FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Osim13
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Osim13 » 26 avg 2019, 00:01

Rajaz je napisao/la:

:
:ljepota: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 00:02

Bori Fati (Ansuov otac): "Ja večeras slobodno mogu umrijeti. Ako umrem, ništa se neće desiti, Ansu je upisao svoj debi za prvi tim Barçe!!!"

"Mislio je da ga neko zeza kada su ga nazvali i rekli mu da dođe trenirati s prvim timom. Ni on, a ni mi nismo mogli povjerovati u to. Presretni smo."
27.10.2020

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 26 avg 2019, 00:03

Osim13 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
:
:ljepota: :mrgreen:

:ljepota:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 avg 2019, 00:05

leorey je napisao/la:
Bori Fati (Ansuov otac): "Ja večeras slobodno mogu umrijeti. Ako umrem, ništa se neće desiti, Ansu je upisao svoj debi za prvi tim Barçe!!!"

"Mislio je da ga neko zeza kada su ga nazvali i rekli mu da dođe trenirati s prvim timom. Ni on, a ni mi nismo mogli povjerovati u to. Presretni smo."
Ovo je roditelj, a ne ko onaj cigo stariji gladni lihvar
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 26 avg 2019, 00:06

Još da je đe video kako neku kontru zaustavlja, obrtanja oko lopte nisu ništa novo. Isto kao i ovi najnoviji potezi (poprečne lopte koje završavaju kod protivnika).

Ako Bog da, neće još dugo.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 00:08

Blejzer10 je napisao/la:Ne znam što se svi hvataju te Messijeve fule kad je očigledno Alba u ofsajdu u trenutku upućivanja pasa, hence, gol bi bio poništen i da se Messi nije zaje.bavao
Nema ovde Mesijeve fule....molim te pogledaj snimak ponovo. Alba dobija 100% zicer mesi zastaje i čak okreće glavu na desnu tek potom kreće...smušeni Alba mu vraća loptu unazad (na desnu nogu) a ovaj pokušava sebi napraviti za sigurniju levu...ovoga si se i ti ja nagledali da je xy puta prošlo sada nije nažalost ali ovde samo i isključivo Alba može snositi krivicu...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 avg 2019, 00:08

Učini mi se piše "Anusov" otac
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 avg 2019, 00:11

Žale se na dosadnu igru, odustajanje od filozofije i sl. i onda bi zadnjeg veznog koji zaustavlja kontre. :lol:
Don't hate what you don't understand.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 00:13

Romariooo je napisao/la:
leorey je napisao/la:

Ovo je roditelj, a ne ko onaj cigo stariji gladni lihvar
To ti je druže moj vrlo diskutabilno...svako čupa i grabi za svoje dete, ja Neymarovom ocu ništa ne zameram ko zna kakav bi ja bio da su moji uhljupi u prilici za velikom lovom :lol: :lol: :lol:

Nek Boriju sin postane igračina (od srca mu želim) pa ćemo čitati kako se on cenka...lako je podeliti NIŠTA ;) :mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 00:15

Osim13 je napisao/la:Učini mi se piše "Anusov" otac
:rol: :rol: :rol: :rol:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 00:18

Ja i dalje mislim da sigurno na ovo sve Ney dolazi

Nisu se dzaba rijesili Coutinha i Malcoma vjerujte mi, evo nije ni veceras igrao za PSG

Kako ce sve to izgledat na terenu sa ovim debilom, ne smijem ni pomislit, pa covjek nije u stanju upariti Busquetsa i Frenkija, kako ce onda 4 napadaca? :urnebes:
27.10.2020

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 avg 2019, 00:21

leo postavio na ig, na drugoj slici je carles perez, al slika proslave gola

slika

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 00:25

Chinaglia je napisao/la:leo postavio na ig, na drugoj slici je carles perez, al slika proslave gola

slika
To je njegova veličina...jasno se vidi da ovo nije tek poziranje za snimatelje već iskrena podrška klincu....to je upravo ono što je Ronaldinjo napravio njemu...to ga izdvaja od drugih dobrih i upravo čini najvećim

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 avg 2019, 00:36

Donnie Darko je napisao/la:Bas me zanima kako bi izglesalo da je Griezmann u napadu i da njega Messi hrani ovim loptama cijele sezone.
Da citiram svoj post iz 2015., još kad se Messi vrati ljepota. :ljepota:

Sva sreća pa onog smrada neće i ne mogu vratit. Griezmann vrijedi daleko više.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 00:44

Donnie Darko je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Bas me zanima kako bi izglesalo da je Griezmann u napadu i da njega Messi hrani ovim loptama cijele sezone.
Da citiram svoj post iz 2015., još kad se Messi vrati ljepota. :ljepota:

Sva sreća pa onog smrada neće i ne mogu vratit. Griezmann vrijedi daleko više.
Smrad ili ne...ali moraš priznati da bi ekipa sa takva 4 napadača bilo nešto što nije vidjeno nikada? Mani da li bi uspelo...mani da li će se uklopiti...mani da li će dati rezultat neki...Ali moraš priznati da ako se ne bude desilo a moglo je uvek bi se pitao da li bi to ipak uspelo. Jer ako se slučajno to desi i tako nešto zaista "proradi" biće belaj u svetu fudbala :lol: ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 00:58

Juventus ce poslat sutra izgleda ponudu za Rakitica, Barca ne zeli igrace, samo novac
27.10.2020

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 26 avg 2019, 01:09

leorey je napisao/la:Juventus ce poslat sutra izgleda ponudu za Rakitica, Barca ne zeli igrace, samo novac
Realno 45 miliona i 10 kroz bonuse :D

Mada bi ga ja dao za 5 i Busquetsa gratis.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 avg 2019, 01:11

Za mog druga parangala kojji me prozva sojom nekom izjavom da je nejmar klasa, pa ja ne krijem da sam za nejmara bio kad nije bio niko, a iza suareza, tad su to bili mladi igraci obecavajuci, nejmara sam trazio jos prije onog finala na wembliju, misilim dvije godine prije nego je dosao, a i suareza dok je jos u ajaxu bio, da su dovedeni dok je jos pep bio, ko zna sta bi bilo i koliko bi hegemonija potrajala

Sad sto ne zelim nejmara, i sdo zelim odlazak suareza, to je drugi par opanaka, mislim da sam imao za pravo i tada i sada

Post13 maj 2011, 18:14

Scof1eld WroteColon
jesi i ti zapeo za tog neymara :? :? momak jest ogroman talent, ali koliko je bilo takvih brazilaca, kojima slava i novci udare u glavu pa nestanu u roku 2-3 sezone :roll: :roll: :roll: mada nisam ni ja za rossija, po meni je prioritet fabregas bez obzira sto vas vecina misli da bi on sjedio na klupi, ja mislim da bi on eksplodirao pored xavija i inieste ;)

ma znam da je neymar kao i svaki brazilac lutrija od osobe, ali poredeci njega i rossija, nekako mi vise godi brazilac jer je nekako atraktivniji, vjerovatno i vec sad bolji igrac, uz to tek mu je 19 i ima vremena za napredak, pogresno ga je sad odmah porediti sa nekim promasajim tipa kierson. sto se tice njegove psihe, normalno pep bi trebao obaviti iscrpan razgovor s njim i vidjeti jel se uklapa ili ne, ne treba srljati sa dovodjejem bilo koga

sto se mene licno tice ne moramo uopste nikakvog skupog napadaca dovoditi, al ako se vec daju silni milioni bolje je valjda mladjeg i boljeg neymara dovesti, al opet pep to najbolje zna ko ce mu za sta goditi, mi samo nagadjamo i izrazavamo neke svoje zelje, to je prirodno za ljude koji vole klub, a trener najbolje zna sta i kako

dolazak cesca bi sve nekako pretumbao, em bi otislo puno para, em onda ne bi imalo smisla napadaca dovoditi

kad se govori o ovim napadacima koji se dovode u vezu s klubom, neymar, sanchez, rosi, nekako mi je zao sto nismo suareza doveli iz ajaxa, on bi bio zvijer a eto liverpol ga je platio 25 miliona, a momak je jasno i glasno govorio kako bi volio kod nas doci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 26 avg 2019, 01:19

Romariooo je napisao/la:Za mog druga parangala kojji me prozva mojom nekom izjavom da je nejmar klasa, pa ja ne krijem da sam za nejmara bio kad nije bio niko, a iza suareza, tad su to bili mladi igraci obecavajuci, nejmara sam trazio jos prije onog finala na wembliju, misilim dvije godine prije nego je dosao, a i suareza dok je jos u ajaxu bio, da su dovedeni dok je jos pep bio, ko zna sta bi bilo i koliko bi hegemonija potrajala

Sad sto ne zelim nejmara, i sdo zelim odlazak suareza, to je drugi par opanaka, mislim da sam imao za pravo i tada i sada

Post13 maj 2011, 18:14
Nemoj tako drugu svom....ja tebe ne prozivam ja tebe drug moj samo podsećam ;) :lol:

"Neymar je klasa..." nije post iz daleke 2011....veruj mi mnooogo mnogoooooo je mladji...ne bi verovao koliko mnogo :lol:

Samo da znaš ne zezam te i ne zavlačim da kopaš po istoriji....post zaista postoji :thumbup:

Evo malo da ti olakšam i pomognem...Suarez je već bio tu, tripleta je bila tu....mani se 2011 ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 26 avg 2019, 01:23

MrHc je napisao/la:
leorey je napisao/la:Juventus ce poslat sutra izgleda ponudu za Rakitica, Barca ne zeli igrace, samo novac
Realno 45 miliona i 10 kroz bonuse :D

Mada bi ga ja dao za 5 i Busquetsa gratis.
Ma kako god, mora otici, ovo za njega je definitivno bilo ponizenje, dobili su neka djeca sansu a on ni minute.

Poruka je jasna, i necu nikad shvatit igrace koji zele na silu ostati tu, imaj ponos, vjetovatno mu Juventus moze dati i vecu platu.

Dolaze mladji, a s tim i jaci i bolji igraci. Normalan tok.

Citam evo CatRadio, kazu nije igrao jer ce biti prodan sljedece sedmice.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.