HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Mogle bi Arežinu ove zadnje 3 utakmice u mladoj reprezentaciji prodati, jer je momak odigrao odlično.
DRUG NEBI TI PUNCA
pa mislio sam na miličevića kad sam to rekao . ja sam za to da igraju naša djeca ali SVI , a ne da bude neko sa strane nego baš sve djeca zrinjskog da budemo ko bilbao ! al sad kad je vako i kad imaš kvalitetnije igrače sa strane nek trunu naši . eto igrali su i odak i mile i čilić zadnjih 8 utakmica pa su umalo ispali ! nek igraju najbolji šta je tu je !!!!!!!!zrinjke je napisao/la:Sta je tebi? Arezina nije nase dijete uopce? dosao je tu sa 17 i po, 18 godina, dakle vec formiran skoro, pa mozda igraju katastrofa jer igraju sa 8 panjeva u ekipi, koji pojma nemaju (cast izuzecima)!19UM94 je napisao/la:Arezina evo i danas sjajno igra za u21 bih a i milicevic navodnk za Hrvatsku . Da ih je utopit obojicu posto su neznam zasto ali jesu u nas su katastrofalni . Zato mrs iz svetinje ako ne igrate 200 % . I onda kazu sto ne igraju nasa djeca e nece nego ce savic i ostali
Citam Antonio Jakolis raskinuo s Hajdukom, mislim da ga je Karacic trenirao u Sibeniku i ne bi bilo lose dovesti ga, cak sam uvjeren u to da ce pokusati Karacic, sad oce li biti ista od toga vidjet cemo!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trebaju igrati mladi igraci, svima bi bilo bolje da proizvodimo mlade talente, a realno od toga i ovisimo, al brate ospem se jedino kad ovi nasi ljudi pocnu sa ''nek igraju nasa dica, pa taman zadnji bili'', a tamo kad im das priliku i kad ne ide sve odjednom po ocekivanom, odmah drvlje i kamenje i psovke i uvrede, a one price kako bi gledanost bila veca i sto sve ne, sve pada u vodu cim izostanu rezultati.
...Život za Široki...
Kralju, Mile igra vec dugo i oko njega se sve zna, Odak je jos godinu dana junior, dakle on moze samo napredovati, treba stati iza njega, Cilic mi se osobno ne svidja, ali u ovoj ekipi Zrinjskog od prosle polusezone i sa onakvom atmosferom, malo ko bi se mogao nametnuti, a pogotovo neki mladi junior. Kako sazrijevaju Dinamovi juniori (glupo malo poredjenje, ali eto) igraju u sredjenoj ekipi, sa dobrim igracima, a oni takodjer talenti i uz ove dobre stasaju i mamic im nabije cijenu i boom.19UM94 je napisao/la:pa mislio sam na miličevića kad sam to rekao . ja sam za to da igraju naša djeca ali SVI , a ne da bude neko sa strane nego baš sve djeca zrinjskog da budemo ko bilbao ! al sad kad je vako i kad imaš kvalitetnije igrače sa strane nek trunu naši . eto igrali su i odak i mile i čilić zadnjih 8 utakmica pa su umalo ispali ! nek igraju najbolji šta je tu je !!!!!!!!zrinjke je napisao/la:Sta je tebi? Arezina nije nase dijete uopce? dosao je tu sa 17 i po, 18 godina, dakle vec formiran skoro, pa mozda igraju katastrofa jer igraju sa 8 panjeva u ekipi, koji pojma nemaju (cast izuzecima)!19UM94 je napisao/la:Arezina evo i danas sjajno igra za u21 bih a i milicevic navodnk za Hrvatsku . Da ih je utopit obojicu posto su neznam zasto ali jesu u nas su katastrofalni . Zato mrs iz svetinje ako ne igrate 200 % . I onda kazu sto ne igraju nasa djeca e nece nego ce savic i ostali
Citam Antonio Jakolis raskinuo s Hajdukom, mislim da ga je Karacic trenirao u Sibeniku i ne bi bilo lose dovesti ga, cak sam uvjeren u to da ce pokusati Karacic, sad oce li biti ista od toga vidjet cemo!
Slazem se, to je dugotrajan proces i on ne ide preko noci, to zna onaj ko razumije loptu bar donekle, ali **** ga mi smo takav mentalitet..ŠB_Fidelis je napisao/la:Trebaju igrati mladi igraci, svima bi bilo bolje da proizvodimo mlade talente, a realno od toga i ovisimo, al brate ospem se jedino kad ovi nasi ljudi pocnu sa ''nek igraju nasa dica, pa taman zadnji bili'', a tamo kad im das priliku i kad ne ide sve odjednom po ocekivanom, odmah drvlje i kamenje i psovke i uvrede, a one price kako bi gledanost bila veca i sto sve ne, sve pada u vodu cim izostanu rezultati.
kralju nema pravdanja ! pogledaj hajduk . nemožemo mi nagomilavati igrače . 22 igrača- 2 za svaku poziciju . ko nemože ima posudba , imaju juniori .zrinjke je napisao/la: Kralju, Mile igra vec dugo i oko njega se sve zna, Odak je jos godinu dana junior, dakle on moze samo napredovati, treba stati iza njega, Cilic mi se osobno ne svidja, ali u ovoj ekipi Zrinjskog od prosle polusezone i sa onakvom atmosferom, malo ko bi se mogao nametnuti, a pogotovo neki mladi junior. Kako sazrijevaju Dinamovi juniori (glupo malo poredjenje, ali eto) igraju u sredjenoj ekipi, sa dobrim igracima, a oni takodjer talenti i uz ove dobre stasaju i mamic im nabije cijenu i boom.
zasad je to ovako golmani Melher/Vasilj , obrana Stojkić(Sesar) , Aničić(Radeljić) , Graovac , Brković(Odak)
veza : Lazar ( ? ) , Miličević(Savić) , Arežina (đurić) , Aničić(crnov) , Simeunović(Muminović)
napad : Popović ( Bekić ) i mile pehar je polivalentan gdje ga stave

znači treba nam lijevo krilo i iskusan štoper . ostalo ovisno o odlascima (volio bi da odu Miličević, Arežina , Aničić i Bekić jer nisu nam toliko potrebni koliko pare a sad je najlakše naći zamjenu kad smo izborili europu) . možemo imati finu prvu postavu ali ima i kritičnih zamjena poput sesara . čilić je smiješan igrač ...
kad kažem naša djeca mislim na igrače iz mostara iz Zrinjskog šta me briga koliko godina imaju . nema strpljenja ni za jedne zato što ljudi žele europu . lakše je tu uzeti pare nego prodati nekoga , kad na kraju svi odu kao slobodni igrači .
ponavljam volio bi da igraju svi mostarci u zrinjskome ali nema ni kvalitete neke , a evo nek igraju opet što se mene tiče makar ispali . ali mislim da ćemo ovaj put dovesti dobre igrače za razliku od prošle sezone i razno raznih debila koji su dolazili pod bb .
ponavljam volio bi da igraju svi mostarci u zrinjskome ali nema ni kvalitete neke , a evo nek igraju opet što se mene tiče makar ispali . ali mislim da ćemo ovaj put dovesti dobre igrače za razliku od prošle sezone i razno raznih debila koji su dolazili pod bb .
-
- Kontakt:
Propao je transfer Popovića i Simeunovića 

ajde dosta ste doveli ostavite denija zvijezdiZrinjskiMostar je napisao/la:Propao je transfer Popovića i Simeunovića
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zašto ??ZrinjskiMostar je napisao/la:Propao je transfer Popovića i Simeunovića
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
-
- Kontakt:
Ni manager njihov nije znao da kao navodno imaju ugovore još sa Travnikom ali se izgladila situacija popravila i pojavili su se jutros na prozivci!

eto popovića a bio je i simeunović , valjda će se to rješiti ...
"Trener Zrinjskog Branko Karačić, okupio je svoje igrače jutros u 9sati na Stadionu HŠK Zrinjski, te odmah krenuo sa prvim treningom u okviru priprema za novu sezonu.
Na prvom treningu Karačić je na raspolaganju imao 25 igrača: Vasilja, Melhera, Odaka, Stojkića, Radeljića, Aničića, Sesara, Crnova, Žuržinova, Čilića, Marjanovića, Muminovića, Barišića, Šćepanovića, Bekića, Đurića , Pehara, Brkovića, Savića, Simeunovića,Popovića, a priv treningu odradili su i juniroi Bandić, Vranjić i Vlaho.
Što se tiče igračkog kadra za Plemiće su potpisali Savić i Brković, dok Popović i Simeunović čekaju riješavanje spora oko papira u Travniku, ali kroz dan dva vjerje se da će biti sve riješeno.
Do kraja tjedna pipremama bi se trebao priključiti i Igor Aničić, te je najavljen dolazak još 2 provjerena igrača te provjerenog vratara."
Kako Arezina igra za reprezentaciju, strasan potencijal
Nekako kontam, steta ga prodat, ali opet...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
da je ronaldinho nije šteta ni za nekih minimalnih 10 000 a više pogotovo . nemamo mi često prilike prodat igrača i treba ih iskoristiti .Lillard je napisao/la:Kako Arezina igra za reprezentaciju, strasan potencijal![]()
evo smajić je slobodan treba ga dovest
Mitrović raskinuo sa Dinamom.
-
- Kontakt:
Mitrović nije branio 4 godine, treba biti oprezan zar nam treba još jedan Melher ????brzi je napisao/la:Mitrović raskinuo sa Dinamom.
Kakav Smajic nije odigro ozbiljnu utakmicu sto godina, stalno ozljedjen, nije to slucajnost, nego njegova priroda, tako ce vjerojatno biti i u sljedecem klubu, nadam se da se varam, nekad je bio strasan, ali ostalo je samo ime, a i ono lagano blijedi.19UM94 je napisao/la:da je ronaldinho nije šteta ni za nekih minimalnih 10 000 a više pogotovo . nemamo mi često prilike prodat igrača i treba ih iskoristiti .Lillard je napisao/la:Kako Arezina igra za reprezentaciju, strasan potencijal![]()
evo smajić je slobodan treba ga dovest
nesto se sitno uređuje stadion koliko citam 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

čitavu sliku otvorite

Kad bi zadržali Arezinu i Milicevica, i zaradili nešto na Mari i Bekiću to bi bilo savršeno. Onda dovest Vrgoča iz Osijeka, možda Jakoliša kojem je istekao ugovor... A još su tu i mladi Klarić,Vlaho,Vranjić i Toni Tipurić, uglavnom neloše.
Vasilj(Melher,eto možda i Mitrović?)
Odak(Brkovic) Graovac(Anto) Vrgoc(?)ili Aleksić Stojkić(Sesar)
Savić Milicevic(Đurić ako ode)
Simeunović(Crnov) Arežina(Lazo)
Popovic Anicic

Vasilj(Melher,eto možda i Mitrović?)
Odak(Brkovic) Graovac(Anto) Vrgoc(?)ili Aleksić Stojkić(Sesar)
Savić Milicevic(Đurić ako ode)
Simeunović(Crnov) Arežina(Lazo)
Popovic Anicic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.