Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 14:55

TheScouser je napisao/la:Kakve veze ima Ngog s tim da je on adekvatna zamjena za Torresa? Prvo, momku je tek 21 godina a drugo porediti njega i Torresa je isto kad poredis BiH i Brazil, tj. BiH ima kvalitetnu ekipu ali smo miljama daleko od Brazila.
A gdje sam ja to napisao da je adekvatna zamjena ?

Evo mog posta fino pročitaj:
E vala su odigrali obojica svaka im čast !
Pogotovo N'Gog kada je Torres bio povrijeđen od njega sam očekivao da bar malo uspije nadoknaditi izostanak Torresa ali ništa !
Razumio ?
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 maj 2010, 15:01

De Reds ohladi malo , znas da je N'Gog igracina , ipak je njega Rafa doveo a on sve sto radi je bajno , sjajno i sto je najvaznije ima REZULTATE ! :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 maj 2010, 15:06

^ @Dirk, kako misliš " ima REZULTATA ". To o Ngogu i Lucasu zavise rezultati ?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 maj 2010, 15:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ @Dirk, kako misliš " ima REZULTATA ". To o Ngogu i Lucasu zavise rezultati ?
Pa lijepo Rafa Benitez prije nekoliko dana daje interviju u kojem jasno kaze KAKO JE ON MENADJER KOJI IMA REZULTATE ! Pa sam se upitao kakve rezultate ima , pa sada samo citiram pokusaj od trenera !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 maj 2010, 15:14

^ Ja samo 100% ubjeđen da sa ovakvim timom kakav Liverpool ima ni jedan trener ne može napraviti dobre rezultate.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 15:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ja samo 100% ubjeđen da sa ovakvim timom kakav Liverpool ima ni jedan trener ne može napraviti dobre rezultate.
???
Siguran sam da dođe neki trener svjetske klase da bi bili među top 4 ako ništa drugo.
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 maj 2010, 15:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Ja samo 100% ubjeđen da sa ovakvim timom kakav Liverpool ima ni jedan trener ne može napraviti dobre rezultate.
Pa nije moja rahmetli nana pravila ovaj tim i dovodila polovnjake nego Rafa koji je od dobrog tima napravio ovo raspordao sve od Riisea do Keana a ostavio ove pokusaje od igraca !

Ako nista ne mozes me ubjediti da je Tottenham jaci od nas a zavrsio je na tabeli ispred !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 15:23

Villa ispred nas ?
Sramotno ! :oops:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 maj 2010, 15:25

^ Bezveze nam je rasprava, sad da nagađamo kako bi bilo da dođe neki trener, ko da smo vidoviti :mrgreen: Moje mišljenje da se ništa ne bi promjenilo, tvoje da bi itd. možemo do sutra tako hehe.

Pod hitno treba dovesti lijevog beka, krilo i napadača. Iskoristiti par ovih slobodnih igrača koji ne produžuju ugovore. Očito da za kupovinu nemamo ako ne prodamo. :cry:

Degen,Fabio,Benayoun,Riera napuštaju klub. Od njih se ne može uzeti love koliko nam je potrebno {' '}{' '}

Pa nije moja rahmetli nana pravila ovaj tim i dovodila polovnjake nego Rafa koji je od dobrog tima napravio ovo raspordao sve od Riisea do Keana a ostavio ove pokusaje od igraca !

Ako nista ne mozes me ubjediti da je Tottenham jaci od nas a zavrsio je na tabeli ispred !
^ Riise je sam želio otići :arrow: Keane je promjenio dosta timova, to mi smrdi da je jako težak igrač za očuvanje.

Tottenham bar nije imao problema sa ozljedama. Uzimajući u obzir kako smo veliki broj utakmica odigrali bez Glena,Škrtela,Aquilanija,Torresa dobro je kako smo završili ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 15:30

Ukoliko odu za Benayouna,Rieru i Degena možemo uzeti 13-14 miliona € i taj novac pravo dati za Ardu Turana.
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 maj 2010, 15:39

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Bezveze nam je rasprava, sad da nagađamo kako bi bilo da dođe neki trener, ko da smo vidoviti :mrgreen: Moje mišljenje da se ništa ne bi promjenilo, tvoje da bi itd. možemo do sutra tako hehe.

Pod hitno treba dovesti lijevog beka, krilo i napadača. Iskoristiti par ovih slobodnih igrača koji ne produžuju ugovore. Očito da za kupovinu nemamo ako ne prodamo. :cry:

Degen,Fabio,Benayoun,Riera napuštaju klub. Od njih se ne može uzeti love koliko nam je potrebno {' '}{' '}

^ Riise je sam želio otići :arrow: Keane je promjenio dosta timova, to mi smrdi da je jako težak igrač za očuvanje.

Tottenham bar nije imao problema sa ozljedama. Uzimajući u obzir kako smo veliki broj utakmica odigrali bez Glena,Škrtela,Aquilanija,Torresa dobro je kako smo završili ;)
Lazes da je Riise zelio sam otici , to je jako nelogicna situacija o kojoj pises , jasno je da ga se Rafa odrekao onog trenutka kada jd odlucio da mu idiot Aurelio cuva ljevu stranu !

Takodjer izmisljas za Keana i uvlacis nas u laz , Keane je krasan igrac i pravi covjek sto je rekao i trener Tottenhama , fazon je sto taj o kojem pricas NE ZNA IGRATI SA DVA SPICA i tu se sve zavrsava !Zivis u zabludama a istina je skorz na drugoj strani tvoje price !

Za Tottenham si kao nasao ispriku mi imali povrede a sta je sa Villom i tu je ista situacija da su dva takva kluba prije LFC moze se desiti samo kada je Benitez trener , levatcina !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 15:53

Dirk je napisao/la: Lazes da je Riise zelio sam otici , to je jako nelogicna situacija o kojoj pises , jasno je da ga se Rafa odrekao onog trenutka kada jd odlucio da mu idiot Aurelio cuva ljevu stranu !

Takodjer izmisljas za Keana i uvlacis nas u laz , Keane je krasan igrac i pravi covjek sto je rekao i trener Tottenhama , fazon je sto taj o kojem pricas NE ZNA IGRATI SA DVA SPICA i tu se sve zavrsava !Zivis u zabludama a istina je skorz na drugoj strani tvoje price !

Za Tottenham si kao nasao ispriku mi imali povrede a sta je sa Villom i tu je ista situacija da su dva takva kluba prije LFC moze se desiti samo kada je Benitez trener , levatcina !
Riise je otišao nakon što je zabio onaj autogol protiv Chelsea ! (dobrovoljno)
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 maj 2010, 15:57

reds je napisao/la:
Dirk je napisao/la: Lazes da je Riise zelio sam otici , to je jako nelogicna situacija o kojoj pises , jasno je da ga se Rafa odrekao onog trenutka kada jd odlucio da mu idiot Aurelio cuva ljevu stranu !

Ne sumnjam da je otisao doborovljno :D

Ko sada se sjecam kada je Aurelio slina od igraca uskakao u ekipu umjesto Riisea jednog od najbiljih igraca LFC u zadnjih 10 godina i onda taj auto gol je bio znak da ga Rafa vise ne zeli i otisao covjek i sada igra u velikoj formi cesto strijelac za Romu ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 maj 2010, 16:33

Za mene je riise bio kralj,barem s njim nismo bili ovako suplji i lik je znao i raspaliti po lopti i dodati je kako treba i vidjelo se da je volio klub
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Keane je promjenio dosta timova, to mi smrdi da je jako težak igrač za očuvanje
Nije on bio tezak za cuvanje,i sam znas da on nije kupljen rafinom vec parryevom voljom,iako to nije dalo za pravo rafi da od igraca velike kvalitete i navijaca liverpoola i lika koji voli i sanja o liverpoolu duze nego on, pravi neiskusnog retarda

Padamo na jako niske grane,ja se sjecam kad je sissoko otisao,pismo je napisao navijacima i u tom pismu je pisalo da ce mu liverpool uvijek biti u srcu i da ce mu uvijek biti vazan,a danas....pojedinci kao da nemaju nimalo postovanja prema klubu za koji igraju...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 maj 2010, 16:45

Dirk je napisao/la:
reds je napisao/la:

Ne sumnjam da je otisao doborovljno :D

Ko sada se sjecam kada je Aurelio slina od igraca uskakao u ekipu umjesto Riisea jednog od najbiljih igraca LFC u zadnjih 10 godina i onda taj auto gol je bio znak da ga Rafa vise ne zeli i otisao covjek i sada igra u velikoj formi cesto strijelac za Romu ;)
Znaci on je otisao jer je "znao" da ga Rafa vise ne zeli?

Jel to znaci da je otisao dobrovoljno? Ili ti lazes kao i onaj gore kojeg optuzujes da sve izmislja :roll:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 maj 2010, 16:53

Ne ja sam napisao kao sarkazam ono "dobrovoljno", vrlo je jasno da ga Benitez vise nije zelio i da covjek nije imao izbora i da je morao otici iz LFC u klub gdje ce igrati , jasno je bilo da novi ugovor nece dobiti ;)

Primoran je da napusti svoj klub i ode u Romu !

Uglavnom ne brini se ti o nasem klubu , u LFC je sve bajno , bas onako kako smo zasluzili dok su pojedinci zadovoljni europa ligom i ne treba nam bolje , samo se nadam da nece sljedece sezone opet kukati i jadati se kada LFC bude jos gori od ovog sada a to je zaista tesko ali ce se vjerovatno dogoditi !

Norveški reprezentativac izjavio je da se više ne osjeća dijelom Benitezove vizije Liverpula te da će naljeto razmisliti o tome da li će ostati ili će otići iz kluba.

- Nisam sretan zbog ovakve situacije. Navikao sam igrati 80 posto svih utakmica, ali ako i dalje ne budem mogao igrati onoliko koliko želim, naljeto ću odlučiti šta ću. Treba pričekati i vidjeti šta će se dogoditi - kaže Rise.

Od kada je došao u Liverpul iz Monaca 2001. godine, Rise je bio jedan od najustrajnijih i najomiljenijih igrača "Redsa", ali ga je dolazak Fabija Aurelija doveo u situaciju da sjedi na klupi.

Na Enfildu se ovog ljeta spremaju promjene, a s obzirom na to kakva je trenutna situacija, Rise je jedan od prvih koji bi mogao napustiti klub.

Toliko **** Rafu Aurelio sve po spisku ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 maj 2010, 16:56

^ Mourinho ne računa na Gutija. Ne bi bilo loše kada bi ga doveli ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 maj 2010, 17:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Mourinho ne računa na Gutija. Ne bi bilo loše kada bi ga doveli ;)
Pitanje je koliko novca ?
5 miliona max. ali mislim da će on otići u Galatu.
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 maj 2010, 17:02

reds je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:^ Mourinho ne računa na Gutija. Ne bi bilo loše kada bi ga doveli ;)
Pitanje je koliko novca ?
5 miliona max. ali mislim da će on otići u Galatu.
^ Sigurno ne bi bio preskup, a koristan igrač koji nam je potreban :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 maj 2010, 18:41

reds je napisao/la:

Nije nakon onog autogola već još u januaru te godine se pričalo kako je došlo do zasićenja sa njegove strane i da želi promjenu, tj. odlazak u neku drugu ligu.

A priče da je Rafa otjerao Owena i Riisea su toliko glupe i apsurdne da ih ne vrijedi komentarisati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.