Ne bih se mogao sloziti sa tim da je Bekric danas bio los. Pokusavao je dosta da razigrava tim ali nije on kriv sto nema koga.Zeljo.ba je napisao/la:Rijetko pisem ovdje ali citam redovno i tek sam sad shvatio kakve ovde budale pisu i kakve su to vrste neznalica i kakva su to vidjenja utakmice da ono kazes jesu li ovi normalni(dobar dio najglasnijih na forumu)Pa kako jedan gledalac koji misli da nesto zna o fudbalu i tako njih 15 ovdje pisu da SAMIR BEKRIC ne moze sve sam i da je on kao najbolji...pa kakva moras neznalica biti da to napises..prvo krenimo redom prvo poluvrijeme pogrijesio je jedno 40 lopti i slag na to kao najveca pickica okrenuo je guzicu kod gola i njegovom krivicom primimo gol..znaci da je bilo ko drugi bio Jamak,Svraka itd osudili bi ga ovdje na sva zvona bi trabunjali.. pa vidite li koliko je on lopti izgubio i kakav mu je odnos prema igri pa ja cujem bogicevica kako mu vristi sa 50 m udaljenosti kad ovaj pokusava vanjskom da centrira.covjek se zajebaje na terenu igra bez ikakve obaveze a ucinak mu velika nula..
I kako neko ima srca reci nesto jadnom Adilovicu poslije ove utakmice..pa kako vas nije stid momak ostavljen sam u napadu nikakve podrske od smajica i bekrica,,istukli ga 8 faula za zuti karton je bilo nad njim i to niko ne vidi,kako ne vidite da je problem u Svraki i Zoloticu koji se kriju po terenu zavaljuju jamaka cim ga vide..Svraku prikazuju u 43m suh mu dres nije se isprljao momak..Zolotic se bori pokusava al djaba mu kad svaku drugu loptu preda protivniku.Svraka od kako je postao reprezentativac on nema kluba ima samo repku i svaku tekmu se krije i stedi da bi bio zdrav i spreman za okupljanja ko to ne vidi slijep je!!
Za ove Kerlo ljubce valjda su sad svjesni koji su njegovi dometi,da bude 3 stoper i da igra kad se neko povrijedi ili ima kartone..Ispadao x puta drugi gol njegov igrac i niciji drugi daje gol njega nigdje..
Stana i Cola su se borili koliko su mogli al djaba kad imas igrace ispred njih kao sto su Smajic i bekric koji nisu imali nikakav ucinak..O njihovom izvodjenju prekida ne bi sad pricao jer nema svrhe nesposobni su za to i kriv je onaj sto im dopusti da izvode prekide..20 ubacivanja i ni jedan kvalitetan centarsut to samo mogu rezirati ova dvojica spomenutih..
izvinjavam se na malo duzem postu skupilo mi se citajuci nepravdu i pristrasnost od strane raznih "strucnjaka"
Igra nam je manje vise procitana s jednim spicem i moje misljenje da bi se tu trebalo nesto mijenjati da pocne se vec jednom igrati s dva spica.
Slozio bih se za Kerla on definitivno izvikan stoper i najveca Amarova greska protiv Maribora je bilo sto je razdvojio Vasilica i Bogy.
Sa ostalim bih se svim slozio i jos treba dodati da je vrijeme da Smajic lagano ode na klupu, umjesto njega neka igra Hodzic pa da probamo tako.