Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nije ni poceo mec,Vucevic na 11,kako me nervira,a kad ga ja over on nakupi 3 osobne u prvoj cetvrtini...
Igraj Široki ti si najbolji!
Svi hladno over osim onog tutmeza
umro majci za rođendan dabogda 

Ako ti je lakše nisi jediniSPY je napisao/la:Svi hladno over osim onog tutmeza![]()
umro majci za rođendan dabogda

@SPY jesi baksuz, šteta.
Ako na utakmici Hawksi - Knicksi poslije onoliko produžetaka svi nisu bili u stanju da pređu granicu ja ne znam.
Ako na utakmici Hawksi - Knicksi poslije onoliko produžetaka svi nisu bili u stanju da pređu granicu ja ne znam.

- branimir85
- Kontakt:

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tuga brate. I meni se slicna stvar desila u proslogodisnjem playoffu. Za dvije milje, durant doslovno zaboravio igrat kosarku tu vecer. Stvarno situacije za nepovjerovat...branimir85 je napisao/la:
![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- LittleCule
- Kontakt:
Danas mi se čini dan idealan za ništa ne odigrat
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Svaki dan je postao najbolji za nista ne odigrat,ja defintivno idem na malu pauzu,ide vikend listic ,i to je to 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- LittleCule
- Kontakt:
You got that right, al jbg onaj ko hoće uvik nađe nešto...miky_hz je napisao/la:Svaki dan je postao najbolji za nista ne odigrat,ja defintivno idem na malu pauzu,ide vikend listic ,i to je to
+1miky_hz je napisao/la:Svaki dan je postao najbolji za nista ne odigrat,ja defintivno idem na malu pauzu,ide vikend listic ,i to je to
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja sam misljenja da treba igrati po osjecaju, barem ja tako radim, kad god forsiram nece. U subotu je to bio slucaj. U nedjelju odigram samo jedan tiket na cisti osjecaj i prodje. U principu, sto ponavljam kao papagaj, kladionicu shvatiti kao zajebanciju i zabavu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Mene vuče Jokerit-Din. Minsk X, ali nema šanse tu utakmicu odigrat bilo šta.
Zamisli još Avellino kec...
Zamisli još Avellino kec...
- LittleCule
- Kontakt:
Nek izgori ova Darussafaka, **** im klub da im ***
Umor druze. Ovaj sistem eurolige sjeba klubove...LittleCule je napisao/la:Nek izgori ova Darussafaka, **** im klub da im ***
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
-
- Kontakt:
Lida nabijem ti sve sto imas,3 sec do kraja primaju gol
i samo bi me oni oborili ako zvijezda prodje na koseve 
Edit:Ponisten im gol
znaci nevjerujem
a nek sam i ovo dozivio da u moju korist ode

Edit:Ponisten im gol

@kakanj84
Na zajedničkom tiketu postavljaš Singletona over uz navod da za Olimpijakos neće igrati Hacket, Mantzaris, Lojeski, Young i Printezis. Prvo ova trojica igrali ne igrali nemaju nikakve veze sa njim ne mogu se čuvati, drugo Young je tek treći centar u Oliju i nema neku značajnu minutažu i jedino je Printezis ta četvorka koja će se boriti sa njim. Dalje i Singleton ima povredu skočnog zgloba i vidio si protiv Zvezde ako si gledao da uopšte ne ulazi previše u reket na neke duele nego čeka trice, dalje u 4 ovogodišnja susreta ja imam podatke za 3 meča Oli-Panata on je 2x stao na granici od 10 poena i jednom prešao i dao 14 poena uz minutažu 36 minuta tada u ekipi Panate nije bio ni Gentile ni Gabriel, a i Burisis je imao nekih 13-14 minuta po meču. Sada je to sve drugačije i ono nikako nije par za zajedničkog tiketa.
Samo dakle mala sugestija ništa više
Svako dobro
Na zajedničkom tiketu postavljaš Singletona over uz navod da za Olimpijakos neće igrati Hacket, Mantzaris, Lojeski, Young i Printezis. Prvo ova trojica igrali ne igrali nemaju nikakve veze sa njim ne mogu se čuvati, drugo Young je tek treći centar u Oliju i nema neku značajnu minutažu i jedino je Printezis ta četvorka koja će se boriti sa njim. Dalje i Singleton ima povredu skočnog zgloba i vidio si protiv Zvezde ako si gledao da uopšte ne ulazi previše u reket na neke duele nego čeka trice, dalje u 4 ovogodišnja susreta ja imam podatke za 3 meča Oli-Panata on je 2x stao na granici od 10 poena i jednom prešao i dao 14 poena uz minutažu 36 minuta tada u ekipi Panate nije bio ni Gentile ni Gabriel, a i Burisis je imao nekih 13-14 minuta po meču. Sada je to sve drugačije i ono nikako nije par za zajedničkog tiketa.
Samo dakle mala sugestija ništa više
Svako dobro

Tako blizu, a tako daleko.
-
- Kontakt:
Zvezda 1:36 do kraja fale mi 3 kosa i na kraju stanu na granici 

-
- Kontakt:
ajde Hanover golovi
- LittleCule
- Kontakt:
Ajmo Hannover - Karsluthern 2+ 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.