Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
kakav idiot **** mrtve 3 licne u 3 minute.. mrs yebem ti sjeme retardirano
E neces Westbrook na listic vise da imas 24 000 triple doubleova jer si divljak i ciglar Bog da kaze. 5 od 22 sut i 15 poena ima. Fuj.
Ista situacija, pa čiste zicere ne pogađaA_d_0 je napisao/la:E neces Westbrook na listic vise da imas 24 000 triple doubleova jer si divljak i ciglar Bog da kaze. 5 od 22 sut i 15 poena ima. Fuj.

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ama covjek ofirno ide na triple-double, forsira pasove i skokove a ne moze pogodit more s broda. Smijesno.Forster je napisao/la:Ista situacija, pa čiste zicere ne pogađaA_d_0 je napisao/la:E neces Westbrook na listic vise da imas 24 000 triple doubleova jer si divljak i ciglar Bog da kaze. 5 od 22 sut i 15 poena ima. Fuj.
Kako mi prceni psg smanji dobitak za 50 kerma, imao ih kp1 i primaju go levati... Kvota 1,22 na kp1 bila, ma fuj...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Vidi Atlanta-Ny.Na poluvremenu nude najmanju granicu na over 224.5 a ljudi ce hladno ispod 205
Ajde cavsi
Ajde cavsi
Igraj Široki ti si najbolji!
126 na poluvremenu, i ne mogu da pređu granicu od 211,5, na čemu ja padam, prvo Westbrook pa sad i ovi debili 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ceara-Guarany 2-0 poluvrijeme
2 (34)
2 (34)
Westbrook ima cisto polaganje i on vraca Adamsu u reket koji je okruzen sa 3 igraca jer normalno ganja triple double nazor. **** mater u tu rupetinu zvana nosnica. Objasni mu doktore Irving kako se igra kulturna majstorska kosarka.
Zadnja izmjena: A_d_0, dana/u 29 jan 2017, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kud bas x Atlanta - Knicks mamu vam ****

Mater vam usta yebem dabogda vas opet Gsw naguzio
Hajmo braco Srbi, osvetit se USA za NATO napade!
Kakva je ovo prijateljska sad u Januaru?
Kakva je ovo prijateljska sad u Januaru?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Samo da se još jednom sjetim najmilijih Poziginsu zbog one tri lične za 2 minute. Na dva tiketa me idiot ruši za pare koš tard umrli.. Jojojoj ne znam kad sam se ovako iznervirao..
2-1 73 minuta,na dvici 3696BadBoy je napisao/la:Ceara-Guarany 2-0 poluvrijeme
2 (34)
zadnja 4 meca je imao 5 ili 6 licnih gresaka, fkt ga treba izbjegavatiSPY je napisao/la:Samo da se još jednom sjetim najmilijih Poziginsu zbog one tri lične za 2 minute. Na dva tiketa me idiot ruši za pare koš tard umrli.. Jojojoj ne znam kad sam se ovako iznervirao..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma znam sve to kontam smirit ce se nece na svaku skakat ko debil i on opet po istom... Necu ga moc prezalit ako PG i Durant dođu +.. skoro 400 kermi jbt..Torres_9 je napisao/la:zadnja 4 meca je imao 5 ili 6 licnih gresaka, fkt ga treba izbjegavatiSPY je napisao/la:Samo da se još jednom sjetim najmilijih Poziginsu zbog one tri lične za 2 minute. Na dva tiketa me idiot ruši za pare koš tard umrli.. Jojojoj ne znam kad sam se ovako iznervirao..
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ide to preko buraz, k'o iz picke.SPY je napisao/la:Ma znam sve to kontam smirit ce se nece na svaku skakat ko debil i on opet po istom... Necu ga moc prezalit ako PG i Durant dođu +.. skoro 400 kermi jbt..Torres_9 je napisao/la:zadnja 4 meca je imao 5 ili 6 licnih gresaka, fkt ga treba izbjegavatiSPY je napisao/la:Samo da se još jednom sjetim najmilijih Poziginsu zbog one tri lične za 2 minute. Na dva tiketa me idiot ruši za pare koš tard umrli.. Jojojoj ne znam kad sam se ovako iznervirao..
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
![]()

Nista,ostalo 2-1,imali su prijelaza par otprije vrijedilo je probat96BadBoy je napisao/la:2-1 73 minuta,na dvici 3696BadBoy je napisao/la:Ceara-Guarany 2-0 poluvrijeme
2 (34)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.