Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Svi igrači iz prve postave Ukrajine igraju u Dinamo Kijevu i Šahtjaru.
Samo tri igrača nisu među ova dva tima, Sobol (Klub Briž) i glavne zvijezde Yarmolenko (West Ham) i Yaremchuk (Benfika).
Samo tri igrača nisu među ova dva tima, Sobol (Klub Briž) i glavne zvijezde Yarmolenko (West Ham) i Yaremchuk (Benfika).
-
- Kontakt:
Recite mi da nece onaj orangutan Marijan biti komentator?
🔹
A ko to nije od ovih velikana ex-yu fudbala ?MoodyHank je napisao/la: ↑12 okt 2021, 20:06Ima i toga. Nego, čuje li neko ovog imbecila Baždarevića? Ko njega drži relevantnim za bilo šta, čovjek je fudbalska analfabeta.imekorisnicko je napisao/la: ↑12 okt 2021, 20:04Ma nista specijalno hrabro,vec smo se mi navikli na kukavicki pristup
Kada je to bio? Ne znam šta je svima sa ovim pitanjima i konstatacijama od prijenosa do komentatoraPatriceKwedi je napisao/la: ↑12 okt 2021, 20:09Recite mi da nece onaj orangutan Marijan biti komentator?

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta vam je ovde preofanzivno naspram prošle utakmice? Nigdje veze.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Je li se to meni samo čini, ili za maloruse ne igra mali zinčenko iz citija?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Pa Nalić je mnogo ofanzivniji igrač od Cimirota, a Ukrajina je opasnija od Kazahstana, itekako ima razlike.RollingPaper je napisao/la: ↑12 okt 2021, 20:11Sta vam je ovde preofanzivno naspram prošle utakmice? Nigdje veze.
Ali hajde da sačekamo tekmu yebiga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni se ne svidja ni Civic pozadi, jer ipak ovo nije Kazahstan koji ti svakih 20 minuta dodje u sesnaesterac. Bojim se da cemo biti totalno pogubljeni na sredini terena, mada se potajno nadam da bi Dzeko i Prevljak mogli napraviti pometnju u njihovoj odbrani (koja je, po meni, najslabiji dio ekipe).
Civic i Nalic
Daj Boze da ne potonu veceras, bit ce ovo utakmica na jedan gol razlike, potrebno je drzati koncentraciju svih 90min.

Daj Boze da ne potonu veceras, bit ce ovo utakmica na jedan gol razlike, potrebno je drzati koncentraciju svih 90min.
Felix Zwayer koji nam veceras sudi, sudio nam je i tekmu protiv Litvanije kad smo otisli na SP, da se ponovi aBd 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
ma htio malo prije i to da spomenem al kontam hajd, bice previse.Ghuraba je napisao/la: ↑12 okt 2021, 20:16Meni se ne svidja ni Civic pozadi, jer ipak ovo nije Kazahstan koji ti svakih 20 minuta dodje u sesnaesterac. Bojim se da cemo biti totalno pogubljeni na sredini terena, mada se potajno nadam da bi Dzeko i Prevljak mogli napraviti pometnju u njihovoj odbrani (koja je, po meni, najslabiji dio ekipe).
Po meni samo budala moze staviti civica na halfa pored ziva 2 stopera na klupi, al et.
nadam se da smo mi samo levati a da tuta zna sta radi i da ce biti dovoljno barem za bod, iako ovo nije ekipa za bod:-)
ako ovo uzvuce, ovakvom postavkom, od nocas je moj najbolji selektor:-)
Priprema, studio i voditelj nove bh na evropskom nivou. Svaka cast.
NEMA NAZAD
(!) Kolasinac - Večeras bi Kolasinac trebao da prelomi jer ce Ukrajinci gledati da zatvore Stevanovica.
(?!) Gojak - Očekujem da Gojak iznenadi.
(?) Civic - Nadam se da Civic nije greška jer i Kovačević igra dobro lijevom nogom - moguće da vuče neku povredu jer je 2x protiv Kazahstana zavrsio na travi i morala mu se ukazivati ljekarska pomoć. Civic me brine zbog offside zamki isključivo te skok igre, jer Ukrajina je preozbiljna ekipa.
...
(!) Demirovic - ključ s klupe koji će kao odmoran i svojim presingom unijeti veliku pometnju u zadnjoj liniji protivnicke odbrane.
(?!) Gojak - Očekujem da Gojak iznenadi.
(?) Civic - Nadam se da Civic nije greška jer i Kovačević igra dobro lijevom nogom - moguće da vuče neku povredu jer je 2x protiv Kazahstana zavrsio na travi i morala mu se ukazivati ljekarska pomoć. Civic me brine zbog offside zamki isključivo te skok igre, jer Ukrajina je preozbiljna ekipa.
...
(!) Demirovic - ključ s klupe koji će kao odmoran i svojim presingom unijeti veliku pometnju u zadnjoj liniji protivnicke odbrane.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 okt 2021, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bravo selektore, idemo igrat fudbal
Pa mozda Kolasinac zaigra na DMF, a Nalic i Prevljak kao dva krila.babino je napisao/la: ↑12 okt 2021, 20:23ma htio malo prije i to da spomenem al kontam hajd, bice previse.
Po meni samo budala moze staviti civica na halfa pored ziva 2 stopera na klupi, al et.
nadam se da smo mi samo levati a da tuta zna sta radi i da ce biti dovoljno barem za bod, iako ovo nije ekipa za bod:-)
ako ovo uzvuce, ovakvom postavkom, od nocas je moj najbolji selektor:-)

Kad budemo vodili 2:0 do 30. minute pitat ću vas jel preofanzivno
U svakom slučaju, mogu da razumijem ovu postavku Peteva, GAZI BOSNO GAZI

U svakom slučaju, mogu da razumijem ovu postavku Peteva, GAZI BOSNO GAZI

Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 12 okt 2021, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Gospodin Petev bolje bosanski govori od pola forumasa ovdje. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I nije krezav kao spomenuti forumaši.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Jegres, Muumii, Proximic, zastitaIdentiteta i 48 gostiju.