Ne znam, meni Roma ima dobru ekipu, nije mi jasno da su ovako losi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:23
Kako je krenulo brate, i Roma neće biti ništa drugo do nagazna mina. Preloš ulazak u sezonu.![]()
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Očekivao sam da će ovo golman Lukaku skinut sa linije, Alexisu i Dimarcu je u finalima skidao slične šuteve 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ne znam stvarno sta ti vidiš dobro tu,al hajde svako ima svoje viđenje
Il Club più titolato al mondo!
Vrijeme je da Roma otpusti Mourinha. Nije da imaju ekipu za sami vrh, ali ovo što igraju je katastrofa.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Grande Messias 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Osim Dybale i Lukakua nema tu puno kvaliteta. Nakupilo im sve svega i svačega. Na sve to Mourinho je sa ozbiljnim trenerskim poslom završio prije 5 godina. Lik je imao svoj prime i peak.Tritolone je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:23Ne znam, meni Roma ima dobru ekipu, nije mi jasno da su ovako losi.Romagnoli13 je napisao/la: ↑28 sep 2023, 21:23
Kako je krenulo brate, i Roma neće biti ništa drugo do nagazna mina. Preloš ulazak u sezonu.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kada gledas imena rekao bi da je to solidna ekipa, ali cinjenica da je ova ekipa losija i od puno slabijih jer su napravili ekipu punu istrosenih igraca. Lukaku, Dybala, Paredes, Cristante, Spinazola, Beloti, El Sharavi, Smalling, Sanchez itd, sve su to igraci koji su podavno dozivjeli svoj peak i sada vec lutaju po klubovima, silazna putanja pred kraj karijere. Neki od njih sigurno bi bilo odlicni u drugim timovima, ali ovako kolektivno kada gledas to je ekipa prepuna istrosenih igraca.
Slicno je i Juventus prolazio povratkom Allegrija koji je naslijedio ekipu koja je 9 puta zaredom bila sampion, a onda mu na tu ekipu dodani propaliteti, polovnjaci i istroseni igraci poput Ramseya, Paredesa, Di Marije, Morate i tako dalje. Zato je nama godinama unazad najjaca udarna igra bio davno penzionisani Cuadrado. Niko na terenu nije htio ni potrcati. Evo tek sad pomalo stajemo na noge kako su se ubacili neki novi igraci zeljni dokazivanja i posebno ova omladina.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ma i Mourinho je istrošen i pred kraj karijere, ne prolazi više ovo što on implementira u svojim timovima, nije više 2010.Italia je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:40Kada gledas imena rekao bi da je to solidna ekipa, ali cinjenica da je ova ekipa losija i od puno slabijih jer su napravili ekipu punu istrosenih igraca. Lukaku, Dybala, Paredes, Cristante, Spinazola, Beloti, El Sharavi, Smalling, Sanchez itd, sve su to igraci koji su podavno dozivjeli svoj peak i sada vec lutaju po klubovima, silazna putanja pred kraj karijere. Neki od njih sigurno bi bilo odlicni u drugim timovima, ali ovako kolektivno kada gledas to je ekipa prepuna istrosenih igraca.
Slicno je i Juventus prolazio povratkom Allegrija koji je naslijedio ekipu koja je 9 puta zaredom bila sampion, a onda mu na tu ekipu dodani propaliteti, polovnjaci i istroseni igraci poput Ramseya, Paredesa, Di Marije, Morate i tako dalje. Zato je nama godinama unazad najjaca udarna igra bio davno penzionisani Cuadrado. Niko na terenu nije htio ni potrcati. Evo tek sad pomalo stajemo na noge kako su se ubacili neki novi igraci zeljni dokazivanja i posebno ova omladina.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Cinjenica, ali mislim da niko ne bi napravio veci uspjeh od njega. On privlaci medije, marketing, igrace, a donio je jedan euro trofej + finale el, nije da mu je mandat los. Ali da je proslo njegovo, proslo je jos otkako je Real napustio.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
I sad mi eto znamo sta ovdje pise, nevjerovatno
Ja nešto imam osjećaj da je Genoa Reteguia dovela uz pomoć Intera. Predugo je Inter pratio igrača i pregovarao da ga Genoa tek tako pokupi. Mislim da je dogovor da ga Genoa dovede, da odigra sezonu standardno i da pređe u Inter ako se nastavi razvijati u pravom pravcu.Biscione je napisao/la: ↑28 sep 2023, 22:15Genoa 24-godišnjeg talijanskog reprezentativca Reteguia dovela za 12 a mi 10 godina starijeg Arnautovića za 10. Jedina Morattina greška ovog prelaznog roka. Nikad neću shvatit šta talijani vide u ovim 33+ igračima i zašto se boje davati priliku mladićima (njima je igrač od 24 godine još pozelen za startnih 11) kad vide da funkcioniše u svim ostalim jačim ligama i klubovima
Hoće li Roma uspjet ostat u ligi? Empoli, Cagliari, Roma.
Fino društvance..
Fino društvance..

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma ja vi ste ovdje svi super sa jezicima, znate od naseg, srpskog, hrvatskog pa do talijanskog, spanskog, portugalskog
Engleski i njemacki to niko ne zna
Engleski i njemacki to niko ne zna
Pa vrlo vjerovatno ovdje ima ljudi koji su dobri i sa nekim drugim stranim jezikom sem engleskog i njemackog. U skolama u BiH se uce recimo i italijanski, francuski, turski mozda i spanski mimo tih.
Portugalski nije sad bas cest jezik koji ljudi uce na ovim prostorima ali ybg zbog posla se mora. Ja kad sam poslovno isao tamo morao sam barem osnove nauciti jer jako malo ljudi prica engleski. U Francuskoj recimo znaju engleski ali nece da ga pricaju.
Ali nisu teski jezici i imaju dosta slicnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.