scudetto je napisao/la:
ovo dok je bio 10 godina mladji

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
scudetto je napisao/la:
Kako se necu sjecat...ono je uz, po neki gol Djeme Smjecanina, najbolji gol koji sam idio na nasim terenima. Poceo ih je nizat na nekih 30 metara. Koje godine?fukara87 je napisao/la:Nez jel se ko od vas sjeca utakmice Sloboda - Leotar te godine je Leotar bio prvak Bosne i Hercegovine, Sloboda je na prepunom Tusnju pobijedila Leotar sa 1-0 , naravno gol je postigao Alen Mesanovic i to kakav gol , prosetao se veleslalom napravio kroz odbranu Leotara i zabio, sjecam se ko juce da je bilo, ako neko zna koje godine je to bilo ?
al sto mi je nasmjesnije bilo 2 sata prije tekme ulazi alen u williams kladionicu i bile kvote 2,5 na nas i na leotar ,i uplati coja 200 km na keca i odefukara87 je napisao/la:Nez jel se ko od vas sjeca utakmice Sloboda - Leotar te godine je Leotar bio prvak Bosne i Hercegovine, Sloboda je na prepunom Tusnju pobijedila Leotar sa 1-0 , naravno gol je postigao Alen Mesanovic i to kakav gol , prosetao se veleslalom napravio kroz odbranu Leotara i zabio, sjecam se ko juce da je bilo, ako neko zna koje godine je to bilo ?
Jarane nema nista sigurnooastra1922 je napisao/la:dobar igrac i dobro pojacanje samo je pitanje kolko je spreman fizicki,ja sam ga skoro vidio po meni ima jedno 5 kg viska ako ne i vise i u godinama je vec i to dobrim.al samo njegova pojava bi mogla da puno donese..sta ocekujete protiv zvijezde...jel siguran kec
Ako budu igrali na Tusnju kao protiv Olimpica, negine im poraz od Zvijezde nazalost, e jedino ako Vojvodic sredi situaciju u klubu i da se nesto napokon sredi, opet mislim da ce bit gusto cak ce jedan gol odlucivati u ovom kantonalnom derbiju.astra1922 je napisao/la:svaka cast,uglavnom nek pobijedi sretniji i spretniji i nek sve prode u najboljem redu.zvijezda vam dolazi kompletna bez kartona i sa zeljom da ne izgubi...sloboda nas je mnogo puta iznenadila u gradaccu vrijeme je da i mi vas jednom![]()
meni je uvjek bio najaciturbo1 je napisao/la:ALEN MESANOVIC![]()
Kakav lik, kakav fudbaler u svoje vrijeme. U naponu forme, ok je bio u slobodi odu na pripreme ili u karantin na Musku vodu..ali svaki dan je neko iz tabora ujutro morao ici po ponudu Remi kladionice do Tuzle, a poslijepodne nositi Alenove listice na uplatu.
Btw, kakvu je zensku tada imao...ne znam jel mu supruga![]()
Riba do jaja
GABRIEL OMAR BATISTUTA-BATIGOLscudetto je napisao/la:
tuzlanski boemgollum je napisao/la:Koliko majstor ima života?![]()
Jednom stojim na autobuskoj stanici i čitam novine, naslov je, čini mi se, bio "Mešanović: Bit ću spreman za dvije sedmice". Podignem glavu, kad Alen stoji ispred mene.Uze mobitel, nazva nekog i kaže: "E, hajde na livescore.com pogledaj..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.