
Kontakt:

Post Postao/la Hare_ » 04 nov 2009, 19:34

[youtube][/youtube]

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 nov 2009, 19:34

Cartman je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Eto iz PL cu odma rec da su Torlak, Skaljic i Cocalic (dok je igro standardno) bolji od njega. Od ovih iz inostranstva su tu jos Radeljic, Trivunovic, itd. Uz to jos ima 6-7 boljih centarhalfa od njega na spisku (Spaha, Safet, Jahic, Pandza, Mravac, Damjanovic, Mirvic). Znaci on nije ni medju top 10 nasih odbrambenih. A kad znamo kakav je nivo nase odbrane, znamo o kakvom se igracu radi. Ne daj Boze da zaigra.

Ove nase sto si nabrojao, ako bi mogli istrcati jedno poluvrijeme u Lissabonu, a da ne bi zapjenusali, ja ti dam sta hoces. Svima treba boca s kisikom na ledjima. Daj bolan nasi stoperi i nasa liga, da valjaju sta otisli bi negdje odma, ne bi se sekunde dvoumili, pa makar to bila kiparska liga.

Sto harishp rece, nemoze biti gori od nasih kloceva iz PL, pa da je neznam kakav.
Ma vama su svi iz PL klocevi. Pa i Dzeko u svoje vrijeme. Ima i u nas mladih, dobrih momaka kojima samo treba prilika. Pa Zec nije ni igro u PL, pa vidi ga sad. Ima i u nas potencijala, i sigurno da su bolji od Milenkovica.
sve samo ne iz nase PL to je ravno samoubistvu
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2009, 19:46

:shock: :o De molim te pomjeri se s mjesta pod hitno.
Nedao bog ni u najgorem snu ove igrace koje sad nabroja u ovakvim mecevima.
Torlak,Cocalic ili Radeljic itd sacuvaj me boze :roll: zar ima takvih ljudi koji toliko zla moze misliti svojoj repci. :?
I to jos ko protivargumenti :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 04 nov 2009, 19:51

neko ovdje napisa nisu svi u premijer ligi klocevi......i Dzeko je u svoje vrijeme bio u premijer ligi!!!!!!!!! i dok je bio u premijer ligi bio je isto kloc ali sa talentom, pa su ljudi to vidjeli i Edin se je morao dobro oznojiti da bi nesto napravio......a ovi svi sto igraju u premijer ligi ce biti klocevi i nista vise sve dok nam liga bude ovakva i uslovi,,,,, jer sigurno da ima talenata u nasoj ligi ali za repke ne, jer nasa je liga slaba da daje igrace za repku......
i zato neka je pozvao Ninu jer kiparska je liga dosta bolja nego nasa......
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2009, 20:23

harishp je napisao/la:
:shock: :o De molim te pomjeri se s mjesta pod hitno.
Nedao bog ni u najgorem snu ove igrace koje sad nabroja u ovakvim mecevima.
Torlak,Cocalic ili Radeljic itd sacuvaj me boze :roll: zar ima takvih ljudi koji toliko zla moze misliti svojoj repci. :?
I to jos ko protivargumenti :roll:
Ko je reko da ih treba zovnut? Ne treba ni njih ni Milenkovica. Njih sam naveo da reknem ko je sve bolji od njega. A taj isti Milenkovic je bio katastrofa za Sarajevo prije godinu-dvije. Mogu mislit kakav je sad.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 04 nov 2009, 20:27

... pisete protiv stopera iz PL i ja se slazem.. oni jesu kloc do kloca... al isti taj milenkovic prije sezonu dvije je bio otjeran iz PL tima... jos procitajte izjavu njegovu od prije pola godine.. Kao ne bi on igro za ciru i za ljude iz saveza... zasto odjednom bi ??? :cry:
ser del barça es el millor que hi ha !

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 04 nov 2009, 20:37

Scof1eld je napisao/la:... pisete protiv stopera iz PL i ja se slazem.. oni jesu kloc do kloca... al isti taj milenkovic prije sezonu dvije je bio otjeran iz PL tima... jos procitajte izjavu njegovu od prije pola godine.. Kao ne bi on igro za ciru i za ljude iz saveza... zasto odjednom bi ??? :cry:
Cekaj malo, a odkud znas da li ce on doci???

Jest ga on pozvao, pozivao je i Papca prije pa nije dosao.

A necemo sad o tome, sta je ko rekao, jer haman svi oni sto ti igraju su bili potpisnici tog famoznog pisma pa su svi pogaziti rijec, osim PAPCA. NI Nino se nije vise vracao, al eto sad cemo vidjeti hoce li se odazvati, licno sto se mene tice volio bi da dodje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 nov 2009, 22:40

Ronaldo nece igrati u Lisabonu..nece biti spreman za gradski derbi protiv Atletika ,sto znaci da ce imati alibi da mu ne dozvole nastup u barazu..jer da je igrao protiv Atletika ,ne bi se mogao opravdati njegov izostanak iz baraza,odlicna vijest...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 nov 2009, 22:50

nešto razmišljam- ako je ciro pozvao milenkovica za kao situacije njihove opsade gola a covjek igra dobro glavom, pretpostavljam da bi mogao igrati od početka! pošto furam da će igrati poptuno defanzvno sa kontrama razmišljam o ovom mogućem sastavu

Hasagić- iako bih vise volio vidjeti Begovića

jahic milenkovic nadarevic spahic

ibričić salihovic

rahimić bajramović (muratovic)

misimovic

džeko
Ibričić i salihović sa bokova- dovoljno su brzi da pomogni misimoviću i džeki
ne znam ali eto moglo bi se nesto ovako desiti. 4-5-1
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 nov 2009, 23:05

džakailibu je napisao/la:nešto razmišljam- ako je ciro pozvao milenkovica za kao situacije njihove opsade gola a covjek igra dobro glavom, pretpostavljam da bi mogao igrati od početka! pošto furam da će igrati poptuno defanzvno sa kontrama razmišljam o ovom mogućem sastavu

Hasagić- iako bih vise volio vidjeti Begovića

jahic milenkovic nadarevic spahic

ibričić salihovic

rahimić bajramović (muratovic)

misimovic

džeko
Ibričić i salihović sa bokova- dovoljno su brzi da pomogni misimoviću i džeki
ne znam ali eto moglo bi se nesto ovako desiti. 4-5-1

Ciro ne moze igrati sa jednim spicem,i on to zna...zna koliko ce Ibisevic i Dzeko navlaciti Portugalce na sebe ,i to je snaga naseg tima,Ako ostavis Dzeku samog,totalno ce biti odsjecen i Miske ce biti jako predvidiv sa pasovima,a i njih dvojica su naucili igrati u formaciji sa 2 spica i tako se najbolje snalaze..tako da slobodno mozemo iskljuciti opciju igranja sa jednim spicem..
Za ostatak ekipe ne znam,ali znam da ce Misimovic igrati iza Dzeke i Ibisevica ,s tim sto ce Ibisevic malo vise raditi na terenu ,malo se vise izvlaciti...i ,naravno u igri ce biti Rahimic ,i Bajramovic jer je ovaj drugi skoro pa najbolji u tranziciji igre iz odbrane u napad!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 nov 2009, 23:07

Mene pravo brine Rahimic. Najlosije je bio ocjenjen u CSKA protiv ManU jucer a nakon sto je usao CSKA je primio 2 gola. Goal.com je indirektno to ocijenio kao njegov propust jer je trebao da stabilizuje 3:1 vodstvo svoga tima u zadnjih 10-15 minuta. Kako uz to nije ni poceo medju prvih 11 bojim se da je u silaznoj formi, i to zesce.

Neznam ni ko je prava zamjena za njega. :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 nov 2009, 23:07

Ja se samo plasim da ce Muratovic igrat od pocetka. A ne mislim da bi bilo bas pametno igrat s dva napadaca. Moglo bi nas to skupo kostat. Bolje 0:0 nego 4:1 izgubit.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 04 nov 2009, 23:11

Cartman je napisao/la:Ja se samo plasim da ce Muratovic igrat od pocetka. A ne mislim da bi bilo bas pametno igrat s dva napadaca. Moglo bi nas to skupo kostat. Bolje 0:0 nego 4:1 izgubit.
To znaci bunker, a nasi uglavnom nemaju psihicku stabilnost da igraju bunker i to su puno puta pokazali. Dakle zijan kako god okrenes. Ako padamo neka padamo u plamenu pa mozda i Portugalce oprzimo :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 nov 2009, 23:12

Zasto da sebe sakatimo sa tim da ostavimo jednog od nasih najboljih igraca, Ibisevica, na klupi?
Dzeko sam naprijed nece protiv Portugalove odbrane uspjeti mnogo. Goalove ne treba primati kuci, ako cemo se braniti u Lisabonu, kako cemo onda u Zenici igrati? Svi u odbranu?

Ibisevic i Dzeko ce igrati naprijed.
Ovo sa Rahimicem ne zvuci dobro, ipak je u reprezentaciji pruzao veoma dobru defanzivnu igru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 nov 2009, 23:23

Dado je napisao/la:Mene pravo brine Rahimic. Najlosije je bio ocjenjen u CSKA protiv ManU jucer a nakon sto je usao CSKA je primio 2 gola. Goal.com je indirektno to ocijenio kao njegov propust jer je trebao da stabilizuje 3:1 vodstvo svoga tima u zadnjih 10-15 minuta. Kako uz to nije ni poceo medju prvih 11 bojim se da je u silaznoj formi, i to zesce.

Neznam ni ko je prava zamjena za njega. :roll:
Realno ,na onakvu igru ManUtd-a ,onakav napadacki potencijal,i cirkulaciju lopte ,ni 3 Mascherana im ne bi pomoglo ,a kamoli Rahimic ,koji je tek usao u igru ,pod veliki pritisak ,i nije bilo lako ..ne kazem,mozda je mogao bolje ,jer je zakasnio na sut Valencije pri postizanju gola,ali se lopta i odbila od igraca Moskovskog kluba.
Rahimic kad igra citavu utakmicu puno bolje radi na terenu ,to je igrac koji je jedan od zasluznijih za ovakve rezultate repke ,jer puno znaci kad imas iza ledja jednog takvog igraca koji svojim "pametnim" startovima pravi prekrsaje bez zutih ,i oduzima loptu ,vjerujem kako ce u Lisabonu biti na visini zadatka...a,tu je i Bajramovic ,gledao sam ga zadnje 2 utakmice ,veoma je dobar ,pogoovo u defanzivi,vrlo dobro iznosi loptu ,i to je ono sto ce nam jako trebati ...mada nekad iskomplikuje ,ali sta je tu je :D...
Bilo kako bilo ,nemamo drugih igraca ,tako da je svejedno kako ih gledaju klupski treneri ,oni kod nas moraju igrati ,jer nemamo bolje ...dok bi se ,nedaj Boze ,pri negativnom rezultatu mogao ubaciti i Haris Medjunanin.:D
Samo se brinem za Pjanica,i to jako ,samo da hoce biti spreman!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 nov 2009, 23:24

I ovo je već veliki uspjeh za nas. Mislim da mediji stvaraju previše pritiska na našu repku. Pomalo .

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 05 nov 2009, 00:06

Rz88 je napisao/la:I ovo je već veliki uspjeh za nas. Mislim da mediji stvaraju previše pritiska na našu repku. Pomalo .
Ocekivanja su velika, to je sigurno. Toliko puta smo bili na domak velikog takmicenja ali nikad nismo uspjeli otici do samog kraja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 nov 2009, 00:08

Tarik14 je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:I ovo je već veliki uspjeh za nas. Mislim da mediji stvaraju previše pritiska na našu repku. Pomalo .
Ocekivanja su velika, to je sigurno. Toliko puta smo bili na domak velikog takmicenja ali nikad nismo uspjeli otici do samog kraja.

A nismo bas puno 2 puta,ovo je treci :mrgreen: valjda bude treca sreca 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 05 nov 2009, 01:07

jeb.acemo im milu mamicu tamo...
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.