Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

dino-92
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la dino-92 » 11 nov 2020, 15:27

Bazinga12345 je napisao/la:
11 nov 2020, 13:34
https://pl.bih.ba/nas-izbor/anel-ahmedh ... lila-casu/

Izbrisat tačku između l i b.
:clap:
jedan od rijetkih portala, koji gledaju kvalitet

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 14 nov 2020, 15:39

slika

Tako je djecace! Pusti pse neka laju! :cool: :clap:

Mogu ti ga samo duvati sve i jedan od njih pocevsi od onih koji preko medija su pokusali da te ljagaju do politichke qurve zvane NFSBIH.
:guz: :guz: :guz:

P.S. Svidja mi se odakle je sliku skinuo, pa ko shvati shvatit ce.. :wave:
@igrajlopte 🐦

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 nov 2020, 16:36

ReX je napisao/la:
14 nov 2020, 15:39
slika

Mogu ti ga samo duvati sve i jedan od njih pocevsi od onih koji preko medija su pokusali da te ljagaju do politichke qurve zvane NFSBIH.

Propali fudbaleri se brinu oko ovih natpisa. Raspravljaju se u vezi toga.
Profesionalci se na to samo nasmiju.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 14 nov 2020, 17:53

ASD je napisao/la:
14 nov 2020, 16:36
ReX je napisao/la:
14 nov 2020, 15:39
slika

Propali fudbaleri se brinu oko ovih natpisa. Raspravljaju se u vezi toga.
Profesionalci se na to samo nasmiju.
Opisa ti upravo vranjesa. :thumbup:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 15 nov 2020, 09:41

Goalgetter je napisao/la:
09 nov 2020, 20:17
Saopstenje saveza je dno dna, a sta drugo i ocekivati.

Medjutim, Mirso je vec prije par dana najavio da se Anel nece odazvati pozivu, i to mi je malo cudno u ovoj cijeloj prici.
Malmö klub mucka nesto Rosenborg sve tu stoji on kriv suradzuje sa Petersonom danijelom osjetili su dze je para .Rosenborg kriv sto Anel nije Otiso. Na okupljanje .bojao se da ne izgubi Anela. Dole u Bosni moze ga neko od jaki klijenata scouterna agenata. Nagovorit .ti ljudi vec su planirali vidjet se sa anelom i samnom popricat jer oni stoje oko . Chelsijem Milan PSV .ja Sam bio kontakt sa Tim klubovima kao i ti sto smo se trebali saastat , tu Sam se zakacijo sa rosenborgom njegovo je bilo maslo sve ovo .M.Anelu naredio kao i danijel da se ne javlja anel nikom cak reprezentaciji kao sto je uradio.isprali kom malom mozak cak krijuci taj Rosenborg navratio potpiso sa njim kontrakt nisam vidio taj kontrakt on je kocio nit zalago za bosnu to Sam ja sve ganjo papire kontakt sa bosnom da idé zajedno sa ovim sto su mu fiksali klubove .vidjeli su oni da anelu krenulo klub ubacijo Rosenborg u moju familija de uvuci se u ahmedhodzice on je navratio mog malog da se vidimo prica samnom anelu Sam reko nema veze sto je Rosenborg on je dobar za klub igrac bio u toj svedskoj ligu poznat Ali.ko Agent nije dobar . Pocetnik nema pojma jedan isti takav nas je zezno ne zelim sad opet da se desi I Sad kad ga ponovo prodajuga i to kradu tudze kontakte i okrenucemu glavu Rosenborg i klub mff cak su ponudili Rosenborg suradnju nije privatio muckaju klub sa rosenborgom .slagklockorna su da je povredzen i navodno korona Zabranili da se javlja na pozive cak ocu svom. I reprezentaciji i fackbok instagram su mu zabranili Tu mije prikipilo naljutio Sam se zelite moje dijete unistit karijeru radi vasi interesa koliko cete ta prodat Ili sta radite muckate nisu se javljali vise jer vide da snjimam izbjegavaju me sad Anel primoran od strane njih sve sto mu kaze Mora uradit to Sam primetio kod njega eto cekam sad sta ce uradit transfera nadam se daga nece bacit nedze dze mogu zeznut mu karijeru ja. Sam imo Ove klubove kontakte chelsi Milan PSV Cekat vidjet sad tako su zlatana zeznuli Ovi negativci i ljubomorni sto su mozete piskarat koliko hocete. To se vas ne interesuje jer vi isti ste ko i ovi sto nekom idé Dobro zelite rusit ih Ljubomora vas u posten ne citam direkt ignjor uzivajte. :bih: Ko sto kaze anel volim te bosno

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 15 nov 2020, 10:01

Pravda za Mirsu !

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 15 nov 2020, 10:04

dino-92 je napisao/la:
11 nov 2020, 15:27
Bazinga12345 je napisao/la:
11 nov 2020, 13:34
https://pl.bih.ba/nas-izbor/anel-ahmedh ... lila-casu/

Izbrisat tačku između l i b.
jedan od rijetkih portala, koji gledaju kvalitet
Dovoljno da razumijete Kad se brzo pise Nikom nije do . , veliki slova i Mali jos preko cudno tel hahahag :tralala:

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 15 nov 2020, 10:14

Krivo mi bilo sto ga nisu pustili na okupljane tu je pocelo sve Rosenborg nije zeleo da ide bosnu na okupljanje da ga ne Anel napusti bio bi to udarac za njega jer jedino igrac ko agent ima samo koji mu je anel samo top igrac i najskuplji transfermarket Markusu bi bio to tezak udarac Ali nista anelu nije napravio nit fiksao Dan danas Anelu treba iskusniji neko Ili niko tako Sam mu reko nonstop Ali nikako ga nagovori Markus daga zastupa protivio Sam se

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 15 nov 2020, 10:19

SUZAVAC je napisao/la:
15 nov 2020, 10:14
Krivo mi bilo sto ga nisu pustili na okupljane tu je pocelo sve Rosenborg nije zeleo da ide bosnu na okupljanje da ga ne Anel napusti bio bi to udarac za njega jer jedino igrac ko agent ima samo koji mu je anel samo top igrac i najskuplji transfermarket Markusu bi bio to tezak udarac Ali nista anelu nije napravio nit fiksao Dan danas Anelu treba iskusniji neko Ili niko tako Sam mu reko nonstop Ali nikako ga nagovori Markus daga zastupa protivio Sam se
Ako si ti taj za kojeg se predstavljaš pametnije bi ti bilo manje "prljavog veša" pisati svuda. :bih:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 15 nov 2020, 10:27

SUZAVAC je napisao/la:
Mirso, kralju!
Sto kazni dijete da igra za ovu poluamatersku repku.

Volis ti svoje dijete ?

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

SUZAVAC
Kontakt:

Post Postao/la SUZAVAC » 15 nov 2020, 10:40

Noc prije pricali smo ja anel pomogao Sam mu oko pakovanja Sve je bilo ok Ali kad se cuo Markusson odjedanput mi reko kao ti si suspendovan 2 meca nebitno okupljanje cak prijatelji mec mozes se povredit bolje da ne ides tako mu reko Markus i da se ne javlja nikom Kao sto Sam malo prije pisao razlog ima svega toga sta se desavalo a neznate anel nije kriv nista. Sto se nije odazvo Bosni nit se nije javlja na tel njima reprezentaciji ni meni posle zadnje utakmice navodno da se ne oovredi daga mogu prodat zdravog mycke su to sto rade

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 nov 2020, 11:27

SUZAVAC je napisao/la:
Pa popusti malo čovječe, nikome ne praviš uslugu osim dušmanima.
Vidio si da su jedva dočekali da pljunu po Anelu :roll:
Riješite to ko familija, ako možete.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 15 nov 2020, 12:38

Hoce li igrati veceras?

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 15 nov 2020, 12:45

Mirsoo kralju, ne zaboravi batina je iz raja izasla. Ti si Anelu babo, ima tebe da slusa a ne tog nekog Markusa nijee ga on napravio.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 nov 2020, 12:49

Mirso jarane svoj patriotizam netrebas pokazivati ovdje to si pokazo 92 braneci svoj grad.Svi mi koji te poznajemo znamo da si posten i iskren covijek i jako miroljubiv.Fudbal je velika fabrika para i da ga klub nije pustio na okupljanje logicno je koriste coronu jer januar je blizu ponude su na stolu ... Sad kad svaki klub ima financijske probleme ovaj transfer ih dize u nebesa i nezele da rizikuju...Jer on je produkt od Malmea.Znam da tebi reprezentacija mnogo znaci ali jarane vrati film koliko puta je Misimovic iz neobjasnjenih razloga izosto sa vaznih utakmica ... takav je fudbal . Anel ce igrat i biti tu kad nam bude potrebniji ....Molim te nesvadjaj se niskim preko fb i pronaj da shvatis da nisu svi posteni oko tebe i da naucis da se nosis sa njima....Pozdrav Jarki
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 15 nov 2020, 12:52

Postroji tu svedsku bagru Mirsade.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 15 nov 2020, 16:19

Cekaj hoces mi reci da je do 92. zivio u BiH. rodjen u Sarajevu i ovako pise na nasem jeziku ?

Nema sanse da povjerujem da je to njegov stari.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 15 nov 2020, 16:21

LlullSergio je napisao/la:
15 nov 2020, 16:19
Cekaj hoces mi reci da je do 92. zivio u BiH. rodjen u Sarajevu i ovako pise na nasem jeziku ?

100% je ovo Mirso, ovako pise i na svom fb.

@Mirso, sta ovo hoce malog u Milan? heheheh, neka ga u Milan cuvat ce ga Ibra.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 15 nov 2020, 16:24

LlullSergio je napisao/la:
15 nov 2020, 16:19

Kako si samo mogao pomisliti da je 92. pobjegao, Mirsad je rat proveo u Sarajevu!

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 15 nov 2020, 16:26

Brate kako :D

Okej mozda nije fakultetski obrazovan, ali opet nije iz neke pripizdine vec iz faking Sarajeva. Minimum nekakve pismenosti ocekujes, nemojte mi reci da se zaboravi.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.