Koliko je Baho los opet je za ovog panja izmislio profesiju..Salih1984 je napisao/la:Svakako bolji neg bahoPonos Torina je napisao/la:Kaze onaj Hadzic "Stipe Loncar debituje sa 25 godina" al i vi ste ga trazili pa nek vam sad i komentarise..
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Neces dobit ni Italiju, a ni Grcku. I gotovo, ostaje baraz.
A vidim svi vec upisali 3:0 protiv Finske hahaha
A vidim svi vec upisali 3:0 protiv Finske hahaha
27.10.2020
Uzimamo sve do kraja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- prisonbreak
- Kontakt:
Realno sve je na nama.kontrasviju je napisao/la:Ma gotovo je ovo, realno.
Eto recimo da Finci izgube tri utakmice do kraja (protiv nas, Grka i Italije) i osvoje samo 6b, ponovo ti treba najmanje 11b uz pobjedu od 2:0 ili više protiv Finske. Preteško.
Mi ak pobjedimo Armeniju, Finsku i Grcku mi smo prosli dalje 90%, ako pobjedimo Finsku vise od 2-0 mi smo 100% na Euru. Al haj pobjedi Grcku, pa i Armeniju u nedjelju.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo na SK1 pregled golova ali sa utakmice Farski otoci-Svedska

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 05 sep 2019, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovu državu treba Krajišnicima dati. Pa ljudi su došli iz **** Bihaća i Bužima samo da gledaju ovu **** utakmicu. Mislim raja

Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 05 sep 2019, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ide baraz pa ispadanje u barazu, otkaz Robiju, dovodjenje opet nekog strucnjOka koji ce usrat jos jedne kvale i tako u krug.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ako dobijemo Armeniju imamo solidne šanse, no hajd je dobij. Mi toliko loši da smo u rangu sa njima.
Rezultati koje ja predviđam:
Armenija-BiH 0:4
BiH-Finska 4:1
Lihti-BiH 0:2
BiH-Italija 7:4
Grčka-BiH 0:0
Armenija-BiH 0:4
BiH-Finska 4:1
Lihti-BiH 0:2
BiH-Italija 7:4
Grčka-BiH 0:0
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne postoji taj mentalitet nigdje drugo na svijetu nego kod nas.Da se dovedeš u situaciju da sve moraš dobiti do kraja nadat se kiksu direktnog konkurenta za prolaz, a uvijek nam neko drugi kriv... Ko misli da ćemo dobiti sve do kraja ima neku dobru robu kod sebe... Mi smo ove likove "razvalili" jer garibi očito ne mogu odigrati 90' minuta. Koliko još reprezentacija ima u ovoj grupi takvih?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Evo budi realan, mislim mogu i ja se nafuravati i namštavati da cemo sve pregaziti do kraja....al evo pokušat cu da postavim cinjenice.prisonbreak je napisao/la: Ne treba nam 15 bodova.
Je*bem ja vama vasu matematiku ko god kaze da je gotovo.
Maloprije gledam tabelu i raspored do kraja. Nas i Finaca, pošto nam je Finska orijentir za to drugo mjesto. Ne zanimaju me drugi. Italiju i ne racunam, logicno. Mada i oni mogu nekome pokloni neki bod kad vec završe posao.
Dakle, Finska nam bježi 5 bodova.
Imaju slijedeci raspored do kraja: Italija (H), BIH (A), Armenija (H), Lihtenštajn (H) i Grčka (A). Tri kuci, dvije u gostina. Realno, uzet ce Armeniju i Lihtenštajn, to je 6 bodova, a možda otkinu koji bod nama i grcima u dalekom zadnjem kolu.
Ponavljam, vec nam bježe 5 bodova ! to su dvije utakmice haman. Nece nas niko cekati da ih mi stignemo.
Naš raspored: Armenija (A), Finska (H), Grčka (A), Italija (H) i Lihtenštajn (A) u zadnjem kolu.
Po meni, teži nam je raspored do kraja nego fincima, a moramo sve pobjeđivati da bi izborili to drugo mjesto. Vrlo teško izvodljivo sa ovim selektorom i ovim igracima. Vec naredna protiv Armenija nam je pobjeda pod Must i tako sve do kraja. Eto, toliko smo ujebali ove kvalifikacije
Reci ti sad ovdje, je li realno da finci iskiksaju Bog oca, a mi prekucamo sve do kraja i ja cu ti čestitati
Baho je za Kolegu Hadzica izmislio komentarisanje.
Bas se previse provaljuje zadnje vrijeme, ali Baho ima damar.
Ovaj vuce teske traume od Vugde.
Bas se previse provaljuje zadnje vrijeme, ali Baho ima damar.
Ovaj vuce teske traume od Vugde.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ko su potencijalni u barazu?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ko je i navikoWandelanoite je napisao/la:Ko su potencijalni u barazu?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kontrasviju
- Kontakt:
Eto sve i da uzmeš te 4 tekme, i izgubiš od Italije, ponovo nisi siguran. Finska mora u dvomeču sa Italijom i Grčkom uzeti samo jedan bod (da se razumijemo, to i nije toliko nerealno) ,ali nema šanse da ćeš sa ovakvom igrom i našim mentalitetom uzeti 4 tekme a da je jedna od tih pobjeda protiv Finaca i to najmanje 2:0.prisonbreak je napisao/la:Realno sve je na nama.kontrasviju je napisao/la:Ma gotovo je ovo, realno.
Eto recimo da Finci izgube tri utakmice do kraja (protiv nas, Grka i Italije) i osvoje samo 6b, ponovo ti treba najmanje 11b uz pobjedu od 2:0 ili više protiv Finske. Preteško.
Mi ak pobjedimo Armeniju, Finsku i Grcku mi smo prosli dalje 90%, ako pobjedimo Finsku vise od 2-0 mi smo 100% na Euru. Al haj pobjedi Grcku, pa i Armeniju u nedjelju.
Nemoguća misija.
1921
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Aj barem će Robert otkaz dobit.Osim13 je napisao/la:Ko je i navikoWandelanoite je napisao/la:Ko su potencijalni u barazu?
MES QUE UN CLUB!
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidicemo u nedjelju / ako bi Finska uzela Italiji bod ili cak sva tri, onda su nam sanse za 2. mjesto jako lose.
- prisonbreak
- Kontakt:
Imamo sansu.let3 je napisao/la:Evo budi realan, mislim mogu i ja se nafuravati i namštavati da cemo sve pregaziti do kraja....al evo pokušat cu da postavim cinjenice.prisonbreak je napisao/la: Ne treba nam 15 bodova.
Je*bem ja vama vasu matematiku ko god kaze da je gotovo.
Maloprije gledam tabelu i raspored do kraja. Nas i Finaca, pošto nam je Finska orijentir za to drugo mjesto. Ne zanimaju me drugi. Italiju i ne racunam, logicno. Mada i oni mogu nekome pokloni neki bod kad vec završe posao.
Dakle, Finska nam bježi 5 bodova.
Imaju slijedeci raspored do kraja: Italija (H), BIH (A), Armenija (H), Lihtenštajn (H) i Grčka (A). Tri kuci, dvije u gostina. Realno, uzet ce Armeniju i Lihtenštajn, to je 6 bodova, a možda otkinu koji bod nama i grcima u dalekom zadnjem kolu.
Ponavljam, vec nam bježe 5 bodova ! to su dvije utakmice haman. Nece nas niko cekati da ih mi stignemo.
Naš raspored: Armenija (A), Finska (H), Grčka (A), Italija (H) i Lihtenštajn (A) u zadnjem kolu.
Po meni, teži nam je raspored do kraja nego fincima, a moramo sve pobjeđivati da bi izborili to drugo mjesto. Vrlo teško izvodljivo sa ovim selektorom i ovim igracima. Vec naredna protiv Armenija nam je pobjeda pod Must i tako sve do kraja. Eto, toliko smo ujebali ove kvalifikacije![]()
Reci ti sad ovdje, je li realno da finci iskiksaju Bog oca, a mi prekucamo sve do kraja i ja cu ti čestitati
Hajmo pretpostaviti da gubimo i mi i oni od Italije.
Oni sigurno nece dobiti opet Grcku, i veceras ih sreca posluzila(penal). Nek izvuku maksimalno remi, mi sa pobjedom vise od 2-0 prolazimo, pa vjerovatno i sa 2 -0.
Kvalitetniji smo od Grcke i Finske i to ne malo, ak pokazemo pravu igru kao protiv Austrije sigurno mozemo dobiti ove utakmice i proci dalje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
samocelik je napisao/la:Ovu državu treba Krajišnicima dati. Pa ljudi su došli iz **** Bihaća i Bužima samo da gledaju ovu **** utakmicu. Mislim raja![]()
Dajte nam reprezentaciju na jedan kvalifikacijski ciklus da nas vratimo u 5. šešir.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako Finska ostane neporažena nakon Italije, onda je gotovo. Naravno da mi dobijemo Armeniju pa da ostanemo u životu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Micron, NebeskaSila96, Serha i 28 gostiju.