FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
Apsolutna podrška; Selimoviću, Kusturici, Ibrakoviću i Kodri !!!
Neko ko misli da bilo ko od ovih nema mjesta u Sarajevu, ili plitko razmišlja ili je neprijatelj kluba.
To je moj stav pa ljutio se ko ili ne, libo me, to je njegov problem.
Neko ko misli da bilo ko od ovih nema mjesta u Sarajevu, ili plitko razmišlja ili je neprijatelj kluba.
To je moj stav pa ljutio se ko ili ne, libo me, to je njegov problem.
F.K.SARAJEVO
Puna podrška Kusti, Dini, Ibrakoviću i ostalim članovima uprave. Igrači i stručni štab su jedini krivci za loše rezultate. Dušmani jedva doćekali da skidaju glave upravi.
SRETAN BROJ - 1725
trebali su nam prije svega reci za sta su suspendovani oni igraci, Sevko ne pije vodu nego pivu saljeva pa smo ga zato suspendovali, Kallasi je sija i podrzava Asada pa nam se ne svidja, Bandovic, Bilbija,Kovacevic stvaraju nemiru u svlacionici i slicno a pri tome jos Ibrak hladno kaze da Meho nije imao pojma da su mu igraci suspendovali i pazi sad suspendovali ih prije tekme a igrali protiv Drine, i ovi igraci nisu zaboravili igrati lopte a ovo sto sad igraju je isto kao da se u putu nisu sreli, znaci postoje problemi van tereni koji su uzrok tome, da li od raznih kriminalaca i menadzera, da li zbog nesportskog zivota igraca i slicno trebaju fino reci, od guranja pod tepih nema nista jer ce na kraju oni biti krivci sto nismo nijedan trofej uzeli a ovako recite da imate probleme te i te i navijaci ce stati iza vas, dok ce im ovako sad vecina ledja okrenutiMCMXLVI je napisao/la:Haha neko zaista voli samo o problemima pricati. Sta su to trebali izjaviti? Jedini problem je nasa igra koja je dovela sve do ovoga!
Pyro is not a crime !
Ja sam onda neprijatelj kluba jer mislim da Ibrakovic nema sta traziti u njemu. Uedu, neka sam.
1946
THEC je napisao/la:trebali su nam prije svega reci za sta su suspendovani oni igraci, Sevko ne pije vodu nego pivu saljeva pa smo ga zato suspendovali, Kallasi je sija i podrzava Asada pa nam se ne svidja, Bandovic, Bilbija,Kovacevic stvaraju nemiru u svlacionici i slicno a pri tome jos Ibrak hladno kaze da Meho nije imao pojma da su mu igraci suspendovali i pazi sad suspendovali ih prije tekme a igrali protiv Drine, i ovi igraci nisu zaboravili igrati lopte a ovo sto sad igraju je isto kao da se u putu nisu sreli, znaci postoje problemi van tereni koji su uzrok tome, da li od raznih kriminalaca i menadzera, da li zbog nesportskog zivota igraca i slicno trebaju fino reci, od guranja pod tepih nema nista jer ce na kraju oni biti krivci sto nismo nijedan trofej uzeli a ovako recite da imate probleme te i te i navijaci ce stati iza vas, dok ce im ovako sad vecina ledja okrenutiMCMXLVI je napisao/la:Haha neko zaista voli samo o problemima pricati. Sta su to trebali izjaviti? Jedini problem je nasa igra koja je dovela sve do ovoga!
Apsolitna podrska Selimovicu i Kusturici a za ovu dvojicus Ibraku i Kodri se to ne moze reci, jer Kodro nikada vise pohvatat konce nece ove ekipe, a Ibrak je sa ovim potezom pokazao da je obicna mrcina i seljacina, jer ako si suspendovao Okica zbog pijancenja, kockanja i nesportskog zivota, zasto si preskocio Berberovica i Puzigacu?
Kodri niko ne pravi ekipu, i ako je to stvarno tako, onda tu nema strucnjaka, jer je trebao od ibrakovica zahtijevati da mu se dovede stoper koji je bio prijeko potreban kao i klasicni krilni igrac a ne da konstantno koristi spic igrace na krilnim pozicijama, a da u sredini i napadu ima igraca za 3 tima...
Svi smo mi podrzavali i Kodru i Ibrakovica slijepo na pocetku radi tog nekakvog mira u kuci i nismo dozvoljavali dusmanima da blate i pljuju po necemu sto je nama sveto ili ima bilo kakve veze sa tom svetinjom, ali ova dva lika su visak i nazalost ni jedan ni drugi nisu ispunili nasa ocekivanja niti ce... Ja cu i dalje gledati, pratiti i navijati svim srcem za moj klub jer je on dio mene i tako ce ostati!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hoće li biti video izjava sa pressa?admin je napisao/la:nije završena.HZIlidza je napisao/la:Zavrsena sjednica, ni rijeci zasto su suspendovani igraci, ni rijeci o "problemima", helem cica mica zavrsena prica, sve je bajno, sve je krasno, problema nema, problemi ne postoje ....
1946
to je ono sto najvise boli u svemu ovome i sto se dobar dio navijaca osjeca kao ovca, suspendujes igrace koji su ti borbeni, prvog asistenta, prvog strijelca ali i to bih im halalio, ok zasluzuju suspenziju mrs na tribine ali vecina nas je vrlo dobro upoznata sa zivotom koji vode Dzemo,Puzi, pa i Milos,Krste,a i Tatku se omakne pocesto, dalo bi se raspravljati i o onim malcima Duljevicu i Radovcu, sve to sto oni rade van terena itekako utjece na njihovu spremu i nmg odgovoriti zadatku onako kako se od njih ocekuje i ti njih ovim ohrabris da oni i dalje pijance i puse i kockaju a jednog Ahmu koji pogine na terenu si suspendovao iz eto nekog nepoznatog razloga (nazvanicno je da je zbog kasnjenja iz Sirije suspendovan, pa dobro je ikako i dosao otudamidzaTan je napisao/la:THEC je napisao/la:trebali su nam prije svega reci za sta su suspendovani oni igraci, Sevko ne pije vodu nego pivu saljeva pa smo ga zato suspendovali, Kallasi je sija i podrzava Asada pa nam se ne svidja, Bandovic, Bilbija,Kovacevic stvaraju nemiru u svlacionici i slicno a pri tome jos Ibrak hladno kaze da Meho nije imao pojma da su mu igraci suspendovali i pazi sad suspendovali ih prije tekme a igrali protiv Drine, i ovi igraci nisu zaboravili igrati lopte a ovo sto sad igraju je isto kao da se u putu nisu sreli, znaci postoje problemi van tereni koji su uzrok tome, da li od raznih kriminalaca i menadzera, da li zbog nesportskog zivota igraca i slicno trebaju fino reci, od guranja pod tepih nema nista jer ce na kraju oni biti krivci sto nismo nijedan trofej uzeli a ovako recite da imate probleme te i te i navijaci ce stati iza vas, dok ce im ovako sad vecina ledja okrenutiMCMXLVI je napisao/la:Haha neko zaista voli samo o problemima pricati. Sta su to trebali izjaviti? Jedini problem je nasa igra koja je dovela sve do ovoga!
Apsolitna podrska Selimovicu i Kusturici a za ovu dvojicus Ibraku i Kodri se to ne moze reci, jer Kodro nikada vise pohvatat konce nece ove ekipe, a Ibrak je sa ovim potezom pokazao da je obicna mrcina i seljacina, jer ako si suspendovao Okica zbog pijancenja, kockanja i nesportskog zivota, zasto si preskocio Berberovica i Puzigacu?
Kodri niko ne pravi ekipu, i ako je to stvarno tako, onda tu nema strucnjaka, jer je trebao od ibrakovica zahtijevati da mu se dovede stoper koji je bio prijeko potreban kao i klasicni krilni igrac a ne da konstantno koristi spic igrace na krilnim pozicijama, a da u sredini i napadu ima igraca za 3 tima...
Svi smo mi podrzavali i Kodru i Ibrakovica slijepo na pocetku radi tog nekakvog mira u kuci i nismo dozvoljavali dusmanima da blate i pljuju po necemu sto je nama sveto ili ima bilo kakve veze sa tom svetinjom, ali ova dva lika su visak i nazalost ni jedan ni drugi nisu ispunili nasa ocekivanja niti ce... Ja cu i dalje gledati, pratiti i navijati svim srcem za moj klub jer je on dio mene i tako ce ostati!
Pyro is not a crime !
Ko god misli da bi Kodro to sebi dozvolio, u zabludi je velikoj. Eh sad, jedino ako je on preko noci postao blecak teski, sto je nemoguce. Neke druge stvari se valjaju iza kulisa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- molotovljev
Nisi ti neprijatelj kluba, ali po pitanju Ibrakovića plitko razmišljaš. I držiš se te priče od početka...Head je napisao/la:Ja sam onda neprijatelj kluba jer mislim da Ibrakovic nema sta traziti u njemu. Uedu, neka sam.
Imam osjećaj da bi ti volio da Ibraković dobije nogu samo zato da bi ti mogao reći da si bio u pravu.
Ja jedino što mogu Ibrakoviću zamjeriti jeste što do sada nije angažovao južnoamerikanca u klub ili više njih,
a što se tiče ostalih igrača, mislim da su sasvim solidni za naš klub i našu ligu.
F.K.SARAJEVO
Znas sta je kod nas, pojedinci hoce da im uprava za svaki potez koji naprave objasne sto kako zasto? Nema toga vise, svi su imali priliku da se pitaju e onda ih nigdje nije bilo.pitic je napisao/la:Puna podrška Kusti, Dini, Ibrakoviću i ostalim članovima uprave. Igrači i stručni štab su jedini krivci za loše rezultate. Dušmani jedva doćekali da skidaju glave upravi.
Ja idalje stojim pri izjavi da ne treba dobit otkaz taman da ispadnemo iz lige. Covjek je fulio nekoliko stvari i sta sad? Kad bi nastavili davati otkaz svakom treneru koji napravi nekoliko gresaka, krajnji domet bi bio trece mjesto.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
STa kaze Kusturica extremno smo zadovoljni GADE jedan usta te zvaljava jebbem
STa kaze Ibrakovic kome smeta direktor ? E moja seljacinu ti si trener ni ne znas sta
ces mrs i klub i uprava i igrac manekeni sa instagram mrs
STa kaze Ibrakovic kome smeta direktor ? E moja seljacinu ti si trener ni ne znas sta
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ispade mediji krivi zbog losih rezultata. Nece ovo dobro zavrsit.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Palamudjasi sa foruma su nase najvece zlo. Sjedi kuci i naprdjuje. Sta ako se stanje popravi, naprave rezultat, volio bih normalno i onda da vidimo pojedince sa foruma. Isti oni koji su pravili euforiju sada su protiv uprave. Sada samo cekam bolje rezultate pa da vidimo kako ce reagovati.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Neko je prije nekoliko dana napisao da jednu krizu rezultata ovaj put prevaziđemo bez mjenjanja trenera, jer smo vidjeli u prošlosti da iako su nam te promjene u trenutku donosile pozitivan šok vrlo brzo je to sve padalo u vodu. Na krauj krajeva, ne možemo vječno mjenjati trenere svako 5 kola
1946
Pa dobro HoME je tu već 6 mjeseci sazrio za promjenu . Šalim seBitiSrcemVezan je napisao/la:Neko je prije nekoliko dana napisao da jednu krizu rezultata ovaj put prevaziđemo bez mjenjanja trenera, jer smo vidjeli u prošlosti da iako su nam te promjene u trenutku donosile pozitivan šok vrlo brzo je to sve padalo u vodu. Na krauj krajeva, ne možemo vječno mjenjati trenere svako 5 kola
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Cuj neki bi opet mijenjali upravu
Upravu i Ibrakovica moze mjenjati samo Tan,a pojedine usijane glave mogu samo doci ili ne doci na utakmicu.
Sto je najzalosnije prije par sedmica se vecina klela u upravu i Ibrakovica,njegovoj sposobnosti i velicala igru Sarajeva.
Zaredalo se par losih rezultata usljed lose forme i drugih problema i ljudi bi sve tjerali.Proigrat ce Sarajevo,i budali je jasno da je ovaj igracki kadar prejak za ovu ligu al ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se prati oni sto su do neki dan dizali upravu i Ibrakovica,pa ih pljuvali pa im valja opet da ih dizu.U sustini se oni i ne pitaju al et valja lijecit frustracije.Tacno je Ibrak pojedinim nabio komplekse,kad tim igra onda su zasluzni igraci i Meho a kad tim ne igra kriv je Abdulah jer eto nije doveo dobre igrace
Stvarno je zalosno vidjeti kakav mentalni sklop vlada kod pojedinih navijaca Sarajeva.Ni meni nije jasno zasto su pojedini suspendovani,al et sigurno ih je neko suspendovao jer mu ne trabaju igraci u prvom timu nego ih zeli u juniorima pa da im isplacuje pozamasne plate.
Koji iskreni navijac Sarajeva moze ovako razmisljati?
Ne konta hud da Sarajevo i da odigra citavu polusezonu bez pobjede,zahvaljujuci ovim ljudima moze vec naredne da dovede novih 25 jako kvalitetnih igraca.Samo mi je za jednu stvar drago a to je da se pojedini papcici uopste ne pitaju za bilo kakva desavanja u FKS i da su svoje odsvirali.To pojedine boli,slobodno pljujte po ljudima,prozivajte ih i slicno ali nista vise od toga vi ne mozete uraditi.Sarajevo je sad privatan klub i hvala bogu da je vlasnik kluba pametniji od pojedinih usijanih glava
Upravu i Ibrakovica moze mjenjati samo Tan,a pojedine usijane glave mogu samo doci ili ne doci na utakmicu.
Sto je najzalosnije prije par sedmica se vecina klela u upravu i Ibrakovica,njegovoj sposobnosti i velicala igru Sarajeva.
Zaredalo se par losih rezultata usljed lose forme i drugih problema i ljudi bi sve tjerali.Proigrat ce Sarajevo,i budali je jasno da je ovaj igracki kadar prejak za ovu ligu al ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se prati oni sto su do neki dan dizali upravu i Ibrakovica,pa ih pljuvali pa im valja opet da ih dizu.U sustini se oni i ne pitaju al et valja lijecit frustracije.Tacno je Ibrak pojedinim nabio komplekse,kad tim igra onda su zasluzni igraci i Meho a kad tim ne igra kriv je Abdulah jer eto nije doveo dobre igrace
Stvarno je zalosno vidjeti kakav mentalni sklop vlada kod pojedinih navijaca Sarajeva.Ni meni nije jasno zasto su pojedini suspendovani,al et sigurno ih je neko suspendovao jer mu ne trabaju igraci u prvom timu nego ih zeli u juniorima pa da im isplacuje pozamasne plate.
Koji iskreni navijac Sarajeva moze ovako razmisljati?
**** u usta lika koji je udario temelje modernog Sarajeva i ovaj klub vjerovatno spasio od gasenja.STa kaze Kusturica extremno smo zadovoljni GADE jedan usta te zvaljava jebbem
Ne konta hud da Sarajevo i da odigra citavu polusezonu bez pobjede,zahvaljujuci ovim ljudima moze vec naredne da dovede novih 25 jako kvalitetnih igraca.Samo mi je za jednu stvar drago a to je da se pojedini papcici uopste ne pitaju za bilo kakva desavanja u FKS i da su svoje odsvirali.To pojedine boli,slobodno pljujte po ljudima,prozivajte ih i slicno ali nista vise od toga vi ne mozete uraditi.Sarajevo je sad privatan klub i hvala bogu da je vlasnik kluba pametniji od pojedinih usijanih glava
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Sve receno, bravo...arhimed89 je napisao/la:Cuj neki bi opet mijenjali upravu![]()
Zaredalo se par losih rezultata usljed lose forme i drugih problema i ljudi bi sve tjerali.Proigrat ce Sarajevo,i budali je jasno da je ovaj igracki kadar prejak za ovu ligu al ce biti zanimljivo vidjeti kako ce se prati oni sto su do neki dan dizali upravu i Ibrakovica,pa ih pljuvali pa im valja opet da ih dizu.U sustini se oni i ne pitaju al et valja lijecit frustracije.Tacno je Ibrak pojedinim nabio komplekse,kad tim igra onda su zasluzni igraci i Meho a kad tim ne igra kriv je Abdulah jer eto nije doveo dobre igrace![]()
Koji iskreni navijac Sarajeva moze ovako razmisljati?**** u usta lika koji je udario temelje modernog Sarajeva i ovaj klub vjerovatno spasio od gasenja.STa kaze Kusturica extremno smo zadovoljni GADE jedan usta te zvaljava jebbem
- nero.piroman
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati koliko ste vi navijači nezahvalni.
Imate najbolji tim, najbolje sponzore, najbogatiji ste, najstabilniji u ovoj ligi, imate akademiju, pravite trening kamp, trener legenda BiH nogometa...i opet nije dosta. Normalno da ponekad rezultati ne mogu doći preko noći i da je čitav tim pod ogromnim pritiskom, ali dugoročno gledano ovo će bit veoma dobar klub i dominantan za našu ligu, a akobogda i redovno igrati Evropu. Šta bi tek trebali navijači Borusije Dortmund, jel oni bojkotuju ekipu, traže ostavke ili pokušavaju bodriti ekipu da izadje iz krize? Zašto i vi ne bi tako uradili, i rezultati će doći
Imate najbolji tim, najbolje sponzore, najbogatiji ste, najstabilniji u ovoj ligi, imate akademiju, pravite trening kamp, trener legenda BiH nogometa...i opet nije dosta. Normalno da ponekad rezultati ne mogu doći preko noći i da je čitav tim pod ogromnim pritiskom, ali dugoročno gledano ovo će bit veoma dobar klub i dominantan za našu ligu, a akobogda i redovno igrati Evropu. Šta bi tek trebali navijači Borusije Dortmund, jel oni bojkotuju ekipu, traže ostavke ili pokušavaju bodriti ekipu da izadje iz krize? Zašto i vi ne bi tako uradili, i rezultati će doći
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Kako Kodro dozvoli da mu se izbaci najbolji i najstandarniji bek iz ekipe i do daljneg suspenduje, pa zar nije bila dovoljna novcana kazna koja bi isto bila diskutabilna sobzirom da se radi o igracu koji treneira i igra i svaki put daje svoj maksimum?
Nije valjda da ga je uspio izmanipulisati jedan Ibrakovic? Kodri treba kupiti kartu u jednom smjeru za Spaniju, nazalost daleko je od onog strucnjaka za kakvog smo ga smatrali slijepo i nadali se da jeste!!!
Vekloski je za mene olicenje sportiste i moze biti uzor svima njima zajedno a ispao je pravo zrtveno jagnje...
Igrac koji je bez i jednog valjanog razloga zapostavljen a ne tako davni je bio nas najbolji pojedinac...
Nije valjda da ga je uspio izmanipulisati jedan Ibrakovic? Kodri treba kupiti kartu u jednom smjeru za Spaniju, nazalost daleko je od onog strucnjaka za kakvog smo ga smatrali slijepo i nadali se da jeste!!!
Vekloski je za mene olicenje sportiste i moze biti uzor svima njima zajedno a ispao je pravo zrtveno jagnje...
Igrac koji je bez i jednog valjanog razloga zapostavljen a ne tako davni je bio nas najbolji pojedinac...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.