Jedna od jačih fora. Ja ne znam kako raja izbaci na brzinu zezanciju. Čudna smo sorta ljudi mi Sarajlije. Kao da imamo već spremnu zezanciju i samo čekamo momenat.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ORIGINAL 1987
Kakva je ovo gužva po gradu?
Da nije dženaza gospodinu?
- hotonjskimaher
- Kontakt:
samo je u engleskoj 5 zutih kartona suspenzija jer je tamo najtvrdiji fudbal i svaka borba za loptu je faul ili duel ili nešto treće nema ono lagano a nama ne treba pomicat sa 3 na 5 nego sudije trebaju povecati kriterije za faul a ne svaki kontakt sviratizdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 sep 2021, 18:18Zato što je bezobrazan, nema to veze sa sudijama. Onaj sinoćnji njegov karton je toliko glup da mu ga od plate treba odbiti.spezial je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:54Je li jos ikome suludo pravilo da se nakon samo 3 kartona igrac suspenduje jednu tekmu? Ne pratim regionalne i neke druge lige puno pa ne znam kakva su tamo pravila, ali znam da je u engleskoj 5 kartona suspenzija, i smatram da bi tako trebalo biti i kod nas, pogotovo jer je agresivna liga i sudije na ovaj nacin bukvalno mogu krojiti sastave? Recimo Halid u 5 utakmica propusta dvije zbog kartona?!
Šteta, jer se pretvara u baš solidnog igrača.
Maroon Brothers 1946
I u Bundesligi je svaki 5 zuti karton kazna suspenzijom, ali da sustina posta ti je tacna da se sviraju smijesni faulovi ne samo kad FK Borac igrahotonjskimaher je napisao/la: ↑23 sep 2021, 20:29samo je u engleskoj 5 zutih kartona suspenzija jer je tamo najtvrdiji fudbal i svaka borba za loptu je faul ili duel ili nešto treće nema ono lagano a nama ne treba pomicat sa 3 na 5 nego sudije trebaju povecati kriterije za faul a ne svaki kontakt sviratizdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 sep 2021, 18:18Zato što je bezobrazan, nema to veze sa sudijama. Onaj sinoćnji njegov karton je toliko glup da mu ga od plate treba odbiti.spezial je napisao/la: ↑23 sep 2021, 17:54Je li jos ikome suludo pravilo da se nakon samo 3 kartona igrac suspenduje jednu tekmu? Ne pratim regionalne i neke druge lige puno pa ne znam kakva su tamo pravila, ali znam da je u engleskoj 5 kartona suspenzija, i smatram da bi tako trebalo biti i kod nas, pogotovo jer je agresivna liga i sudije na ovaj nacin bukvalno mogu krojiti sastave? Recimo Halid u 5 utakmica propusta dvije zbog kartona?!
Šteta, jer se pretvara u baš solidnog igrača.

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Bio je sa njim jos jedan tip,ovako na prvu sa tribine mi se ucinilo da je to onaj njegov iz NO Adrian Cottman.
Moguce da grijesim ali na prvu mislim da je to on.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovaj jeste bezbjednjak sto je na slici.Isto je bio pratnja Tanu na Koševu.
Na ovoga ja mislim da je to taj ali kazem moguce da grijesim

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 sep 2021, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dzafic se vratio u Sloveniju i potpisao za ND Ilirija 1911
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eno, dusmani me hoce u grobu..VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 sep 2021, 18:59Kakva je ovo gužva po gradu?
Nece moci, razbojnici!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hotonjskimaher
- Kontakt:
2 liga je to ( jos) bas je losa ekipa 

Novi sam kolac ovdje, prije svega pozdrav svima. Putovao sam 320 km iz Krajine na dan utakmice autobusom punim migranata, navecer se radovao kao malo dijete, danas sjeo na bus, upravo dosao kuci i opet bih isto evo odmah, ovako mrtav umoran. Volim te Sarajvo i sretan rodjendan gosopodinu 

1946-1987
Svaka cast kumeleo1946 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:10Novi sam kolac ovdje, prije svega pozdrav svima. Putovao sam 320 km iz Krajine na dan utakmice autobusom punim migranata, navecer se radovao kao malo dijete, danas sjeo na bus, upravo dosao kuci i opet bih isto evo odmah, ovako mrtav umoran. Volim te Sarajvo i sretan rodjendan gosopodinu![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Selam braci po boji!!! A gospodina od sto godina popisam 

Volio bih naći podatak ove i prošle sezone koliko kartona smo dobili na prigovore a koliko na startove. Katastrofa je da na najjače gostovanje sezone idemo bez dva prvotimca koji su dobili kartone na laprdanje i hvatanje za vrat protivnika. Prošle godine nas je Hebib zavalio u Mostaru i još x primjera isto. Paša moj ako ne možeš emocije kontrolisati popij persen. Na nama je da se nerviramo na vama da igrate. 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Nije Šabanović dobio na priču karton, nego na bespotreban, divljački klizeći start na nekih 20-30 metara od protivničkog gola u 93. minuti.
Šteta za njega da ovo stalno radi, polako se pretvara u jednog od najkomletnijih bekova lige i to mu ne treba.
Ima li negdje snimak utakmice, živi bili
Šteta za njega da ovo stalno radi, polako se pretvara u jednog od najkomletnijih bekova lige i to mu ne treba.
Ima li negdje snimak utakmice, živi bili

- napoleon72
- Kontakt:
Ma yebeno je i njima buraz, mi termin kad igramo za vratove se hvatamo. Nije lahko, zamisli neko ti mater opsuje na terenu, uvrijedi nesta... dobro ne bude Zidanovih udaraca svaku tekmu. Dobro se opet i kontrolisu.Zeko87 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:19Volio bih naći podatak ove i prošle sezone koliko kartona smo dobili na prigovore a koliko na startove. Katastrofa je da na najjače gostovanje sezone idemo bez dva prvotimca koji su dobili kartone na laprdanje i hvatanje za vrat protivnika. Prošle godine nas je Hebib zavalio u Mostaru i još x primjera isto. Paša moj ako ne možeš emocije kontrolisati popij persen. Na nama je da se nerviramo na vama da igrate.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Online nema
Živ bio i svaka castleo1946 je napisao/la: ↑23 sep 2021, 22:10Novi sam kolac ovdje, prije svega pozdrav svima. Putovao sam 320 km iz Krajine na dan utakmice autobusom punim migranata, navecer se radovao kao malo dijete, danas sjeo na bus, upravo dosao kuci i opet bih isto evo odmah, ovako mrtav umoran. Volim te Sarajvo i sretan rodjendan gosopodinu![]()