Otkad je se Asmir prikljucio Ipswichu jos uvijek neznaju za poraz, me's cini 4-ta u nizu da Beg solidno brani !soko je napisao/la:evo Begovic opet 1:1
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Evo doveo Ipswich novog golmana, brani za Irsku rep. al ima prvo tek nastupa za ipswich poslije zimske pauze.
SAMO ŽELJO
-
- Kontakt:
Ma valjda ce ga Asmir izbaciti 

Pa Begovic je na posudbi do polusezone,bar mislim da sam negdje citao ...SINE je napisao/la:Evo doveo Ipswich novog golmana, brani za Irsku rep. al ima prvo tek nastupa za ipswich poslije zimske pauze.
Begovic je na posusbi 3 mjeseca
Ne znam tačno koliko je na posudbi, ali bila je vrlo izgledna opcija da Ipswich otkupi njegov ugovor od Ports., al izgleda da od toga neče ništa biti, ko znarixadu je napisao/la:Begovic je na posusbi 3 mjeseca

SAMO ŽELJO
- fahrenheit
- Kontakt:
Ja mislim da ce se Begović u zimskoj pauzi vratiti u Portsmouth, gdje ce biti prvi golman, jer ce James otici u drugi klub 

"Like a krme in Teheran."
bog te čuofahrenheit je napisao/la:Ja mislim da ce se Begović u zimskoj pauzi vratiti u Portsmouth, gdje ce biti prvi golman, jer ce James otici u drugi klub

SAMO ŽELJO
Nemam zaista nista protiv Begovica ali po mom misljenju je Hasagic bolji i iskusniji. Dugo godina je vec u reprezentaciji, odbranbeni igraci ga dobro poznaju i uvijek zna sta treba kome reci. U ovim kvalifikacijama je odigrao 4 utakmice i primio samo 3 gola (2 protiv Turske i 1 protiv Spanije).
Treba da bude u prvih 11 bez obzira na to sto grije klupu u svom klubu. Makar ne brani u drugoj engleskoj ligi.
Treba da bude u prvih 11 bez obzira na to sto grije klupu u svom klubu. Makar ne brani u drugoj engleskoj ligi.

Mislim da ne volis Begovica zbog jedne "traume" iz djetinjstva...Tarik14 je napisao/la:Nemam zaista nista protiv Begovica ali po mom misljenju je Hasagic bolji i iskusniji. Dugo godina je vec u reprezentaciji, odbranbeni igraci ga dobro poznaju i uvijek zna sta treba kome reci. U ovim kvalifikacijama je odigrao 4 utakmice i primio samo 3 gola (2 protiv Turske i 1 protiv Spanije).

Tarik14 je napisao/la:Na toj utakmici sam ponijeo BIH zastavu i Begovic uopste to nije primijetio. Zaista ga postujem i mislim da je dobar golman ali realno vam mogu sasvim iskreno reci da su male sanse da on ikad obuce dres reprezentacija BIH.
100% sportski i krajnje opušten potpis
[quote="RiNo"]
Mislim da ne volis Begovica zbog jedne "traume" iz djetinjstva...
:
......
Mislim da ne volis Begovica zbog jedne "traume" iz djetinjstva...

......

RiNo je napisao/la:Mislim da ne volis Begovica zbog jedne "traume" iz djetinjstva...Tarik14 je napisao/la:Nemam zaista nista protiv Begovica ali po mom misljenju je Hasagic bolji i iskusniji. Dugo godina je vec u reprezentaciji, odbranbeni igraci ga dobro poznaju i uvijek zna sta treba kome reci. U ovim kvalifikacijama je odigrao 4 utakmice i primio samo 3 gola (2 protiv Turske i 1 protiv Spanije).
Treba da bude u prvih 11 bez obzira na to sto grije klupu u svom klubu. Makar ne brani u drugoj engleskoj ligi.:
Tarik14 je napisao/la:Na toj utakmici sam ponijeo BIH zastavu i Begovic uopste to nije primijetio. Zaista ga postujem i mislim da je dobar golman ali realno vam mogu sasvim iskreno reci da su male sanse da on ikad obuce dres reprezentacija BIH.

nas 1000 sa foruma kad bi rekli da je zumance zuto tarik bi rekao da je bijelo...

ser del barça es el millor que hi ha !
Gledosam Begovica sad ovu zadnju tekmu po prvi put
I mogu reci da je dobar ali jos mora poraditi na istrcavanju.Moze on mjenjati Hasagica kad zatreba 

ako nista, bar Hasagic zna istrcavat,nekad se pitam hocel se znat vratitslatki je napisao/la:Gledosam Begovica sad ovu zadnju tekmu po prvi putI mogu reci da je dobar ali jos mora poraditi na istrcavanju.Moze on mjenjati Hasagica kad zatreba

Scof1eld je napisao/la:nas 1000 sa foruma kad bi rekli da je zumance zuto tarik bi rekao da je bijelo...![]()
![]()
![]()
Oplakah jarane

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- miralem444
- Kontakt:
Adinjo je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:nas 1000 sa foruma kad bi rekli da je zumance zuto tarik bi rekao da je bijelo...![]()
![]()
![]()
Oplakah jarane![]()
![]()
..Palac gore
hehhe...tarik je nasa legenda nema veze..ba....ima pravo da tvrdi negova volja..haya....bas se nasmijah...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
fakat ne kontam... lik ima preko 2000 postova u kojima 4000x mijenja misljenje

ser del barça es el millor que hi ha !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma dosta o Tariku. Hajmo malo o Asmiru. Momak je dokazao da je prerastao Championship. Sto se mene tice ja bih ga volio vidjeti u Bayernu. Momak je predobar golman.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
RiNo je napisao/la:Mislim da ne volis Begovica zbog jedne "traume" iz djetinjstva...Tarik14 je napisao/la:Nemam zaista nista protiv Begovica ali po mom misljenju je Hasagic bolji i iskusniji. Dugo godina je vec u reprezentaciji, odbranbeni igraci ga dobro poznaju i uvijek zna sta treba kome reci. U ovim kvalifikacijama je odigrao 4 utakmice i primio samo 3 gola (2 protiv Turske i 1 protiv Spanije).
Treba da bude u prvih 11 bez obzira na to sto grije klupu u svom klubu. Makar ne brani u drugoj engleskoj ligi.:
joj rino kralj si ali nemoj biti tako strog prema nasem tariku da ga te traume nebi pravo "ufatiile".
U ime Gospodara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 76 gostiju.