FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Snob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Snob » 10 mar 2013, 00:20

Zeljo.ba je napisao/la:Rijetko pisem ovdje ali citam redovno i tek sam sad shvatio kakve ovde budale pisu i kakve su to vrste neznalica i kakva su to vidjenja utakmice da ono kazes jesu li ovi normalni(dobar dio najglasnijih na forumu)Pa kako jedan gledalac koji misli da nesto zna o fudbalu i tako njih 15 ovdje pisu da SAMIR BEKRIC ne moze sve sam i da je on kao najbolji...pa kakva moras neznalica biti da to napises..prvo krenimo redom prvo poluvrijeme pogrijesio je jedno 40 lopti i slag na to kao najveca pickica okrenuo je guzicu kod gola i njegovom krivicom primimo gol..znaci da je bilo ko drugi bio Jamak,Svraka itd osudili bi ga ovdje na sva zvona bi trabunjali.. pa vidite li koliko je on lopti izgubio i kakav mu je odnos prema igri pa ja cujem bogicevica kako mu vristi sa 50 m udaljenosti kad ovaj pokusava vanjskom da centrira.covjek se zajebaje na terenu igra bez ikakve obaveze a ucinak mu velika nula..

I kako neko ima srca reci nesto jadnom Adilovicu poslije ove utakmice..pa kako vas nije stid momak ostavljen sam u napadu nikakve podrske od smajica i bekrica,,istukli ga 8 faula za zuti karton je bilo nad njim i to niko ne vidi,kako ne vidite da je problem u Svraki i Zoloticu koji se kriju po terenu zavaljuju jamaka cim ga vide..Svraku prikazuju u 43m suh mu dres nije se isprljao momak..Zolotic se bori pokusava al djaba mu kad svaku drugu loptu preda protivniku.Svraka od kako je postao reprezentativac on nema kluba ima samo repku i svaku tekmu se krije i stedi da bi bio zdrav i spreman za okupljanja ko to ne vidi slijep je!!

Za ove Kerlo ljubce valjda su sad svjesni koji su njegovi dometi,da bude 3 stoper i da igra kad se neko povrijedi ili ima kartone..Ispadao x puta drugi gol njegov igrac i niciji drugi daje gol njega nigdje..

Stana i Cola su se borili koliko su mogli al djaba kad imas igrace ispred njih kao sto su Smajic i bekric koji nisu imali nikakav ucinak..O njihovom izvodjenju prekida ne bi sad pricao jer nema svrhe nesposobni su za to i kriv je onaj sto im dopusti da izvode prekide..20 ubacivanja i ni jedan kvalitetan centarsut to samo mogu rezirati ova dvojica spomenutih..

izvinjavam se na malo duzem postu skupilo mi se citajuci nepravdu i pristrasnost od strane raznih "strucnjaka"
Ne bih se mogao sloziti sa tim da je Bekric danas bio los. Pokusavao je dosta da razigrava tim ali nije on kriv sto nema koga.
Igra nam je manje vise procitana s jednim spicem i moje misljenje da bi se tu trebalo nesto mijenjati da pocne se vec jednom igrati s dva spica.

Slozio bih se za Kerla on definitivno izvikan stoper i najveca Amarova greska protiv Maribora je bilo sto je razdvojio Vasilica i Bogy.

Sa ostalim bih se svim slozio i jos treba dodati da je vrijeme da Smajic lagano ode na klupu, umjesto njega neka igra Hodzic pa da probamo tako.

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 10 mar 2013, 00:52

@zeljo.ba Druze , nastavi ti da rijetko pises

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 mar 2013, 01:14

Utakmica bila prosla...Steta zbog poraza, no sta je tu je, ne mozemo vise nista promjeniti. Treba se okrenuti narednim utakmicama i kao sto SEF kaze opet sve drzimo u svojim nogama/rukama.

Nego mene interesuje je li stvarno protiv Zrinjskog igramo 24. Marta - tako pise na SS.ba, a meni je licno to malo cudno s obzirom da je u prvenstvu reprezentativna pauza.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

crown
Kontakt:

Post Postao/la crown » 10 mar 2013, 02:39

Misljenja sam da smo mi sami sebe pobijedili danas...Borac je jednostavno vise zelio pobjedu, tukli su se bez pardona, stalno prigovarali sudiji/ma, imali dovoljnu dozu bezobrazluka u ekipi...za razliku od nasih igraca

Nazalost, osjeti se nezalaganje igraca koji su u prosloj sezoni bili najbolji igraci tima, jer su zasiceni nasom ligom...a s druge strane imas igrace koji su zeljni igre i rezultata, al u sezonama prije nisu imal idovoljno minutaze i izgore, izgube se na terenu...jos ako prilike krenu dobivati Tomic, Japanac, Pehilj...

Po meni AO i strucnog tima greska, nakon Travnika je rekao da treba pokusati ekipu motivisati, nije uspjelo (Svraka, Jamak, Smajic bili zreli da izađu nakon pola sata, makar jedan od njih, nesto kao Zeba protiv Veleza), mislima vec protiv Zrinje (izvodi Zolu, koji je u Bekriju danas najbolji bio) i po onakvom terenu rizikovati sa Smajicem (svi su bili u opsanosti) al on i sad ima strah, vidjelo se cim mu neki igrac ukliza, strah na licu...

Ipak, Smajketa moramo istrpiti (ako to ne ucinimo, vjerujem da bi bila prica, bio je najbolji na pripremama a nije dobio priliku, jedno od nasih najzvucnijih pojacanja), Brkovica, Hodzica...cekamo Tomica, Hasanovica, Pehilja...Svraku, i kao kapitena i kao jednog od najboljih iz prosle sezone (on to moze) mora se motivisati da podigen formu i igru, time bi rasteretio Bekriju i to bi bilo to (ili neka posalje kapitensku iz Alzira, izgleda da je mislima jos tamo :) )

P.S.Ono sto bih ja najvise volio, promjenu formacije da igramo sa dva spica

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 10 mar 2013, 03:54

dobro ba ljudi izgubili pa sta idemo dalje jos uvijek smo prvi losije sigurno ne mozemo odigrat
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 mar 2013, 07:26

kad vas sada zvijezda pobijedi amaru otkaz :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 10 mar 2013, 08:20

astra1922 je napisao/la:kad vas sada zvijezda pobijedi amaru otkaz :mrgreen:
Jednom smo napravili tu gresku , i nikada vise :D
ZELJEZNICAR 1921!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 mar 2013, 09:05

svraka je u svojoj glavi već otišao i to je njegov problem. on mora biti i za naše i za svoje dobro biti utušen što prije nekome ko je vidio samo dva gola za reprezentaciju. adiloviću svaka čast za trud, ali vule ga je stavio u džep, i onu jednu jedinu dobru loptu je izbio na stranu k'o da je štoper. smajić isto tanak, i bekrić koliko god da jeste petljao jedini je stvarao višak igrača. kerla isto pogubljen, zola 'nako, nije ni moglo bolje.

kad dođe taj jani ja bih definitivno pokušao sa stanićem gdje je danas igrao smajić, jer je to njegova prirodna pozicija.

a što se tiče lijeve noge, jedini igrač koji igra lijevom nogom, a bio je u sastavu je antolović.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 mar 2013, 10:08

Mislim da je ovaj poraz dosao u pravi cas,sve do sada smo nesto mrljavili i na guzove dobijali,sada smo pali na guzicu...vrijeme je da se malo uozbiljimo...
Amare hvala ti...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 mar 2013, 10:13

Borac se bolje snasao na oranju, mi nismo ekipa koja moze igrati na onakvom terenu.Kada smo dobili drugi gol znao sam da je sve gotovo, ma koliki pritisak napravili na borac ondje se nije moglo sutirati na gol od blata a ne sta drugo.Jednostavno nismo ekipa za livade, dok je kod borca druga stvar oni su vasarska ekipa oduvjek i bili njima godi ovo navikli su.Da ne kazem da su njihovi igraci puno motivisani usli u utakmicu, dok su snage bile izjednacene na terenu mi smo dobili dva glupa gola cak i za nase uslove.Nasi su navikli pobjediti sa pola snage kao protiv travnika a ovo je bila utakmica koju je trebalo otvoriti od pocetka onako kako smo otvorili drugo poluvrijeme.Borac je odigrao onako kao sam ja i ocekivao, nisu dali da se razvije igra napravili su milion faulova NEKI TIPA MALETIC START SA LEDJA NIJE DOBIO NI ZUTI KARTON A VEC JE IMAO JEDAN !!!meni to govori samo jedno mi igramo bolje od njih ali se nekad i mora izgubiti nazalost.
Ako je trebalo izgubiti neka, taman da duismanima damo i trunku veselja i onda na kraju opet tugu jer ce Zeljo opet biti sampion.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 mar 2013, 10:28

pile87 je napisao/la:Borac se bolje snasao na oranju, mi nismo ekipa koja moze igrati na onakvom terenu.Kada smo dobili drugi gol znao sam da je sve gotovo, ma koliki pritisak napravili na borac ondje se nije moglo sutirati na gol od blata a ne sta drugo.Jednostavno nismo ekipa za livade, dok je kod borca druga stvar oni su vasarska ekipa oduvjek i bili njima godi ovo navikli su.Da ne kazem da su njihovi igraci puno motivisani usli u utakmicu, dok su snage bile izjednacene na terenu mi smo dobili dva glupa gola cak i za nase uslove.Nasi su navikli pobjediti sa pola snage kao protiv travnika a ovo je bila utakmica koju je trebalo otvoriti od pocetka onako kako smo otvorili drugo poluvrijeme.Borac je odigrao onako kao sam ja i ocekivao, nisu dali da se razvije igra napravili su milion faulova NEKI TIPA MALETIC START SA LEDJA NIJE DOBIO NI ZUTI KARTON A VEC JE IMAO JEDAN !!!meni to govori samo jedno mi igramo bolje od njih ali se nekad i mora izgubiti nazalost.
Ako je trebalo izgubiti neka, taman da duismanima damo i trunku veselja i onda na kraju opet tugu jer ce Zeljo opet biti sampion.
Citajuci tvoj post stjecem dojam da Zeljo igra u Rimu na Olimpicu a ne na nasim livadama, cast Zenici i Bilinom polju..... dabogda se tvoji igraci nastavili ponasat kao i ti i utuvili sebi u glavu da im niko nista nemoze :D :D ..... vas je problem ocigledan ima te najbolju ekipu u ligi al vas samo h.ebe sto su se igraci malo najeli pa sad glumataju po terenu.... ako ih neko od vasi brzo ne spusti na zemlju necete na dobro izac...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 10 mar 2013, 10:32

Jeli kup u srijedu u 18h i zna li neko hoce li vaziti sezonske karte??
BUDI ŽELJO !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2013, 10:32

Tkanton je napisao/la:Citajuci tvoj post stjecem dojam da Zeljo igra u Rimu na Olimpicu a ne na nasim livadama, cast Zenici i Bilinom polju..... dabogda se tvoji igraci nastavili ponasat kao i ti i utuvili sebi u glavu da im niko nista nemoze :D :D ..... vas je problem ocigledan ima te najbolju ekipu u ligi al vas samo h.ebe sto su se igraci malo najeli pa sad glumataju po terenu.... ako ih neko od vasi brzo ne spusti na zemlju necete na dobro izac...
E sad se samo zamisli kako jedes nokte do lakata,dok gledas kako vitez dere slobodu,a oficijelni spiker javlja da je zeljo uzeo duplu...
sjeti se onda price o stadionu,mozda ti bude lakse :lol: :lol: :lol:

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 10 mar 2013, 10:33

pile87 je napisao/la:Borac se bolje snasao na oranju, mi nismo ekipa koja moze igrati na onakvom terenu.Kada smo dobili drugi gol znao sam da je sve gotovo, ma koliki pritisak napravili na borac ondje se nije moglo sutirati na gol od blata a ne sta drugo.Jednostavno nismo ekipa za livade, dok je kod borca druga stvar oni su vasarska ekipa oduvjek i bili njima godi ovo navikli su.Da ne kazem da su njihovi igraci puno motivisani usli u utakmicu, dok su snage bile izjednacene na terenu mi smo dobili dva glupa gola cak i za nase uslove.Nasi su navikli pobjediti sa pola snage kao protiv travnika a ovo je bila utakmica koju je trebalo otvoriti od pocetka onako kako smo otvorili drugo poluvrijeme.Borac je odigrao onako kao sam ja i ocekivao, nisu dali da se razvije igra napravili su milion faulova NEKI TIPA MALETIC START SA LEDJA NIJE DOBIO NI ZUTI KARTON A VEC JE IMAO JEDAN !!!meni to govori samo jedno mi igramo bolje od njih ali se nekad i mora izgubiti nazalost.
Pile, nemoj pricati gluposti. Niste ekipa za livade a sa oranice ste dosli da igrate fudbal. Niste se mogli snaci. Sjeti se malo na kakcoj kaljuzi smo mi igrali sa vama na Grbavici u kupu prije nekoliko godina. U odnosu na to ovo juce je bila engleska trava. Istina teren je bio los ali ti to predstavi kao da ste vi iz neke druge lige dosli da igrate fudbal. Sa oranice dosli pa se nisu snasli na oranici.u drugom gradu. Hahahahaha suplja prica. Stadioni su generalno u losem stanju. Borac je uvijek muku mucio sa drenazama i u prvoj ligi yu. Pogledaj poljud sta reci za takav stadion.

U ostalom vama je oranica isla na ruku. Da je bio normalan teren ponijeli bi vi jos lopti na put ka oranju u svojoj mrezi.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 mar 2013, 10:35

SarajlijaTM je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Citajuci tvoj post stjecem dojam da Zeljo igra u Rimu na Olimpicu a ne na nasim livadama, cast Zenici i Bilinom polju..... dabogda se tvoji igraci nastavili ponasat kao i ti i utuvili sebi u glavu da im niko nista nemoze :D :D ..... vas je problem ocigledan ima te najbolju ekipu u ligi al vas samo h.ebe sto su se igraci malo najeli pa sad glumataju po terenu.... ako ih neko od vasi brzo ne spusti na zemlju necete na dobro izac...
E sad se samo zamisli kako jedes nokte do lakata,dok gledas kako vitez dere slobodu,a oficijelni spiker javlja da je zeljo uzeo duplu...
sjeti se onda price o stadionu,mozda ti bude lakse :lol: :lol: :lol:
Malo si se zahebo ja sam iz Gradacca.... i ja nevidim da sam ista lose napiso nit da sam provociro napisao sam realnu stvar koja je ocigledna.... dobra ekipa al im glave nisu uredu

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 mar 2013, 10:46

Jucer je bojac dobio na iskustvo,nismo toliko lose igrali,da je bila neka druga ekipa a ne borac bilo bi laganih 0:2... to je bar moje misljenje...losa igra Kerle i nesigurnost Bogija je rezultiralo ovim krajnjim ishodom a bojac je dovoljno iskusan da to iskoristi...volio bi da vidim Bekrica malo vise u sredini jer je jako opasan kada pravolinijski krene ka golu,a ovako ga Amar trosi na krilu kao sto je i Zebu trosio.A za Svraku imam osjecaj da ga vise ne ide nego sto on nece,u jednom trenutku kada ga je kamera zumirala,im'o sam osjecaj da ce zaplakati od nekakve nemoci.
Amare hvala ti...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2013, 10:49

E cuj Pileta mi nismo ekipa koja zna igrati na onakvom terenu :lol: e ja gluplje nesta u zivotu cuo nisam,ko da su dosli iz sred Barcelone pa se nisu mogli snaci o tito titin....teren je u 10 deka bio sa Grbavicom od proslog puta,jedino sto je blata vise bilo valjda sto je kisa pala,a inace pun rupa ko i 80% drugih na kojima sve ekipe igraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2013, 10:51

Da je teren bilo priblizno onom na Grbavici ili cak bolji drugaciji bi rezultat bio to garantujem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 10 mar 2013, 10:54

miky_hz je napisao/la:E cuj Pileta mi nismo ekipa koja zna igrati na onakvom terenu :lol: e ja gluplje nesta u zivotu cuo nisam,ko da su dosli iz sred Barcelone pa se nisu mogli snaci o tito titin....teren je u 10 deka bio sa Grbavicom od proslog puta,jedino sto je blata vise bilo valjda sto je kisa pala,a inace pun rupa ko i 80% drugih na kojima sve ekipe igraju
gledam juce Kosevo...sta je ono ba ne moze se lopta smiriti...normala izgleda,al kad lopta krene katastrofa.Jel se meni cini ili je prije bilo puno bolje...
Amare hvala ti...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2013, 10:56

JMs1921 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:E cuj Pileta mi nismo ekipa koja zna igrati na onakvom terenu :lol: e ja gluplje nesta u zivotu cuo nisam,ko da su dosli iz sred Barcelone pa se nisu mogli snaci o tito titin....teren je u 10 deka bio sa Grbavicom od proslog puta,jedino sto je blata vise bilo valjda sto je kisa pala,a inace pun rupa ko i 80% drugih na kojima sve ekipe igraju
gledam juce Kosevo...sta je ono ba ne moze se lopta smiriti...normala izgleda,al kad lopta krene katastrofa.Jel se meni cini ili je prije bilo puno bolje...
Kosevo je jucer uzasno bilo,iako se na prvu mozda i nevidi,ali znanje i umjetnost je jucer bilo voditi loptu definitivno u smislu da je gurnes isred sebe i da te onda tu i saceka,ko po basamacima je skakala :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.