FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

CrnoCrveni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:37

Rule_hz je napisao/la:decko ba emir je bio u upravi fks... pa se potom nazad vratio u grcku il sta ja znam... gdje god dodje ode kod vas isto il kod nas manje vise.. isto vas ceka zguzicemo vas do bola ba.. slabi ste najavujete titulu a zapravo ce vam prijetiti ispadanje iz lige kako ste krenuli...
radi ovakvih huligana smo i imali lose odnose godinama...Celik ne najavljuje titulu,vec tvoj strah to najavljuje :lol:
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jul 2010, 15:38

Rule_hz je napisao/la:decko ba emir je bio u upravi fks... pa se potom nazad vratio u grcku il sta ja znam... gdje god dodje ode kod vas isto il kod nas manje vise.. isto vas ceka zguzicemo vas do bola ba.. slabi ste najavujete titulu a zapravo ce vam prijetiti ispadanje iz lige kako ste krenuli...
neseri rule, ljudi imaju dobar sastav i bice u gornjem djelu tabele
sta bezvee provociras covjeka, blago tebi kad si budala

tesko je biti i budala velika je konkurencija :cry:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2010, 15:39

CrnoCrveni je napisao/la:

hahahaha od koga strah decko... sve se bojim da cete primit jednu 6icu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:41

Rule_hz je napisao/la:

ok svaka cast na zasluzenoj pobjedi ;)
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jul 2010, 15:43

CrnoCrveni pusti ovoga djecaka ruleta vidis da samo provocira,slobodno ti dodji na temu potrebne su dobre diskusije
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:46

Hairlija je napisao/la:CrnoCrveni pusti ovoga djecaka ruleta vidis da samo provocira,slobodno ti dodji na temu potrebne su dobre diskusije
hvala,respect ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 jul 2010, 15:49

Rule_hz je napisao/la:

dobro je ba Rule mojne više neka i Čelik igra šta fali pa ako zasluže titulu što da ne a sportski je nadati se ne zamjeri crno crveni ima nas raznih vjerovatno je rule jedan od mlađih ali nije loš garant .U moje ime sretno vam bilo a među nama nek pobijedi bolji a to je najpoštenije što može biti! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 15:57

hahahaha od koga strah decko... sve se bojim da cete primit jednu 6icu[/quote]dobro je ba Rule mojne više neka i Čelik igra šta fali pa ako zasluže titulu što da ne a sportski je nadati se ne zamjeri crno crveni ima nas raznih vjerovatno je rule jedan od mlađih ali nije loš garant .U moje ime sretno vam bilo a među nama nek pobijedi bolji a to je najpoštenije što može biti! ;)[/quote]
ma odmah sam vidio da je malo mladji,ipak ja imam dijete od 5g i nebi bilo udure da se svadjam sa djecom,a i ja sam nekad mozda ovako nastupao tako da mu ne zamjerim,skontace da je razgovor kud i kamo bolji od napada i svadja...takodjer vam zelim srecu i nek pobjedi bolji,samo da jos se ponovi ona tekma sa Bilinog kad je kisa padala ufffff takva tekma je rijetka u BiH...pozzzz

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jul 2010, 16:04

CrnoCrveni je napisao/la:hahahaha od koga strah decko... sve se bojim da cete primit jednu 6icu
dobro je ba Rule mojne više neka i Čelik igra šta fali pa ako zasluže titulu što da ne a sportski je nadati se ne zamjeri crno crveni ima nas raznih vjerovatno je rule jedan od mlađih ali nije loš garant .U moje ime sretno vam bilo a među nama nek pobijedi bolji a to je najpoštenije što može biti! ;)[/quote]
ma odmah sam vidio da je malo mladji,ipak ja imam dijete od 5g i nebi bilo udure da se svadjam sa djecom,a i ja sam nekad mozda ovako nastupao tako da mu ne zamjerim,skontace da je razgovor kud i kamo bolji od napada i svadja...takodjer vam zelim srecu i nek pobjedi bolji,samo da jos se ponovi ona tekma sa Bilinog kad je kisa padala ufffff takva tekma je rijetka u BiH...pozzzz[/quote]

ih kad se sjetim atmosfere na sjeveru

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 jul 2010, 16:06

haveru imam 26 godina.. ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 16:12

Rule_hz je napisao/la:haveru imam 26 godina.. ;)
nije stvar u godinama druze,nego u kulturi,mancipaciji,ti mozda imas toliko godina ali ti je ponasanje djecije,ne vrijedjam te vec ti to govorim da shvatis neke stvari kao sto sam i ja,bice ti puno bolje vjeruj mi pozdrav za tebe ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2010, 16:15

CrnoCrveni je napisao/la:velika je razlika izmedju Hadzica i Pelaka,ne gledaju svi pare,otice on za parama ako bude trebalo al u inozemstvo 8-)
u cemu je to razlika izmedju dvojice pobrojanih, obojica trce za parama? ti pricas ne bi smio u Zenicu proviriti, od koga, od tebe?[/quote]
ti strumfe nisi kompetentan za razgovor...vidim da bih se malo svadjao,aj ti onda na temu Zelje i nadji sebi novu zrtvu...[/quote]
nije nista bilo zlonamjerno, nikakva svadja bgmi, samo sam fino pitao ;)
Za zivot cijeli!

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 16:16

samo da jos se ponovi ona tekma sa Bilinog kad je kisa padala ufffff takva tekma je rijetka u BiH...pozzzz[/quote]

ih kad se sjetim atmosfere na sjeveru

[/quote]
joj majko kad vidim i vas i nas ovako najezim se sav,za ona dobra,dobra stara vremena,kako je dobrooo...

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 03 jul 2010, 16:18

u cemu je to razlika izmedju dvojice pobrojanih, obojica trce za parama? ti pricas ne bi smio u Zenicu proviriti, od koga, od tebe?
ti strumfe nisi kompetentan za razgovor...vidim da bih se malo svadjao,aj ti onda na temu Zelje i nadji sebi novu zrtvu
nije nista bilo zlonamjerno, nikakva svadja bgmi, samo sam fino pitao ;)[/quote]
meni ne izgleda tako ali...ako ti kazes da nije zlonamjerno onda se izvinjavam za ovo strumfe ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 jul 2010, 16:21

Rule_hz je napisao/la:haveru imam 26 godina.. ;)
OK Rule nemoj bolan momak je čitavo vrijeme fer sa postovima nićim nas nije vrijeđao pa nemoj ni ti njega.Čak je onog manijaka poslao na njegovu stranicu a to što govori za Hadžića ja ne smatram provokacijom čak šta više jedna poštena rasprava i zato ne treba da kuhamo ionako sam jedva čekao da odem u Zenicu kao prošli put kad sam sa šalom Sarajeva prolazio pored Robije a niko mi ništa nije rekao a kamoli šta više .On ima svoj tim i voli ga isto kao i mi svoj ali to nije razlog da se prepucavamo a ujedačemo se poslije utakmice tako je uvijek bilo pobjednik k.ra onog čiji tim izgubi! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 jul 2010, 16:25

CrnoCrveni je napisao/la:u cemu je to razlika izmedju dvojice pobrojanih, obojica trce za parama? ti pricas ne bi smio u Zenicu proviriti, od koga, od tebe?
ti strumfe nisi kompetentan za razgovor...vidim da bih se malo svadjao,aj ti onda na temu Zelje i nadji sebi novu zrtvu
nije nista bilo zlonamjerno, nikakva svadja bgmi, samo sam fino pitao ;)
meni ne izgleda tako ali...ako ti kazes da nije zlonamjerno onda se izvinjavam za ovo strumfe ;)[/quote]
ma buraz ok je, kakve se stvari pisu po forumu pa se niko ne izvinjava nit' ista ;)
Za zivot cijeli!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 03 jul 2010, 16:27

Na pomolu raskol u upravi Sarajeva
Iako se činilo da je Sarajevo dobilo novu, moćnu upravu koja će bordo tim podići iz prosječnosti i vratiti u sam vrh tabele, nakon kratkotrajne idile na pomolu je raskol.
Pojedinci okupljeni oko nedavno izabranog predsjednika, Zijada Blekića a koji dolaze iz navijačkih redova, pokušavaju preuzeti potpunu kontrolu te članstvo u upravi naplatiti provizijama na raznim poslovima.

Puklo je već kod dovođenja pojačanja gdje pojedinci u transferima ugrađuju svoju agenciju. Pravim navijačima i prijateljima Sarajeva, zasmetalo je što se marginalizira uloga dopredsjednika, Mensuda Bašića.

Saznajemo da je zbog evidentnog raskola od potpisa za bordo tim odustao Igor Žuržinov a treba napomenuti i da neka druga potencijalna pojačanja, Koševo zaobilaze u širokom luku.

Najteže je treneru Mirzi Varešanoviću koji postaje svjestan da pojedinci, pogotovo neki iz navijačkih udruženja sada preko kluba prave vlastitu promociju i vode svoj biznis.

Osim toga, dolazimo do saznanja da su Mensud Bašić, Nijaz Merdanović, Mustafa Dučić i Adnan Hadžimuratović kao predsjednik skupštine, najavili hitne reakcije ako se nastavi zloupotrebljavati klub zarad ličnih interesa.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jul 2010, 16:40

lottdogg je napisao/la:Na pomolu raskol u upravi Sarajeva
Iako se činilo da je Sarajevo dobilo novu, moćnu upravu koja će bordo tim podići iz prosječnosti i vratiti u sam vrh tabele, nakon kratkotrajne idile na pomolu je raskol.
Pojedinci okupljeni oko nedavno izabranog predsjednika, Zijada Blekića a koji dolaze iz navijačkih redova, pokušavaju preuzeti potpunu kontrolu te članstvo u upravi naplatiti provizijama na raznim poslovima.

Puklo je već kod dovođenja pojačanja gdje pojedinci u transferima ugrađuju svoju agenciju. Pravim navijačima i prijateljima Sarajeva, zasmetalo je što se marginalizira uloga dopredsjednika, Mensuda Bašića.

Saznajemo da je zbog evidentnog raskola od potpisa za bordo tim odustao Igor Žuržinov a treba napomenuti i da neka druga potencijalna pojačanja, Koševo zaobilaze u širokom luku.

Najteže je treneru Mirzi Varešanoviću koji postaje svjestan da pojedinci, pogotovo neki iz navijačkih udruženja sada preko kluba prave vlastitu promociju i vode svoj biznis.

Osim toga, dolazimo do saznanja da su Mensud Bašić, Nijaz Merdanović, Mustafa Dučić i Adnan Hadžimuratović kao predsjednik skupštine, najavili hitne reakcije ako se nastavi zloupotrebljavati klub zarad ličnih interesa.

i ti vjerujes u ovo? :?

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 03 jul 2010, 16:46

HAHA jeli ovo citao u SANU pa covjece ovo su tolike gluposti da ni sam nisi svjestan! Cuj navijaci na strani Mesuda Basica :o

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 03 jul 2010, 16:48

ma ljudi hajmo sad svi "uprava napolje" jbg tako reklo **** od portala :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 20 gostiju.