FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 21:26

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Hvala Bogu što imam arenu :mrgreen:
na ovo gledam kao provokaciju :mrgreen: daBogda ti pregorio TV :D

ja nemam gdje nego na netu, pu :cry:

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 28 nov 2010, 21:30

Romariooo je napisao/la:Dakle, gledao sam el classice ia na crno bijelim televizorima na vikendici
Ti ako si gledao el klasikE (mnozina) na crno bijelim , i ako imas toliko godina koliko pises da imas , e pa brate ja sam rođak od Edgara Davidsa ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 21:32

boom.dll je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Dakle, gledao sam el classice ia na crno bijelim televizorima na vikendici
Ti ako si gledao el klasikE (mnozina) na crno bijelim , i ako imas toliko godina koliko pises da imas , e pa brate ja sam rođak od Edgara Davidsa ;)
pa čovječe šta ima u Edgara? :?

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 28 nov 2010, 21:34

Ma et' druže šta da ti kažem , Edgar ko Edgar :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 nov 2010, 21:36

Sta je cudno, obicno na vikendici se ostavi neki stari televizor, da ima ako zatreba, ako i neko provali da nije velika steta, i tako, kod mene je bio neki crno-bijeli
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 21:37

boom.dll je napisao/la:Ma et' druže šta da ti kažem , Edgar ko Edgar :lol:
poseLami ga Bogati kad ga vidis ;)

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 28 nov 2010, 21:38

Taj crno-bijeli max 2 kanala :lol:
bas uhvati onaj sa el klasikom :D

"ili kod jednog prijatelja koji ima dream box, ako mu bude zena dozvolila gledanje." - smijesno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 nov 2010, 21:58

Nista ovo slabo ,sve nekakve djecija prepucavanja , ajde pocnite se kladiti u avatare 8-) da nama neutralcima bude interesantnije slika znaci uslov >gubitnici nose mjesec dana na avataru grb protivnickog tima :lol: :roll: sta mislite ? :D
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 28 nov 2010, 22:01, ukupno mijenjano 3 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 28 nov 2010, 22:00

juznjak> je napisao/la:Nista ovo slabo ,sve nekakve djecija prepucavanja , ajde pocnite se kladiti u avatare 8-) da nama neutralcima bude interesantnije slika znaci mjeseca dana nosite grbove dvaju timova :lol: :roll: sta mislite ? :D
Ja sam za !
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 nov 2010, 22:01

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Nista ovo slabo ,sve nekakve djecija prepucavanja , ajde pocnite se kladiti u avatare 8-) da nama neutralcima bude interesantnije slika znaci mjeseca dana nosite grbove dvaju timova :lol: :roll: sta mislite ? :D
Ja sam za !
me 2 :)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 nov 2010, 22:34

Znaci bice na Arena Sport 1 :?: :?: :?:

Uuu jedva cekam.. Da bude tekma priblizna makar kao Manchester - Blackburn.. :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 nov 2010, 22:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:Znaci bice na Arena Sport 1 :?: :?: :?:

Uuu jedva cekam.. Da bude tekma priblizna makar kao Manchester - Blackburn.. :D :D
Na AS3 je prenos.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 28 nov 2010, 22:39

Devil je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Znaci bice na Arena Sport 1 :?: :?: :?:

Na AS3 je prenos.
Jest **** im majku, ko da je problem prebacit na AS1... Ovako se valja patit ko siroche po netu
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 nov 2010, 22:40

ja sam do prije nekoliko dana bio za Real M, ali kad je Mourinho u utorak protiv Ajaxa izveo najaci sastav u nebitnoj utakmici za goste i srozao ugled Ajax-a u najtezem eu. porazu , ja navijam protiv Real M. i zelim svim srcem da sutra Barcelona upise 3 boda i priblizno ili isto ponizi Real i Mourinha kao sto je to bilo u utorak u Areni ! ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

HalaMadrid
Kontakt:

Post Postao/la HalaMadrid » 28 nov 2010, 23:03

dr.van nostrand je napisao/la:ja sam do prije nekoliko dana bio za Real M, ali kad je Mourinho u utorak protiv Ajaxa izveo najaci sastav u nebitnoj utakmici za goste i srozao ugled Ajax-a u najtezem eu. porazu , ja navijam protiv Real M. i zelim svim srcem da sutra Barcelona upise 3 boda i priblizno ili isto ponizi Real i Mourinha kao sto je to bilo u utorak u Areni ! ;)
????

1. Nije bio najjaci sastav
2. Protiv onakvog Ajaxa bi i Sloboda izvukla X

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 28 nov 2010, 23:07

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 28 nov 2010, 23:13

dr.van nostrand je napisao/la:ja sam do prije nekoliko dana bio za Real M, ali kad je Mourinho u utorak protiv Ajaxa izveo najaci sastav u nebitnoj utakmici za goste i srozao ugled Ajax-a u najtezem eu. porazu , ja navijam protiv Real M. i zelim svim srcem da sutra Barcelona upise 3 boda i priblizno ili isto ponizi Real i Mourinha kao sto je to bilo u utorak u Areni ! ;)
Cuj ovoga filozofa xD
Sta je trebao, ici izgubiti u Holandiji samo zbog El Classica ?!
LP je najvece klupsko natjecanje u Evropi, i svaka utakmica sama po sebi jer je utakmica LP daje motivaciju igracima, i jos + lijepu svotu novca i klubu i igracima za pobjedu, a i da sve to nije, to je bila natjecateljska utakmica, u kojoj je real poceo sa 5 igraca koji nisu iz prve postave te su bili zeljni dokazivanja Mourinhu .
Svasta xD
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 28 nov 2010, 23:15

ovo bi trebao uzeti real, sve ostalo je iznenadjenje... :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 nov 2010, 00:20

sry, što pišem po ovoj temi, al' malo je ovo retardiran post.. prvo najjači sastav nije bio, albiol, arbeloa, lass, pedro leon i benzema su igrali, a oni nisu u najjačem sastavu. kako ova utakmica nije bitna? ako pobjedimo prvi smo i idemo sigurno, na lakšeg protivnika u osmini. gloop! i kakvo je bilo poniženje u areni? o čemu ti pričaš? jes' ti dobar? malo da posjetiš psihologa.. :roll:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 nov 2010, 00:47

Jose Mourinho stigao je u Barcelonu, te brojni svjetski mediji očekuju njegovu izjavu pred sutrašnji El Clasico. Prije njega, Pep je hladno iznio svoja viđenja sutrašnje utakmice:

- Očekujem veliku nogometnu predstavu, možda najveću u povijesti ovih utakmica. Ovaj meč je bitan za svakog igrača, i nadam se da će moji nogometaši moći odgovoriti na postavljenje zahtjeve. Ako pružimo maksimum, ne bi trebalo bit problema.

Također, Pep je prokomentirao i veliku zainteresiranost navijača širom svijeta:

- Znam da ovaj derbi prate milijuni ljudi. Mi nećemo biti ništa drugo nego ono što smo dosad bili tj. opet ćemo igrati svoju igru. Navijači će dati svoje novce da gledaju najdraži klub koji im je podario toliko lijepih stvari i nadam se da ih ni sutra nećemo iznevjerit.

Osvrnuo se Guardiola i na Real:

- To je momčad koja igra najbolji kontranapad na svijetu u ovom trenutku, ali mi ćemo ih napasti tako da očekujem prekrasnu utakmicu. Oni u mnogim aspektima izgledaju kao Inter iz prošle sezone te očekujem da će i sutra igrati dosta slično njima. Mourinho zna da ćemo ih napasti. Možemo izgubiti, možemo pobijediti, ali cilj nam je i da se Barçina filozofija ne mijenja - rekao je naš trener.

Na kraju je pohvalio igrače i momčad iz Madrida:

- Misliti da smo bolji od Reala nije ispravno. Gledao sam njihove zadnje 4 utakmice na video snimcima. To je jedna vrlo fizički jaka, brza i moćna ekipa koju će biti teško poraziti.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 7 gostiju.