FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 23:36

Evander je napisao/la:Uprava je hebacki posao uradila poslavsi Couthina u Bayern, kad su se svi cudili tom potezu. Upravo sa tim, Realu su srezali krila i osudili ih n ostanak Beila i ove sezone. Vizionarski potez.
Na taj nacin, gotovo da su izbacili Real iz igre za Neymara i prisilili PSG da popusti u stavovima.
Barto, veliki si :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ako je tako, i ako sutra bude official, vrijeme je i da moj potpis postane dio historije hehe :kafa:

Zbog Neymara? Ne. Nego zato jer radi ono sto navijaci zele jednostavno. Prodaje, posudjuje, kupuje. Pokusava. Nije mrtav.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 23:39

Ja bih ipak i pohvale i pokude ostavio za kraj prelaznog roka.....ništa još nije završeno

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 avg 2019, 23:40

Sto mislite da ste se rijesili Coutinha? Eto vam ga nazad sljedece godine uz kobasice i par piva.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 23:41

parangal je napisao/la:Ja bih ipak i pohvale i pokude ostavio za kraj prelaznog roka.....ništa još nije završeno

Zadnje info su da nude 170M eura bez igraca. Neymar im rekao da niti jednu drugu ponudu ne slusaju osim Barcine.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 23:43

harden je napisao/la:Sto mislite da ste se rijesili Coutinha? Eto vam ga nazad sljedece godine uz kobasice i par piva.
Nikakav problem...Barto ionako planira otvoriti novu firmu pod nazivom "Renta-Coutinho" za siromašnije klubove :kafa:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 23:44

Ma znalo se od pocetka da ce ljudi na kraju poludit za njim.

Zbog cega bi oni prodavali Malcoma, Coutinha i tolike igrace uopste? Samo zbog Griezmanna? Nema yebene sanse haha.

E sad, ili ponuda brutalno dobra, ili je vec prihvacena pa idu svi, nema drugog objasnjenja.

BTW
Cuatro" navodi da će Barcelona upravi PSG-a predstaviti ponudu u vrijednosti od 170 miliona eura. U Barçi su optimistični, a Neymar je navodno ljudima u pariškom klubu jasno dao do znanja da je Blaugrana jedini klub za koji želi igrati.
"Cadena SER" tvrdi da bi Barcelona morala prodati nekoliko igrača ako u klub dođe Neymar, a jedan od njih bi mogao biti Ivan Rakitić. Uprava kluba je navodno već upoznala Ernesta Valverdea s tom činjenicom.
Barto je otisao tako daleko da je izgleda pitao Quatar Airways da se ukljuce i zele li biti ponovo jedan od sponzora klubu :rol: :tokralju:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 23:50

leorey je napisao/la: Barto je otisao tako daleko da je izgleda pitao Quatar Airways da se ukljuce i zele li biti ponovo jedan od sponzora klubu :rol: :tokralju:
Nema potrebe za tim....dovoljno je da Bartomeu okrene svog nekdašnjeg saradnika i velikog prijatelja Sandruca (Rosella) i lova je u roku od pola sata na astalu... :kafa:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 avg 2019, 23:54

E moj raketa...
@igrajlopte 🐦

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 23:58

Tomorrow at the meeting, Barça will propose a transfer to the PSG with a MANDATORY purchase option of 170M, not just an option. Exactly
what PSG wanted in the first place. [SER]
Dakle o tome se danas raspravljalo najvise na sastanku, mjesecima su se mislili da li da bude obavezni otkup, bila im je prerizicna operacija. Eto pristali su. Sad cemo vidjet sta ce sutra da bude.

Dakle platit ce odmah 40M i onda 170M sljedece ljeto :crazy:

Sva operacija ce da ide i do 500M eura s platom Neymara
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 26 avg 2019, 23:59, ukupno mijenjano 2 puta.
27.10.2020

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 avg 2019, 23:58

meni vise djeluje da je de jong na tom video gore, a ne rakitic

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 27 avg 2019, 00:00

Ja se malo šalim ali to je očigledno završena stvar....u stvari bilo je jasno da će se morati završiti kada je postalo jasnije da Mesi u stvari ne želi igrati dok se to ne reši pozitivno...
Nesrećan Mesi = nesrećna Barsa...

Nesrećna Barsa = nesrećna i malodušna Katalonija

Nesrećna i malodušna Katalonija = ugrožena borba za nezavisnost

Suma sumarum.....NOVAC NIJE PROBLEM ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 avg 2019, 00:02

Ne vjerujem nicemu sto se pise, pogotovo ne ciframa koje se pominju.
Mislim da niko blage veze nema.
I da, nema sanse da ce se sutra ista rijesiti :rol:
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 avg 2019, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 avg 2019, 00:05

Meanwhile krenuli su halasi s plakanjem :urnebes:
FLORENTINO PÉREZ no quiere seguir negociando. El PSG quiere a VINICIUS JR. y el Presidente ha dicho NO.

El fichaje de NEYMAR JR. se pone de cara al FC Barcelona, el jugador ha comunicado al PSG su deseo de volver al club catalán.

El FC Barcelona hará otra oferta más
Jel ovo treci put da ih je odyebao? :tokralju: :opaopa: :rol:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 27 avg 2019, 00:06

Meni kao laiku samo jedna stvar nije jasna....odakle Bartomeu planira nabaviti godišnje plate za taj tim? Za to treba Hudini...ja ne znam koliko je to ali sam siguran da je ogromna suma u pitanju :crazy:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 avg 2019, 00:08

Derdiyok je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Dakle do srijede-cetvrtak najkasnije ce se znati jel Neymar novi stari clan Barcelone ili ne.

U oktobru bice u novembru
u novembru bice u decembru
bice bolje sto me vise loze
meni gore biti ne moze
Najbolji opis ove safunjare :lol: :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 avg 2019, 00:09

parangal je napisao/la:Meni kao laiku samo jedna stvar nije jasna....odakle Bartomeu planira nabaviti godišnje plate za taj tim? Za to treba Hudini...ja ne znam koliko je to ali sam siguran da je ogromna suma u pitanju :crazy:
Kad sam ja rekao da ih ne moRe krava poJist? :kafa:
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 27 avg 2019, 00:15

leorey je napisao/la:
parangal je napisao/la:Meni kao laiku samo jedna stvar nije jasna....odakle Bartomeu planira nabaviti godišnje plate za taj tim? Za to treba Hudini...ja ne znam koliko je to ali sam siguran da je ogromna suma u pitanju :crazy:
Postoji li negde podatak koliko samo ova četvorica gore godišnje koštaju klub(ove)? Mislim da sam negde pročitao da je Neymar u PSG-u ima 35 miliona, verovatno će to biti prenešeno u Barsu (tata nije mutav)....kako stoje Grizman i Suarez?
Zadnja izmjena: parangal, dana/u 27 avg 2019, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 avg 2019, 00:16

Ma Barto je maher za namaci pare.
U svim stakvama, dres, generalni sponzor, tv prava, u svakoj kategoriji je Barcelona broj jedan ili dva.
A ko zna koliko jos para valja i na koje nacine.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 avg 2019, 00:18

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Postoji li negde podatak koliko samo ova četvorica gore godišnje koštaju klub(ove)? Mislim da sam negde pročitao da je Neymar u PSG-u ima 35 milona, verovatno će to biti prenešeno u Barsu (tata nije mutav)....kako stoje Grizman i Suarez?
Suarez je negdje oko 18 miliona neto plata. Za Grizmana su govorili da ce imati 16 miliona neto.
Za Neymara se prica 23 miliona neto. E sad, koliki je porez na to, nisam siguran, ali sumnjam da je ispod 60%.
Sto se Messia tice, kazu da je njegova bruto plata oko 70-75 miliona.

Bolesne cifre.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 avg 2019, 00:20

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Postoji li negde podatak koliko samo ova četvorica gore godišnje koštaju klub(ove)? Mislim da sam negde pročitao da je Neymar u PSG-u ima 35 miliona, verovatno će to biti prenešeno u Barsu (tata nije mutav)....kako stoje Grizman i Suarez?
Mnogoooo ide na plate. Najvise od svih klubova. Mislim u rangu s NBA klubovima da tu trosimo skoro.

Mbappe i Neymar imaju mnogo u Parizu, ali recimo Veratti je 5 puta produzavao ugovor pa recimo nema ni blizu platu kao Pique. Izdvajamo daleko najvise. Ali sve je u dozvoljenim granicama, zaradimo, ovo ljeto smo zaradili 100M na prodajama samo a nije jos recimo otisao Rafinha, kao ni Rakitic. Sve transparentno, zato ni FFP ne kuca na vrata kao recimo PSG-u.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.