Lily je napisao/la:Pa ako ne volim Sarajlije valjda je ocito da su mi Zenicani plaho dragiBosco je napisao/la: A Zeničane, ja bih uskoro trebao doći jednu sedmicu u Mostar da pohvatam sve za fakultet.
![]()
Ima jedan meni veoma drag...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lily je napisao/la:Pa ako ne volim Sarajlije valjda je ocito da su mi Zenicani plaho dragiBosco je napisao/la: A Zeničane, ja bih uskoro trebao doći jednu sedmicu u Mostar da pohvatam sve za fakultet.
![]()
Ima jedan meni veoma drag...
Ma nece ona da to po forumu kruzi,shvati jeMegamon je napisao/la:A nazalost ja nisam rodjen u Sarajevu nego u Gorazduharry_90 je napisao/la:Ovo je bilo niskoLily je napisao/la:![]()
![]()
![]()
@Megamon, ne volim Sarajlije![]()
izgubio si sve sanse
![]()
Tako da imaj hrabrosti,priznaj Lily da ti slamam srce,a sta je sa onim PP kojim si mi slala ovu pjesmu
[youtube][/youtube]
Necu Mare, Lukica midubrava je napisao/la:Reci Stefko života tiDevil je napisao/la:dubrava je napisao/la:De dečki, stanite u red, zna se da Lily voli purgerske Bosance![]()
osim toga, po godinama je taman za mene.
Eto Lily, kad naletim do Potoka i Bune nagodinu, naleti cu i na tebe![]()
![]()
Sad bi nesta rekao al' necu.![]()
![]()
Pa Ajla nije ni bila trebaLily je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Dajte ljudi, nisam vam ja Ajla.
E baš si brezobrazanDevil je napisao/la:Necu Mare, Lukica mi
Sta se ti exponiraskurdt je napisao/la:Dzaba se provaljujete ima ona ljubav haman i leti od ljubavi
Nemas ovdje pravog druga osim mene,vidis cim ti sa Lily nesto pocnes,odmah se ovi javljaju i nabacuju seMegamon je napisao/la:Gledaj ti njih,sve lafo prijatelji a trebu mi kradu![]()
Izgleda da se ja jedino mogu pouzdati u svog druga harrya
Sad ce Ajla doci,dok se zavrsi SeherzadaLily je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Dajte ljudi, nisam vam ja Ajla.
Eto kurtd vam sve rece.kurdt je napisao/la:Dzaba se provaljujete ima ona ljubav haman i leti od ljubavi
kurdt je napisao/la:Joj pita je koliko ima godina i to na forumu![]()
![]()
Morat cu otici u WC da ispusim jedan Joint da se popravim
A sto tebe brine Stefko?Samo F.K.S !! je napisao/la:Cudi me da se stekfo ne javlja