FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 apr 2015, 16:46

L-Train je napisao/la:slika

"Srpsko Sarajevo" :problem: zar se taj naziv i dalje koristi?

Istočno Sarajevo je ranije bilo poznato kao Srpsko Sarajevo, ali je odlukom Ustavnog suda BiH taj naziv proglašen neustavanim i diskriminatorskim prema Bošnjacima, Hrvatima i ostalim.
ovakve komentare po drustv. mrezama klub treba sankcionisati, ne mozes na taj nacin suprostavljat se upravi ili njihovim odlukama, eno direkcije zna se gdje je i kome se obratit...
ovdje ako nista samo zbog lekcije u buduce svima koji misle na ovaj nacin vodit neki rat protiv uprave i rukovodstva firme.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 apr 2015, 16:48

Rekoh gore, ne znamo sta nas ceka sutra, ali je izvjesna jedna stvar: Utakmica u Zvorniku je bila zadnja za Nemanju u dresu FK Sarajevo.
Pruzao je korektne igre ali ocito su neke druge stvari presudile.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2015, 16:57

Halo adminstracijo, koji su ovo sve neki novi likovi sto pisu ovde???

NEMANJA BILBIJA
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 09 apr 2015, 17:02

Samo bih zelio znati zasto su Kovacevic i Kallasi suspendovani

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 09 apr 2015, 17:05

sad moramo se osvrnuti plasmanu u evropu jbg bice nam lakse trbamo da se pomirimo da nemozemo titule...sad ovde svi istu pricu palamudimo ali cinjenica da je ovdje sto se tice finasija ucinjena extra stvar to jest senzacionalna stvar...ali poslije toga su sve greska za greskom nijednog dobrog poteza nema od Abdualaha,Jarnija,Kodre,i pojacanja svi igraci koji su dosli nijedan se nije pokazao kao pojacanje i dalje su nam najbolji igraci puzigaca,cimirot,tatomirovic,radovac,donedavno dupovac,ali nama je preko medija mozak ispiran da smo najaci kao imamo extra igrace a ustvari nijedno pojacanje nismo doveli to je cinjenica sada kad se okrenete malo unazad

PA sada se prisjetimo

Adilovc,tatko,dupovac,torlak,puzigaca,sesar,cimirot,radovac.said,suljic i hadzic

ova nabrojana ekipa bi sada ovu ekipu raznijela ne ljudi zato sto smo sada u problemu nego zato ljudi sto je mnogo kvalitetnija bila ekipa sa mnogo manje novca

e sada treba ispitati ko je doveo igrace:Baric,kostic,protic,mitreski,rustemovic,bilbija,okic,kovacevic,kalasi,kaudio ima tu njih jos ali et ovom prilikom ih necu nabrojati pa da nam kaze kako i zasto ih doveo jos nam ih predstavio kao pojacanja za bundes lige
Samo Sarajevo

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 apr 2015, 17:09

Insajderi, lazni moralisti, veliki Muslimani...i svi ostali koji tjeraju Bicu zato sto je NEMANJA...otvorite oci, pogledajte malo dalje od nosa i priznajte da je jedan od rijetkih koji je ostavljao srce na terenu. Nemanja je otjeran iako je zivio 100 % sportskim zivotom, a cugeri i pusaci nek igraju u prvih 11 i nose kapitensku traku...

FUUUUJ !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 apr 2015, 17:09

Amarinho je napisao/la:Bilbija je zesci Tnikce... samo zato ga i treba suspendovat.
Molim vas banujte ovog nacionalistu mislim da nije ovo mjesto za ovakve komentare.
Sarajevo ljubavi moja!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 apr 2015, 17:20

Amarinho je napisao/la:Bilbija je zesci Tnikce... samo zato ga i treba suspendovat.
Kakav si ti debil.
Ako te ne banuju radi ovoga, bar se nadam da ce ti se sva raja sjetiti familije na PP.
Mrs stoko seljacka i zaostala!!!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 09 apr 2015, 17:23

belosevic28 je napisao/la:Insajderi, lazni moralisti, veliki Muslimani...i svi ostali koji tjeraju Bicu zato sto je NEMANJA...otvorite oci, pogledajte malo dalje od nosa i priznajte da je jedan od rijetkih koji je ostavljao srce na terenu. Nemanja je otjeran iako je zivio 100 % sportskim zivotom, a cugeri i pusaci nek igraju u prvih 11 i nose kapitensku traku...

FUUUUJ !!!
Evo ja licno niti ga mrzim niti imam nesto protiv momka, ali on nije igrac za Sarajevo kao ni pola ovih sto igraju. I nije mi jasno zasto ga toliko branite. Pa Krste Velkoski ima bolji ucinak od njega na terenu momak daje golove i asistira a nema ga u prvih 11 a vecina vas ga je izbacivala i stavljali Okica umjesto njega a momak je bolji i od njega a i od Bilbije pa niko nista da kaze .

Ranije se znalo pljuvati po igracima koji su srcem igrali za klub i koji su djeca ovog kluba pa nikom nista, zasto braniti Bilbiju.
Ti si opet šampion !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 apr 2015, 17:36

Branim ga zato sto je po dolasku docekan ''na noz''... Vazda se kola na njemu slome. Sto nije suspendovan Dzemica :o Lik 2 pasa ne moze povezati, jos pusi, zajebava se...

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 17:40

Ma šta ga ba ima te branit, nije lik iskreno za sarajva.... bilbija jeprolazni igrač, jednostavno nije kvalitet, kao ni 70% igrača što igra.... i stojčev i velkoski, nula ba, ima boljih igrača na tržištu od njih za iste pare.... ne znam više što pojedinici brane ove igrače kad su dokazali da su smlate obične :salut:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 apr 2015, 17:43

Iceman100 je napisao/la:Ma šta ga ba ima te branit, nije lik iskreno za sarajva.... bilbija jeprolazni igrač, jednostavno nije kvalitet, kao ni 70% igrača što igra.... i stojčev i velkoski, nula ba, ima boljih igrača na tržištu od njih za iste pare.... ne znam više što pojedinici brane ove igrače kad su dokazali da su smlate obične :salut:
Sve to stoji, e sad zamisli buraz kakvi su ostali, kad je Bico jedan od boljih na terenu :o Treba otjerati 70 % igraca, a ne 3-4 kako bi raji zamazali oci...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 17:46

ljudi ba nemoj da budete naivni ,nije bitno koje suspendovan od igraca potpuno svejedno dali je to bandovic ili oštrakovic , bilbija ili stojcev, kalasi ili baric ovdje se radi o drugoj stvari da neko zeli da zamaze oci navijacima s ovom suspenzijom .ovdje je samo bitna jedna stvar koje pokrenuo inicijativu za suspenziju sta Kodro misli o svemu on je trener . vec 2-3 godine u nazad dovode se igraci koje ne selektira trener nego uprava i razni menadjeri .kljucno pitanje u ovim momenrima je sportsi direktor i trener oni su odgovorni za rezultate . zato ne nasjedajte na glupe price o nacinalizmu o pijankama ,dernecima ,otrgnimo se od mahale i pocnimo razmisljati svojom glavom .

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 09 apr 2015, 17:47

belosevic28 je napisao/la:
Iceman100 je napisao/la:Ma šta ga ba ima te branit, nije lik iskreno za sarajva.... bilbija jeprolazni igrač, jednostavno nije kvalitet, kao ni 70% igrača što igra.... i stojčev i velkoski, nula ba, ima boljih igrača na tržištu od njih za iste pare.... ne znam više što pojedinici brane ove igrače kad su dokazali da su smlate obične :salut:
Sve to stoji, e sad zamisli buraz kakvi su ostali, kad je Bico jedan od boljih na terenu :o Treba otjerati 70 % igraca, a ne 3-4 kako bi raji zamazali oci...
ma normalno sve su to prolazni igrači, dolaze odlaze, klub je najbitniji, ne igrači... svi su plaćenici koji igraju u klubovima, samo evo kod nas dobro plaćeni al neće da se trude da opravdaju to.... ako nećeš izvoli noga, daj nekog drugog ko hoće i može.... :salut:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 apr 2015, 18:03

Kallasi na facebooku.
JA NEMAM RIJEC DA KAZEM PROTIV TOGA... POSTUJEM ODLUKA NASA KLUBA ... VOLIM VAS HORDE ZLA
#divovi

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 apr 2015, 18:09

Vidi za sva vremena kome bilo pravo ili ne NEMANJA BILBIJA i svi ostali su igrači Sarajeva i nema srbin hrvat musliman pardon bošnjak da ne govorim grublje izraze ima ili valjaš ili ne Bilbija spada u prvu grupu i po učinku i po zalaganju kad budu mnogi u timu pretrčali koliko Bica ja ču mirno spavati jer ćemo se šetati ligom previše je manekena a svi pljuju po momku koji iako bolestan gine svaku utakmicu sramota je ovo još ga onaj naziva ma neču ni da kažem.
Sarajevo ljubavi moja!

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 09 apr 2015, 18:17

moustapha je napisao/la:Kallasi na facebooku.
JA NEMAM RIJEC DA KAZEM PROTIV TOGA... POSTUJEM ODLUKA NASA KLUBA ... VOLIM VAS HORDE ZLA
Ja mislim da se Kalasiju mora dati podrska i to javna od strane navijaca,ovo je sramota.lik ni kriv ni duzan,SRAMOTA
Zadnja izmjena: Forestt, dana/u 09 apr 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2015, 18:19

ljudi problem je dublji ,najlakse otjerati 5 igraca ako ce to rijesit probleme onda ok ,ali ovo se desava vec unazad 2 godine kako je ibrakovic dosao da nemamo suradnju trener sportski direktor , najjednostavnije rjesenje Ibrakovic aut .evo i razloga doveo Jarnija ,Kodru a imamo kup koji je Ušcuplic donio igraci kostic,mitrevski,protic,kalasi,puric,i slicni jako dobro placeni nigdje rezultata znaci krivci su igraci treneri za rezultate al u posljednje dvije godine te trenere i igrace Ibrakovic bira znaci on je glavni krivac za nasu lošu politiku odnosno odabir igraca -trenera . a sad su nam ovo servirali s suspenzijama a vi se upecali pa razglabate jel Bilbija dobar ili nije vjerujte Bilbija i ostali nebi bili problem da smo mi ustojeni kako treba a ocito je da jos nismo .

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 09 apr 2015, 18:21

sekac je napisao/la:
Molim vas banujte ovog nacionalistu mislim da nije ovo mjesto za ovakve komentare.
E moj amarinho i da ti vjerujem jel haha sad ti tek sve vjerujem vidim da si ljudina :urnebes: :urnebes: :urnebes:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 apr 2015, 18:22

kakvi su idoti podijelili ove suspenzije ja još ne mogu da vjerujem života mi :oops:

SKINITE SUSPENZIJE AHMI I NEMANJI NESPOSOBNJAKOVIĆI HEBO VAS DŽEMO I IBRAKOVIĆ U DUKSERICU OD 100 KM IZ FAN SHOPA!!! ILI BAR DAJTE OBJAŠNJENJA ZA SUSPENZIJU 3 IGRAČA KOJI SU NI LUK JELI NIT LUK MIRISALI!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, boki86, bvsic, Fouzi1, juka55, KarloIvandic, Pablo11, ronaldo99 i 101 gost.