A ti misliš na ove koji nisu uplatili, mene prenijelo da misliš na one što će biti u busevima, halali

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kao prvo to sto kazes je klasicna zamjena teza. Taj stab uopste nije forsirao ovu igru niti je imao tako nesto u zamisli. Strucni ili nestricni, oni su ekipu soremali za nesto drugo sto nije dalo rezultate. Novi sef ima totalno drugaciju viziju igre i naravno da bi to ostvario trebat ce mu i vremena, i strpljenja, a i igraca (sto vec vidimo). Kao sto je i sam rekao za ocekivati je da se tempo i igra dizu iz utakmice u utakmicu i tako cemo znati da je sve ok.holyman je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:25Zaboravite na jak tempo do februara i lakse ćete podnijeti sve naredne utakmice.badboy je napisao/la: ↑01 sep 2023, 15:19Ako daju gol ikom od ove tri ekipe, puna kapa. Al bez obzira, ja im zelim sve najbolje i radovat cu se njihovom uspjehu (onako sportski, malko) ljudi su u grupi i svaka im cast na tome. Nama zadaca da osvojimo titulu i da budemo na njihovom mjestu u SEP iduce godine.
Sutra da drzimo tempo bar 50 min. Minimalna pobjeda po mogucnosti bez primljenog gola iz prekida, bi opravdala sva ocekivanja u ovom momentu.
Trenutni maksimum i rezultat bivšeg nestručnog štaba je 30 minuta prvog pol i prvih 10 minuta u nastavku.
pa ako dobiju u Gabeli iduca kuci protiv Zrinjskog na sjeveru minimalno 3000-4000 će bit, minimalno.
Ide trica lagano
Zbog koeficijenta lige.bordobijeli je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:28Ne vezano za temu al gledam zrijeb i kako je ovaj srpski TSC dospio u grupe EL ??
Ispali od Brage i vise nisu ni igrali direktno u EL, to je posao igrali samo 2 tekme i izgubili i opet EL.FoSte95 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:38Zbog koeficijenta lige.bordobijeli je napisao/la: ↑01 sep 2023, 17:28Ne vezano za temu al gledam zrijeb i kako je ovaj srpski TSC dospio u grupe EL ??
Zamisli da Aston Vila dolazi na Koševo
Haman taj registracioni period traje do 8. Septembra tako da ima još vremena.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:06Ako Đurićković ima važeći ugovor, je li to znači da bi trebao do ponoći potpisati?
Pozdrav Bjelave, ako sve bude po planu do kraja sljedece sedmice bih trebao potpisati! Pratite drustvene mreze kluba samo tako cete moc vidjeti kada on potpise.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:06Ako Đurićković ima važeći ugovor, je li to znači da bi trebao do ponoći potpisati?
E to brat mojscholsey je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:09Haman taj registracioni period traje do 8. Septembra tako da ima još vremena.MaroonBjelave je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:06Ako Đurićković ima važeći ugovor, je li to znači da bi trebao do ponoći potpisati?
Sta se tebi desilo koji kura.c?nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:07Ovim putem se obracam developerima foruma i zelim da im dadnem jednu inovativnu ideju.
Da se ubaci grb FK Sarajeva u emoji-e
Samim tim bi otvorili neka nova trzista a klub na tome tezi od kada je na celo doslo novo rukovodstvo kluba.
Prihvatite moju ideju, i nagradite navijace FK Sarajeva koji vam mogu reci sigurno dizu popularnost foruma.
Uskoro jos neke ideje, budimo ujedijenji!
#noracism #bezpodjele #svismomiljudi
Pozdrav, sta mi je se desilo? Molim vas da pojasnite !BordoSaga2 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:28Sta se tebi desilo koji kura.c?nofearhz je napisao/la: ↑01 sep 2023, 18:07Ovim putem se obracam developerima foruma i zelim da im dadnem jednu inovativnu ideju.
Da se ubaci grb FK Sarajeva u emoji-e
Samim tim bi otvorili neka nova trzista a klub na tome tezi od kada je na celo doslo novo rukovodstvo kluba.
Prihvatite moju ideju, i nagradite navijace FK Sarajeva koji vam mogu reci sigurno dizu popularnost foruma.
Uskoro jos neke ideje, budimo ujedijenji!
#noracism #bezpodjele #svismomiljudi
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], LegendKiller i 32 gosta.