RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Opra fraer na ruke, ko da milione na računu imamo. A ne zna niko šta nosi dan, šta noć... Ja ću ti evo konstruktivno reći, više sam za ovaj baby steps put, taman da će trajati deset godina. Nego da nas zavale ko Tana i ekipa, pa da se za istih deset ne oporavimo. Ovo je realan put, i sve ostalo su mokri snovi koji u ovoj učmaloj državi nisu realni. Zato ohani radi sebe majstore...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
ovde se za vlastito misljenje poziva na ban, za ulazak na forum smisli pjesmicu o hasicu i stavi je u potpis, inace niko nije dobrodosao ako se ne pise hvalospjeve i kad su losi potezi, navikavaj se.Straightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:10Pa to barem nije teško kada se mnogo toga odmah vidi iz prvih upisa.
Znači, nešto što je očigledno negativno hoćeš/te da nas ubijedite da je drugačije samo zato što je naše ?!
Veći su takvi neprijatelji kluba već oni koji to javno kažu da jesu.
-
- Kontakt:
Šta je realno u tome što su napravili grešku kakvu su napravili i kakve to veze ima sa bilo čim što si napisao ?*p!p!t@* je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:47Opra fraer na ruke, ko da milione na računu imamo. A ne zna niko šta nosi dan, šta noć... Ja ću ti evo konstruktivno reći, više sam za ovaj baby steps put, taman da će trajati deset godina. Nego da nas zavale ko Tana i ekipa, pa da se za istih deset ne oporavimo. Ovo je realan put, i sve ostalo su mokri snovi koji u ovoj učmaloj državi nisu realni. Zato ohani radi sebe majstore...
Pa više vremena bi uzelo da se dobro i smišljeno radilo nego ovako nakaradno. Znači nije do para nego do mozga. Ohani ti i skači mi se s kurca.
Kopija sa fb komentara, već se lagano navikavam.

A kakvu su to grešku realno napravili, stavili limit i pokriće na cifru koju su spremni dati? Je li to neka greška možda, ili su trebali bacat i šakom i kapom, pa na igrača 240 hiljada za godinu dati? Šta ti misliš koliki je realno budžet kluba?Straightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 20:50Šta je realno u tome što su napravili grešku kakvu su napravili i kakve to veze ima sa bilo čim što si napisao ?*p!p!t@* je napisao/la: ↑16 okt 2020, 19:47Opra fraer na ruke, ko da milione na računu imamo. A ne zna niko šta nosi dan, šta noć... Ja ću ti evo konstruktivno reći, više sam za ovaj baby steps put, taman da će trajati deset godina. Nego da nas zavale ko Tana i ekipa, pa da se za istih deset ne oporavimo. Ovo je realan put, i sve ostalo su mokri snovi koji u ovoj učmaloj državi nisu realni. Zato ohani radi sebe majstore...
Pa više vremena bi uzelo da se dobro i smišljeno radilo nego ovako nakaradno. Znači nije do para nego do mozga. Ohani ti i skači mi se s kurca.
Očito tebe trebaju angažovat za SD da im ti pokažeš šta će i kako raditi. A taj ku.rac dobro nabij u usta kad pomisliš da si pametan i kulturan, i kad misliš ovdje sranja prosipat, a izvinjavat se srbo-četnicima što smo reagovali na javno provociranje i jeb.avanje u zdrav mozak.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Ograđujem se kao navijač RSDVM od ovakvih nacionalističkih degenerika koji sebe nazivaju navijačima Veleža.
Samo se ti ulizuj, doći će nekad iz guzice u glavu.Straightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:06Ograđujem se kao navijač RSDVM od ovakvih nacionalističkih degenerika koji sebe nazivaju navijačima Veleža.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Nikome se ja ne ulizujem.
Svrstavanje jedne cjeline u jedan te isti koš radi pojedinca mogu samo tuta mozgovi.
I još uz to sebe nazivati navijačem radničkog kluba u kojemu igraju i uvijek su igrali i dobrodošli igrači svih nacija, vjera...

Svrstavanje jedne cjeline u jedan te isti koš radi pojedinca mogu samo tuta mozgovi.
I još uz to sebe nazivati navijačem radničkog kluba u kojemu igraju i uvijek su igrali i dobrodošli igrači svih nacija, vjera...

Ja nisam ni odgovarao cjelini, nego pojedincima, tako da... Nemam ja problem ni sa vjerom ni nacijom, nego patetičarima kao što si ti. Koji bi rođenu majku prodali za marku, a svijet bi kao da mijenjate. Poželi i mir u svijetu, da kompletiramo sagu.Straightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:13Nikome se ja ne ulizujem.
I još uz to sebe nazivati navijačem radničkog kluba u kojemu igraju i uvijek su igrali i dobrodošli igrači svih nacija, vjera...![]()
![]()

Vjerovatno imaš i blagonaklon odnos prema rušiteljima grada, ali ti ne valja uprava koja je gotovo izrefala milionsku dubiozu u klubu... Toliko o tutama...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 16 okt 2020, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Svaki tokmak ima jedan te isti problem, čak i kada ispada glup i laže nije ni svjestan da je to uradio.
Zadnja izmjena: Straightforward, dana/u 16 okt 2020, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nek si ti pametan, ja pristajem da budem glup do kraja života. Idi položi cvijeće Praljku na grob, svakako ti sve cvijeta u životu. Multi-kulti tuta mozak. Borac je danas ono što je bio, isto kao i zrinjski, i kao svi ostali nacionalistički klubovi. Ako njkma nije problem sebe da nazivaju, ne znam šta se ja tu imam pravit glup? To je valjda svima jasno osim tebi...Straightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:17Svaki tokmak ima jedan te isti problem, cak i kada ispada glup i laze nije ni svjestan da je to uradio.
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 16 okt 2020, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Tako, sad si barem direktni nacionalista bez skrivanja. Ali i dalje te yebe što navijaš za radnički klub.
Gledaj nekako da to riješiš preko štele.
Gledaj nekako da to riješiš preko štele.
Zadnja izmjena: Straightforward, dana/u 16 okt 2020, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kako da budem nacionalista, ako nekoga nazivam onako kako on sebe naziva, hmmmmmm... Javno, na stadionu, u eteru??? Ko je ovdje glup, ili kratkog pamćenja?Straightforward je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:21Tako, sad si barem direktni nacionalista bez skrivanja. Ali i dalje te yebe sto navijas za radnicki klub. Gledaj nekako da to rijesis preko stele.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Dobro je raja, procitajte naziv teme i prestanite s prepiranjem ili nastavite u pp.. veceras slavimo 3 boda 

-
- Kontakt:
Kakav teški imbecil, ali šta od nacionalista drugo očekivati ?!
Bidon navija za Velež a služi se nacionalističkim izrazima i poštapalicama
Licemjeru raspali mrš na tuširanje/spavanje, smrdiš.
Bidon navija za Velež a služi se nacionalističkim izrazima i poštapalicama

Licemjeru raspali mrš na tuširanje/spavanje, smrdiš.
Mentoli dobili smo veceras kanite se tih prepucavanja.
MUSVDG
-
- Kontakt:
Sve mi miriše na to da bi večeras par padobranaca moglo da ode na hlađenje upravo zbog ovakvih stvari - imas temu prepucavanje pa se tamo prepucavaj - a ovo temu ostavi za relevantnu tematiku
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
tema jest igracki kadar ali treba razjasniti stvari. ja nisam padobranac, ovdje sam preko 10 god. navijaci borca jesu srbocetnici i to ne pojedinci nego vecina. znam da ima iskomplekisranih jugonostalgucara kod nas koji se ustrucavaju to shvatiti jer ce razocarati tapsace po ramenu iz kragujevca i beograda. nema vise radnickih klubova, to je moglo biti u socijalizmu, velez je profesionalni fudbalski klub iz mostara za koji igraju igraci sa svih strana, ne zato sto ga vole nego iskljucivo zbog novca a plate su im 10 puta vece nego bilo kakve radnicke. klub se financira drzavnim novcem preko politicke stranke koja bastini borbu armije bih. svi navijaci veleza vole drzavu BOSNU I HERCEGOVINU bez obzira na nacionalnost i vjeru. navijaci borca svi do jednog mrze ovu zemlju i ja se ogradjujem od bilo cijeg izvinjavanja.
-
- Kontakt:
Čovječe vezni red nam je ko beton kada se vrate Hasanović i Behram.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Molim da se očiste svi komentari nevezani za tematiku kao i direktna vrijeđanja da se sankcionišu. U neka ljepša doba za ovaj forum, svako direktno prozivanje se sankcionisalo banovanjem. Hajde ako ništa da u svojoj bašči neke stvari regulišemo ako je moguće.
Moj komentar takodjer molim da se obriše.
P.s. ako Kulesza nema mogućnost da ovo sankcioniše, jednostavno neka sve izbriše.
Moj komentar takodjer molim da se obriše.
P.s. ako Kulesza nema mogućnost da ovo sankcioniše, jednostavno neka sve izbriše.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ja samo mogu brisati postove, prijavio sam neke postove koji su budimo realni prešli granicu, neka se admin pozabavi hoće li i kako će sankcionisati
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.