Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 07 jan 2011, 00:23

Virtu4l je napisao/la:Ma čovjek nije znao da su pjesmice sastavni dio Engleskih tribina, pa se malo pogubio.
Ma znao sam da su sublentavi,ali ne bas toliko :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 07 jan 2011, 01:41

January 2011
Manchester weather shite
it was business as usual
in the city store that night
oh Dzeko, Dzeko, because Dzeko
oh Dzeko, Dzeko because Dzeko
david Silva, David Silva
on his head, on his head!
Hoce li imat prijenos Leicester-City ??
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 07 jan 2011, 01:45

Najbolja je ideja onog momka koji je predlozio pjesmu od Duck Saucea "Barbra Streisand" ali verzija "Edin Dzeko". :):)

Steta sto je to vec pjesma Davida Silve.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 07 jan 2011, 02:25

Zna li neko koji klub u Mancesteru ima vise navijaca,City ili United? bas me to intersuje..znam da Mancester ima oko 460 000 stanovnika-grad ,a sa okolicom ima blizu 2 500 000 ljudi. e sad kakav je omjer u popularnosti? ne sumnjam da je ona u korist Unteda,ali interesuje me kakav je City sa navijacima i popularnosti ?

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 02:31

Pa po onome što sam čitao negdje oko 70% je na strani Uniteda. A možeš i po prosječnoj posjeti u zadnjim godinama vidjeti da je Unitedov stadion gotovo uvijek rasprodan, što nije slučaj sa City-em.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 07 jan 2011, 02:37

Sexmachineboy je napisao/la:Pa po onome što sam čitao negdje oko 70% je na strani Uniteda. A možeš i po prosječnoj posjeti u zadnjim godinama vidjeti da je Unitedov stadion gotovo uvijek rasprodan, što nije slučaj sa City-em.
dobro,ti nisi objektivan!.. vatreni si navijac Uniteda i tvoje komentare fakat uzimam sa velikom rezervom!!! United je imao bolje rezultate zadnjih godina za razliku od Citya,i logicno je da mu je stadion uvijek bio krcat..
Ja sam citao da je omjer 50%:50%. Englezi su ludi za nogometom,vjerujem da mnogi u Mancesteru navijaju za oba kluba,i da kad ne igra United domaci stanovnici idu gledati City i obratno... Kako bilo oba stadiona su prelijepa i posjecenost je na zavidnom nivou!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 02:39

k_c je napisao/la: dobro,ti nisi objektivan!.. vatreni si navijac Uniteda i tvoje komentare fakat uzimam sa velikom rezervom!!!
Ja sam citao da je omjer 50%:50%. Englezi su ludi za nogometom,vjerujem da mnogi u Mancesteru navijaju za oba kluba,i da kad ne igra United domaci stanovnici idu gledati City i obratno... Kako bilo oba stadiona su prelijepa i posjecenost je na zavidnom nivou!
Dobro možda sam bio malo subjektivan, ali siguran sam da je odnos bar 60- 40. Evo ovdje imaš statistike pa ti vidi , što se tiče posjećenosti na utakmicama: http://therepublikofmancunia.com/wp-con ... ndance.JPG ;)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 07 jan 2011, 03:13

k_c je napisao/la: dobro,ti nisi objektivan!.. vatreni si navijac Uniteda i tvoje komentare fakat uzimam sa velikom rezervom!!! United je imao bolje rezultate zadnjih godina za razliku od Citya,i logicno je da mu je stadion uvijek bio krcat..
Pa nema tu rezerve drugar . Izjednačenost možemo tvrditi u slučaju Milan - Inter jer su veliki klubovi slične reputacije ali i po broju trofea , jedan od njih nije u nedostižnoj prednosti tj. rame uz rame su ... Slučajevi Barcelona vs Espagnol , United vs City prostom logikom pripadaju moćnijima . Stvarno ne vidim razlog da neko voli Espagnol a Barcelona igra najljepši nogomet na svijetu i osvaja trofeje a dijete si recimo koje tek počinje pratit fudbal . Sasvim normalna stvar je da dominantniji klub ima više pristalica ... :lol:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 03:15

Normalno, što bi preko milion ljudi iz Mančestera navijalo za City kad ne osvajaju titule uopšte? Glupost je diskutovati o tome.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 07 jan 2011, 03:20

k_c je napisao/la: Englezi su ludi za nogometom,vjerujem da mnogi u Mancesteru navijaju za oba kluba,i da kad ne igra United domaci stanovnici idu gledati City i obratno...
Upravo tako.Isto kao kad Milan igra a Inter ne onda se svi u Milanu polako spreme i na utakmicu.Ionako im je isti stadion.
Ja kao zeljovac kad god ne igra Zeljo a igra sarajevo odem na kosevo da gledam utakmicu.
Nego ne znam kako cu sada i olimpic ugurati u raspored. :roll:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 03:23

malta071 je napisao/la:
k_c je napisao/la: Englezi su ludi za nogometom,vjerujem da mnogi u Mancesteru navijaju za oba kluba,i da kad ne igra United domaci stanovnici idu gledati City i obratno...
Upravo tako.Isto kao kad Milan igra a Inter ne onda se svi u Milanu polako spreme i na utakmicu.Ionako im je isti stadion.
Ja kao zeljovac kad god ne igra Zeljo a igra sarajevo odem na kosevo da gledam utakmicu.
Nego ne znam kako cu sada i olimpic ugurati u raspored. :roll:
Hahahaha, koja ironija. :lol: :lol: :lol:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 07 jan 2011, 03:34

malta071 je napisao/la: Upravo tako.Isto kao kad Milan igra a Inter ne onda se svi u Milanu polako spreme i na utakmicu.Ionako im je isti stadion.
Pa vjerovatno otud i 30% popunjenosti stadiona ? :lol: Naj me hebat . Da ide davat lovu za nešto što ne voli ? Epic Pwnage ....
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 07 jan 2011, 03:37

Sir Matt je napisao/la:
malta071 je napisao/la: Upravo tako.Isto kao kad Milan igra a Inter ne onda se svi u Milanu polako spreme i na utakmicu.Ionako im je isti stadion.
Pa vjerovatno otud i 30% popunjenosti stadiona ? :lol: Naj me hebat . Da ide davat lovu za nešto što ne voli ? Epic Pwnage ....
Ma ironija ba, na onaj post od @k_c :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 jan 2011, 07:40

Znam dosta Engleza,koji su radili u engleskoj ambasadi u SA,koji recimo navijaju za vise londonskih klubova! jer Englezi su ludi za fudbalom,zar ti mislis da se oni zadovolje da idu na utakmicu jednom u 10-15 dana? Engleska je izmislila fudbal,dovoljno ti govori podatak da i za praznike nema pauze..a to ne mislis da onaj ko prati Espanjol ne ide na utakmice Barcelone!? pa ti si smjesan!!! Kad smo vec kod naseg fudbala,ja znam otici na Kosevo sa jaranima i pogledati Sarajevo,iako navijam za Zelju..tako i oni samnom na Grbavicu...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jan 2011, 08:18

Bezveze vam je ovo brisanje postova,spamove i sranja od postova nebrisete a moje postove koji imaju veze sa temom i sa svim brisete svaka vam cast ko god da je ovo uradio! :roll: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 jan 2011, 08:35

Ne treba sada unistavati temu offtopichenjem, kada oba kluba u podforumu "Medjunarodni Fudbal" imaju svoju temu. Ali evo, da i ja dodam svoj saft: Ja vjerujem da Man Utd nema mnogo vise navijaca u Manchesteru, kao i u Engleskoj, ali da zbog svog internacionalnog uspjeha ima daleeeekooo veci broj navijaca sirom svijeta. Slicna situacija je i sa mnogim drugim velikim klubovima. Recimo, znam da lokalno gradjanstvo u Torinu vise simpatise taj klub, a da u okolici i dalje Juventus naravno preovladava...

Btw, nadam se da ce danas Dzeko vise staviti potpis na papir, Iako je stvar de facto gotova, ne moze covjek smiriti zivce dok ne vidi sve "crno na bijelo". Nadam se da ce Mancini poceti da forsira igru sa dva spica, dakle sa Tevezom i Dzekom, jer smatram da bi njih dvojica bili u takvoj kombinaciji najjaci. Ne ocekujem Dzeku doduse u prvih par utakmica u prvoj postavi, ali se nadam da ce do kraja mjeseca zauzeti svoju poziciju...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jan 2011, 08:38

_dreamer_ je napisao/la:Ne treba sada unistavati temu offtopichenjem, kada oba kluba u podforumu "Medjunarodni Fudbal" imaju svoju temu. Ali evo da i ja dodam svoj saft: Ja vjerujem da Man Utd nema mnogo vise navijaca u Manchesteru, te u Engleskoj, ali da zbog svog internacionalnog uspjeha ima daleeeekooo veci broj navijaca sirom svijeta. Slicna situacija je i sa mnogim drugim velikim klubovima. Recimo, znam da lokalno gradjanstvo u Torinu vise simpatise taj klub, a da u okolici i dalje Juventus naravno preovladava...

Btw, nadam se da ce danas Dzeko vise staviti potpis na papir, Iako je stvar de facto gotova, ne moze covjek smiriti zivce dok ne vidi sve "crno na bijelo". Nadam se da ce Mancini poceti da forsira igru sa dva spica, dakle sa Tevezom i Dzekom, jer smatram da bi njih dvojica bili u takvoj kombinaciji najjaci. Ne ocekujem Dzeku doduse u prvih par utakmica u prvoj postavi, ali se nadam da ce do kraja mjeseca zauzeti svoju poziciju...
Dzeko danas potpisuje ugovor mislim da ce danas i biti predstavljen! ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 07 jan 2011, 08:52

Dzeko danas potpisuje a da bi se osjecao u domacoj atmosferi, organizatori su pozvali Ekrema Jevrica da pjeva na toj ceremoniji potpisivanja...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 jan 2011, 09:06

Redzepagic za Avaz: - Edin još nije dobio vizu, i to zbog nekog blagdana Tri kralja, za koji nismo ni znali. Čekamo rasplet događaja. Čim dobije vizu, dolazi u Englesku, ali zaista ne znam kada će to biti - rekao nam je Džekin menadžer Irfan Redžepagić uoči zaključenja ovog izdanja.

Da, ja sam potpuno smetnuo s uma da jucer svakako nije mogao dobiti dozvolu, jer se u Njemackoj slavi ovaj katolicki praznik, a to znaci da nista nije ni radilo. No, vjerovatno je u ovim momentima vec taj proces u toku, tako da ocekujem da ce popodne nekada biti u Manchesteru na prezentaciji...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 21 gost.