BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Mozda je vec neko napisao ali veliki plus kao i razlog za optimizam su utakmice ostrvskih ekipa sa reprezentacijama ex Yu republika
cak i Engleska je imala velike probleme sa Crnom Gorom , Makedonijom...cini mi se da tesko izlaze na kraj sa tehnicki jacim ekipama ali sa druge strane takve ekipe pokusacaju da slome trkom i snagom
cak i Engleska je imala velike probleme sa Crnom Gorom , Makedonijom...cini mi se da tesko izlaze na kraj sa tehnicki jacim ekipama ali sa druge strane takve ekipe pokusacaju da slome trkom i snagom
Begovic
Mujdza Spahic Sunjic Kolasinac
Pjanic Zukanovic
Visca Medunjanin Lulic
Dzeko
P.S. Za uzvrat sve isto samo Besica na desnog beka
Mozda zbog tehnickih sposobnosti pokusati i s Grahovcem na zadnjem veznom pa i sa TSS-om u sredini ako Medi ne bude islo, ali ce Medo doci motivisan vise nego svi ostali 
Mujdza Spahic Sunjic Kolasinac
Pjanic Zukanovic
Visca Medunjanin Lulic
Dzeko
P.S. Za uzvrat sve isto samo Besica na desnog beka

NAJGORI POST U HISTORIJI FORUMA!akisarajevo92 je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:ovo je najbesmisleniji post koji sam vidio do sada na ovom forumu.Dado je napisao/la:Evo vam omjer snaga na terenu
Randolph – Dzeko 0:1
Brady - Lulic 0:1
Keogh – Pjanic 0:1
O’Shea/McShane-Medunjanin 0:1
Coleman – Visca 1:0
Whelan – Salihovic 0:0
McCarthy – Zukanovic/Besic 1:0
Hendrick - Kolasinac 0:1
McClean – Mujdza/Vranjes 1:0
Walters – Spahic 0:0
Long – Begovic 0:0
3:5 u nasu korist.vjerovatno je gledao po tome koji ce igraci imati najvise duela na utakmici, al opetAjax je napisao/la:Kako bolan Long - Begovic i Randolph - Dzeko.
"We need to suffer. And we need to fight."
Samo da ne bude bijeli prekrivac na dan utakmice.
Neka zemherira poput one kada smo igrali protiv Portugala ne bi bila na odmet...vjerovatno ni Irci koji su prepoznatljivi po trci ne bi mogli toliko trcati po tako hladnom zraku koji ledi krv u venama
I da, @Dadin post nije toliko besmislen
Neka zemherira poput one kada smo igrali protiv Portugala ne bi bila na odmet...vjerovatno ni Irci koji su prepoznatljivi po trci ne bi mogli toliko trcati po tako hladnom zraku koji ledi krv u venama

I da, @Dadin post nije toliko besmislen
Ponizavaju nas ovi Irci na ovom njihovom forumu, po njihovoj prici reklo bi se da su u najmanju ruku Engleska.
Jos stavljaju Romu i Stoke u isti kos

Frankie je napisao/la:Ponizavaju nas ovi Irci na ovom njihovom forumu, po njihovoj prici reklo bi se da su u najmanju ruku Engleska.
Ponizit ćemo mi njih aBd na terenu i to je jedino mjerilo. I bolje je možda sto nas podcjenjuju to nam može samo pomoći jer bolje igramo u Utakmicama u kojima ne važnimo za Favorita.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- forumasmahalas
- Kontakt:
Daj posalji link tog foruma na pm, bas bih volio procitati par postova da vidim kakvo misljenje imaju o nama nasi naredni protivnici.Frankie je napisao/la:Ponizavaju nas ovi Irci na ovom njihovom forumu, po njihovoj prici reklo bi se da su u najmanju ruku Engleska.
Nadam se da i cemo i njih spustiti na zemlju kao sto smo i Velsane. Kako se blizi utakmica sve sam vise siguran da prolazimo ovoedoo3 je napisao/la:Frankie je napisao/la:Ponizavaju nas ovi Irci na ovom njihovom forumu, po njihovoj prici reklo bi se da su u najmanju ruku Engleska.
Ponizit ćemo mi njih aBd na terenu i to je jedino mjerilo. I bolje je možda sto nas podcjenjuju to nam može samo pomoći jer bolje igramo u Utakmicama u kojima ne važnimo za Favorita.

@forumash
http://www.ybig.ie/forum/bosnia-v-irela ... age10.html
Treba biti cvrsto na zemlji, nista euforija i qurcenje!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - Irska (Baraž)
Sjeverna Irska je uz nas. 

Izgleda da će im igrati Whelan koji je, kako stvari stoje, irski Anel Hadžić.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 20 okt 2015, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Centre forward
- Kontakt:
Na ovoj planeti ne postoji još jedan Anel Hadžić. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
stavio bih Bičakčića umjesto Šunjića, ako i naredne tekme bude standardan u Hoffeu
Koliko sam upucen opasnost od zutih kartona imaju Dzeko,Begovic i Pjanic ( plus jos neko cini mi se )..Tome ce se morati posvetiti posebna paznja,ne smijemo sebi dozvoliti luksuz da zarade neki bezveze zuti zbog prigovora ili sl.Uz to,nadam se da ce Mesa Dzeku i Pjanica lisiti svih obaveza u defanzivi,jednostavno bi bilo rizicno opteretiti ih tim zadatcima i strepiti hoce li zaraditi zuti karton.I Irci ce to znati iskoristiti ako im se pruzi prilika vjerovatno.
P.S. Evo vidim da su tu jos i Spahic i Sunjic,znaci starti stoperski par opterecen isto
Al tu mozemo nesto iskombinovati,ima solidnih rjesenja na klupi,tu je i Zuka koji bi mogao mozda svakako na stopera ako se oporavi Seo.
P.S. Evo vidim da su tu jos i Spahic i Sunjic,znaci starti stoperski par opterecen isto

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
My god how delusional can one be, Ireland is not close to Bosnia in terms of quality jesus your 2 best players play at Everton we have players at Chelsea, AS Roma, Schalke 04, Lazio Roma, Everton too, Sampdoria etc.
Bosnia is among top 15 of Europe on paper while Ireland would barely be top 25 and we got 4/6 vs Wales who are a better team than Ireland but similar in terms of playstyle, the second match we even missed Dzeko (AS Roma), Besic (Everton) and Kolasinac (Schalke 04).
Since you guys miss your best centreback (and have no other semi-proper ones) I expect Dzeko to score a hattrick at home and I don't think Ireland will score without their 2 starting strikers (Walters and Long) maybe if Begovic f**ks up it could be 3-1, still though I can't see a longball team score 2 goals at home vs a defensive Bosnia without conceding and pretty much any bookmaker (BWIN, Unibet, WilliamHill etc.) agrees with me.... coincidence??? I don't think so
REALAN POST JEDNOG IRCA
Bosnia is among top 15 of Europe on paper while Ireland would barely be top 25 and we got 4/6 vs Wales who are a better team than Ireland but similar in terms of playstyle, the second match we even missed Dzeko (AS Roma), Besic (Everton) and Kolasinac (Schalke 04).
Since you guys miss your best centreback (and have no other semi-proper ones) I expect Dzeko to score a hattrick at home and I don't think Ireland will score without their 2 starting strikers (Walters and Long) maybe if Begovic f**ks up it could be 3-1, still though I can't see a longball team score 2 goals at home vs a defensive Bosnia without conceding and pretty much any bookmaker (BWIN, Unibet, WilliamHill etc.) agrees with me.... coincidence??? I don't think so
REALAN POST JEDNOG IRCA

- DonCorleone
- Kontakt:
Ovo ti je pisao ErosBosanceros.EDIX je napisao/la:My god how delusional can one be, Ireland is not close to Bosnia in terms of quality jesus your 2 best players play at Everton we have players at Chelsea, AS Roma, Schalke 04, Lazio Roma, Everton too, Sampdoria etc.
REALAN POST JEDNOG IRCA
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 20 okt 2015, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Kojeg ba Irca, nas neki pisao ovo.
sa njihovog je foruma,nebi me inenadilo da je to napiso neko od nasihDonCorleone je napisao/la:Ovo ti je pisao ErosBosanceros.EDIX je napisao/la:My god how delusional can one be, Ireland is not close to Bosnia in terms of quality jesus your 2 best players play at Everton we have players at Chelsea, AS Roma, Schalke 04, Lazio Roma, Everton too, Sampdoria etc.
REALAN POST JEDNOG IRCA
- Principatus
- Kontakt:
Na kraju krajeva nece prica i hvalisanje odluciti nego utakmica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.