Ma shvatam drug, samo malo prcam pred tekmu hajcanja treba biti i prepucavanja

Neka bude dobra tekma, posteno sudjenje, i neka bolji pobijedi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma shvatam drug, samo malo prcam pred tekmu hajcanja treba biti i prepucavanja
Ja bih rekao da ova utakmica puno vise Velezu znaci..nakon rata ispadanja iz lige i svih problema konacno su cini se na pravom putu..nakon dobre sezone i ervope odlicna prilika da sw sve zaokruzi trofejom u kupu..ako ne osvoje bojim se da opet ne krenu prema dole u svakom smisluhurem je napisao/la: ↑16 maj 2022, 12:33Šanse za Velez su do prije par dana bile 70:30...dolaskom promjene na klupi, nadam se pozitivne, u liku Uscuplica, reci ću da su šanse 50:50.
Sigurno ce Velez biti nabrijaniji ali je Sarajevo hajmo reci iskusnije.
Trebalo bi biti dobro finale pa nek pobijedi Sarajevo.
Pravo mi je zao sto jedan od ova 2 tima neće igrati evropske utakmice.
I nama bi pobjeda u Zenici spasila užasnu sezonu, tako da i nama gori pod nogama, ali gledajući trenutnu formu, rasut će nasVictor je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:27Ja bih rekao da ova utakmica puno vise Velezu znaci..nakon rata ispadanja iz lige i svih problema konacno su cini se na pravom putu..nakon dobre sezone i ervope odlicna prilika da sw sve zaokruzi trofejom u kupu..ako ne osvoje bojim se da opet ne krenu prema dole u svakom smisluhurem je napisao/la: ↑16 maj 2022, 12:33Šanse za Velez su do prije par dana bile 70:30...dolaskom promjene na klupi, nadam se pozitivne, u liku Uscuplica, reci ću da su šanse 50:50.
Sigurno ce Velez biti nabrijaniji ali je Sarajevo hajmo reci iskusnije.
Trebalo bi biti dobro finale pa nek pobijedi Sarajevo.
Pravo mi je zao sto jedan od ova 2 tima neće igrati evropske utakmice.
Sta si prosao, pratio samo United donedavno..
Pratio Unitedjoker90 je napisao/la: ↑16 maj 2022, 13:53Sta si prosao, pratio samo United donedavno..
Ma nije valjda bas ovako, stvarno ljudi su teske debilcine, otisli i hoce da kupe kartu u svom gradu. Bagra, poslije onih seljacina iz Frankfurta na Nou Campu, sad ove debilcineRA Ilidza teske debilcine.Strumfove glupe necu ni komentarisati,ovo je samo jos jedan pripmjer kolike smo im komplekse nabili.
Neka zaborave odma na to da ce moci prelaziti iz naseg sektora u njihov sa kartom za nas dio tribine.Od toga nema nista.Nek uzimaju oni i nek se mjesamo,pa kad izbije belaj bit cemo mi krivi...
Stadion 14.000,morali su pustiti u prodaju bar 10.000.7000 je premalo za 2 kluba sa ovakvom bazom navijaca.Ovo oko karata isto veliki propust saveza.Trebali su staviti da kod nas karta se moze uzeti samo sa clanskom.Isto i u Mostaru,samo clanska Veleza ili eventualno potvrda da si rodjen i zivis u gradu u kojem uzimas kartu
Ako imas clansku,2/3 karte,bez clanske 1 max.
Pa vasa seljadija pokupovalifudbalfudbal je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:01Previse teskih rijeci od par profila, ljudi smirite se. Finale je tek u četvrtak, niko neće bez karte ostati.
Samo mi eto nejasno kako se zapad prodao vaš ako smo dobili isto karata.
Pa nisu seljadija, mi imamo par zadnjih godina naviku ako je jača ligaška da bar 50% ukupnog broja ulaznica bude kupljeno u prostorijama kluba.spezial je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:09Pa vasa seljadija pokupovalifudbalfudbal je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:01Previse teskih rijeci od par profila, ljudi smirite se. Finale je tek u četvrtak, niko neće bez karte ostati.
Samo mi eto nejasno kako se zapad prodao vaš ako smo dobili isto karata.![]()
Kako nije seljadija lik koji kupi 14 karata i napise da ce bit "14 sarajlija manje". To je odron, dno dna, biti takva papcina i jos se javno ponositi time.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:15Pa nisu seljadija, mi imamo par zadnjih godina naviku ako je jača ligaška da bar 50% ukupnog broja ulaznica bude kupljeno u prostorijama kluba.spezial je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:09Pa vasa seljadija pokupovalifudbalfudbal je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:01Previse teskih rijeci od par profila, ljudi smirite se. Finale je tek u četvrtak, niko neće bez karte ostati.
Samo mi eto nejasno kako se zapad prodao vaš ako smo dobili isto karata.![]()
Stvorena nam je neka navika, ako žive ljudi i rade u Sarajevu pa logično je da će gore kupiti već dolaziti ovamo. Kod nas nisi mogao kupiti više od dvije karte ako uđeš pa haman da imaš 100 ličnih već ti kaže idi na kraj reda pa ponovo kad dođeš na red.
Nisam baš siguran u to da će biti karata.
Na kraju je izbrisao onu objavu hahahaaspezial je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:18Kako nije seljadija lik koji kupi 14 karata i napise da ce bit "14 sarajlija manje". To je odron, dno dna, biti takva papcina i jos se javno ponositi time.fudbalfudbal je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:15Pa nisu seljadija, mi imamo par zadnjih godina naviku ako je jača ligaška da bar 50% ukupnog broja ulaznica bude kupljeno u prostorijama kluba.
Stvorena nam je neka navika, ako žive ljudi i rade u Sarajevu pa logično je da će gore kupiti već dolaziti ovamo. Kod nas nisi mogao kupiti više od dvije karte ako uđeš pa haman da imaš 100 ličnih već ti kaže idi na kraj reda pa ponovo kad dođeš na red.
Pa tako bi i trebalo ali sumnjam. Dosta naših su vratili kući jer se prodalo i nadam se da će klub kontaktirati savez u vezi ovoga, stavi još hiljadu pa niko ne traži 20000 ulaznica
Ma ovo je bruk opcenito sto nisu odma pustili 10k ili cak i vise...ne vidim cak ni poentu oko tampon zone jer koliko znam navijaci su u itekako fer i dobrim odnosima...
Hocete da mi pitamo da vam puste jos karti?
Ma isto pišem evo 7 dana, minimalno su trebali 10000 a ima uslova i da se više štampa.Victor je napisao/la: ↑16 maj 2022, 16:41Ma ovo je bruk opcenito sto nisu odma pustili 10k ili cak i vise...ne vidim cak ni poentu oko tampon zone jer koliko znam navijaci su u itekako fer i dobrim odnosima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.