HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

felix54
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la felix54 » 10 jun 2013, 12:34

ZrinjskiMostar je napisao/la:
felix54 je napisao/la:prica li se koje otisao..koliko su najavili veliku cistku nigdi nista jos za sada..
Definitivno se očekuje transfer Aničić, Miiličević, Arežina ! Ako se prodaju sva trojica dolazi jedan napadač exstra ! ali to može biti i sredinom 7 mjeseca
aa za to sam i pretpostavljo da ce oni bit prodani koliko je to moguce, al iz pouzdani izvora cujem da je s arezinom rijeseno sve i da se ceka da prode mu ovi dani s reprezentacijom..pa da bi se onda moglo reci definitivno..aa imal li sta tipa s ovim "losijim" igracima ko je otisao..

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 jun 2013, 12:41

Žuržinov,Brlenić,Poredski,Gligorov,Marković,Hadžić,Jurina,Ferenc,Lisica su bivši za sada!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 10 jun 2013, 17:09

Savic je igracina ! Kako ce paucine skidati sa 30 metara, pravo pojacanje..

Od svih ovih ostalih, najvise bih volio Torlaka-po meni najboljeg stopera lige, pogotovo ako Maru prodamo..

Zanimljivo nas ljeto ceka..

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 10 jun 2013, 17:30

Što imam osjećaj da svi mješaju savića sa stanićem

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 10 jun 2013, 18:43

19UM94 je napisao/la:Što imam osjećaj da svi mješaju savića sa stanićem
Vara te osjecaj :) Imam osjecaj da se titula napada ove godine, valjda nece i mene prevariti :)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 18:49

savic vam je redovno zabijao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 jun 2013, 19:04

Kako mi je drago radi pojacanja, ali jos draze da to nije kraj transferima 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 jun 2013, 21:26

Danas je postalo definitivno jasno da Mitrovicu vise nema mjesta u Dinamu. Nece ici na pripreme, pa me zanima jel Zrinjski uopce ima ikakve interese da ga vraca?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 21:28

Signore je napisao/la:Danas je postalo definitivno jasno da Mitrovicu vise nema mjesta u Dinamu. Nece ici na pripreme, pa me zanima jel Zrinjski uopce ima ikakve interese da ga vraca?
po meni bolje dovesti jeftinijeg golamana koji je branio u kontinuitetu nego nekoga ko je grijao klupu cijelu sezonu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 10 jun 2013, 21:43

astra1922 je napisao/la: po meni bolje dovesti jeftinijeg golamana koji je branio u kontinuitetu nego nekoga ko je grijao klupu cijelu sezonu
Sigurno. Ali ako nema druge opcije zasto ne dovesti golmana kojeg mogu dobiti besplatno, a vec se proslavio u Mostaru.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 10 jun 2013, 22:01

Jedan status sa fb:
Ovaj tjedan stvaramo Europski Zrinjski.Dosla su pojačanja a ne prinove,Popovic,Brković,Savić,Simeunovic,povratnik Aničić,sutra predstavljamo stopera ak sve bude u redu,ubrzo i iskusnog golmana,vjerovatno i kamerunac,2,3 igraca u vezni red provjerena i jedan igrac koji je vec nosio dres.Zrinjski izlazi jači nego ikada,europski,plemićki,hocemo trofeje,da se bodovi više ne nose iz Mostara,da se ne sramote na strani.Ovo je novi Zrinjski.Zrinjski je život i više od toga.
Vjerojatno je Mitrovic taj iskusni golman, ali bilo je neke price da ce u Lokose..
Kamerunac ? Da nije Tabi ? :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 jun 2013, 22:18

aBd da je to istina 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 jun 2013, 22:34

Bolje da niste doveli ovog flopa Brkovića.
Ima očajan centaršut, ne zna driblat, a u defanzivi obični prosjek lige. Uz sve to, voli i da popije. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 jun 2013, 08:56

Nimla_RZ je napisao/la:Bolje da niste doveli ovog flopa Brkovića.
Ima očajan centaršut, ne zna driblat, a u defanzivi obični prosjek lige. Uz sve to, voli i da popije. :mrgreen:
Mora se dokazati a ako ne leti iz ekipe i to mu je već dato do znanja. Mi na poziciji desnog bočnog trenutno imamo samo defanzivnog Graovca a Marković će pauzirati duže vrijeme zbog ozljede :D

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 11 jun 2013, 10:14

http://www.hrsport.net/intervju/462563/ ... etkola-el/" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 11 jun 2013, 11:05

samojedan brko celika je vrijedio, a to je senad brkic. imali smo jos jednog igracha za vas, strasan napadac, mlad cini mi se tek 19 napunio, iz trece lige njemacke doso, borben, brz, prodoran, mlada nada zenickog nogometa. ime svima znano, dejan bozicic :lol: :lol:
halal vam brkovic, pravo ste se pojacali za evropu, ovaj put primate 9ku umjesto 8ice :D :D
cuj mora se dokazat, a onda reche nemaju koga da im igra tu poziciju :lol: :lol: jaro on je vec dokazan, a ovaj zrinjski je bruka bih fudbala. siroki bar postujem jer ulazu u nogomet i godinama su uzor. al ovaj zrinjski kad samo vidim godinu osnivanja im na grbu umrem od smjeha. duplo vise godina bili ugaseni, al eto, stariji su i od likceta, i zelje, i slobode, 6 godina mladji od milana jebote grob :D :D :D (a 80% vremena bili ugaseni :lol: )
koja ste vi laz, od stadiona, kluba pa do te "navijacke skupine" :lol: :lol: vasa godina osnivanja je 93 :lol:
svega mi najmrzi ste mi,ko da sam velezov navijach :lol: isto strumfovi. samo naspram njih ste one hinje kukavicke :lol: zelim vam sto vise golova u mrezi, kad se sjetim one bruke sa partizanom, grobari ih pojeli :lol:
i likche vas redovno karne :lol:
ma joj prestacu, samo sam htio rec, pojacanje vam je prve klase,,, sretno s tim "dokazivanjem" doticnog vele majstora :lol: :lol: jadni vi. cuo sam sasha kajkut se razmislja da postane "plemich" ako ne nadje ino angazman :lol: :lol:
smesni ste bre

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 jun 2013, 11:22

[quote="denirob"]samojedan brko celika je vrijedio, a to je senad brkic. imali smo jos jednog igracha za vas, strasan napadac, mlad cini mi se tek 19 napunio, iz trece lige njemacke doso, borben, brz, prodoran, mlada nada zenickog nogometa. ime svima znano, dejan bozicic :lol: :lol:
halal vam brkovic, pravo ste se pojacali za evropu, ovaj put primate 9ku umjesto 8ice :D :D
cuj mora se dokazat, a onda reche nemaju koga da im igra tu poziciju :lol: :lol: jaro on je vec dokazan, a ovaj zrinjski je bruka bih fudbala. siroki bar postujem jer ulazu u nogomet i godinama su uzor. al ovaj zrinjski kad samo vidim godinu osnivanja im na grbu umrem od smjeha. duplo vise godina bili ugaseni, al eto, stariji su i od likceta, i zelje, i slobode, 6 godina mladji od milana jebote grob :D :D :D (a 80% vremena bili ugaseni :lol: )
koja ste vi laz, od stadiona, kluba pa do te "navijacke skupine" :lol: :lol: vasa godina osnivanja je 93 :lol:
svega mi najmrzi ste mi,ko da sam velezov navijach :lol: isto strumfovi. samo naspram njih ste one hinje kukavicke :lol: zelim vam sto vise golova u mrezi, kad se sjetim one bruke sa partizanom, grobari ih pojeli :lol:
ma joj prestacu, samo sam htio rec, pojacanje vam je prve klase,,, sretno s tim "dokazivanjem" doticnog vele majstora :lol: :lol: jadni vi. cuo sam sasha kajkut se razmislja da postane "plemich" ako ne nadje ino angazman :lol: :lol:

Ajde lagano razguli u svoju rubriku " Europski čelik " sa takvim komentarima nisi poželjan balavac jedan !

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 11 jun 2013, 11:57

denirob je napisao/la:samojedan brko celika je vrijedio, a to je senad brkic. imali smo jos jednog igracha za vas, strasan napadac, mlad cini mi se tek 19 napunio, iz trece lige njemacke doso, borben, brz, prodoran, mlada nada zenickog nogometa. ime svima znano, dejan bozicic :lol: :lol:
smesni ste bre
Što ga više lome, to ga volim više! U inat dušmanima HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 11 jun 2013, 12:07

zeljooooo je napisao/la:Ne stvarno treba se zapitati jel s vama sve uredu niste postojali nigdje na mapi 60 godina i držite godinu 1911 nigdje nit ste se takmičili nit bilo šta, zabranjeni ste bili zbog fašizma i učetvovanja u fašističkoj NDH i vi nekom nešto imate reći.
Ta tema je već stvarno iscrpljena nemam zaista živaca da ti pokušam objasniti jer tvoj bafer u mozgu je toliko mal i zadojen komunizmom da neću ni pokušavati. Zato lagano otpepaj i drži se svoje jazbine!

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 11 jun 2013, 12:12

Jeli još aktuelna trampa Arežina-Kordić?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.