Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

autogol
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la autogol » 11 okt 2014, 00:07

Pjanic ima fenomenalnih poteza i trenutaka ali isto tako zna usrat i sefa i stanicu,uvijek on nesto ima prigovorit,ko da mu je zivotna zelja bila da bude sudija :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 00:08

DonCorleone je napisao/la: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Oooo DJ Shone, tu si, je li Bešić još uvijek zelen? :wave:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 okt 2014, 00:10

To virtu kako da ti naumpade dj shone :lol:

Kakav si ti dingospo na ovom forumu virtu is the best, ali poslije momciluka @ cartmana naljutit ce se. :D
04.10.2009 !!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 00:11

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Oooo DJ Shone, tu si, je li Bešić još uvijek zelen? :wave:
Hihi, da se ti smijes uopste javiti za Besica je paradoks teski, nakon sto si godinama branio Safetovo nepozivanje istog, i naravno da je Pjanic nas najbolji igrac i pored toga sto je Besic veoma dobro odigrao, medjutim ne vidim smisao mijesati babe i zabe.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 00:13

sarajlija je napisao/la:To virtu kako da ti naumpade dj shone :lol:
On je sebi umislio da treba meni objasnjavati kako ljudi zive u gradovima poput Beca :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 okt 2014, 00:14

DonCorleone je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:To virtu kako da ti naumpade dj shone :lol:
On je sebi umislio da treba meni objasnjavati kako ljudi zive u gradovima poput Beca :urnebes: .
Nemoj tako dobar je virtu momcina prava :D

On samo voli da se sali nista vise :mrgreen:
04.10.2009 !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 00:18

DonCorleone je napisao/la:Hihi, da se ti smijes uopste javiti za Besica je paradoks teski, nakon sto si godinama branio Safetovo nepozivanje istog, i naravno da je Pjanic nas najbolji igrac i pored toga sto je Besic veoma dobro odigrao, medjutim ne vidim smisao mijesati babe i zabe.
Zašto spinuješ? Evo, vodit ćemo se nekom banalnom logikom, kao jedinom koju razumiješ,

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=6480" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljivo je raspoloženje na Muhamedovoj temi :wave:

Da budem još jednostavniji i banalniji: jedini igrač bez kojeg trenutno ne možemo je Muhamed Bešić :salut:
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 11 okt 2014, 00:20

Bio je nerevozan jako veceras..U onoj guzvi sam se prepao fakat da mu onaj ne spuca drugi zuti..Inace sto se igre tice,nije mozda za top 3 igraca veceras,ali i dalje je to dobro..Bio je jedan od najopasnijih nasih igraca,u 1 pol. fakticki jedini koji je prijetio..Meni se licno ne svidja to sto nije odmah uz Besica na sredini,ovako mi luta od krila do krila,poluspica,veznog..Nije to ono sto u Romi igra al eto.. Naprijed Mire! :bih:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 00:23

Naravno da je MuMe jedan od nasih najboljih igraca, to smo ja i nekolicina forumasa uprilicili u periodu kada si ti branio Safetovo nepozivanje Besica u reprezentaciju. Tada si upravo ti vodio pravnu bitku sa nama oko tog igraca kojeg sada meni nabacujes :lol: .

Shvatas li taj paradoks, ili da se izrazim jasnije, ti nisi u polozaju nabacivati bilo sto o Besicu, jer si do juce zagovarao njegovo NEpozivanje!

Bez Besica naravno ne mozemo, ma da to ne znaci da je bolji od Pjanica, niti je korisniji, jer su im zadace na terenu potpuno drugacije :salut: . Ajde malo osnov fudbala prouci.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 okt 2014, 00:24

Dobro i po meni je Besic neprikosnoven po pitanju borbenosti, medjutim zaista se kod Miralema vidi da ima umjetnost u nogama. Besic je fakin i igrac sa najvecim samopouzdanjem u nasoj reprezentaciji, dok je Miralem pod pritiskom (kojem je dosta on kumovao). Veceras veliki plus za njega, ja kad vidim da igrac "gori" od zelje ne treba mi vise od toga. Iduci slobodnjak ide pod 90.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 11 okt 2014, 00:27

koji racku odgovarate ovom trolerčini, samo ga na ignore i nek sam sa sobom priča, odnosno nek se dopisuje sa drugim teloljupcima

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 00:32

DonCorleone je napisao/la:Shvatas li taj paradoks, ili da se izrazim jasnije, ti nisi u polozaju nabacivati bilo sto o Besicu, jer si do juce zagovarao njegovo NEpozivanje!
Ponovo si smiješan. Kad smo mi diskutovali o Muhamedu Bešiću na ovom forumu, ti si u Nachtwerku šizio uz Draganu Mirković i MC Yanka kao predgrupu.
DonCorleone je napisao/la:Bez Besica naravno ne mozemo, ma da to ne znaci da je bolji od Pjanica, niti je korisniji, jer su im zadace na terenu potpuno drugacije :salut: . Ajde malo osnov fudbala prouci.
Zar prije mjesec dana nije bio 'zelen' i nije mogao u istu rečenicu sa Pjanićem? :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 00:38

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Shvatas li taj paradoks, ili da se izrazim jasnije, ti nisi u polozaju nabacivati bilo sto o Besicu, jer si do juce zagovarao njegovo NEpozivanje!
Ponovo si smiješan. Kad smo mi diskutovali o Muhamedu Bešiću na ovom forumu, ti si u Nachtwerku šizio uz Draganu Mirković i MC Yanka kao predgrupu.
Vidi, svaki forumas koji prati zadnjih godinu dana i duze rasprave o MuMetu zna moj stav o njemu, tako da ja o njemu ne moram ni jedno slovo napisati na njegovoj temi, jer se moj stav odavno zna ;) .

Ti si taj koji ima potrebu sada neke stvari da razjasni na njegovoj temi. Prebacivanje Besica upravo meni, moze samo covjek koji svijesno zaboravlja da je mjesecima zagovarao Besicevo NEpozivanje u cilju odbrane Safeta Susica.

Zato ti je ovaj pokusaj prebacivanja podjednako jadan kao i te poruke koje pises o Nachtwerku i Dragani Mirkovic, moglo bi se konstatovati da si se potpuno pogubio, adios amigos :salut: .

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 okt 2014, 00:40

Ne možete porediti Mumeta i Pjanketa, ali nikako.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 00:40

Pa ga taj isti Safet Sušić proda u Everton i napravi od njega najveće pojačanje i historiji reprezentacije :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 okt 2014, 00:41

HariTz je napisao/la:Ne možete porediti Mumeta i Pjanketa, ali nikako.
Može kod Virtuala sve :lol: .

Pjanić kad bude igrao na svojoj poziciji, tad možemo pričati, dotad :wave: .
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 okt 2014, 00:42

Virtu4l je napisao/la:Pa ga taj isti Safet Sušić proda u Everton i napravi od njega najveće pojačanje i historiji reprezentacije :wave:
A namjerno ili slucajno hoces da zaboravis da je Susic probao prodati prvo Medu kao defanzivnog veznog pa onda svog bajnog Tina? I onda pod pritiskom daje sansu Besicu.
Celik!3,2,2.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 00:44

Clutch je napisao/la:Pjanić kad bude igrao na svojoj poziciji, tad možemo pričati, dotad :wave: .
Koja je to pozicija? Zar ga Miske nije gušio godinama? Zar nije bilo 'kad debeli ode iz reprezentacije, vidjećete pravog Pjanića' :damn:
AllGunsBlazing je napisao/la:I onda pod pritiskom daje sansu Besicu.
Nikakav pritisak. Kad je Bešić izgladio stvari sa Jagodićem, Pape ga je odmah pozvao, kao što je i obećao nakon Litvanije.
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 okt 2014, 00:54

Kakav pritisak? Losa igra zbog nedostatka defanzivnog veznog. Pritisak javnosti da tu ne koristi Medu. Mogao je jedino jos Pjanica tu stavit i tako probati igrati.
Celik!3,2,2.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 01:42

Virtu4l je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:yebo majku ovaj trol mi je na listi gnjavatora, al vidim da sam sebe citira, išamar'o ga Pape do kraja :rol:
Je li te stid javiti se nakon ovakvih partija Muhameda Bešića.
je li tebe stid mene prozivati za Besica, neko ce pomisliti da sam nekad nesto pisao protiv momka..Sve najbolje,trenutno jedan od najvaznijih nasih igraca. Za razliku od tebe ja uvijek imam ispravne stavove pa ne moram lizati ono sto sam posrao ( Susic,Pjanic,Vrsajevic itd itd itd )

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.