BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la dubrovnik » 10 okt 2015, 14:57

Ako kiksamo kiksat cemo u barazu. Bolji smo od Walesa i pobjeda ni u kojem slucaju nece doci u pitanje. Ja se nadam golovima Pjanica i Visce.

Rios

Post Postao/la Rios » 10 okt 2015, 15:02

hurem je napisao/la:@Rios,
Ako pogledas realno, to su bile posljednje utakmice u kvalifikacijama "biti ili ne biti" i njih smo kiksali...s dr.strane, pretposljednje (ako iskljucimo autsajdere protiv kojih su pobjede unaprijed upisane) utakmice u kvalama "biti ili ne biti" smo dobijali: Norveska, Slovacka, Bjelorusija, Estonija, Litvanija...
Estoniju sam zaboravio vidis :thumbup:
Mislio sam upravo na te posljednje utakmice koje su bile biti ili ne biti,jer na neki nacin i ova protiv Velsa je takva.Mi veceras ne smijemo izgubiti,remi nam ostavlja jos kakvu-takvu sansu,ali pobjedom bi zadrzali tu najvecu realnu sansu da odemo u baraz,a to su nase dvije pobjede i poraz Izraela u Blegiji.
Optimista sam ja opet se ponavljam,ova generacija je vec pobjedjivala neke utakmice gdje smo bili pod pritiskom i imperativom pobjede,mogu oni to i znaju,samo pravi pristup od prve minute,pokazati da se nemaju cemu nadati i to je to.Ne smijemo pasti u neku bezidejnost,ono da ni sami ne vjerujemo da mozemo,imati posjed bez konkretnih akcija.Vels je rasterecen veceras,oni mogu dobiti sve a izgubiti ne mogu nista,i upravo zbog toga ce ta nasa odlucnost od prve minute biti od presudnog znacaja,ne dati im ni sekundu sansu da razmisljaju o proslavi plasmana na Bilinom :bih: :salut:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 10 okt 2015, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 15:02

dubrovnik je napisao/la:Ako kiksamo kiksat cemo u barazu. Bolji smo od Walesa i pobjeda ni u kojem slucaju nece doci u pitanje. Ja se nadam golovima Pjanica i Visce.
Samo smireno i pobjeda je tu :rol:
"We need to suffer. And we need to fight."

High

Post Postao/la High » 10 okt 2015, 15:05

Nevezano za njihov kvalitet, ali koji su ovi na FIFA-inoj listi? Ne mogu ih naći. :D
Zadnja izmjena: High, dana/u 10 okt 2015, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 okt 2015, 15:06

Pada li u Zenici, kakav li ce teren biti ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 10 okt 2015, 15:06

High je napisao/la:Nevezano za njihov kvalitet, koji su ovi na FIFA-inoj listi? Ne mogu ih naći. :D
Tražiš ih na pogrešnom mjestu. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

High

Post Postao/la High » 10 okt 2015, 15:08

BelminM23 je napisao/la:
High je napisao/la:Nevezano za njihov kvalitet, koji su ovi na FIFA-inoj listi? Ne mogu ih naći. :D
Tražiš ih na pogrešnom mjestu. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:lol: Još ja odmah preskočio prvih 20-ak mjesta, rekoh ma kakvi. :mrgreen: Evo vidio. :shifty:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 15:11

Elegant je napisao/la:Pada li u Zenici, kakav li ce teren biti ?
Kod mene pada , od Bilinog sam udaljen možda 1,5 km :D

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 10 okt 2015, 15:17

MortemHz je napisao/la:
evybih je napisao/la:pitanje je koliko uvalit prenapuhanim Velsanima... :tokralju: u pobjedu niko ne sumnja ..moja prognoza laganih 4-0 a Zidovi gube 0-1 od Kipra :njanjanja: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
:thumbup:
Samo da oni nama ne uvale 2-3
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 okt 2015, 15:28

Ali najgore tek su obilnije padavine počele. Ovo do sad je bilo samo kišica, tek slijedi prava kiša. :D

Uuuh još malo, tačno mrzim ove tekme, kad je biti ili ne biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 okt 2015, 15:43

Veceras finale dakle oprostaj od evropskog tj zaprska od telece prodane glave izdajnika.The eind.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 10 okt 2015, 15:44

Ljudi mozeli neko REALNO reci u kakvoj je formi Hadzic u Austriji..igra li, na kojoj poziciji, moze li zamijeniti bar upola Besica kao zadnji vezni...
Jer mislim da je taj lik mrzak raji jer ga je Susic doveo u repku..ali realno, imal hljeba od njega za veceras???
Jer igra u prvoj 100%

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 okt 2015, 15:47

nek nam je veceras dragi Bog na pomoci....trebat ce nam njegova pomoc :pray: :pray: ...dovite i krstite se....bit ce ovo preteska tekma jer igramo pod strasnim imperativom a mi uvijek sagorimo ko svijece u takvim tekmama....u slucaju nerjesenog rezultata zadnjih 20 minuta krenuti na sve ili nista...pa sta bude,jbg...SRETNO ZMAJEVI
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 10 okt 2015, 15:55

jasko__ je napisao/la:Ljudi mozeli neko REALNO reci u kakvoj je formi Hadzic u Austriji..igra li, na kojoj poziciji, moze li zamijeniti bar upola Besica kao zadnji vezni...
Jer mislim da je taj lik mrzak raji jer ga je Susic doveo u repku..ali realno, imal hljeba od njega za veceras???
Jer igra u prvoj 100%

Pola foruma je svrsavalo na njega dok je imao austrijsko drzavljanstvo i onda kad je dobio poziv nije ni zaigrao pocele price standardne kao sta ce nam on slaba liga,slab klub ovo ono.Jbg sta ces takav smo mi narod,u najmanju ruku pojedinci misle da smo mi Brazil pa da imamo toliko kvalitetnih igraca(i ako i Brazil je qrc danas :D)
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 okt 2015, 16:02

jasko__ je napisao/la:Ljudi mozeli neko REALNO reci u kakvoj je formi Hadzic u Austriji..igra li, na kojoj poziciji, moze li zamijeniti bar upola Besica kao zadnji vezni...
Jer igra u prvoj 100%

Kod njega forma nije problem. On je u formi u kolikoj i moze biti. Problem je sto je i takav nekvalitetan da bi uopce bio na popisu reprezantivaca. Indolentnost selektora u trazenju nove solucije na poziciji defanzivnog veznog nas je dovela u situaciju gdje se on namece kao prvi izbor za vecerasnju utakmicu. Neka mu je bog na pomoci a i nama sa njim. Za kraj kvalitetom nije ni 5. opcija za poziciju DM u reprezentaciji.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 okt 2015, 16:07

slika

:bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 10 okt 2015, 16:08

akisarajevo92 je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:BiH - Norveska 1:0

Baarbarez sutira,brani golman..gooooooooollllll ....Bajramoviiiiiiiiiiiiiiic
Gledam sad inserte sa te utakmice, ybte pa ovaj Grujic je Makelele za Hadzica :mrgreen:

tu utakmicu Grujic je bio Lotar Mateus i za Makelelea

joj pobjeda danas molim te Boze
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 10 okt 2015, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.

jasko__
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la jasko__ » 10 okt 2015, 16:08

dubrovnik je napisao/la:
Jer igra u prvoj 100%

Kod njega forma nije problem. On je u formi u kolikoj i moze biti. Problem je sto je i takav nekvalitetan da bi uopce bio na popisu reprezantivaca. Indolentnost selektora u trazenju nove solucije na poziciji defanzivnog veznog nas je dovela u situaciju gdje se on namece kao prvi izbor za vecerasnju utakmicu. Neka mu je bog na pomoci a i nama sa njim. Za kraj kvalitetom nije ni 5. opcija za poziciju DM u reprezentaciji.
Koga bi ti umjesto njegao..od trenutnog kadra za veceras??

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 16:09

Alipasino je napisao/la:Veceras finale dakle oprostaj od evropskog tj zaprska od telece prodane glave izdajnika.The eind.
Izađi sa ove teme ako tako misliš , pun mi je q ovakvih kao ti

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 10 okt 2015, 16:13

ko da igramo sa Španijom...ako ne možemo pobijediti ekipu koja nije otišla na neko prvenstvo 60 godina, i koja ima samo 2 svjetska igrača i 9 prosječnih, koji ćemo q na prvenstvu, da se blamiramo tamo?
u gostima smo igrali nerješeno i to proslije one blamaže s Kiprom, ovdje možemo dati barem jedan gol više

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GG3, lol89 i 19 gostiju.