FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mozete svi pricati oranica,ho ruk nas uzese,ali ja garantujem da nismo imali goru ekipu usudicu se pa reci u zadnjih desetak godina,pa nije svaki put oranica.Ono sto sam vidio od prve utakmice u jesenjem dijelu i sad gledam samo jos gore,gledam igrace koji pojma nemaju,imalo jaca ekipa kad nam dode pobjedi nas,igraju se svaki put sa nasom odbranom,gore u napadu koliko toliko nesto napravimo,ali imamo neznalce koji ne znaju to iskoristiti,da nije Osima sad bi bili u donjem dijelu tabele
kad mi neko kaze prvi smo,nije smak svijeta,meni jeste jer zeljo stagnira ne napreduje

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- champions1921
Bekric jedini konkretan u napadu.. Adilovica nikad tamo gdje bi trebao biti.. Imali smo prekida bruku a on uvjek kilometar od lopte.. Svraka mis pravi..
BUDI ŽELJO !!!
- alan ford 26
- Kontakt:
Okrece al limburgu, j... on njima majku svaku tekmu al to vise ne pije vode, oguglali valjda.Cautinho je napisao/la:Ovo Zeljo prekrece u drugom dijelu,vidjet' cete vi kad se njima Amar nayebe majke.
Drugi gol se nije smio desiti, bar ne na onakav nacin. Sad ici na sve ili nista, ko mu j... mater.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Losi smo, zaista smo losi u ovih dosadasnjih 45. minuta. Domaci zasluzeno vode, nema price. Imali su ona dva zicera Bilbije, zabili dva gola, jos nekoliko opasnih napada dok smo se mi zadovoljili inicijativom bez ikakvog rezultata! Odbrana je kod drugog gola ispala komicna, o one Bilbijine dvije sanse da i ne pricam. Trivunovic za kojeg se zna da je opasan kod prekida ostaje apsolutno sam na drugoj stativi dok se igraci grusaju oko peterca i u njemu.
Da te bog mili sacuva.
Teren je takodjer kumovao ovako losoj igri ali na istom terenu igra i Borac. Bakric za sada jedini koji pokusava nesto, i uspio je skrenuti Stokicevu loptu (
), ali nema podrsku skoro pa nikakvu. Zola takodjer odigrao pristojno, Bogi se vise svadja sa sudijom i Bilbijom nego sto obraca paznju na prokleto postavljanje, Smajic nula, Adilovic dobio dobre batine i imao onu losu reakciju iz dobre situacije na povratnu Colica, Jamak -
, majko draga ima djece po omladincima da bi bolje odigrali od njega.
Sve u svemu izuzetno losa partija Zelje na ovoj oranici, nije izgovor zaista ali je teren najblaze receno katastrofalan.
Nije sada da je Borac bio aman maestralan ali su sigurno imali bolje sanse i zabili, na kraju krajeva, 2 gola.
Nadam se da ce Amar promijeniti nesto u svlacionici. Ovako necemo do bod(ova).

Teren je takodjer kumovao ovako losoj igri ali na istom terenu igra i Borac. Bakric za sada jedini koji pokusava nesto, i uspio je skrenuti Stokicevu loptu (

Sve u svemu izuzetno losa partija Zelje na ovoj oranici, nije izgovor zaista ali je teren najblaze receno katastrofalan.

Nadam se da ce Amar promijeniti nesto u svlacionici. Ovako necemo do bod(ova).

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
Ovo nije utakmica za igraca tipa Smajic. Ubaci Brkovica desno i Hodzica umjesto Jamaka, i nek neko kaze Bekricu da puca svaki put kad god dobije priliku.
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Kerla katastrofa
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
najgori teren koji sam vidio na tv-u...šta ovi se pripremaju za proljetnu sjetvu??
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
pinki je napisao/la:Hajde bijedo idi gledaj Suljića i odabi sa teme!aS_Roma je napisao/la:vi koji se necemu nadate ovdje stvarno niste realni na cemu gradite optimizam samo da mi je znati jos poslje Travnika se vidjelo da se vi ne mozete sastati sa loptom, napamet igrate, Borac sa najjacom ekipom u ligi sigurno je tesko dobiti ... Dobro i gubite samo 2-0
ovdje ima pravo svako da pise kako ja znam, kad bude ovo nesto privatno onda necu pisati !!
- storm_raider
- Kontakt:
Amare, Adilovica prodaj kako znas i umijes. 2 puta se sastavio sa loptom i oba puta je otisla u aut. Borac ima strasnu ekipu, ali ima drugo poluvrijeme, polako. Bekric do sada jedini igra i mali Zola. Pitari radujte se, vas mali klub je na minus 2 iza prvaka. Radujte se.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Prekid u BL, Borac prekinuo zeljeznicara
Treba sto vise pokusavati sa distance ...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ne mogu jos da skontam sto mi nismo poceli od pocetka udarat ko oni. Al ne udarat ko Smajic 20 metara od gola nego oko centra rusit. Sad drugo poluvrijeme pokusat odigrat sto je bolje moguce iako se ovdje vise nista ne moze napravit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- ferroviere
- Kontakt:
jesi to sam smislio ili ti je neko pomogao ?mejdan je napisao/la:Prekid u BL, Borac prekinuo zeljeznicara
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Ma bitno je izdrzati,i sacuvati ovih 2-0
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 mar 2013, 18:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- champions1921
Treba pola ekipe poceti igrati.. Ne mogu Bekric i Zola sami..ZZtop10 je napisao/la:Treba sto vise pokusavati sa distance ...
BUDI ŽELJO !!!
Muameru Svraki dati ispisnicu sad na poluvremenu. (Zadnji vezni, nije oduzeo ni jednu loptu i u čitavom prvom poluvremenu imao 2,3 kontakta sa loptom) FUJ!!! Kerla nula bodova. Smajić presmješan.... dobro se i drzimo ko nam sve igra. Daj Boze da nam ne natrpaju.
Mora da si novi navijac zeljeznicara kad nisi vidio grbavicu prosle godine protiv Borcaadisice je napisao/la:najgori teren koji sam vidio na tv-u...šta ovi se pripremaju za proljetnu sjetvu??
- champions1921
I vi ste protiv Celika izdrzali i to sa igracem vise.. Sve cestitke..amypitar je napisao/la:Ma bitno je izdrzati,i sacuvati ovih 2-0
BUDI ŽELJO !!!
champions1921 je napisao/la:I vi ste protiv Celika izdrzali i to sa igracem vise.. Sve cestitke..amypitar je napisao/la:Ma bitno je izdrzati,i sacuvati ovih 2-0
Pa to ti kazem

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 09 mar 2013, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 10 gostiju.