FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2020, 15:04

Treba 100% koncetracija protiv Budućnosti poslje gostovanja u Welsu ovo je opet utakmica s pritiskom da "moras" proci mislim samo se umrijeti mora al definitivno nebi valjalo da kiksamo, u dobrom ritmu smo i treba nam ovaj prolaz pa u play off sta bude.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2020, 15:05

bordobijeli je napisao/la:
22 sep 2020, 15:04
Treba 100% koncetracija protiv Budućnosti poslje gostovanja u Welsu ovo je opet utakmica s pritiskom da "moras" proci mislim samo se umrijeti mora al definitivno nebi valjalo da kiksamo, u dobrom ritmu smo i treba nam ovaj prolaz pa u play off sta bude.
Joj šuti već me neka trema hvata
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 22 sep 2020, 15:11

Bas se neko treba izvinjavati treneru? Ja sam prvi napisao da sam bio najveci kriticar, isto tako sam uputio i iskrene cestitke i komplimente, uz zelju da nastavi istim tempom. Korisnik @samozdravlje se referisao na moj post, narocito na taj dio, tako da vam teorija pada u vodu. Za ovo drugo sam takodjer naveo da i dalje smatram da nismo u potpunosti spremni, a isto tako me Jeleskovic nije "kupio" i jos uvijek smatram da se previse igralo sa fizickom spremom jer smo ovdje svi strahovali od Nomada, a pri tome smo najvise potencirali strah od nespremnosti. Morate shvatiti da ne postoje ovdje neki opozicionari kao u politici, nego samo pro FKS korisnici, navijaci, simpatizeri i sl., koji ne opravdavaju svaki potez. Uostalom, ovdje je 80% ljudi pljuvalo Hadzica, narocito zbog saradnje sa Musijom, pa sada shvata da je Fanimo pun pogodak, ali to nikoga ne cini protivnikom Hadzica ili FKS.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 22 sep 2020, 15:13

Meni je nekako najbitnije da mi damo svoj maksimum, da odigramo u skladu sa svojim mogućnostima, da poslije utakmice barem nemamo taj žal. Npr protiv Zarije smo tako podbacili u obje utakmice da je to nevjerovatno i ostane taj žal za propuštenom prilikom.
Igrati svoju igru, teško da su kvalitetnija ekipa, teren će biti kvalitetan što nam ide u prilog. Valjda još budemo kompletni pa da se potučemo za taj plej of.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 22 sep 2020, 15:13

AlfredNobel je napisao/la:
22 sep 2020, 14:41
Ja bih krenuo s Sušićem i Pejovićem kao i sad protiv Slobode. Nije Tino još maksimalno spreman, ali ima mali milion takvih tekmi u nogama, a potrebna nam je takva klasa u sredini. Mada, i ako starta Đokanović, ja se neću buniti, vjerujem u tog momka, odlično igra. Odlična vijest za Pejovića, velika prednost.

Što se tiče beka, ne dirati Oremuša ni pod razno. Hebib neka čeka šansu s klupe, nije on još svakako za prvih 11. Mirko neka ostane gdje jeste i ostalo postaviti standardno.

Čestitke Bendžiju na pozivu, apsolutno zasluženo. Može se on fino pokazati, konkurencija mu je mrtvi Višća.
Ne.
Konkurencija su mu Ara Hodžić, Duljević, Menalo.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 sep 2020, 15:16

@bordobijeli
Niko ti nije rekao da se moraš izvinjavati, jer se nije mislilo na tebe. Koliko puta ti je pantelija pisao romane i objašnjavao do detalja, a ti se pravio lud i nastavljao 'udarati' po svom? Mali milion.. Koliko puta ti je objašnjavao oko Oremuša recimo, ti dođeš napišeš da je mahalska i opet sve isto. Koliko puta si hinjski upakovao stvari? Mali milion. Ne kontam šta znači biti 'Husrefoljubac' ili 'Vinkoljubac' i slično? Valjda gledaš stvari realno i na osnovu toga daješ procjenu. Ako i mimo tih stvari voliš najviše tog nekog, onda znači da ti je taj neko idol. Općenito govorim.

I ja sam isto tako ignorisao i prešućivao. Zato je sad pogrešno kad se neko našali, kad neko se sjeti ranijih izjava, psovski, tjeranja nakon dva ebena kola? I treba se sjetiti, treba se na kosti naklatiti svakom ko kasnije ispadne debilčina. Upravu je Zip što onako kontraški non stop piše. Kad mi možemo trpiti raznorazne padobrance nakon jednog kiksa ili remija, lošeg dana, lošeg poluvremena i slično, e onda se i njima treba naebati svega kad se kockice poklope i krene pravim putem. Zašto tih likova nema sad kad su se zaredale četiri pobjede, kad je igra odlična, kad smo kondicioni prespremni? Zato što su miševi botovski, kojima bih ja dijelio ban svaki put kad izađu iz rupa. Svako može biti navijač kad ide, ništa ljepše nema, ali treba imati razum i ljubav kad dođe loš period, a tu mnogima padnu maske.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 22 sep 2020, 15:19

Testo je napisao/la:
22 sep 2020, 15:13
22 sep 2020, 14:41
Ja bih krenuo s Sušićem i Pejovićem kao i sad protiv Slobode. Nije Tino još maksimalno spreman, ali ima mali milion takvih tekmi u nogama, a potrebna nam je takva klasa u sredini. Mada, i ako starta Đokanović, ja se neću buniti, vjerujem u tog momka, odlično igra. Odlična vijest za Pejovića, velika prednost.

Što se tiče beka, ne dirati Oremuša ni pod razno. Hebib neka čeka šansu s klupe, nije on još svakako za prvih 11. Mirko neka ostane gdje jeste i ostalo postaviti standardno.

Čestitke Bendžiju na pozivu, apsolutno zasluženo. Može se on fino pokazati, konkurencija mu je mrtvi Višća.
Ne.
Konkurencija su mu Ara Hodžić, Duljević, Menalo.
Još Ara Hodžić uopšte nije krilo, a ova dvojica mislim da nisu ni minute odigrali ove sezone.Ma odmah Benju u vatru, Tatar - Pjanić - Višča - Džeko da zgazimo Sjeverne Irce :D :D

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 sep 2020, 15:20

Mudro zbori ovaj Nobel, ne znam odakle mu energija, al samo udri druze :bow:
1946~

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 sep 2020, 15:47

Kapiten Budućnosti pred Sarajevo: Nadam se da ćemo obradovati i navijače Željezničara
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 22 sep 2020, 15:51

zna li se vec gdje ce biti prijenos utakmice protiv buducnost?

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 22 sep 2020, 15:52

@Nobel je raja prava, glas razuma...

Kakvo Sarajevo, jako Sarajevo....

Samo nastaviti sa razvojem, pa aBd i ozbiljnijom prodajom nasih akademaca kako bi se investicija i isplacivala i povecavala, a dusmani poslije godina provociranja sa virslama, nasim eu porazima, manjkom imovine i ponudama za Dulju nek crknu od muke, sve nam se vratilo i idemo rapidno naprijed...

U INAT DUŠMANIMA !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 22 sep 2020, 16:00

dino-92 je napisao/la:
22 sep 2020, 15:51
zna li se vec gdje ce biti prijenos utakmice protiv buducnost?
Arena Sport
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 sep 2020, 16:05

@napapijri
Jedna stvar je KRITIKOVATI, druga stvar je PLjUVATI, raščlanite to već jednom. KRITIKOVANJE je iznošenje svog mišljenja za određenu stvar ili problem, sve u cilju kako bi se taj problem otklonio, a sve se to potkrijepi argumentima, naravno. PLJUVANJE je čista serrancija jednog pojedinca ili čoporski, ne postoji nikakve argumentacija, odnosno vodi se mahalskim i granapskim prepostavkama.

Dalje.. Niko ti ne brani da budeš nezadovoljan bilo čim, u ovom slučaju kondicionom spremom i samim radom Jeleškovića. Imaš na to pravo.

Dalje.. Ni u jednom tvom postu nije bilo kritike, već pljuvanje, vrijeđanje, omalovažavanje Jeleškovića, uz neutemeljene tvrdnje. Vrijeđao si čovjeka samo zato što su igrači lipsali u uvodnih par kola. Hajde da je to bilo tako na sredini sezone, ali na početku sezone, to je suludo. Bila je korona stanka, bilo je i do toga, odradile se pripreme, sve zamišljeno fino da se tempira za Evropu i evo vidimo da je sve to pogođeno i odrađeno kako treba. Samo mi objasni kako vidiš da smo i dalje nespremni? To me zanima, volio bih da i ja mogu tako nešto procijeniti.
Što je još jače, konstatno si tvrdio i nazivao ga 'online stručnjakom' i iznova si ponavljao, parafraziram, da mu mi nismo prioritet, da ga nije briga, da se posvetio fakultetu na kojem predaje, da odradi radi reda online treninge itd. To su sve nagađanja, mahalanja, palamuđenja, neprovjerene informacije i informacije bez validnog pokrića.

Kad si bio bio mangup i jedva čekao da ga 'nabodeš', trebao si ispasti mangup, reći da si ispao nekorektan i vnogo prema čovjeku koji je jedan od najvećih stručnjaka u ovom dijelu Evrope, koji je trener u repki, koji održava formu svjetskim igračima tipa Džeke, kojima ima more trofeja, koji je ostvaren na više polja i koji je već jednom spremao našu ekipu u sezoni duple krune, kad smo letili po terenu. Taj čovjek je toliko potkovanjem znanjem i toliko stručan, da bi mene bilo stid srrati po njemu samo kako bi opravdao Musemića. Sve ovo možrte provjeriti kod ljudi kome je on bio mentor na faksu.

Ko je strahovao od Nomada i kakve to veze ima s spremom? Pribojavalo se jer se igralo na jednu tekmu i tu je sve moguće. Rečeno je da ako njih ne možemo proći, da nemamo šta dalje tražiti.

80% pljuvalo Hadžića zbog navodnih šema s Mušijom? Opet lažeš. Po tom pitanju je glavni bio trol zvani Tobe s 86 napravljenog profila. Pored njega, možda još par njih da se prikačilo.

Čitava suština je da ako vi možete psovati Jeleškovića, psovati Vinka, nekog igrača, nebitno, onda se isto nemojte ljutiti kad vam raja vrati, prisjeti se tih stvari i nakači vas ismijavanjem. Ništa se nemojte čuditi, pa možda se nekad naučite strpljenju i povučete ručnu kod mahalanja i izmišljanja, samo kako bi 'saprali' nekog drugog. Ako ja mogu trpiti padobrance, trolove, botove, interesdžije nakon prvog kiksa ili prvog lošeg poluvremena, onda i ti isti neka trpe ebavanja kad se stvari slegnu i krenu svojim tokom.

@ThrillerHz
Ćeraćemo se još. :D
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 22 sep 2020, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 sep 2020, 16:07

Napapijri je napisao/la:
22 sep 2020, 15:11
Bas se neko treba izvinjavati treneru? Ja sam prvi napisao da sam bio najveci kriticar, isto tako sam uputio i iskrene cestitke i komplimente, uz zelju da nastavi istim tempom. Korisnik @samozdravlje se referisao na moj post, narocito na taj dio, tako da vam teorija pada u vodu. Za ovo drugo sam takodjer naveo da i dalje smatram da nismo u potpunosti spremni, a isto tako me Jeleskovic nije "kupio" i jos uvijek smatram da se previse igralo sa fizickom spremom jer smo ovdje svi strahovali od Nomada, a pri tome smo najvise potencirali strah od nespremnosti. Morate shvatiti da ne postoje ovdje neki opozicionari kao u politici, nego samo pro FKS korisnici, navijaci, simpatizeri i sl., koji ne opravdavaju svaki potez. Uostalom, ovdje je 80% ljudi pljuvalo Hadzica, narocito zbog saradnje sa Musijom, pa sada shvata da je Fanimo pun pogodak, ali to nikoga ne cini protivnikom Hadzica ili FKS.
Ma sta se imas izvinjavati kad ces ga opet roknuti nakon prvog kiksa. Ne treba lazno izvinjenje.
Nama je drago kad klub napreduje, a mi bili uz klub, podrska kad su lose igrali, govorili da ce doci sve na svoje mjesto.. a vi ovde drvlje i kamenje na sve i svakog.
Dobar ti je primjer to za Fanima, neka se zna i to. Mnogo ste vi gluposti izgovorili ovde.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 sep 2020, 16:10

22 sep 2020, 15:16
@bordobijeli
Niko ti nije rekao da se moraš izvinjavati, jer se nije mislilo na tebe. Koliko puta ti je pantelija pisao romane i objašnjavao do detalja, a ti se pravio lud i nastavljao 'udarati' po svom? Mali milion.. Koliko puta ti je objašnjavao oko Oremuša recimo, ti dođeš napišeš da je mahalska i opet sve isto. Koliko puta si hinjski upakovao stvari? Mali milion. Ne kontam šta znači biti 'Husrefoljubac' ili 'Vinkoljubac' i slično? Valjda gledaš stvari realno i na osnovu toga daješ procjenu. Ako i mimo tih stvari voliš najviše tog nekog, onda znači da ti je taj neko idol. Općenito govorim.

I ja sam isto tako ignorisao i prešućivao. Zato je sad pogrešno kad se neko našali, kad neko se sjeti ranijih izjava, psovski, tjeranja nakon dva ebena kola? I treba se sjetiti, treba se na kosti naklatiti svakom ko kasnije ispadne debilčina. Upravu je Zip što onako kontraški non stop piše. Kad mi možemo trpiti raznorazne padobrance nakon jednog kiksa ili remija, lošeg dana, lošeg poluvremena i slično, e onda se i njima treba naebati svega kad se kockice poklope i krene pravim putem. Zašto tih likova nema sad kad su se zaredale četiri pobjede, kad je igra odlična, kad smo kondicioni prespremni? Zato što su miševi botovski, kojima bih ja dijelio ban svaki put kad izađu iz rupa. Svako može biti navijač kad ide, ništa ljepše nema, ali treba imati razum i ljubav kad dođe loš period, a tu mnogima padnu maske.
Ja sam za oremusa pisao da mi je nedorečen posebno kad je igrao u veznom redu. Nije mi ni zadnji vezni ni centralni ni prednji moze odigrati al nije to to. Kad je došao Pejovic Oremus je na beku 2-3 utakmice i pokazao se top. Ne znam sta sam pogrijesio i dalje mislim da nije specijalno dobar u veznom redu, mislim da je i Vinko to potvrdio dolascima Adukora i Pejovica. Ima ih dosta ovdje koji su se sprdali na racun beka Oremuša i pisali da nece nikad zaigrati tu poziciju. Opet provlacis pricu o Husrefu a uopšte moje pisanje posljednji mjesec dana nije vezano za HM.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 22 sep 2020, 16:15

Ja nisam nikog kritikovao al bih mogao Emira Hadzica...
pa brate milli 7 milijardi ljudi u svijetu on nama ne moze naći kvalitetnog špica/napadača
Bordo bijeli za život cijeli!!

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 22 sep 2020, 16:22

Benjolos je napisao/la:
22 sep 2020, 16:15
Ja nisam nikog kritikovao al bih mogao Emira Hadzica...
pa brate milli 7 milijardi ljudi u svijetu on nama ne moze naći kvalitetnog špica/napadača
Ako kojim slucajem ne prodjemo Buducnost, kritikuj ga. Za sad nam dobro ide, i bez tog novog napadaca smo jedini tim u ligi bez poraza.
Mada bi i ja volio da dovedemo mladog kvalitetnog napadaca. Vidjet cemo kako ce biti. Prvo da prodjemo u cetvrtak Buducnost, to je najvaznije :bih:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 sep 2020, 16:23

Šta si se ti ba Nobele upalio, propali ti talovi u klubu pa sad kontaš s Vinkom probat uvalit svoje polovnjake. Bolja je tema bila dok si bio u Banovićima. I šta imaš spominjat Kloca i to što Jela s njim radi, to je zabranjeno na ovoj temi, sad će ti Poeta skočit za vrat i napast te što spominješ gurbeta, lažni simpatizeru FKS!
:kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 22 sep 2020, 16:25

skoroalen je napisao/la:
22 sep 2020, 16:23
Šta si se ti ba Nobele upalio, propali ti talovi u klubu pa sad kontaš s Vinkom probat uvalit svoje polovnjake. Bolja je tema bila dok si bio u Banovićima. I šta imaš spominjat Kloca i to što Jela s njim radi, to je zabranjeno na ovoj temi, sad će ti Poeta skočit za vrat i napast te što spominješ gurbeta, lažni simpatizeru FKS!
:kafa:
Ojj Džeku spominje, haj ti Nobele na temu Želje
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 22 sep 2020, 16:25

Zundo je napisao/la:
22 sep 2020, 15:47
Kapiten Budućnosti pred Sarajevo: Nadam se da ćemo obradovati i navijače Željezničara
Ovo treba igracima predstavljati dodatni motiv, matere mu se prisjetim :sick:
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 22 sep 2020, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bordo10, Haksss, kulinban1189, napoleon72, skoJaa, Varijantas8 i 57 gostiju.