FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ko malo dijete, kad se naljuti pa uzme svoju loptu i ode kući jer mu nisu dali da šuta penalLjoZee je napisao/la: ↑18 avg 2020, 09:56E cuj htio napustiti treningDobojskiManijak je napisao/la: ↑18 avg 2020, 08:29Jučer na treningu igrali ševe Štila,Jamak,Bekrija,Lendra,Veseli.... uglavnom iskusnija ekipa.Veseli htio napustiti trening jer su ga "izmasakrirali"... umro sam od smijeha. Imam i video ali neću zbog javnosti. Da vidite što je pobijedio...
Đećeko s njim

Željezničar za život cijeli!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoćemo li i mi ovde postavljati slike, da malo promovišemo?
-
- Kontakt:
Hajde, ja idem popodne pa postavljam, mozemo i ono kao izazivanje napraviti
FKŽ !
Može to ali obratite pažnju ako se znate sa nekim, dosta raje je u gabuli sa finansijama zbog korone, dobro pazite da ne prozovete nekoga a momak krpi kraj sa krajem. Ne shvatite me pogrešno, ja sam otac trenutno bez posla, znam dobro dobro kako je. Izaberite osobe za koga znate da mogu, pa jedna karta, jedna.
Te izazove treba praviti na zvanicnoj jer ovdje rijetko neko nekog zna. Treba nekako adminu javiti ideju ovo da se napravi taj izazov na fb i insta.
-
- Kontakt:
Normalno. U potpunosti se slažem da treba birati da nekoga, ne do mi Bog, uvrijedim. Jedna karta, elhamdulilah, ti si svoje ispunio.Bbake je napisao/la: ↑18 avg 2020, 10:47
Može to ali obratite pažnju ako se znate sa nekim, dosta raje je u gabuli sa finansijama zbog korone, dobro pazite da ne prozovete nekoga a momak krpi kraj sa krajem. Ne shvatite me pogrešno, ja sam otac trenutno bez posla, znam dobro dobro kako je. Izaberite osobe za koga znate da mogu, pa jedna karta, jedna.
Mada ja mislim da je beze čelendžovati se po forumu. To mi je nekako više za facebooka.
Postavio sam i sinoć, ali evo da krenemo. Koliko god, pa zauhar. Da se nakupi za Albu jedan mjesec, puna šaka brade.

bravo braco moja ,idemo ovo prekucati ....od mene 2 komada 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Dobro jutro majstori,
Ja sam novi član, veliki navijač, onaj iskreni, ne volim pljuvati po ljudima u klubu, trenerima, igračima, kakva god da je situacija. Mislim da pogotovo sada, kada nije sjajna situacija nigdje, trebamo biti svi uz klub, kao što smo uvijek i bili.
Nadam se dobroj i kvalitetnoj ‘raspravi’, blizu sam sam kluba, otkrivat ću koliko mognem, i šta budem mogao.
Jučer je izvršena uplata 10 donacija, u moje ime i u ime onih koji nisu u mogučnosti iako su veliki navijači našeg kluba.
Hvala Vam unaprijed, i sretno, naprijed Željo ljubavi moja !
Ja sam novi član, veliki navijač, onaj iskreni, ne volim pljuvati po ljudima u klubu, trenerima, igračima, kakva god da je situacija. Mislim da pogotovo sada, kada nije sjajna situacija nigdje, trebamo biti svi uz klub, kao što smo uvijek i bili.
Nadam se dobroj i kvalitetnoj ‘raspravi’, blizu sam sam kluba, otkrivat ću koliko mognem, i šta budem mogao.
Jučer je izvršena uplata 10 donacija, u moje ime i u ime onih koji nisu u mogučnosti iako su veliki navijači našeg kluba.
Hvala Vam unaprijed, i sretno, naprijed Željo ljubavi moja !
Dobrodosaocaki1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 11:25Dobro jutro majstori,
Hvala Vam unaprijed, i sretno, naprijed Željo ljubavi moja !![]()

-
- Kontakt:
Dobrodošao.caki1921 je napisao/la: ↑18 avg 2020, 11:25Dobro jutro majstori,
Hvala Vam unaprijed, i sretno, naprijed Željo ljubavi moja !![]()
Odmah izaberi pulena i malo pljucni na Veselog, to je neka tradicija.

Šalim se malo. Još jednom dobrodošao, i navrati ponekad.
Slavićemo tvoje ime
Dok u nama srce bije
Živio nam Osim dragi
Gospodaru Familije

HA-HA, a nemojte Veselog, jučer jadan kao dijete, noga ga boli, hoće krugove, mislim na trening, Štila i društvo mu uništili volju za loptom ..
Tu sam, polako samo, navijački, samo hrabro, hvala svima !

Tu sam, polako samo, navijački, samo hrabro, hvala svima !
a jedan od vlasnika mrtvi pitar (drug moj iz djetinjstva)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 354 gosta.