RK Bosna

dusebajev
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la dusebajev » 26 avg 2010, 13:28

Tek je pocelo.Netreba da budemo pesimisti.Ipak su Rusi prejaki.Vidjecemo danas da li ce se popraviti.samo zelim da triger obrazlozi ovakvu igru posto je on najpametniji i ima ga svakuda

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 27 avg 2010, 12:56

Podnošljiv poraz od Francuza

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 28 avg 2010, 00:48

dusebajev je napisao/la:Tek je pocelo.Netreba da budemo pesimisti.Ipak su Rusi prejaki.Vidjecemo danas da li ce se popraviti.samo zelim da triger obrazlozi ovakvu igru posto je on najpametniji i ima ga svakuda
Slažem se!
Bosno moja poharana....

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 28 avg 2010, 10:25

Gledao sam utakmicu protiv Vardara,Bosni pobjedu donjela braća Konjičanin

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 28 avg 2010, 14:22

brzi je napisao/la:Gledao sam utakmicu protiv Vardara,Bosni pobjedu donjela braća Konjičanin
Bosna - Kolubara 27:26

Brzi, da li su i danas sudili Konjičanini? :mrgreen:

Bolje pogledaj oko Sportskog centra u Doboju ko gosti sudije, pa nema nikakvih problema tokom Premier lige. Identična slika tokom Borčevog turnira u Banja Luci.

Ali kada Mede razbiju Bosnu počinje okinava na forumu, a kada Bosna pobijedi Vardar & Kolubaru, onda su Bosni pomogle sudije, ozonska rupa, itd.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 28 avg 2010, 15:12

Neznam tko je sudio jutros,nisam gledao,ali stvarno su ova dvojica juče uzela Vardara,neznam što je sa prijedlogom da se Bosna ne pozove sljedeće godine na turnir zbog ponašanja prvog trenera,koji je odbijao dolaziti na konferenciju za novinare,te isto zabranio igračima,odbijanje slikanja za zajednički kalendar...neprimjereno ponašanje za ovakav sportski kolektiv

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 28 avg 2010, 15:17

Vardara i Kolubaru su na turniru u B.Luci, prije nekoliko dana, puno lakše 'uzeli' Borac i Izviđač!? :(

Nešto, ipak, ne valja - puno toga u ekipi ne štima, nadam se da je to sve još u fazi priprema, ali.... :shock:
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 28 avg 2010, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 28 avg 2010, 16:21

brzi je napisao/la:Neznam tko je sudio jutros,nisam gledao,ali stvarno su ova dvojica juče uzela Vardara,neznam što je sa prijedlogom da se Bosna ne pozove sljedeće godine na turnir zbog ponašanja prvog trenera,koji je odbijao dolaziti na konferenciju za novinare,te isto zabranio igračima,odbijanje slikanja za zajednički kalendar...neprimjereno ponašanje za ovakav sportski kolektiv
Ma šta pričaš gluposti....niko nikom nije ništa zabranijo....to su same nebuloze koje se širu medju ljudima koji ne vole rk bosnu...a koliko znam imperator kaki god bijo za neke najgori uvjek pruža sve najbolje svojoj ekipi (što se tiče namještaja u hotelima,hrana....)..a to za slikanje uopšte nije istina..jer sam bijo u doboju i vidijo kako su se slikali ;) .....pozzz

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 28 avg 2010, 17:39

Trigger je napisao/la:Vardara i Kolubaru su na turniru u B.Luci, prije nekoliko dana, puno lakše 'uzeli' Borac i Izviđač!? :(

Nešto, ipak, ne valja - puno toga u ekipi ne štima, nadam se da je to sve još u fazi priprema, ali.... :shock:
da,da... :?
imperator, prodavac magle

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 05 sep 2010, 14:55

Svaki put nekoliko igraca ode, po pravilu boljih, i onda dodju neki drugi koji nisu uigrani, pa onda krene prica kako tim nije uigran i da ce slijedece godine biti bolje... i tako evo vec 5 godina... nadam se da ce Pipe iskoristiti ovo vrijeme da izvuce maksimum iz igraca koji objektivno imaju kvalitet da povuku i ostale, moramo se izdic na visi nivo, inace nema teorije da prodjemo grupu, ionako nije najlaksa na Svijetu... prvenstvo i kup nece doci u pitanje, ali tesko da to vise moze zadovoljit apetite i navijaca i uprave, vec godinama nema prave konkurencije na tom planu... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 05 sep 2010, 16:36

Pa zar bi trebala biti upitna titula ekipi koja godišnje troši miliom eura,a drugoplasirani Borac ni pola od toga

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 sep 2010, 16:49

brzi je napisao/la:Pa zar bi trebala biti upitna titula ekipi koja godišnje troši miliom eura,a drugoplasirani Borac ni pola od toga
Reakao bih da barataš medijskim špekulacijama.Brzi daleko je to od milijona.Reakao bi da Borac sada trenutno nema ništa manji budžet od Bosne.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 05 sep 2010, 17:12

brzi je napisao/la:Pa zar bi trebala biti upitna titula ekipi koja godišnje troši miliom eura,a drugoplasirani Borac ni pola od toga
Pa i nije upitna titula, mozes bubreg stavit na to :!:

@FRANCK RIBERY Prosle godine je usvojen proracun od oko milion eura, ne sumnjam da je sve spiskano, a sta ce biti ove godine ne znam... Borac nema te pare, barem ne toliko i barem ne zasad, ali nikad se ne zna, ako Dodo odobri Dragoljubu da odrijesi kesu bice svasta... ipak, za ovu godinu je kasno, onaj kadar ne moze vise od drugog mjesta :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 09 sep 2010, 10:28

Sutra u 18.00 generalka protiv Partizana

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 sep 2010, 15:48

brzi je napisao/la:Sutra u 18.00 generalka protiv Partizana
Ocekujemo laganini pobjedu... 8-)

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 11 sep 2010, 10:14

Koliko bi ljudi

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 12 sep 2010, 00:27

brzi je napisao/la:Koliko bi ljudi
po izvještaju 100 :roll:

@ Bosna – Partizan 34:30 (19:11)
Dvorana: ‘’Ramiz Salčin’’ na Mojmilu. Gledalaca: 100. Sudije: Čedić-Duraković.

Adoxin
Kontakt:

Post Postao/la Adoxin » 12 sep 2010, 15:48

no rules je napisao/la:
brzi je napisao/la:Koliko bi ljudi
po izvještaju 100 :roll:

@ Bosna – Partizan 34:30 (19:11)
Dvorana: ‘’Ramiz Salčin’’ na Mojmilu. Gledalaca: 100. Sudije: Čedić-Duraković.
Pa normalno kad Bosna nastavlja sa starom taktikom igranja utakmica u tajnosti...nigdje ni obavjestenja ni nicega. Stvarno mi nije jasno, mozda igraci nemaju radne dozvole pa se boje da im inspekcija ne dodje na utakmicu? :mrgreen:

zastavnik22
Kontakt:

Post Postao/la zastavnik22 » 13 sep 2010, 14:13

Isnar je napisao/la:

@FRANCK RIBERY Prosle godine je usvojen proracun od oko milion eura, ne sumnjam da je sve spiskano, a sta ce biti ove godine ne znam... Borac nema te pare, barem ne toliko i barem ne zasad, ali nikad se ne zna, ako Dodo odobri Dragoljubu da odrijesi kesu bice svasta... ipak, za ovu godinu je kasno, onaj kadar ne moze vise od drugog mjesta :!:
Budzet usvojen u visini od 800.000eura ali na zalost zbog recesije, nerazumijevanja nekih sponzora koji su se predomislili, taj budzet nije ni upola izvrsen.Klub se zahvaljujuci maloj grupi ljudi izborio da zavrsi sezonu na negativnoj nuli.Vidjeli smo i sami kako je malo trebalo da prodjemo u 2 fazu takmicenja Lige Prvaka.Ove godine nam treba 4 mjesto za prolaz dalje.I naravno opet stari problem - finasije.Slabo razumijevanje odgovornih iz raznih ministarstava, niko ne razumije sta znaci plasirati se direktno u grupnu fazu. Pogledajte Metalurg koliko je investirao pa opet nije prosao u grupnu fazu.Sumnjam da bi se mogli izboriti da nismo direktno prosli.
Naravno i za utakmicu sa Partizanom, jedan od razloga su bile finansije. Treba platiti policiju, delegate, sudije, ljekare ,obezbjedjenje.To je ujedno bio razlog da utakmica bude zatvorenog tipa.
Poziv prijateljima kluba, navijacima na podrsku klubu.Svaka pomoc dobrodosla, pa mi imamo samo jedan klub koji svake godine igra Ligu Prvaka.Dolazite na utakmice redovne, povedite svoju djecu, prijatelje clanove porodice.Druzimo se sa igracima i podrzimo ih.
Ove godine Pipe pravi ekipu pa je doveo Karacica, Pazina, Mesarica (sve ih je on vodio kada su kao juniori uzeli medalju).Na golmanskim pozicijama imamo 3 golmana, pivoti ofanzivni Pucelj, defanzivni Mesaric, srednji bek Karacic, pa tu je i Medzic.Malo se pojacati na krilu a cu sam da ce doci jos 1-2 igraca.

Jos jednom podrska nas navijaca, odgovornih u raznim ministarstvima i trebalo bi biti bolje.

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 13 sep 2010, 18:05

zastavnik22 je napisao/la:
Isnar je napisao/la:

Budzet usvojen u visini od 800.000eura ali na zalost zbog recesije, nerazumijevanja nekih sponzora koji su se predomislili, taj budzet nije ni upola izvrsen.Klub se zahvaljujuci maloj grupi ljudi izborio da zavrsi sezonu na negativnoj nuli.Vidjeli smo i sami kako je malo trebalo da prodjemo u 2 fazu takmicenja Lige Prvaka.Ove godine nam treba 4 mjesto za prolaz dalje.I naravno opet stari problem - finasije.Slabo razumijevanje odgovornih iz raznih ministarstava, niko ne razumije sta znaci plasirati se direktno u grupnu fazu. Pogledajte Metalurg koliko je investirao pa opet nije prosao u grupnu fazu.Sumnjam da bi se mogli izboriti da nismo direktno prosli.
Naravno i za utakmicu sa Partizanom, jedan od razloga su bile finansije. Treba platiti policiju, delegate, sudije, ljekare ,obezbjedjenje.To je ujedno bio razlog da utakmica bude zatvorenog tipa.
Poziv prijateljima kluba, navijacima na podrsku klubu.Svaka pomoc dobrodosla, pa mi imamo samo jedan klub koji svake godine igra Ligu Prvaka.Dolazite na utakmice redovne, povedite svoju djecu, prijatelje clanove porodice.Druzimo se sa igracima i podrzimo ih.
Ove godine Pipe pravi ekipu pa je doveo Karacica, Pazina, Mesarica (sve ih je on vodio kada su kao juniori uzeli medalju).Na golmanskim pozicijama imamo 3 golmana, pivoti ofanzivni Pucelj, defanzivni Mesaric, srednji bek Karacic, pa tu je i Medzic.Malo se pojacati na krilu a cu sam da ce doci jos 1-2 igraca.

Jos jednom podrska nas navijaca, odgovornih u raznim ministarstvima i trebalo bi biti bolje.
Slažem se ja sa tobom, da treba podržat igrače i kad je najteže....a neznam šta ti znači ono:što jih je Pipe dovezo?? Znači li to da ti mali hrvati imaju prednost ispred starih igrača,poput kapisode,pucelja,međiča...samo da ne bude dolazilo do toga da si Pipe pravi neku svoju ekipu i da zaboravi na stare igrače koji su ginuli na terenu lansku godinu...kad njih nije bilo???? :shock: .....i još jedno moje mišljenje:onaj igrač koji ne zna igrat u oba pravca za mene nije igrač za LP....pa ti dodji na mojmilo u subotu,pa vidi ko su ti igrači....poz... 8-)

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.