Odrasti...Madal je napisao/la: ↑30 jun 2024, 17:30Pa nije postojala jer Lando ne zna preticati i vjeciti je luzerEvander je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:44Nije postojala sansa da ga Lando pretekne, a da ne bude incident. U sustini, drago mi je sto je ovako ispalo. Treba Lando i slijedecu utrku ici na isto. Neka vec jednom mazlum nauci da se ne moze ovako braniti, ako je neko brzi od tebe. Necu ja, ali vala neces ni ti. Pa da vidimo do kad cemo se tjerati tako.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa ako ovako nastavi da gubi od Hasa ništa nije nemoguće, ima 13 trka do kraja.Donnie Darko je napisao/la: ↑30 jun 2024, 17:34trenutni perez je u konkurenciji za najgoreg vozača u historiji formule 1
ovo je sramotno, steta sto je prekasno da im neko uzme konstruktorsku titulu
64 boda je razlika
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Nema veze, ovo je sezona adaptacije, ocigledno je da se na inferiornom GP23 ne može do totule. ALI 2025 ide šamaranje precijenjenog BagnaieBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 17:42Eno Markez ti kaznu popioKennyKFCLofton je napisao/la: ↑30 jun 2024, 17:35On je obični idiot što mu se i na faci vidi.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:47
Ne može on tako protiv Maksmilijana, po prirodi samoj Maksmilijan je agresivniji vozač, bolji u svakom pogledu biće donji svaki put.
Sad će Silverston![]()
2021 mu se X puta progledalo kroz prste jer je Mercedes bio dosadio i Bogu i narodu a onda je malom idiot u posljednjoj trci još i poklonjena titula.
U nedostatku drugih argumenata to je najbolje sto mozes. Da je Max bio u situaciji kao Lando danas rijesio bi ga za 5 krugova bez incidenta. Lando je luzer i to je cinjenica.Evander je napisao/la: ↑30 jun 2024, 17:42Odrasti...Madal je napisao/la: ↑30 jun 2024, 17:30Pa nije postojala jer Lando ne zna preticati i vjeciti je luzerEvander je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:44Nije postojala sansa da ga Lando pretekne, a da ne bude incident. U sustini, drago mi je sto je ovako ispalo. Treba Lando i slijedecu utrku ici na isto. Neka vec jednom mazlum nauci da se ne moze ovako braniti, ako je neko brzi od tebe. Necu ja, ali vala neces ni ti. Pa da vidimo do kad cemo se tjerati tako.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ne sporeci njegove vozačke sposobnosti, Max je jedan od najvećih supaka u ovom sportu. Kako god je Lando njemu prepustio poziciju jer je prednost stekao van staze, isto je i on morao učiniti. Da ne spominjem onolike promjene pravca. Lik jednostavno ne može podnijeti poraz.
Il Club più titolato al mondo!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sliverston za sedam dana.
Rekord staze će da padne, očekujem zvižudke gore nego 2021. godine
Maksmilijan će biti nabrijan k'o sablja
Masterklas slijedi
Rekord staze će da padne, očekujem zvižudke gore nego 2021. godine
Maksmilijan će biti nabrijan k'o sablja
Masterklas slijedi

MANIJACI JUG 1987
Ali samo kakvu protekciju sudija ima, to je nevidjeno. Samo ovaj vikend.
1. Usporavanje ostalih na izlazu iz pita, nista.
2. Nesiguran izlazak iz boxa, opet nista.
3. Vraca poziciju voznjom van staze, opet nista.
4. Na kraju smjesna kazna od 10 sekundi, gdje apsulutno nista ne gubi.
Fakat nije slucajno sto su Luju shebali 2021. i Maxu direktno poklonili titulu.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
1. Laž, nikog nije usporio na izlazu iz pita, nego je vozio usporeno u pitu i niko nije bio iza njega, znači lažešEvander je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:07Ali samo kakvu protekciju sudija ima, to je nevidjeno. Samo ovaj vikend.
2. To što je Lando rekao da je opasno ne znači da je istina, ono će svaki vozač reći da mu se desilo kako bi nadramio ne bi li protivnik dobio kaznu
3. Smiješan si
4. Kazna po pravilinku FIA-e.
Lando je trebao davno prije incidenta dobiti kaznu od pt sekundi, to bi smirilo i jednog i drugog, sudijama godina treba da donesu odluku
MANIJACI JUG 1987
Lando gazi track limits 4x da predje sporije vozilo, redari ne reaguju - dozvolili mu da se utrkuje pored evidentne kazne koja je trebala da se desi prije incidenta.
Ne da je ovo bio direktan uzrok nego je kulminovalo da se kontakt izmedju ove dvojice dogodi.
Max je dobio kaznu kao sto i jeste trebao, a zadnji je koji ce pustiti nekog da ga prodje.
Ne da je ovo bio direktan uzrok nego je kulminovalo da se kontakt izmedju ove dvojice dogodi.
Max je dobio kaznu kao sto i jeste trebao, a zadnji je koji ce pustiti nekog da ga prodje.
Ma Maksic je bas nevinasce.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:171. Laž, nikog nije usporio na izlazu iz pita, nego je vozio usporeno u pitu i niko nije bio iza njega, znači lažešEvander je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:07Ali samo kakvu protekciju sudija ima, to je nevidjeno. Samo ovaj vikend.
2. To što je Lando rekao da je opasno ne znači da je istina, ono će svaki vozač reći da mu se desilo kako bi nadramio ne bi li protivnik dobio kaznu
3. Smiješan si
Lando je trebao davno prije incidenta dobiti kaznu od pt sekundi, to bi smirilo i jednog i drugog, sudijama godina treba da donesu odluku
To sto je Lando VIDNO morao prikociti u boxu, da ne dodje do kontakta, narqvno nije nesigurno pustanje. To sto postoji odredjena brzina kojom se moras kretati kroz pitove, a neko to krsi, ni to nije mimo propisa. Sve logicno.
3. Ti nisi smjesan, ti si debil, kad toliko ocitu sitauciju komentarises na taj nacin.
Pretpostavljam da ti je i poklonjena titula 2021. sve po ps-u, premda jedini put u istoriji smo vidjeli da se odredjen broj vozaca iza sc-a vraca u isti krug, a drugi pak ne?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pripazi na rječnik, ja tebe vrijeđao nisam.Evander je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:38Ma Maksic je bas nevinasce.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:171. Laž, nikog nije usporio na izlazu iz pita, nego je vozio usporeno u pitu i niko nije bio iza njega, znači lažešEvander je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:07Ali samo kakvu protekciju sudija ima, to je nevidjeno. Samo ovaj vikend.
3. Smiješan si
To sto je Lando VIDNO morao prikociti u boxu, da ne dodje do kontakta, narqvno nije nesigurno pustanje. To sto postoji odredjena brzina kojom se moras kretati kroz pitove, a neko to krsi, ni to nije mimo propisa. Sve logicno.
3. Ti nisi smjesan, ti si debil, kad toliko ocitu sitauciju komentarises na taj nacin.
Pretpostavljam da ti je i poklonjena titula 2021. sve po ps-u, premda jedini put u istoriji smo vidjeli da se odredjen broj vozaca iza sc-a vraca u isti krug, a drugi pak ne?
Ne znaš propise što se tiče usporene vožnje u pitu.
Ono nije bio opasno puštanje iz boksa, deset se onakvih puštanja dopusti po utrci
Odluka iz 2021., nije bila po pravilniku i bila je pogrešna meni to nije problem priznati, kao što je tebi problem priznati da se Norisu kazna od pet sekundi trebala davno dati i time ne bi došlo do ovoga, to ti je kad imaš sve **** Britance za sudije kojima treba godina da odluku donesu.
Lando ne zna preticati to je danas pokazao, da je obrnuta situacija bila Maksmilijan bi ga riješio za krug ko Rasela u Španiji.
MANIJACI JUG 1987
Da, rijsio bi ga za krug, jer Lando ne bi mijenjao putanju tokom kocenja i isao na stranu gdje Noris dolazi, sto je Max 3 puta uradio, a za sta naravno kaznjen bio nije. Kao sto nije propustio Norisa nakon sto je stekao prednost islaskom sa staze. Za isto, Noris je njemu prepustio poziciju.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:45Pripazi na rječnik, ja tebe vrijeđao nisam.Evander je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:38Ma Maksic je bas nevinasce.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:17
1. Laž, nikog nije usporio na izlazu iz pita, nego je vozio usporeno u pitu i niko nije bio iza njega, znači lažeš
3. Smiješan si
Ne znaš propise što se tiče usporene vožnje u pitu.
Ono nije bio opasno puštanje iz boksa, deset se onakvih puštanja dopusti po utrci
Odluka iz 2021., nije bila po pravilniku i bila je pogrešna meni to nije problem priznati, kao što je tebi problem priznati da se Norisu kazna od pet sekundi trebala davno dati i time ne bi došlo do ovoga, to ti je kad imaš sve **** Britance za sudije kojima treba godina da odluku donesu.
Lando ne zna preticati to je danas pokazao, da je obrnuta situacija bila Maksmilijan bi ga riješio za krug ko Rasela u Španiji.
U sustini, danas nismo nista novo vidjeli, samo standard od Maxa. Sve dok mu sudije budu tolerisale ovo, on ce to i raditi. Samo, nadam se da ce Noris isto i u Silverstonu postupiti i da ce opet obojica pored staze ostati, pa neka se treci raduje.
Mislio sam da ne moze niko napraviti gori divebomb od onog Maxovog nad Leclercom 2019te godine.
Medjutim Norris mi dokazao suprotno, kakvu kamikazu je uradio malo prije onog incidenta i onda je jos trazio poziciju nazad, ne znam kako ono niko nije prokomentarisao.
Generalno grozan posao redara danas, toliko toga su dozvolili da bi se kazne podijelile tek nakon incidenta, Norris je dobio 5 sekundi u momentu kad mu je felga bila na asfaltu, Max 10s kad je i njegova bila na asfaltu.
Medjutim Norris mi dokazao suprotno, kakvu kamikazu je uradio malo prije onog incidenta i onda je jos trazio poziciju nazad, ne znam kako ono niko nije prokomentarisao.
Generalno grozan posao redara danas, toliko toga su dozvolili da bi se kazne podijelile tek nakon incidenta, Norris je dobio 5 sekundi u momentu kad mu je felga bila na asfaltu, Max 10s kad je i njegova bila na asfaltu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
krojenje i štimanje utrke nauštrb pravila i onoga što je zapravo ispravno, da utrka bude zanimljivija za gledatelje i da su naslovnice interesantnije poslije utrke, je standard koji je postavljen u decembru 2021. godine, tako da ono, nek nastave s timAA23 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 18:24Lando gazi track limits 4x da predje sporije vozilo, redari ne reaguju - dozvolili mu da se utrkuje pored evidentne kazne koja je trebala da se desi prije incidenta.
-
- Kontakt:
Jučer sam prokomentarisao Norrisa i evo i danas se pokazalo koliki je mentalni patuljak taj lik ali drago mi je da je makar pokazao muda Maxu jer drugog načina nema da se fajta sa njim.
Svakako on ima puno više izgubiti nego bilo koji drugi vozač, makar bi se malo zamislio drugi put kako se postavljati na stazi.
Svakako on ima puno više izgubiti nego bilo koji drugi vozač, makar bi se malo zamislio drugi put kako se postavljati na stazi.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Neće "objektivni" da kažu. Problem je što su sudije većinom Britanci vijećaju po godinu dana, da su Norisu odmah dali kaznu ništa od ovog ne bi bilo, kraj trke bi bio i ćao.AA23 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 19:28Mislio sam da ne moze niko napraviti gori divebomb od onog Maxovog nad Leclercom 2019te godine.
Digla se drama jer je Maksmilijan u pitanju da je bilo ko drugi bio rekli bi par riječi i to je to.
Gledam ovaj Sky i povraća mi se na njihovu "objektivnost"
Biće pakleno u Silvestonu samo da mrtve kiše ne bude
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samo čekam Snack Brauna šta će reći, ništa Stela

MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Sve to kralju sto si nabrojao se ne zove inteligencija nego talenat i niko ne spori da je tu top. Sto se tice onoga sto sam ja napisao nema puno filozofije definitivno najneinteligentnija osoba na gridu jer onakvo rjesavanje duela nisu nikakva muda nego djecije ponasanje i ne postivanje pravila kada je neko brzi od tebeJoeBleck je napisao/la: ↑30 jun 2024, 17:06Max je vjerovatno najinteligentniji vozac svih vremena.Mozda ne zna koristiti mozak za rjesavanje matematike ali za rjesavanje duela i utrka koristi to mnogo bolje i brze od drugih.Pored svega ima najvecu damu i jajaru.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:55Nije zanimljivija trka odavno bila. Mislim da Max nije toliko bezobrazan koliko je glup ko qrac. Strasan vozac ali jako neinteligentna osoba
Ne mislim da je ovo danas ucinjeno ispravno,ali on je uradio onako kako misli da je najbolje za njega.Nije ovdje nista slucajno,opet se zavrsilo po njegovom i kako njemu odgovara.Lando je zelembac,njemu treba 0,5 sec brzi bolid po krugu da bi bio konkurentan Maxu.Jednostavno nije taj level.
Steta je ne gledati Ocona,Alonsa,Hulka i jos par vozaca u jacim motorima.Vozaci koji ne pritiscu papucicu kocnice kad ovaj next gen vec zazmiri.
Zao mi je Landa ali je spreman na ovakve stvari trebao biti,nece ga Max pripaziti zato sto se tapsu po ramenima,valjda je sad naucio na cemu je.Na noz ili ne ulazi u duel,druge nema.
Sto se tice tog drugog da Lando mora imati 0,5 sec brzi bolid da bi ga prestigao isto nije istina jer je sprint i trku Max mao puno bolji pace. Ona greska boxa mu je donijela dozu nervoze gdje je i Noris namirisao krv. Kako je isao na zilet da ga prestigne govori i penal zbog track limits koji je dobio. Ovaj se opet poceo susretati sa donekle ravnopravnim jer ne kida vise sekundu po krugu pa se vratio staroj vjestini koju njegovi fanovi zovu muda a drugi divljacko zaobilazenje pravila brzeg od tebe
-
- Kontakt:
Verstappen je realno u najmanju ruku trebao dobiti pomjeranje za 5-6 pozicija iduću utrku. Norris je išao spoljnjom stranom staze, Verstappen unutrašnjom na kočenju. I Verstappen je nekako završio na spoljnjoj liniji iako nije blokirao točkove. Norris nije imao gdje, pa je zato i došlo do kontakta. A taj kontakt je uništio utrku Norrisu, koji je umjesto pobjede dobio DNF. A krivac dobio smiješnih 10 sekundi kazne. To je realnost. Ne možeš druže uzeti jednu liniju i završiti na potpuno drugoj u 10 metara. FIA standardno retardirana. Da je trebalo lupati Alonsu, Sainzu ili Perezu kazne, lagano bi to išlo. Pomjeranje plus poeni na vozačkoj. Idioti sude ovaj sport i to je to.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 30 jun 2024, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.