FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
MSNG, dodati im jos Eriksena,Sterlinga, Emre Chana, Edena ukrasti Realu i Ronalda dovesti iz Juventusa i imas MESSENGER 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Može li mi neko objasniti zašto navijač drugog kluba, koji nema nikakve veze s Barcom, dolazi pisati na pdfu Barce? To bih baš volio skontati. Još nisam vidio da je otišao neko na temu Manchestera i nešto pisao i provaljivao, a ja, toliko je bitan United da sve boli qurac za njima. Velika si Barco, strašno velika. 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zato sto su "njihove" teme umrle i zato sto je Barelona najzanimljivija svima ostalima.AlfredNobel je napisao/la:Može li mi neko objasniti zašto navijač drugog kluba, koji nema nikakve veze s Barcom, dolazi pisati na pdfu Barce? To bih baš volio skontati. Još nisam vidio da je otišao neko na temu Manchestera i nešto pisao i provaljivao, a ja, toliko je bitan United da sve boli qurac za njima. Velika si Barco, strašno velika.
Le Parisien i Gol pisu da ce Barcelone kupiti odmah Neymara a ne posuditi, za 170M eura i da ce platiti iz dva puta.
Dok Frances Aguilar pise da PSG pristaje na 160M, da se trenutno razgovara o nacinu isplate, vjerovatno u 2 dijela. Barcelona pokusava sniziti cijenu jos nudeci igrace kao sto su: Vidal, Rakitic, Rafinha
Dok Frances Aguilar pise da PSG pristaje na 160M, da se trenutno razgovara o nacinu isplate, vjerovatno u 2 dijela. Barcelona pokusava sniziti cijenu jos nudeci igrace kao sto su: Vidal, Rakitic, Rafinha
27.10.2020
To je samo ponuda i pokušaj najvećeg predsednika u istoriji kluba i finansijskog maga da plati na rate.....inače je poneo 2 ista kofera sa po 85 miliona ali je jedan ostavio u gepeku pa ako prodje prodje a ako ne....Evo ti Nasere hebi se nije ćora cicija...leorey je napisao/la:Le Parisien i Gol pisu da ce Barcelone kupiti odmah Neymara a ne posuditi, za 170M eura i da ce platiti iz dva puta.

Ma ni Fergie nije i al autoritet nad Ronaldom. Ovaj radio sta mu je volja bila.
@AlfredNobel ne kmeci vise dok odrasli razgovaraju
Pa valjda si svjestan zasto je trenutno zanimljivaEvander je napisao/la: Zato sto su "njihove" teme umrle i zato sto je Barelona najzanimljivija svima ostalima.
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 27 avg 2019, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa nece pisati na temi Uniteda, kad se tamo ništa zanimljivo ne dešava vec godinama. Plus Pep napravio Bundesligu od EPLa.AlfredNobel je napisao/la:Može li mi neko objasniti zašto navijač drugog kluba, koji nema nikakve veze s Barcom, dolazi pisati na pdfu Barce? To bih baš volio skontati. Još nisam vidio da je otišao neko na temu Manchestera i nešto pisao i provaljivao, a ja, toliko je bitan United da sve boli qurac za njima. Velika si Barco, strašno velika.
Naravno da ce Policija visiti na temi Barce i Primere

Izgleda da je PSG pristao na 160M bez ijednog igraca.
Po 80M, iz dva puta, ni govora o posudbi, vec otkup ugovora cijelog.
Pitanje je, otkud nama 80M ovo ljeto? Rakitic i Rafinha prodani?
27.10.2020
Upravo u ovom trenutku.....pregovori Naser vs Bartomeu

Pa to je odlično ako je istinito (mada iskreno sumnjam)....to će već dogodine Coutinho otplatiti u kobasicamaleorey je napisao/la:Izgleda da je PSG pristao na 160M bez ijednog igraca.

I Romero potvrdio da je rijec od 160-170M.
Gol pise da ce danas biti official
Gol pise da ce danas biti official
27.10.2020
A ako je stvarno (samo) 160 miliona Barto bi trebao biti džek....u ime saradnje u budućnosti (Mbappe) pokloniti Naseru Rakitića i Busquetsa....ako ne zbog budućnosti makar mene da silno obraduje tim gestom i zaista mi ulepša dan... 

The 'summit' that took place this midday in Paris between FC Barcelona and PSG for the signing of Neymar has ended without agreement . According to negotiating ****, both clubs have begun to continue negotiating in the next few hours to try to find a solution.
Sport pise da jos nema dogovora, ali da nece izaci dok se ne dogovore.
Parizani, Gol i onaj Adrian Sanchez pisu da su se nacelno vec dogovorili.
Kome vjerovat? Haha
Kome vjerovat? Haha
27.10.2020
Dok se stara ekipa se ponovo okuplja,da malo bacite drkicu na MSN.
Naravno, obavezno se obrisati nakon svršavanja.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma vjerujem sebi da ce biti dogovor.leorey je napisao/la:Sport pise da jos nema dogovora, ali da nece izaci dok se ne dogovore.
Kome vjerovat? Haha

4 napadaca ... priprema se teren za Pepa sljedece sezone.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sad na to dodaj jos Griezmanna, Dembelea i Frenkijalet3 je napisao/la:Dok se stara ekipa se ponovo okuplja,da malo bacite drkicu na MSN.

Jel ga to prihvatas polako nazad u jato?

27.10.2020
Ma idemo @let3 i ja zajedno na derbi sad u subotu, oba obucemo kockastu jedanaestku. Ima i plave ima i bordo boje