FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Wolverine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Wolverine » 16 sep 2009, 15:23

Raul_64 je napisao/la:Teško do 3 boda....nadam se da če Ibra zabiti....zbog fantasia....
Evo moje prognoze.....

0:1 Ibra 34minut..
1.1 Eto..67minut....

E to bi bilo zanimljivo....neočekujem dobar doček za ibru...jer kad je harao u Interu zviždali su mu....
neznam ko igra lijevog beka u Interu....ako je Santon...nahebo je sa Messiom...
auuuu ako santon bude lijevi bek. ima da ih sam messi napuca

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 16 sep 2009, 15:51

Za vikend nam je neki Soldado iz Getafea zabio 2 komada...Veceras bi mogla slicna situacija biti :D
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 16 sep 2009, 18:11

da bude veceras 1-2 za barcu ja zadovoljan
al da za inter da etoo da vidimo hoce li slaviti gol ili ne,a za barcu ko god da zabije nema veze uglavnom neko ce ga abd zabiti :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 sep 2009, 18:48

majestic24 je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:puknite dusmani veceras 0-6 ;)
Probudi se...

Ovaj se lako ne budi.Doktore,u pitanju je koma. :mrgreen: :mrgreen:

Inače realno večeras neka minimalna pobjeda Intera. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 sep 2009, 18:51

najrealnije...oba tima daju gol
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 sep 2009, 18:51

Ma ljudi nista se ne brinite bit ce veceras 2-0 za nas. Volio bih da Xavi i Iniesta postignu golove. Mislim ako budemo igrali kao dosad Inter nema sanse, kao ni jedna ekipa u Evropi, jer ko s Barcom zeli igrati fudbala, taj je donji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 16 sep 2009, 19:02

INTER-BARCA 3-0

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2009, 19:06

Samo ga na ignore,ne odgovarajte ovom i slicnim njemu ;) nek pise sta hoce nek pokazuje kolki je papak samo iskulirajte,a ja se nadam da ce i moderatori jednom pogledati ovu temu i rijesiti se ovih koji konsantno pokrecu glupe rasprave i svadje

Veceras se sastaju dva prijateljska kluba,ciji su predsjednici u prijateljskim odnosima ,rezultat aBd da bude ponovljan po nas...na kraju krajeva najbitnije je da cemo i mi i Inter proci dalje a veceras ko ce dobiti je stvar prestiza ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 sep 2009, 19:25

ne znam koga su iskulirali na JV SAJTU :lol: bice extra tekma ako bude barca u punom sastavu ocekujem pobjedu !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 sep 2009, 20:26

Evo sastava u kojem igramo veceras

--------------------------------1. Valdes----------------------------------------
2. Alves-----------5. Puyol-----------------3. Pique---------------22. Abidal
---------------------------------24. Yaya----------------------------------------
--------------------6. Xavi-------------------15. Keita-------------------------
10. Messi-------------------------------------------------------------14. Henry
----------------------------------9. Ibra------------------------------------------

Inter igra u sledecoj formaciji

-------------------------------------Cesar-------------------------------------------
Maicon------------------Lucio---------------Samuel-------------------------Chivu
------------------------------------Muntari-------------------------------------------
--------------------------Motta---------------Zaneti---------------------------------
------------------------------------Snijder--------------------------------------------
--------------------------Milito----------------Eto`o---------------------------------

Ocekujem pobjedu od 2-0, a strijelci nek budu Xavi i iniesta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 sep 2009, 20:29

ne igra iniesta hebemu zivot :cry: :cry: :cry: :cry:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 16 sep 2009, 20:34

ocekujem da ce biti sjajna utakmica ali barsa bi ovo trebala dobiti

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 sep 2009, 22:40

0-0 nije ni lose,imali dominaciju jesmo al... 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 16 sep 2009, 23:18

Moje viđenje tekme je slijedeće...igrala se viktorija na golu Intera...Barca jos nije u onom pravom pogonu,al uskoro ce to biti fantazija!Dovoljno je bilo pogledati posjed lopte veceras i sve se samo kaze.Nekako sam imao utisak da smo u napadu bili nošalantni,al nema veze...Imali smo bolje prilike poput Ibre,Messia,Keite...oklijevali smo veceras kao da hocemo u gol da se usetamo!Nije Murinjo naivan i on najbolje zna sta bi mu bilo da se otvorio protiv Barce... Bilo bi punjenje do vrha Cezarovog gola!Na kraju hajmo reci realan rezultat zahvaljujuci nasoj zezanciji...Opet smo bili jako bezobrazni u cuvanju lopte hehe....Vamos Barca !!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 sep 2009, 23:22

Dobri Španjolci , ali moglo je to puno bolje.Talijani nisu bili loši,moram priznat očekicao sam golijadu Barce realno ;) Koncentracija pad vidi se !
Ole , sretno!
Fi hajati.
GO Bosno.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 sep 2009, 23:34

Ako ce me ista ubiti to je ono vracanje Valdesu,100 me znojeva oblije dok on loptu izbije...sto se tice same utakmice mozemo biti zadovoljni kontrolirali smo igru,stvarali prilike ne u tolikoj mjeri kao i obicno ali zadovoljavajuce s obzirom da je odbrana Intera odigrala maestralo...a i nasa je bogamo dosta dobro one ofsajf zamke odlicno rade,treca utakmica zaredom nismo gol primili,pojedinacno igraci koji su po meni veceras bili dobri Valdes sto je islo prema njemu on je odbranio,ufatio,Pique i Puyol dobri mozda su 1-dnom ispali,ali Pique je imao onih par lopti sa nase polovice drama,Abidal je meni dobar bio nije imao kikseva,Alves tu i tamo i nije imao nekog posla u defanzivi u ofanzivi kolko je imao prostora toliko je i uradio...Keita,Henry podbacili,Henry me uzasno al uzasno nervira sa svojom lezernoscu izgleda toliko nezainteresovano za sve da je to cudo...Ibra solidna utakmica,otkirivao se ,dosta pokretljiv bio nije ni imao neku priliku za gol osim one na pocetku kad je zapuco,Messia su trojica cuvala tako da ni on nije mogao previse uraditi,Xavi dobar,e da je Iniesta bio zdrav druga bi slika bila...i da Toure dobar ono kad je po strani krenuo naprijed haha ko tenk nemogu ga oboriti vuce ga da padne al drzi ravnotezu i prolazi,na kraju bod dosta bitno je da nismo izgubili i da nismo losiji bili,utakmica dobra za gledanje iako dosta tvrda sto se icekivalo s obrizom da Inter ima dosta tih fizicki jakih igraca,iako su u nekim momentima isli bas pregrupo i na Messia su kramponima na nogu isli, cak su mu onda i stali na glezanj,jos je par takvih startova bilo sto je moglo biti kobno po nas al na srecu dobra je fizicka sprema igraca pa je sve ok zavrsilo,sad se okrenut Atleticu tu uzet 3 boda za zadrzavanje prvog mjesta u ligi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 17 sep 2009, 00:29

Tvrda utakmica...nije lijepa za oči....
Mourinho se posavjetovao kod Ćire...pa je odigrao 3-5-2;

Mislim grafički je 4-4-2...al Chivu-Samuel-Lucio kao štoperi...Maicon desno....a Zaneti je igrao krilo...al na papiru....Barca dominirala ali ništa posebno...djelovali su bezidejno kada su došli da 16 metara...Inter bljesnuo par puta...i nisu mogli više sa onom defanzivnom taktikom...sredina nije ista bez Ineste...in Xavi nije isti...
Henry loša utakmica...Messi dobro čuvan...a Ibra se trudio...tražio je svaku loptu...otkrivao se...ali primjetno je da još nepozanje kretnje ostalih Barcinih igrača...Ibra čeka loptu na 16...a Henry prodire uz liniju...i još par situacija...mada sa messiom nije loše funkcionisao...malo me Mourinjo razočarao...očekivao sam malo ofanzivniju taktiku...nije da neče proči....al eto...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 sep 2009, 00:33

Bod po bod i 101 bod!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 17 sep 2009, 00:50

Sajoni je napisao/la:Moje viđenje tekme je slijedeće...igrala se viktorija na golu Intera...Barca jos nije u onom pravom pogonu,al uskoro ce to biti fantazija!Dovoljno je bilo pogledati posjed lopte veceras i sve se samo kaze.Nekako sam imao utisak da smo u napadu bili nošalantni,al nema veze...Imali smo bolje prilike poput Ibre,Messia,Keite...oklijevali smo veceras kao da hocemo u gol da se usetamo!Nije Murinjo naivan i on najbolje zna sta bi mu bilo da se otvorio protiv Barce... Bilo bi punjenje do vrha Cezarovog gola!Na kraju hajmo reci realan rezultat zahvaljujuci nasoj zezanciji...Opet smo bili jako bezobrazni u cuvanju lopte hehe....Vamos Barca !!!
Pa jest INTER :arrow: MURINJO parkirao autobus kraj gola svog

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 17 sep 2009, 00:56

INTER odigrao kako sam i ocikavao,solidno u odbrani i prijetili iz kontri,steta nije uslo ono od Snajdera,Stankovica,al ima vremena bice na NOU CAMPU,kad dodje tata MURINJO :lol: :lol: i majmun ETO :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.