na ovo gledam kao provokacijuFk_zeljo_1921 je napisao/la:Hvala Bogu što imam arenu

ja nemam gdje nego na netu, pu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
na ovo gledam kao provokacijuFk_zeljo_1921 je napisao/la:Hvala Bogu što imam arenu
Ti ako si gledao el klasikE (mnozina) na crno bijelim , i ako imas toliko godina koliko pises da imas , e pa brate ja sam rođak od Edgara DavidsaRomariooo je napisao/la:Dakle, gledao sam el classice ia na crno bijelim televizorima na vikendici
pa čovječe šta ima u Edgara?boom.dll je napisao/la:Ti ako si gledao el klasikE (mnozina) na crno bijelim , i ako imas toliko godina koliko pises da imas , e pa brate ja sam rođak od Edgara DavidsaRomariooo je napisao/la:Dakle, gledao sam el classice ia na crno bijelim televizorima na vikendici
poseLami ga Bogati kad ga vidisboom.dll je napisao/la:Ma et' druže šta da ti kažem , Edgar ko Edgar
Ja sam za !juznjak> je napisao/la:Nista ovo slabo ,sve nekakve djecija prepucavanja , ajde pocnite se kladiti u avatareda nama neutralcima bude interesantnije
znaci mjeseca dana nosite grbove dvaju timova
![]()
sta mislite ?
me 2DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ja sam za !juznjak> je napisao/la:Nista ovo slabo ,sve nekakve djecija prepucavanja , ajde pocnite se kladiti u avatareda nama neutralcima bude interesantnije
znaci mjeseca dana nosite grbove dvaju timova
![]()
sta mislite ?
Na AS3 je prenos.Baja_Zvjerka je napisao/la:Znaci bice na Arena Sport 1![]()
![]()
![]()
Uuu jedva cekam.. Da bude tekma priblizna makar kao Manchester - Blackburn..![]()
Jest **** im majku, ko da je problem prebacit na AS1... Ovako se valja patit ko siroche po netuDevil je napisao/la:Na AS3 je prenos.Baja_Zvjerka je napisao/la:Znaci bice na Arena Sport 1![]()
![]()
![]()
Uuu jedva cekam.. Da bude tekma priblizna makar kao Manchester - Blackburn..![]()
????dr.van nostrand je napisao/la:ja sam do prije nekoliko dana bio za Real M, ali kad je Mourinho u utorak protiv Ajaxa izveo najaci sastav u nebitnoj utakmici za goste i srozao ugled Ajax-a u najtezem eu. porazu , ja navijam protiv Real M. i zelim svim srcem da sutra Barcelona upise 3 boda i priblizno ili isto ponizi Real i Mourinha kao sto je to bilo u utorak u Areni !
Cuj ovoga filozofa xDdr.van nostrand je napisao/la:ja sam do prije nekoliko dana bio za Real M, ali kad je Mourinho u utorak protiv Ajaxa izveo najaci sastav u nebitnoj utakmici za goste i srozao ugled Ajax-a u najtezem eu. porazu , ja navijam protiv Real M. i zelim svim srcem da sutra Barcelona upise 3 boda i priblizno ili isto ponizi Real i Mourinha kao sto je to bilo u utorak u Areni !
sry, što pišem po ovoj temi, al' malo je ovo retardiran post.. prvo najjači sastav nije bio, albiol, arbeloa, lass, pedro leon i benzema su igrali, a oni nisu u najjačem sastavu. kako ova utakmica nije bitna? ako pobjedimo prvi smo i idemo sigurno, na lakšeg protivnika u osmini. gloop! i kakvo je bilo poniženje u areni? o čemu ti pričaš? jes' ti dobar? malo da posjetiš psihologa..dr.van nostrand je napisao/la:ja sam do prije nekoliko dana bio za Real M, ali kad je Mourinho u utorak protiv Ajaxa izveo najaci sastav u nebitnoj utakmici za goste i srozao ugled Ajax-a u najtezem eu. porazu , ja navijam protiv Real M. i zelim svim srcem da sutra Barcelona upise 3 boda i priblizno ili isto ponizi Real i Mourinha kao sto je to bilo u utorak u Areni !