Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

boom.dll
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la boom.dll » 19 dec 2010, 16:08

Mandrak je napisao/la:forsira Marcela i Ramosa, a ništa bolji nisu od Arbeloe (cak je Arbeola bolji u defanzivi od obojice)
Kako ce se dokazati i nametnuti kad mu daje šanse na kapaljku :?
pa arbeloa igra od prve jarane ... sam murinjo kaze da je najvrijedniji odbrambeni
marcelo suspendovan ja mislim :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2010, 19:50

Ozill ili Kaka će sasvim sigurno na klupu, rotiraće se. Ukoliko se Kaka ne proda. ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 dec 2010, 19:54

Alvaro Arbeloa je svakako bolji igrac od Sergia Ramosa.

U drugoj polusezoni mi se necete smijati na ovoj izjavi jer Ramos ide tamo gdje mu je mjesto - na klupu lagano. To smece nije sposobno igrati u defanzivi. Ako je bek treba da se drzi svoje polovice kad vec nije sposoban igrati i naprijed i nazad. Njegov udarac glavom i ubacaj nimalo nisu vrijedniji od Arbeloine defanzivne igre koja je na dosta visem nivou nego Ramosova kako u odbrani tako i u napadu.

Da Mourinho gura svoje zemljake, da, jer misli i zna da je tako najbolje.

Neko je to Arbelou uporedio sa Carvalhom? Ne budite smijesni. Najbolji stoper svijeta ne smije ici u istu recenicu sa Arbeloom, Ramosom ili jednim solidnim Marcelom koji veceras blista jer nema Jesusa Navasa da ga voda po njegovoj strani ko psa na lancu.

Ovako bi trebao izgledati sastav Reala.

Casillas na golu, Arbeloa desno, Marcelo lijevo, stoperi Carvalho i Garay, dva defanzivna vezna Alonso i Khedire, Di Maria i Ronaldo na krilima, Ozil sredina, Higuain napad. S tim da na ljeto pod hitno moramo u kupovinu novog liejvog beka, jos jednog kvalitetnog stopera i jednog desnog beka koji bi bio zamijena za Arbelou. Mozemo si to priustiti jer ima seljacina koje bi dale anormnih 60 miliona za Pepea i Ramosa u paketu. Rijesiti se olosa i dovesti najbolje sto mozemo.

Treba nam gamad koja je spremna polomiti noge kada je to potrebno. Trebaju nam talijanski mesari ili butcher Stoke Citya Ryan Shawcross. Na lijevu stranu mi ne pada niko napamet osim Cheme Antona!

Chema Anton i Ryan Shawcross umjesto Marcela i Pepea, Arbeloa umjesto Ramosa, Maicon na klupu dok je jos iskusan.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 19:55

Aha. :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 dec 2010, 19:56

Joj ovog Cazinskog mede, kad pocnem da citam njegove postove sve mislim da su Pajserovi :mrgreen:

Kad si vec kod tih mesara, Amorabietta bi bio najbolje rjesenje 8-)

A Ramosa pod hitno prodat, i to za 5 milja, prvom ko dadne :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 19:58

Portillo je napisao/la:Joj ovog Cazinskog mede, kad pocnem da citam njegove postove sve mislim da su Pajserovi :mrgreen:

Kad si vec kod tih mesara, Amorabietta bi bio najbolje rjesenje 8-)

A Ramosa pod hitno prodat, i to za 5 milja, prvom ko dadne :lol:
Ma mnogo je 5 milja za Ramosa, 2 milje i svi sretni. :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2010, 20:02

Ma prodati Ramosa, Lassa, Xabija, Ikera i Higuaina, ostali nek ostanu. Po meni bi najbolje bilo vratiti Drenthea sa posudbe i dovesti nekog svjetskog stopera poput Van Buytena i nekog vrsnog napadaca poput Bendtnera pa da nas tim izgleda ovako : Dudek, Arbeloa, Van Buyten, Albiol, Drenthe, Gago, Momo, Khedira, CR, Leon i Bendtner. Jedino tako mozemo osvojiti LP, nikako drugacije :roll:
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 19 dec 2010, 20:02

Brnjoo , sto ti umijes lupati gluposti na ovom forumu to ne moze niko !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 dec 2010, 20:15

Vidjet cemo mi ko lupa gluposti kad se uvjerite na ljeto da ce Pepe i Ramos napustiti Real Madrid - zasluzeno. Samo da ova budala od predsjednika ode jer me poceo nervirati previse.

Juan Vilalonga je pravi covjek za Real Madrid. Ne bih se cudio da je Perez placao glasove i da je podmitio vecinu u upravi kao Markovic na proslim izborima HNS-a

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 20:16

Brnjoo je napisao/la:Vidjet cemo mi ko lupa gluposti kad se uvjerite na ljeto da ce Pepe i Ramos napustiti Real Madrid - zasluzeno. Samo da ova budala od predsjednika ode jer me poceo nervirati previse.

Juan Vilalonga je pravi covjek za Real Madrid. Ne bih se cudio da je Perez placao glasove i da je podmitio vecinu u upravi kao Markovic na proslim izborima HNS-a
Al' koga cemo poslije kad Ramos ode :? Ne mislis valjda Arbelou da stavljamo, pa da se poselamimo od centarsuteva sa desne strane :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 dec 2010, 20:17

Lorenzo Sanz :cry: I dalje zalim za njim, jes da je tim ostavio u dugovima, al dok je njega bilo niko nam nista nije mogao.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 dec 2010, 20:19

Nail for Real je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Vidjet cemo mi ko lupa gluposti kad se uvjerite na ljeto da ce Pepe i Ramos napustiti Real Madrid - zasluzeno. Samo da ova budala od predsjednika ode jer me poceo nervirati previse.

Al' koga cemo poslije kad Ramos ode :? Ne mislis valjda Arbelou da stavljamo, pa da se poselamimo od centarsuteva sa desne strane :lol:
Kao imas neke koristi od tih Ramosovih centarsuteva? Ja koliko znam 38 golova je Real Madrid zabio niti jedan nije na asistenciju Ramosa!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 20:21

Brnjoo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:

Kao imas neke koristi od tih Ramosovih centarsuteva? Ja koliko znam 38 golova je Real Madrid zabio niti jedan nije na asistenciju Ramosa!
Ima, ima, Ramos ubaci nastane neka guzva, i gol! :lol: A zalost je sto Arbeloa ne moze ni da ubaci tu loptu u 16 metara...A kad smo kod Seville, pogodi nakon cijeg je centarsuta v.Vaart dao gol za pobjedu :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 dec 2010, 20:40

Ma dobri su obojica, ne bi ja dirao desne bekove, Ramos umije odigrat i to jako dobro, pa kako je Ronaldinha u Milanu samo spakovo u džep 8-) , Podolskog na svjetskom, i još hrpu njih, samo očito treba neke stvari u glavi posložit.. ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 dec 2010, 20:59

Toxicity je napisao/la:Ma dobri su obojica, ne bi ja dirao desne bekove, Ramos umije odigrat i to jako dobro, pa kako je Ronaldinha u Milanu samo spakovo u džep 8-) , Podolskog na svjetskom, i još hrpu njih, samo očito treba neke stvari u glavi posložit.. ;)
Ovog Ronaldinha u dzep moze strpati i covjek bez nogu. Podolski who? Igra li on jos :lol:

Evo sad ce utakmica. Gledajte svoje idole. OBratite posebno paznju na Ricarda Carvalha i njegove majstorije.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 dec 2010, 21:04

Podolski, onaj što je pomogao da se utrpa Engleskoj i Argentini 8 golova.. Mislim da je taj ;)

Real Madrid

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 21:07

Brnjoo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Ma dobri su obojica, ne bi ja dirao desne bekove, Ramos umije odigrat i to jako dobro, pa kako je Ronaldinha u Milanu samo spakovo u džep 8-) , Podolskog na svjetskom, i još hrpu njih, samo očito treba neke stvari u glavi posložit.. ;)
Ovog Ronaldinha u dzep moze strpati i covjek bez nogu. Podolski who? Igra li on jos :lol:

Evo sad ce utakmica. Gledajte svoje idole. OBratite posebno paznju na Ricarda Carvalha i njegove majstorije.
Aaa fine piruete Ramosa 8-) :mrgreen:

raha TM87
Kontakt:

Post Postao/la raha TM87 » 19 dec 2010, 21:10

link ? ;)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 dec 2010, 21:11

Real Madrid

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 19 dec 2010, 21:14

Ko dade ovu loptu Benzemi? A, da Di Maria. I sta covjek uradi? Hoce nesto poput Higuaina, pa ni gola ni asistencije :|

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.