Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Tuzlak04
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 avg 2014, 12:13

wienultras je napisao/la:kakvi likovi jebote.. :roll:
i jeste,bilo je i na tusnju po 300 ljudi u pl..
ali je bilo i po,5000,7000...to uopste nije ni bitno,niti je moj post imao ista sa premocnim,prevelikim,prejakim,preuzvisenim,hordama i strumficima.. :roll:
ali boli vas **** ba,bitno je prosipat gluposti..
Ovo su ti sve internet navijači. Nikad gostovanja nisu vidjeli i vidim da Tušanj ni na slikama nisu vidjeli. Poredit veličinu i mogućnost Koševa sa bilo kojim stadionom je vrhunac da nešto nije s mozgom u redu. Svako, ko ima gram mozga može shvatiti šta si htio reći i nema potrebe za dodatnim objašnjenjima.Vidiš da se pale k'o puške

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 avg 2014, 12:14

Imal pamertnijeg forumasa od ovog iz beca hahahah

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 avg 2014, 12:15

Šta je bolan htio reći, napisao hladno da danas padaju rekordi. Koji rekordi ?
Ja te volim, volim Željo..

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 avg 2014, 12:25

gio10 je napisao/la:Šta je bolan htio reći, napisao hladno da danas padaju rekordi. Koji rekordi ?
za nas to jesu rekordi...neznam u cemu je problem,stvarno jbt.. :crazy: :roll:
ako izuzmemo tri,cetiri utakmice u toku sezone,prosjek ove saban lige je maksimum 3.5 hiljade...kada se skupi na jednoj tekmi 9000 ljudi,to je wau..za nasu ligu..za nas to jesu rekordi,jel ti malo jasnije,ili da ces traziti misljenje od doktora arsle :crazy:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 avg 2014, 12:28

E pa vidiš kako možeš i ti fino odgovoriti. Trebao si fino napisati danas fukare obaraju svoj vlastiti rekord i do rasprave ne bi došlo, a vjerujem da bi bili i pohvaljeni kao i za posjete u drugoj ligi, ali džaba kad će vas sigurno svi ružiti jer je danas vjerovatno festival psovanja glavnog grada ili ste sse ipak malo civilizovali

I da, uživajte svi u novom vikendu, samo bez problema, liga je bezveze bez gostujućih navijača
slika
Ja te volim, volim Željo..

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 09 avg 2014, 12:37

u sta se ovaj forum pretvorio?! :roll: ovde treba test inteligencije raditi prije nego sto se registrujes... :?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 avg 2014, 12:50

Ja sam napisao padaju rekordi i to je to..to sto vi odma glumite uvrijedjene mlade vas problem.nemozemo.pricati o obaranju vlastitog rekorda jer za to nemamo uslove.tusanj je decenijama imao samo tribinu zapad od 4hiljade klub u ****..sad je klub stabilan imamo kapacitet od 9 hiljada i dolazi sve na svoje nemozes porediti tuzlu i sarajevo imate bolje uslove.danas hladno tri milje fukara na sjeveru kada se stadion zavrsi sigurno bi mogli biti medju najposjecenijim stadionima
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 avg 2014, 15:44

pusti to ba, nece ih na slijedece tri domace tekme kumulativno bit za 1-2000 vise neg nas danas i to samo zat sto im dolaze Siroki i Zrinjski hajmo rec atraktivniji protivnici al hajd...

a to sto je nas u drugoj ligi znalo bit vise neg na svim tekmama PL skupa to je druga prica...i u ovom kolu PL ce na Tusnju biti najmanje isto gledalaca kao sto ce bit na svim ostalim tekmama skupa 1000 gore/dole ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 avg 2014, 15:45

wienultras je napisao/la:Ja sam napisao padaju rekordi i to je to..to sto vi odma glumite uvrijedjene mlade vas problem.nemozemo.pricati o obaranju vlastitog rekorda jer za to nemamo uslove.tusanj je decenijama imao samo tribinu zapad od 4hiljade klub u ****..sad je klub stabilan imamo kapacitet od 9 hiljada i dolazi sve na svoje nemozes porediti tuzlu i sarajevo imate bolje uslove.danas hladno tri milje fukara na sjeveru kada se stadion zavrsi sigurno bi mogli biti medju najposjecenijim stadionima
Zapad 4 sjever 3 = 7 gdje ti nade 9.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 09 avg 2014, 15:49

terabajt je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Ja sam napisao padaju rekordi i to je to..to sto vi odma glumite uvrijedjene mlade vas problem.nemozemo.pricati o obaranju vlastitog rekorda jer za to nemamo uslove.tusanj je decenijama imao samo tribinu zapad od 4hiljade klub u ****..sad je klub stabilan imamo kapacitet od 9 hiljada i dolazi sve na svoje nemozes porediti tuzlu i sarajevo imate bolje uslove.danas hladno tri milje fukara na sjeveru kada se stadion zavrsi sigurno bi mogli biti medju najposjecenijim stadionima
Zapad 4 sjever 3 = 7 gdje ti nade 9.
Pa 7 i još uveličaš za 2 to ti dodje 9. :urnebes:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 avg 2014, 15:49

ma zapad je na papiru 4000...a sjecamo se onih tekmi protiv Sarajeva, Zelje , Celika kad ste u onom kavezu bili smjesteni a mi imali samo jednu tribinu...ne bih ja bas rekao da je iko iz onog kaveza rekao da nas je bilo manje od 6-7000 na Zapadu tad

i da , Sjever je 3200 stolica, a nagura se tu daleko vise, nije kod nas na snazi ono " jedan navijac, dvije stolice" :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 15:51

Pa šta je tu čudno što će Tušanj danas biti poprilično pun? Vratili se ljudi u PL, zaželili se starih derbija i tako to. Za koju sezonu ćete se utopiti u prosjek Premijer lige.

Kada se Osim vratio u Želju, i u nas je posjeta bila po 5-6000 minimalno na svakoj tekmi. Koševo će biti protiv Borusije isto fino popunjeno. Ljudi se nalože na dobar rezultat ili na nešto novo pa ih dosta dođe. U Tuzli je to trenutno Slobodin povratak i logično je da će raja nagrnuti na tekmu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 avg 2014, 16:44

FaraonTM je napisao/la:Pa šta je tu čudno što će Tušanj danas biti poprilično pun? Vratili se ljudi u PL, zaželili se starih derbija i tako to. Za koju sezonu ćete se utopiti u prosjek Premijer lige.

Kada se Osim vratio u Želju, i u nas je posjeta bila po 5-6000 minimalno na svakoj tekmi. Koševo će biti protiv Borusije isto fino popunjeno. Ljudi se nalože na dobar rezultat ili na nešto novo pa ih dosta dođe. U Tuzli je to trenutno Slobodin povratak i logično je da će raja nagrnuti na tekmu.
Nemoj zaboraviti i da ćemo na AFH privući gledaoce i redovnim trpanjem po 3 komada (MINIMUM) svakoj ekipi iz kukuruz lige + atomski fudbal za naše uslove! :njanjanja:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 avg 2014, 16:46

BordoArmy88 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Pa šta je tu čudno što će Tušanj danas biti poprilično pun? Vratili se ljudi u PL, zaželili se starih derbija i tako to. Za koju sezonu ćete se utopiti u prosjek Premijer lige.

Nemoj zaboraviti i da ćemo na AFH privući gledaoce i redovnim trpanjem po 3 komada (MINIMUM) svakoj ekipi iz kukuruz lige + atomski fudbal za naše uslove! :njanjanja:
Da naravno i u 15 kolu slaviti titulu kao sto jedan vas relan forumas kaze.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 16:49

Vidjet ćemo, ja tipujem da vam posjeta neće biti ništa bolja nego prošle sezone.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 09 avg 2014, 16:52

terabajt je napisao/la:
Da naravno i u 15 kolu slaviti titulu kao sto jedan vas relan forumas kaze.
Može i 20. kolo, dok odmore igrači malo poslije Borussie pa ide trpanje buranije! :guz:

Inače morate razumjeti da mi igramo na više frontova ovaj mjesec, za razliku od ostalih! :zviz:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 09 avg 2014, 16:59

HAHAHAHHAHA, prepun Tušanj, gaze se ne mogu uč
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 avg 2014, 17:01

Ne vidim rekorde :bow:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 avg 2014, 17:01

A gledaj nam gore ovog scoreboarda na televiziji jesmo se modernizovali :mrgreen:

Imamo čak i boje dresova do imena klubova :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 09 avg 2014, 17:02

Na neki nacin sve forumase vidim kao borce za prosperitet PL,pa me cude nekakvi ljubomorni ili potcjenjivacki istupi prema Tuzlacima u pogledu posjete na Tusnju.Po meni su ljudi za svaku pohvalu bez obzira na cinjenicu sto ih trese euforija povratka u PL i gostujuce pobjede u prvom kolu.Dakle ja sam jedan od onih koji ce ih pohvaliti i pozeljeti sto duzi niz dobrih posjeta.Mislim da nam takvih posjeta fali i volio bih gledati pune tribine na svim stadionima.
BIH je ako nista puna ljudi sklonih euoforiji u rijetkim uspjesnim trenucima iz svake sfere,pa tako ocekujem i da ovaj Euro uspjeh Sarajva privuce vise gledalaca na njihove tekme.
Ljudi da se nelazemo ljepse je vidijeti popunjene tribine bez obzira igraju li nasi ljubimci,zato pocistimo svoje avlije i pomozimo popularizaciji PL-a a samim tim i nasih klubova :bih:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.