FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2011, 16:21

slani grad je napisao/la:
scudetto je napisao/la:slika

8-)
GABRIEL OMAR BATISTUTA-BATIGOL 8-) 8-) ....jedan od najvecih smekera sto je spartao Tusnjem :D :D
Koje bi on imao milione da nije bio kakav jeste!
Definitivno najbolji poslije Dzeke iz BiH!
Al ipak volim ga gledati pa makar setao po terenu. Legenda fudbalska! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 06 okt 2011, 20:03

Tino na golu mlade repke protiv svaba 8-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2011, 20:41

Sta skide Tino svabama bravo momak :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2011, 01:10

Emir Kasapovic se prikljucio ekipi Slobode :!:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 okt 2011, 11:34

Fino to za Kasapovica...ne znam u kakvoj je formi, ali znam da je zanju godinu i kod nas bio truba..inace godinama je on jedina nasa svijetla takca bio na gostovanjima...njegove su kvalitete znali pohvaliti nasi domacini...uvjek sam smatrao da je on igrac bio koji nam je odgovarao za ostovanja, jer znao je istrcati kontru.

Sad eto imamo 3 napadaca u ekipi :)...Rahmanovica ne racunam kao napadaca, jer on je ofanzivni vezni igrac, ali sticajem okolnosti mora biti napadac u ovoj nasoj ekipi.Da nam je jos vratiti Almira Bekica i vidjeti sta je sa Okanovicem i onda ovo izgurati do kraja ovog dijela prvenstva, a poslije valjda se sta stabilizuje u klubu, pa onda pokusat se popeti gore da izbjegnemo tu zonu ispadanja.Za nas to nije nista novo, jer mi skoro uvjek prvi dio sezone igramo lose, dok u drugom smo sasvim druga ekipa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 07 okt 2011, 11:40

jel ima ikakvih informacija oko stadiona?? znam da je prije neka 2 mjesec pocela gradnja drugog dijela sjevera, da su postavljeni oni nosaci...jel to ista dovrseno?? jesul postavili stolice il uredili onaj vec zavseni i pokriveni dio tribine??
ako je vec o tom pisano, ako nije problem da me netko uputi na kojoj se stranici nalazi, da ne listam cijelu temu :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 okt 2011, 12:54

gospodin Seljakovic je napisao/la:jel ima ikakvih informacija oko stadiona?? znam da je prije neka 2 mjesec pocela gradnja drugog dijela sjevera, da su postavljeni oni nosaci...jel to ista dovrseno?? jesul postavili stolice il uredili onaj vec zavseni i pokriveni dio tribine??
ako je vec o tom pisano, ako nije problem da me netko uputi na kojoj se stranici nalazi, da ne listam cijelu temu :D
ma kakvi pa vidis klipove sa utkamice protiv olimpica kad su se tamo palile baklje....ma i ne treba je dovrsavat neka je ostave onaku, samo neka je dadnu navijacima :)...njima i ne treba bolja stace im :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2011, 15:43

Jos jedan kvalitetan stoper,Almir Bekic i Okanovic bi nam dobrodosli.

Ne znam sta cekaju za Bekica i Okanovica ??

Okanovica gotov svaku noc vidjam u Slobodi,bilo je govora da ce izgleda u Austriju 2 ligu,ali izgleda nista od toga,pokusati snjim kontakt ostvarit pa ga vratit na Tusanj .

NA tuzla live portalu imate dobar tekst iz slobodne Bosne u vezi sporta u gradu ;)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 okt 2011, 18:36

slika

slika

slika

slika

kako bi ih objesio na sred trga sa pogledom na fontanu :twisted:

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 07 okt 2011, 19:29

Dobro nam došao Kasape.Kad se sketim i Joge je bio u Gračanici pa gledaj ga danas.Za ovog malog Rahmanovića mislim da je za njega najbolje mjesto u napadu,jer ono protiv Olimpica je pokazalo da mali nema snage nositi se u vezi ,a niti bilo kakve brzine.Svaka čast za gol ,ali još se on treba kaliti.Okanovića pod hitno ako nema kluba trebamo vratiti na Tušanj.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 07 okt 2011, 19:38

Mislim da bi trebalo vratit Tareta al ipak mislim da bi ga mogli ocekivat pravog tek na proljece jer on od kraja proslog prvenstva vjerujem da nije odradio ni jedan trening, al zasto onda nebi probali vratit i Huseinovica, pa ni taj momak nigdje ne igra, coolira po gradu u onom audiu i jedino sto je igro u zadnja 3 mjeseca je bajramski turnir kod Sice :D
Kolko god su njih dvojica nespremni imaju veliki kvalitet i to bi moglo donjet prevagu, jaaaaa mislim :)
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 okt 2011, 20:33

pa ne znam sta rade nasi u pm, jer prava je steta da se Huseinovic seta gradom, a da ne igra :shock: ...ebiga barem bi vratili nasu dijecu i sa ovim postojecim kadrob bilo bi to odlicno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 07 okt 2011, 20:51

SaltCityAttack je napisao/la:pa ne znam sta rade nasi u pm, jer prava je steta da se Huseinovic seta gradom, a da ne igra :shock: ...ebiga barem bi vratili nasu dijecu i sa ovim postojecim kadrob bilo bi to odlicno
E samo za Saida ima jedan problem, a to je sto on nece ni kafu vise da popije sa Ademom jer su ga Adem i Sica poderali kad je prelazio u Werder i mislim da je to jedan od razloga zbog cega Said nije u Slobodi.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2011, 13:26

A fakat bi nam dobro dosao Husejinovic.

Taman i za njega da odrzi formu a taman i za Slobodu da se pojaca i na kraju krajeva podigne na tabeli. (Valja nadoknaditi one bodove protiv Olimpica :mrgreen: )
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 okt 2011, 13:57

znatel kome je danas rodendan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...zelim mu sve najgore u zivotu (dabogdba se utusio u fontanama ) i zelim mu da se sto prije skine s valsti :mrgreen: 8-)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 08 okt 2011, 19:30

SaLL/ihovic je napisao/la:znatel kome je danas rodendan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...zelim mu sve najgore u zivotu (dabogdba se utusio u fontanama ) i zelim mu da se sto prije skine s valsti :mrgreen: 8-)
:) :) :) nasmija me bas ono najsladje danas ...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 08 okt 2011, 23:25

Drug Imamovic za rodjendan obecao da ce napraviti jos fontana u gradu .. Obezbjedio je sebi jednu na mezaru kad umre da ga zaljeva i tako dalje :mrgreen:

A ko da ce Huseinovic igrad ,voza onog audija ,pije kafe ,i kulira .. Seljacka posla (nazalost)
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 okt 2011, 23:28

necko_gradacac je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:znatel kome je danas rodendan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...zelim mu sve najgore u zivotu (dabogdba se utusio u fontanama ) i zelim mu da se sto prije skine s valsti :mrgreen: 8-)
:) :) :) nasmija me bas ono najsladje danas ...
i ja se smijem al od muke kad kontam ko nam je na vlasti pa coj'k nikad da se skine ...ovo je sramota dijeca ovo gledaju mislim ako ce se vec skinut nek se skine odma aaa ne on se skida pa ettt meni se oteglo kooo 10 godina na vlasti bezobrazluk cisti ....nego sta ima novo za klub kakva je situacija znal ko??
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 okt 2011, 06:56

nekad^navijac je napisao/la:Drug Imamovic za rodjendan obecao da ce napraviti jos fontana u gradu .. Obezbjedio je sebi jednu na mezaru kad umre da ga zaljeva i tako dalje :mrgreen:

A ko da ce Huseinovic igrad ,voza onog audija ,pije kafe ,i kulira .. Seljacka posla (nazalost)

stata kakav igrac propade u pm...pa ko mu je kriv kad hoce da ide odma u Njemacku i to u ekipu koja je tih godina igrala i u evropi...ma ne razmisljaju ponekad nasi ovi igraci nikako
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 okt 2011, 07:34

turbo1 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Nez jel se ko od vas sjeca utakmice Sloboda - Leotar te godine je Leotar bio prvak Bosne i Hercegovine, Sloboda je na prepunom Tusnju pobijedila Leotar sa 1-0 , naravno gol je postigao Alen Mesanovic i to kakav gol , prosetao se veleslalom napravio kroz odbranu Leotara i zabio, sjecam se ko juce da je bilo, ako neko zna koje godine je to bilo ?
Kako se necu sjecat...ono je uz, po neki gol Djeme Smjecanina, najbolji gol koji sam idio na nasim terenima. Poceo ih je nizat na nekih 30 metara. Koje godine?
Hm, vjerovali ili ne u sezonama 2003/04, 2004/05 i 2005/06 Sloboda je kuci protiv Leotara slavila svaki put i to svaki put identicnim rezultatom 1-0

bio na brdu od batve i gledao tu tekmu pun stadion bio, mislili smo da mozemo osvojiti titulu te goidne ali nismo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.