FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 10 mar 2013, 10:58

zli mrkvić je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Borac se bolje snasao na oranju, mi nismo ekipa koja moze igrati na onakvom terenu.Kada smo dobili drugi gol znao sam da je sve gotovo, ma koliki pritisak napravili na borac ondje se nije moglo sutirati na gol od blata a ne sta drugo.Jednostavno nismo ekipa za livade, dok je kod borca druga stvar oni su vasarska ekipa oduvjek i bili njima godi ovo navikli su.Da ne kazem da su njihovi igraci puno motivisani usli u utakmicu, dok su snage bile izjednacene na terenu mi smo dobili dva glupa gola cak i za nase uslove.Nasi su navikli pobjediti sa pola snage kao protiv travnika a ovo je bila utakmica koju je trebalo otvoriti od pocetka onako kako smo otvorili drugo poluvrijeme.Borac je odigrao onako kao sam ja i ocekivao, nisu dali da se razvije igra napravili su milion faulova NEKI TIPA MALETIC START SA LEDJA NIJE DOBIO NI ZUTI KARTON A VEC JE IMAO JEDAN !!!meni to govori samo jedno mi igramo bolje od njih ali se nekad i mora izgubiti nazalost.
Ako je trebalo izgubiti neka, taman da duismanima damo i trunku veselja i onda na kraju opet tugu jer ce Zeljo opet biti sampion.
Pile, nemoj pricati gluposti. Niste ekipa za livade a sa oranice ste dosli da igrate fudbal. Niste se mogli snaci. Sjeti se malo na kakcoj kaljuzi smo mi igrali sa vama na Grbavici u kupu prije nekoliko godina. U odnosu na to ovo juce je bila engleska trava. Istina teren je bio los ali ti to predstavi kao da ste vi iz neke druge lige dosli da igrate fudbal. Sa oranice dosli pa se nisu snasli na oranici.u drugom gradu. Hahahahaha suplja prica. Stadioni su generalno u losem stanju. Borac je uvijek muku mucio sa drenazama i u prvoj ligi yu. Pogledaj poljud sta reci za takav stadion.

U ostalom vama je oranica isla na ruku. Da je bio normalan teren ponijeli bi vi jos lopti na put ka oranju u svojoj mrezi.
Pa prije par godina nismo imali ovu ekipu, i imali smo ekipu koja se vise bije i trci ngo ova ekipa, ovi vise pokusavaju igrati lopte. Krivo je meni zbog poraza od borca ali ne toliko da bi zatvarao oci nad onim sto jeste.Uostalom u dobar vakat poraz i na pravom mjestu pa sam prilicno siguran da cemo da kraje sezone gledati Zelju kako treba i opet ce titula ostati na Grbavici.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 mar 2013, 11:01

miky_hz je napisao/la:
Kosevo je jucer uzasno bilo,iako se na prvu mozda i nevidi,ali znanje i umjetnost je jucer bilo voditi loptu definitivno u smislu da je gurnes isred sebe i da te onda tu i saceka,ko po basamacima je skakala :mrgreen:
Lako je bilo igrati ne kosevu kad sudije poniste dva cista gola :mrgreen:

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 mar 2013, 11:21

pile87 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Kosevo je jucer uzasno bilo,iako se na prvu mozda i nevidi,ali znanje i umjetnost je jucer bilo voditi loptu definitivno u smislu da je gurnes isred sebe i da te onda tu i saceka,ko po basamacima je skakala :mrgreen:
Lako je bilo igrati ne kosevu kad sudije poniste dva cista gola :mrgreen:
pa dobro,mora se malo pomoci vice-prvacima :D :D :D
Amare hvala ti...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2013, 11:30

pa dobro,mora se malo pomoci vice-prvacima :D :D :D[/quote]
zaista sramota, kako ce Sarajevu sudije pomoci, a vama barem 2 penala nisu svirana u Banja Luci, il' lopta kad ne predje gol liniju, il' da priznaju gol iz offside-a, jooj ja zaboravio, ipak za Borac penali nisu svirani...
Odmah nek Osim senior skida ove sudije s liste, bezobrazluk cisti :lol: :lol: :lol: :lol:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 mar 2013, 11:32

BeSha1992 je napisao/la:pa dobro,mora se malo pomoci vice-prvacima :D :D :D
zaista sramota, kako ce Sarajevu sudije pomoci, a vama barem 2 penala nisu svirana u Banja Luci, il' lopta kad ne predje gol liniju, il' da priznaju gol iz offside-a, jooj ja zaboravio, ipak za Borac penali nisu svirani...
Odmah nek Osim senior skida ove sudije s liste, bezobrazluk cisti :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
hajd procitaj svega ti jos jednom sta si napisao i pomozi i nama da shvatimo sta si htio reci...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2013, 11:36

Odmah nek Osim senior skida ove sudije s liste, bezobrazluk cisti :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
hajd procitaj svega ti jos jednom sta si napisao i pomozi i nama da shvatimo sta si htio reci...[/quote]
Skont'o si ti ne brinem se, jedino ako si malouman nisi, a pokusavas da isfuras...
Visca Barca...

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 mar 2013, 11:39

BeSha1992 je napisao/la:zaista sramota, kako ce Sarajevu sudije pomoci, a vama barem 2 penala nisu svirana u Banja Luci, il' lopta kad ne predje gol liniju, il' da priznaju gol iz offside-a, jooj ja zaboravio, ipak za Borac penali nisu svirani...
Odmah nek Osim senior skida ove sudije s liste, bezobrazluk cisti :lol: :lol: :lol: :lol:
hajd procitaj svega ti jos jednom sta si napisao i pomozi i nama da shvatimo sta si htio reci...[/quote]
Skont'o si ti ne brinem se, jedino ako si malouman nisi, a pokusavas da isfuras...[/quote]

Samo se ti smiri i pokusaj ponovo...
Amare hvala ti...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2013, 11:40

Samo se ti smiri i pokusaj ponovo...[/quote]

Nema potrebe...
Visca Barca...

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 mar 2013, 11:43

BeSha1992 je napisao/la:Samo se ti smiri i pokusaj ponovo...
Nema potrebe...[/quote]

E jbg i ti se odma ljutis...
Amare hvala ti...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2013, 11:44

Nema potrebe...[/quote]

E jbg i ti se odma ljutis...[/quote]
Nema potrebe ni za ljutnjom, prati PLBiH i uzivaj ;)
Visca Barca...

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 mar 2013, 11:45

BeSha1992 je napisao/la:Nema potrebe...
E jbg i ti se odma ljutis...[/quote]
Nema potrebe ni za ljutnjom, prati PLBiH i uzivaj ;)[/quote]

Sa uzivancijom cu je pratiti :D
Amare hvala ti...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 mar 2013, 11:46

BeSha1992 je napisao/la: Skont'o si ti ne brinem se, jedino ako si malouman nisi, a pokusavas da isfuras...
E vala ko je skonto svaka mu cast ja mislim da ni ti neznas sta si htio reci... nego docekeo smrad svojih 5 malih minuta bolan opet cete u misije rupe po godinu dana...i onda ces se opet pojaviti s vremena na vrijeme da nesto napises u ovom stilu...

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 10 mar 2013, 11:52

pile87 je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la: Skont'o si ti ne brinem se, jedino ako si malouman nisi, a pokusavas da isfuras...
E vala ko je skonto svaka mu cast ja mislim da ni ti neznas sta si htio reci... nego docekeo smrad svojih 5 malih minuta bolan opet cete u misije rupe po godinu dana...i onda ces se opet pojaviti s vremena na vrijeme da nesto napises u ovom stilu...
Hvala ti od srca na vrijedanju, a sto se tice tog "smrad" za tebe sam u svakom pogledu gospodin... Dalje, ne mozes dalje od svog nosa da vidis, pa tako neces da priznas da zeljo igra lose ove 2 utakmice, ti prvi laprdas cim bude sta i kakva sudijska odluka, a veceras sutis kad na Grahovcu nije sviran penal... Momak uozbilji se bgt... Hvala
Visca Barca...

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 mar 2013, 11:56

ma sudija je bio na vrhunskom nivou,inace su nam glavne sudije u posljednje vrijeme sve bolje i bolje,al pomocne sudije...e za njih nemam rijeci,katastrofa...
Amare hvala ti...

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 10 mar 2013, 12:08

Meni loš tereni nije definitivno nikakvo opravdanje jer generalno većinu utakmica igramo na lošim terenima, zimske pripreme igamo na lošim terenima, tako da ta priča ne drži previše vodu, do sad smo se mogli i trebali na to naviknuti i prilagoditi igru. Opravdavati uvjetno rečeno poraz lošim terenom, a pri tome cijelu utakmicu uputiti dva udarca prema golu zaista ne vodi ničemu.

Naš je problem što mi slabo ulazimo u utakmicu ( da li zato što nam je u glavi vodilja misao - lako ćemo mi smo prvaci ili nešto drugo ), od prvog zvižduka prepuštamo protivniku inicijativu umjesto da bude obrnuto , imamo dva do tri igrača koji u utakmicu uđu sa željom da nešto pokažu a ostali imaju loš dan ili loš pristup, smeta im teren, kiša,sunce, sudija koji nije svirao faul a akcija se nastavlja a oni se još valjaju po trenu bla bla.

Igrači su nam kao profesionalci i žalosno je što Amar mora na poluvremnu u svlačionici dreknuti a to se vidjelo u ove obje utakmice kao i puno puta ranije pa da oni u drugom počnu nešto i igrati. Previše glumaca, premalo igrača i to se mora pod hitno promijeniti.

Da se nekakav mali pomak u igri ( nakon dreke ) vidi, vidi se ali je to još uvijek premalo, naročito ako gubiš utakmicu. Bojim se da će se oni koji vjeruju da će Kvesićeva zamjena donijeti nešto značajnije u našoj igri razočarati ako i ostatak tima ne promijeni nešto u svojim glavama i svojoj igri.

Realno ovaj je početak prilično loš, ali nagledali smo se i lošijih tako da vjerujem da će Amar kao i puno puta do sad sve to dovesti u red vrlo brzo, da će manekenima i zvjezdicama vrlo brzo izbiti njihove bubice iz glava ( ako ničim drugim onda grijanjem klupe ) i da ćemo na terenu opet vidjeti raspoložene igrače koji se bore da odbrane duplu krunu onako kako se od njih očekuje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 mar 2013, 12:24

BeSha1992 je napisao/la: Hvala ti od srca na vrijedanju, a sto se tice tog "smrad" za tebe sam u svakom pogledu gospodin... Dalje, ne mozes dalje od svog nosa da vidis, pa tako neces da priznas da zeljo igra lose ove 2 utakmice, ti prvi laprdas cim bude sta i kakva sudijska odluka, a veceras sutis kad na Grahovcu nije sviran penal... Momak uozbilji se bgt... Hvala
Nema na cemu i drugi put!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 10 mar 2013, 12:32

BeSha1992 je napisao/la: Hvala ti od srca na vrijedanju, a sto se tice tog "smrad" za tebe sam u svakom pogledu gospodin... Dalje, ne mozes dalje od svog nosa da vidis, pa tako neces da priznas da zeljo igra lose ove 2 utakmice, ti prvi laprdas cim bude sta i kakva sudijska odluka, a veceras sutis kad na Grahovcu nije sviran penal... Momak uozbilji se bgt... Hvala
E jbg sad, sad ispade mi placemo i laprdamo protiv sudija, sve sam mog'o pročitati i prešutiti, ali ovo stvarno nisam mogao.Fkt si bezobrazan.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 10 mar 2013, 12:55

BeSha1992 je napisao/la:pa dobro,mora se malo pomoci vice-prvacima :D :D :D
Ma šta pričaš bolan i nebio neda mi se ban dobijati ali bi ti opsovao sve živo pojma ti nemaš kakav penal bacanje na prazno ti penal sudija je sudio sasvim korektno bez ijedne primjedbe.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 mar 2013, 13:18

Boli vas k.urac imali ste posjed.. :mrgreen: :mrgreen:
isto kao da sam gledao Real-Barsu. :D ..vezete komsije vezete-- ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 mar 2013, 13:24

ma sve ce to nadoci sad na pauzi kad zavrse na Bjelasnici ili u Međugorju
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.