Kazu na Chiringuito Neymar lajkao zadnji post Griezmanna na IG 

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ja otvorio temu kad prvi post "Griezmann je qarina od igrača"Rodju je napisao/la:Čitajući neke komentare sinoć prije utakmice i nakon vodstva Betisa, neki forumaši bi se mogli hladno pokriti ušima barem sljedećih 14 dana.
Ako ne zbog neznanja, a ono zbog moralne higijene zasigurno.
Postovi su im, pokazalo se je, bili totalni promašaji.
Koliko vidim, na pamet im to ne pada, čak što više prednjače sa "stručnim" komentarima.
Sta sve nece uradit da bi skupili malo para za Neyu. Prvo Malcom, pa Coutinho, sad Rakitic. Hehe.Catalunya Ràdio" također potvrđuje informaciju koja kruži posljednjih dana: Juventus i Barcelona rade na transferu Ivana Rakitića u torinski klub.
Ako uspiju uvalit Dembelea i novac za Neyu, prodat Rafinhu i Rakitica, u ovih zadnjih 7 dana pa to ce biti najbolji rok ikadaGerard Romero piše da se na današnjem sastanku rješavaju sudbine Neymara, Rakitića, Dembeléa, Rafinhe...
Novinar: "Je li ovo sastanak zbog Neymara?"
Javier Bordas (član uprave FC Barcelone): "Ovo je sastanak zbog više pitanja..."
Novinar: "I zbog Rakitića?
Bordas: "Vidimo se poslije..."
Pa ja samo prenosim sta mediji pisu, napisao sam da nema sanse jer je prosle sedmice agent njegov rekao da ostaje 1000 %. Ali kad se covjek povrijedjuje stalno, nije profesionalan, mozda mu prijete da nece vise ni zaigrat, kad se oporavi da ce na tribine pa ga mozda uvale.Evander je napisao/la:Joj al i ti izvrces price od "nema sanse da ode Dembele", pa do "ne treba dati Dembelea ni za sta", do toga "da hoce uvaliti im Dembelea"
Evander je napisao/la:Joj al i ti izvrces price od "nema sanse da ode Dembele", pa do "ne treba dati Dembelea ni za sta", do toga "da hoce uvaliti im Dembelea"
Rodju je napisao/la:Čitajući neke komentare sinoć prije utakmice i nakon vodstva Betisa, neki forumaši bi se mogli hladno pokriti ušima barem sljedećih 14 dana.
Ako ne zbog neznanja, a ono zbog moralne higijene zasigurno.
Postovi su im, pokazalo se je, bili totalni promašaji.
Koliko vidim, na pamet im to ne pada, čak što više prednjače sa "stručnim" komentarima.
Nisi ti samo prenosio, izrazio si svoj stav da ga se ne smije ni po koju cijenu pustiti. Takodje si rekao "nema sanse da ce otici, rekao taj i taj...".leorey je napisao/la:Pa ja samo prenosim sta mediji pisu, napisao sam da nema sanse jer je prosle sedmice agent njegov rekao da ostaje 1000 %. Ali kad se covjek povrijedjuje stalno, nije profesionalan, mozda mu prijete da nece vise ni zaigrat, kad se oporavi da ce na tribine pa ga mozda uvale.Evander je napisao/la:Joj al i ti izvrces price od "nema sanse da ode Dembele", pa do "ne treba dati Dembelea ni za sta", do toga "da hoce uvaliti im Dembelea"
Isto je i s Rakiticem.
Pametan čovjek mijenja mišljenje svakih 5 minuta, a budala nikad, pa jel, heheEvander je napisao/la:Joj al i ti izvrces price od "nema sanse da ode Dembele", pa do "ne treba dati Dembelea ni za sta", do toga "da hoce uvaliti im Dembelea"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.