FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pocelo je navijanje... 

HVALA CAREsony_91 je napisao/la:http://****.com/index.php?option= ... 5&Itemid=7" onclick="window.open(this.href);return false;ennis je napisao/la:Dajte ba ljudi link,nije valjda da nema.. hajde molim vas
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
SLOBODA NAVIJAČIMA
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Vile vas nosaju 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
A vas sudijeHZ_ilidzaa je napisao/la:Vile vas nosaju

Ovdje odigrati samo pametno na nulu, jer ovo nije teren...
Ma vama sretno protiv tih đubra dole pa kako god, i svaka čast momcima koji su otišli !!!
U novi boj ...
Steka ovaj link, ima li jos linkova ?
- HannahMontana
- Kontakt:
Haj' ne riSe simpatizer!!hz033 je napisao/la:Ma vama sretno protiv tih đubra dole pa kako god, i svaka čast momcima koji su otišli !!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Evo za nas manijake nasao sam prenos ovde nahttp://www.netraja.net pod sports 17:00h Bosnian Liga Borac vs. Zeljeznicar
Ma ti si levat onaj teški.HannahMontana je napisao/la:Haj' ne riSe simpatizer!!hz033 je napisao/la:Ma vama sretno protiv tih đubra dole pa kako god, i svaka čast momcima koji su otišli !!!
U novi boj ...
Jel neko mozda gleda preko moja web tv i dal mu trza ovo smece nemoguce gledat 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma takvima kao sto si ti treba zabraniti zakonski pracenje nogometa i favoriziranje svog kluba!!hz033 je napisao/la:Ma ti si levat onaj teški.HannahMontana je napisao/la:Haj' ne riSe simpatizer!!hz033 je napisao/la:Ma vama sretno protiv tih đubra dole pa kako god, i svaka čast momcima koji su otišli !!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
A takve kao ti mama treba kontrolisati šta djeca rade na internetu.HannahMontana je napisao/la:Ma takvima kao sto si ti treba zabraniti zakonski pracenje nogometa i favoriziranje svog kluba!!hz033 je napisao/la:Haj' ne riSe simpatizer!!HannahMontana je napisao/la:Ma vama sretno protiv tih đubra dole pa kako god, i svaka čast momcima koji su otišli !!!
Ma ti si levat onaj teški.
U novi boj ...
Jao terena uzas.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Znači bod najmanje siguran sam! Možda ih čak na kraju i dobijemo na snagu, mislim da smo fizički spremniji i grohnut će Borac sigurno po ovom blatu.
joj djece majko draga

- DzoleZeljo
- Kontakt:
E **** pleme, znao sam cim sam ugledao Kerlu da ce plivati... Jbg...
Dva puta je proplivao i dva puta smo srece imali...
Bekric za sada nista..
Smajic jos lopte nije primio...
Ostali su tu negdje, ne odvaju se ni gore ni dole.. Dobro stojimo, samo se nadam da nece Kerla vise plivati..
Antolovic... KAPA DOLE..
Dva puta je proplivao i dva puta smo srece imali...
Bekric za sada nista..
Smajic jos lopte nije primio...
Ostali su tu negdje, ne odvaju se ni gore ni dole.. Dobro stojimo, samo se nadam da nece Kerla vise plivati..
Antolovic... KAPA DOLE..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 mar 2013, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Gledam ja preko Arena1, šteka ton k'o ludpropuh je napisao/la:Jel neko mozda gleda preko moja web tv i dal mu trza ovo smece nemoguce gledat
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.