FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirso1197
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirso1197 » 10 apr 2015, 16:42

MI SE NIŠTA NE PITAMO .
samo od sad ima da jeb.em sve zivo prvom klosaru kojeg vidim u klubu kako se provodi umjesto da sjedi u stanu i sanja Sarajevo i sljedeću utakmicu koju će odigrat!

NAPRIJED SARAJ'VO <3
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 10 apr 2015, 16:47

arhimed89 je napisao/la:Cuj neki bi opet mijenjali upravu :urnebes:
Upravu i Ibrakovica moze mjenjati samo Tan,a pojedine usijane glave mogu samo doci ili ne doci na utakmicu.
Sto je najzalosnije prije par sedmica se vecina klela u upravu i Ibrakovica,njegovoj sposobnosti i velicala igru Sarajeva.
Zaredalo se par losih rezultata usljed lose forme i drugih problema i ljudi bi sve tjerali.Proigrat ce Sarajevo,i budali je jasno da je ovaj igracki kadar prejak za ovu ligu al ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se prati oni sto su do neki dan dizali upravu i Ibrakovica,pa ih pljuvali pa im valja opet da ih dizu.U sustini se oni i ne pitaju al et valja lijecit frustracije.Tacno je Ibrak pojedinim nabio komplekse,kad tim igra onda su zasluzni igraci i Meho a kad tim ne igra kriv je Abdulah jer eto nije doveo dobre igrace :urnebes:

Stvarno je zalosno vidjeti kakav mentalni sklop vlada kod pojedinih navijaca Sarajeva.Ni meni nije jasno zasto su pojedini suspendovani,al et sigurno ih je neko suspendovao jer mu ne trabaju igraci u prvom timu nego ih zeli u juniorima pa da im isplacuje pozamasne plate.

Koji iskreni navijac Sarajeva moze ovako razmisljati?
STa kaze Kusturica extremno smo zadovoljni GADE jedan usta te zvaljava jebbem
STa kaze Ibrakovic kome smeta direktor ? E moja seljacinu ti si trener ni ne znas sta
ces mrs i klub i uprava i igrac manekeni sa instagram mrs
**** u usta lika koji je udario temelje modernog Sarajeva i ovaj klub vjerovatno spasio od gasenja.
Ne konta hud da Sarajevo i da odigra citavu polusezonu bez pobjede,zahvaljujuci ovim ljudima moze vec naredne da dovede novih 25 jako kvalitetnih igraca.Samo mi je za jednu stvar drago a to je da se pojedini papcici uopste ne pitaju za bilo kakva desavanja u FKS i da su svoje odsvirali.To pojedine boli,slobodno pljujte po ljudima,prozivajte ih i slicno ali nista vise od toga vi ne mozete uraditi.Sarajevo je sad privatan klub i hvala bogu da je vlasnik kluba pametniji od pojedinih usijanih glava :bih:
Momcino svaka ti je na mjestu!! Sreca u nesreci je sto imamo itekako dobre sanse za titulu...iako nismo zasluzili, a ovaj veca nije navijac Sarajeva ocito, skupili su se cigani sa strane, lahko ih je prepoznati,,, svako dobro momak !
orde del male

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 apr 2015, 16:51

Ako cete iskreno ja sam zivio za dan kad ce iz ekipe biti izbaceni bilbija,bandovic i okic i sada se nadam nekom kontraefektu pa da svi zaigraju punim tempom mislim da je ionako ovo nasa najaca ekipa
Delac
Baric tatko mihojevic puzi
Cimi radovac

Duljevic alispahic stojcev

Benko

S tim ako neko bude slab da krste uleti da ove igrace nabrije i da krenu da igraju
Samo Sarajevo

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 10 apr 2015, 17:02

DAAAAJTE POSLUŠAJTE BA KAKO LIK PRIČA!! SELJAČINA OBIČNA. "prič'o" "abdulah je ovo" "abdulah je ono"
Znate li kakve to osobe govore o sebi u trećem licu? :) pogledajte na googlu
Jos od turske i priprema ja govorim o tome kako je on najvece zlo koje je zadesilo ovaj klub u zadnje vrijeme, i on je taj koji koci sve ovo, on je taj koji ima odnose sa agentima, koji ima odnose sa nekakvim mafijama, on je taj koji uzima procente iz transfera on je taj koga su otjerali iz slobode, celika i svakog kluba u kojem je radio..

Iz načina govora se da sve pročitat.. ibrače, trebao si uzeti časove glume prije nego što si došao na ovu presicu :shh:
[youtube][/youtube]
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 apr 2015, 17:12

kanarinac je napisao/la:Ako cete iskreno ja sam zivio za dan kad ce iz ekipe biti izbaceni bilbija,bandovic i okic i sada se nadam nekom kontraefektu pa da svi zaigraju punim tempom mislim da je ionako ovo nasa najaca ekipa
Delac
Cimi radovac

Benko

S tim ako neko bude slab da krste uleti da ove igrace nabrije i da krenu da igraju
U ovom sastavu smetljara mahaluša i alkosa fali ti Džemo (kockar) eto Duljević Cimi Alispahić,Stojčev ne mogu po formi Bilbiji krampone navrtati jadno je ovo .A vidim i ti bi Krstu na klupu ccccccc
Sarajevo ljubavi moja!

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 10 apr 2015, 17:17

Fuj na šta je uprava spala.... bahatost i lopovluk.... Ovi navijači ginu za ovaj klub, idu uz dlaku navijačima...zaboravili ste vi kakvi su navijači kad pukne sve.... :x

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 10 apr 2015, 17:30

Sta je vama ba? Neki ovdje nisu normalni ili namjerno pisu nebuloze... Spustite malo tenzije i opustite se, jer ce sve biti OK!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 10 apr 2015, 17:30

sekac je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ako cete iskreno ja sam zivio za dan kad ce iz ekipe biti izbaceni bilbija,bandovic i okic i sada se nadam nekom kontraefektu pa da svi zaigraju punim tempom mislim da je ionako ovo nasa najaca ekipa
Delac
Cimi radovac

Benko

U ovom sastavu smetljara mahaluša i alkosa fali ti Džemo (kockar) eto Duljević Cimi Alispahić,Stojčev ne mogu po formi Bilbiji krampone navrtati jadno je ovo .A vidim i ti bi Krstu na klupu ccccccc
nece vise da ulazim u to ko je smetljar rekao sam da im se ocita buivica i da krenu da igraju najbolje sto mogu ,bilbija koji je godinu dana igrao napad pojeo zivaca jos kad se sjetim penala u obarskoj jos psuje navijacima mater zbog cega je bio kaznjen 2 utakmice,i ako cemo o formi kada je on u formi a ovi ostali nabrojani kad nisu e onda moze se boriti za poziciju ali kad su ovi nabrojani u formi kao i on moze samo da im cisti kopacke..
Samo Sarajevo

Gojkara
Kontakt:

Post Postao/la Gojkara » 10 apr 2015, 17:34

Pitam se za pojedine..dal oni imaju mozga???....Pri zdravoj pameti biti i pisati svakakve gluposti :problem:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 apr 2015, 17:39

ja majkemi ne znam sta da kazem za Kodru, lik mi je gotivan, nedozvoljava sebi da mu se neko mjesa u posao to je sigurno (jer je zbog toga napustio repku), nasa igracka legenda itd...ali sa druge strane mi opet izgleda da je izgubio konce, nekakve cudne taktike, igraci na svojim ne standardnim pozicijama, na utakmicama nije ''agresivan'', ne galami na igrace (slicno nesto kao Susic kad je repku vodio) ne znam stvarno
ali isto tako ako bi ga otpustili ne moze ni tako jbt u godini dana neka 3 trenera promijeniti
mislim da bi najbolje bilo pustiti Mehu na klupi, na kraju sezone napraviti rez i izbaciti iz kluba te igrace koji piju, kockaju, hoce da su oni glavni u svlacionici i dovesti neke druge, najbolje neke juznoamerikance :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 apr 2015, 17:41

Kanarinac ne zaboravi da te je Bilbija odveo dalje prtotiv Atromitosa,da je taj isti šupak Bilbija najbolji asistent lige ćini mi se i plus da i poneki gool a najmanje je kriv što ga se trpalo na mjesto Benke kao on ima ćarobni štapić i dat če gool a taj Stojčev kad je odigrao dobru utakmicu sjeti se ili Duljević ili Alispahić ili Cimirot pa je li vas sramota pljuvati na čovjeka više a toliko se kredita daje nabrojanim doduše imao ga je i Bilnija ali recimo Stojčev ne znam ili Duljević pa dokle če se čekati ali **** njih nek su Bilbiju kaznili to je bitno .Da ne bi bio Bilbijin advokat žao mi je svih 5 igrača koji nisu krivi za sadašnje stanje u klubu i na tabeli.
Sarajevo ljubavi moja!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 apr 2015, 17:45

Gadi mi se čitati,a kamoli pisati na ovoj temi.
Dragi bože tek sad čovjek može vidjeti koliko FK.Sarajevo ima dušmana.Haj od anamo onih čovjek,i zna šta da očekuje,ali me razočaralo koliko ima ovih naših dušmana.Pa ovde do jučer dok je sve funkcionisalo, nije bilo 90, % ove raje,niču ko pečurke.Sreća pa se ovi dušebrižnici koji ovde piše se ne pitaju puno,pa mogu laprdati i dizati tenzije do sutra. :puke:
Samo ću prekopirati izjavu predsjednika Kusturice: Ekstremno sam zadovoljan, ne znam čemu traume".
Sa dvije vezane pobjede,mnogi će odavde vrlo brzo nestati, baš onako kako su i došli,do tada ih valja trpiti.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 10 apr 2015, 17:45

@Mirso1197
Staeee``? :mrgreen:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

HZIlidza
Kontakt:

Post Postao/la HZIlidza » 10 apr 2015, 17:47

Kao sto neko rece mi navijaci kluba ne pitamo se ama bas nista, jer klubom vecinski upravlja Tan koji kesira svoje pare, o nekim stvarima smo trebali razmisljati prije kada je usvajan statut a ne sada, Kusta, Dino i Ibrakovic svoje racune polazu Tanu, a ne nama navijacima za svoj rad/nerad i lose rezulate.
S druge strane pomenuta trojica kao i cetvrti nisu svete Indijske krave da im se ne smije nista prigovoriti niti reci a da ne govorim "napasti", Kusta i Dino su tu od prvog dana sto se ne moze reci za Ibrakovica, kojeg treba nabiti nogom sto dalje od kluba, o tom covjeku i njegovom "znanju" se previse zna, po meni stetan je za klub i sadasnju atmosferu, bit ce i ostat meta "napada" i to iz dobro poznatih razloga.
Vidim pomenutim sada smetaju mediji i novinari a nisu im smetali za dizanje euforije i sazivanje megapopulistickih press konferencija kada je trebala max. reklama, zna se koji mediji su kupljeni za sicu, da se fino pise o klubu i da je max. perezntan i reklamiran, sto se i vidjelo danas kada su svi objavili clanke o policiji na treningu, samo njih par nije ;)

Prica se kako menadzeri nemaju uticaja, niko ne kaze niti tvrdi da imaju, menadzeri kao mendazeri nude, daju na kafu, svim silama da uvale igraca u klub, Ibrakovic kao glavni za taj segment do sada je imao na desetine i desetine promasaja ;)
Sjetimo se samo Abdihodzica, Tadejevica, Radulovica, Sunjevarica, Bisanovica, Jevtica, Haurdica, Karica, Vusljanina, Travancica, Huseinbasica, Melunovica i sl. to su sve igraci koje je Ibrakovic direktno doveo, pojedini malo igrali ostali nikako, neznam da se iko i sjeca pojedinih :crazy:

Sve u svemu ako se nastavi ici ovom logikom i nacinom bojim se da nam se dobro ne pise, moja puna podrska Kusti i Dini sad zasad ali ne i Ibrakovicu ;)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 apr 2015, 17:49

@amypitar
Ja pratim ovaj forum odavno bez obzira na datum registracije i 90% ovih sto palamude ova dva dana prvi put vidim. :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 10 apr 2015, 17:52

HZIlidza je napisao/la:Kao sto neko rece mi navijaci kluba ne pitamo se ama bas nista, jer klubom vecinski upravlja Tan koji kesira svoje pare, o nekim stvarima smo trebali razmisljati prije kada je usvajan statut a ne sada, Kusta, Dino i Ibrakovic svoje racune polazu Tanu, a ne nama navijacima za svoj rad/nerad i lose rezulate.
S druge strane pomenuta trojica kao i cetvrti nisu svete Indijske krave da im se ne smije nista prigovoriti niti reci a da ne govorim "napasti", Kusta i Dino su tu od prvog dana sto se ne moze reci za Ibrakovica, kojeg treba nabiti nogom sto dalje od kluba, o tom covjeku i njegovom "znanju" se previse zna, po meni stetan je za klub i sadasnju atmosferu, bit ce i ostat meta "napada" i to iz dobro poznatih razloga.
Vidim pomenutim sada smetaju mediji i novinari a nisu im smetali za dizanje euforije i sazivanje megapopulistickih press konferencija kada je trebala max. reklama, zna se koji mediji su kupljeni za sicu, da se fino pise o klubu i da je max. perezntan i reklamiran, sto se i vidjelo danas kada su svi objavili clanke o policiji na treningu, samo njih par nije ;)

Prica se kako menadzeri nemaju uticaja, niko ne kaze niti tvrdi da imaju, menadzeri kao mendazeri nude, daju na kafu, svim silama da uvale igraca u klub, Ibrakovic kao glavni za taj segment do sada je imao na desetine i desetine promasaja ;)
Sjetimo se samo Abdihodzica, Tadejevica, Radulovica, Sunjevarica, Bisanovica, Jevtica, Haurdica, Karica, Vusljanina, Travancica, Huseinbasica, Melunovica i sl. to su sve igraci koje je Ibrakovic direktno doveo, pojedini malo igrali ostali nikako, neznam da se iko i sjeca pojedinih :crazy:

Sve u svemu ako se nastavi ici ovom logikom i nacinom bojim se da nam se dobro ne pise, moja puna podrska Kusti i Dini sad zasad ali ne i Ibrakovicu ;)
Imam jedno pitanje? Ima li podrska i Mehi?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

HZIlidza
Kontakt:

Post Postao/la HZIlidza » 10 apr 2015, 17:54

MCMXLVI je napisao/la:
HZIlidza je napisao/la:Kao sto neko rece mi navijaci kluba ne pitamo se ama bas nista, jer klubom vecinski upravlja Tan koji kesira svoje pare, o nekim stvarima smo trebali razmisljati prije kada je usvajan statut a ne sada, Kusta, Dino i Ibrakovic svoje racune polazu Tanu, a ne nama navijacima za svoj rad/nerad i lose rezulate.

Imam jedno pitanje? Ima li podrska i Mehi?

:D

Normalno da ima, dok ga nisam spomenuo, kvalitetan trener a jos veci gospodin, trebamo svi biti zahvalni sto takvog covjeka i trenera imamo kako u klubu tako i u PL. BIH.

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 10 apr 2015, 17:57

uNbx je napisao/la:@amypitar
Ja pratim ovaj forum odavno bez obzira na datum registracije i 90% ovih sto palamude ova dva dana prvi put vidim. :crazy:
Otkud tebi pravo da ponižavaš tuđe mišljenje, jel problem neki paša ako se raja registrovala da raspravljaju o klubu, nije ovo lični forum, ima pravo da kaže ko šta hoće, jer vole svoj klub i pogađa ih ova situacija, a ne palamude nego ima raje koji su oko kluba i bolje informisani nego neki mahalaši ovdje.... Umjesto da ti bude drago što se više raje uključilo, ti ponižavaš.... Ne čini te većim navijačem ako si 180 godina na ovom forumu, bodri svoj klub ba, mani se šuplje....

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 apr 2015, 17:57

ovaj ibrak da ima imalo obraza bez obzira bio il" ne bio u pravu bi iste sekunde spakovao stvari i ****"o,ogromna vechina ljudi ga u startu nisu gotivili i opet su mu dali shansu,on che to najvjerovatnije prokockati i na kraju godine otichi pod puno tezhim okolnostima nego sada kada bi otishao,budi ba gospodin,vechina navijacha vidi njega kao krivca,josh ga nije stid prichati o sebi u trechem licu

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 10 apr 2015, 17:59

Svi ovi sto hebu sve redom,poslije par uvezanih pobjeda eto ih cista obraza ha na sjever ha na istok ha na zapad samo steta sto nece imat zvono oko vrata

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, hansbosna, MaroonBjelave, Rule_hz i 50 gostiju.