Jaruga,vidjet ces veceras zasto smo ga svi otpisivali.Citizen-X je napisao/la:ne znam sto svi masovno otpisuju lyon - pa lyon je slozio benfiki dvicu ljudi....

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jaruga,vidjet ces veceras zasto smo ga svi otpisivali.Citizen-X je napisao/la:ne znam sto svi masovno otpisuju lyon - pa lyon je slozio benfiki dvicu ljudi....
Jedno se vec pogodiloMegamon je napisao/la:Werder 1
New York 1
Monaco X
Hapoel X
na 1 KM kvota 55
Harry, jesi ovo poslusao?mandraX je napisao/la:Walsall - Peterbrough 2/2
ja bih coLu xDCitizen-X je napisao/la:svaka cast ko spomenu ovog peterboroga walsalla vec 0:2 za goste.... platio bih pice coeku...
svaka cast SteckoMan....
ma da si tu kartonku bi dobio... dugo nije niko ovako siguran par pogodio i to odmah....mandraX je napisao/la:ja bih coLu xDCitizen-X je napisao/la:svaka cast ko spomenu ovog peterboroga walsalla vec 0:2 za goste.... platio bih pice coeku...
svaka cast SteckoMan....
sine nas, i oce na nebesima, olaksaj svoju dusu na gladionica temi a grijesi ce ti vec kad tad bit oprosteniBlue_He4rt je napisao/la:Najgori je svedski hokej...Pogotov` onaj HV 71,pa ima li gluplje ekipe,sta god odigram bilo protiv njih ili kao sto je danas bio slucaj 1x protiv Farjestada,izgube....
Sta sam ti rek'o,jaruga?Citizen-X je napisao/la:
sine nas, i oce na nebesima, olaksaj svoju dusu na gladionica temi a grijesi ce ti vec kad tad bit oprosteni
sto benfika nakanta lijona ko da igraju sa FK Tičićima hebote
Alal vera šinko.... Skrušeno i duboko se izvinjaJEmvolimliverpool je napisao/la:Sta sam ti rek'o,jaruga?Citizen-X je napisao/la:
sine nas, i oce na nebesima, olaksaj svoju dusu na gladionica temi a grijesi ce ti vec kad tad bit oprosteni
Citizen-X je napisao/la:Alal vera šinko.... Skrušeno i duboko se izvinjaJEmvolimliverpool je napisao/la:Sta sam ti rek'o,jaruga?Citizen-X je napisao/la:
Nemoj slucajno da se ti i mandraX izgubite kad budem imao love...
volimliverpool je napisao/la:]
Alal vera šinko.... Skrušeno i duboko se izvinjaJEm
Nemoj slucajno da se ti i mandraX izgubite kad budem imao love...
Bice valjda nesta.Devil je napisao/la:Ja za danas samo jedan lagani,ponuda mi se bas nikako ne svidja sve su teski parovi tako da sam morao da kombinujem nesta.
Cilic-Chiundelli 1 1.45![]()
Morecambe da gol 1.20![]()
Washington-Philla kp1 1.60
Troicki-Berrer 1 1.60![]()
Dent-Yani 1 1.35
Kopenhagen-Barca pada gol u 1.p 1.25![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.