FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sad ce to jos malo hehe
Kad bude official ceka se Sarma, Policajac i Nitro kao i uvijek da upotpunimo gozbu
Kad bude official ceka se Sarma, Policajac i Nitro kao i uvijek da upotpunimo gozbu
27.10.2020
Pa ne znam sto lozite ljude bezveze? Koji je fazon sto postavljate sa laznih profila?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
jel preso vise, ye be mu favelu
ko da Tito dolazi u nas mali grad
ko da Tito dolazi u nas mali grad
leorey je napisao/la:Sad ce to jos malo hehe
Ako pređe ne gine im atmosfera ko kad je umro Tito.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ZVANICNO!!!!
Osasuna-Barcelona, subota u 17h
Osasuna-Barcelona, subota u 17h

13.45 - Juventus ne odustaje od Ivana Rakitića. Katalonski mediji pišu o mogućnosti da Stara dama angažuje Hrvata na pozajmicu sa obaveznim otkupom ugovora.
Daj nam i njega hehe
13.02 - Kristijan Eriksen je i definitivno rešio da napusti Totenhem. Odbio je novi ugovor sa povećanjem plate sa 60.000 na 200.000 funti nedeljno. Aktuelni ugovor mu ističe sledećeg leta. Totenhem ima opciju da ga sada proda za 30.000.000 - 40.000.000 evra ili da ga sledećeg leta izgubi za džabe.
Daj nam i njega hehe
13.02 - Kristijan Eriksen je i definitivno rešio da napusti Totenhem. Odbio je novi ugovor sa povećanjem plate sa 60.000 na 200.000 funti nedeljno. Aktuelni ugovor mu ističe sledećeg leta. Totenhem ima opciju da ga sada proda za 30.000.000 - 40.000.000 evra ili da ga sledećeg leta izgubi za džabe.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da kao znao siGracanicaAA je napisao/la: De nisam znao ?? Sta ima jos ? Moram dignut jos malo atmosferu na visi nivo.

@leorey hoce li sta rade vise na tom sastanku
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Jos traje sastanak, Romero i RAC1 kazu nikakvih info jos
Bgm se zakuhalo
Bgm se zakuhalo
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa brže se Dejton dogovorio haman.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa vidis kakva je greska to bila, zeli katalonci da se ne ponovi ista greskaBoixosNois1899 je napisao/la:Pa brže se Dejton dogovorio haman.

@igrajlopte 🐦
Pa kad su normalni ljudi sjedili u DejtonuBoixosNois1899 je napisao/la:Pa brže se Dejton dogovorio haman.

LATEST NEWS...
pije se kafa....Bartomeu pije gorču, Naser 3u1...
pije se kafa....Bartomeu pije gorču, Naser 3u1...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne bih ipak tu temu da načinjemEvander je napisao/la:Pa kad su normalni ljudi sjedili u DejtonuBoixosNois1899 je napisao/la:Pa brže se Dejton dogovorio haman.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
CNN BREAKING NEWS...
dodaje se da je i rahatluk na stolu...
dodaje se da je i rahatluk na stolu...
On će platiti janjetinu?ReX je napisao/la: Abidal vam sprema veliko iznenadjenje.
Čudi me da još niko nije kopirao
Ovi su do sada najoriginalniji.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
zato sam ja govorio za eriksena, vrhunski a jeftin igrac, a nemamo nekog ofanzivnijeg veznog, dosta potrebniji igrac od nejmara ako cemo tako gledati, kad ga vec nece sad dovoditi da su pametni dogovorili bi sve pa sledece ljeto dzaba da dodjeDerdiyok je napisao/la:13.45 - Juventus ne odustaje od Ivana Rakitića. Katalonski mediji pišu o mogućnosti da Stara dama angažuje Hrvata na pozajmicu sa obaveznim otkupom ugovora.
Daj nam i njega hehe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako mislis? Da nije lazni profil?messilla je napisao/la:Čudi me da još niko nije kopirao

Hoce li to više 

gde bi igrao?...Romariooo je napisao/la: zato sam ja govorio za eriksena, vrhunski a jeftin igrac, a nemamo nekog ofanzivnijeg veznog, dosta potrebniji igrac od nejmara ako cemo tako gledati, kad ga vec nece sad dovoditi da su pametni dogovorili bi sve pa sledece ljeto dzaba da dodje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.