aa za to sam i pretpostavljo da ce oni bit prodani koliko je to moguce, al iz pouzdani izvora cujem da je s arezinom rijeseno sve i da se ceka da prode mu ovi dani s reprezentacijom..pa da bi se onda moglo reci definitivno..aa imal li sta tipa s ovim "losijim" igracima ko je otisao..ZrinjskiMostar je napisao/la:Definitivno se očekuje transfer Aničić, Miiličević, Arežina ! Ako se prodaju sva trojica dolazi jedan napadač exstra ! ali to može biti i sredinom 7 mjesecafelix54 je napisao/la:prica li se koje otisao..koliko su najavili veliku cistku nigdi nista jos za sada..
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Žuržinov,Brlenić,Poredski,Gligorov,Marković,Hadžić,Jurina,Ferenc,Lisica su bivši za sada!
Savic je igracina ! Kako ce paucine skidati sa 30 metara, pravo pojacanje..
Od svih ovih ostalih, najvise bih volio Torlaka-po meni najboljeg stopera lige, pogotovo ako Maru prodamo..
Zanimljivo nas ljeto ceka..
Od svih ovih ostalih, najvise bih volio Torlaka-po meni najboljeg stopera lige, pogotovo ako Maru prodamo..
Zanimljivo nas ljeto ceka..
Što imam osjećaj da svi mješaju savića sa stanićem
Vara te osjecaj19UM94 je napisao/la:Što imam osjećaj da svi mješaju savića sa stanićem

savic vam je redovno zabijao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kako mi je drago radi pojacanja, ali jos draze da to nije kraj transferima 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Danas je postalo definitivno jasno da Mitrovicu vise nema mjesta u Dinamu. Nece ici na pripreme, pa me zanima jel Zrinjski uopce ima ikakve interese da ga vraca?
po meni bolje dovesti jeftinijeg golamana koji je branio u kontinuitetu nego nekoga ko je grijao klupu cijelu sezonuSignore je napisao/la:Danas je postalo definitivno jasno da Mitrovicu vise nema mjesta u Dinamu. Nece ici na pripreme, pa me zanima jel Zrinjski uopce ima ikakve interese da ga vraca?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sigurno. Ali ako nema druge opcije zasto ne dovesti golmana kojeg mogu dobiti besplatno, a vec se proslavio u Mostaru.astra1922 je napisao/la: po meni bolje dovesti jeftinijeg golamana koji je branio u kontinuitetu nego nekoga ko je grijao klupu cijelu sezonu
Jedan status sa fb:
Kamerunac ? Da nije Tabi ?
Vjerojatno je Mitrovic taj iskusni golman, ali bilo je neke price da ce u Lokose..Ovaj tjedan stvaramo Europski Zrinjski.Dosla su pojačanja a ne prinove,Popovic,Brković,Savić,Simeunovic,povratnik Aničić,sutra predstavljamo stopera ak sve bude u redu,ubrzo i iskusnog golmana,vjerovatno i kamerunac,2,3 igraca u vezni red provjerena i jedan igrac koji je vec nosio dres.Zrinjski izlazi jači nego ikada,europski,plemićki,hocemo trofeje,da se bodovi više ne nose iz Mostara,da se ne sramote na strani.Ovo je novi Zrinjski.Zrinjski je život i više od toga.
Kamerunac ? Da nije Tabi ?

Bolje da niste doveli ovog flopa Brkovića.
Ima očajan centaršut, ne zna driblat, a u defanzivi obični prosjek lige. Uz sve to, voli i da popije.
Ima očajan centaršut, ne zna driblat, a u defanzivi obični prosjek lige. Uz sve to, voli i da popije.

Čelik Zenica 1945
-
- Kontakt:
Mora se dokazati a ako ne leti iz ekipe i to mu je već dato do znanja. Mi na poziciji desnog bočnog trenutno imamo samo defanzivnog Graovca a Marković će pauzirati duže vrijeme zbog ozljedeNimla_RZ je napisao/la:Bolje da niste doveli ovog flopa Brkovića.

http://www.hrsport.net/intervju/462563/ ... etkola-el/" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit
samojedan brko celika je vrijedio, a to je senad brkic. imali smo jos jednog igracha za vas, strasan napadac, mlad cini mi se tek 19 napunio, iz trece lige njemacke doso, borben, brz, prodoran, mlada nada zenickog nogometa. ime svima znano, dejan bozicic
halal vam brkovic, pravo ste se pojacali za evropu, ovaj put primate 9ku umjesto 8ice
cuj mora se dokazat, a onda reche nemaju koga da im igra tu poziciju
jaro on je vec dokazan, a ovaj zrinjski je bruka bih fudbala. siroki bar postujem jer ulazu u nogomet i godinama su uzor. al ovaj zrinjski kad samo vidim godinu osnivanja im na grbu umrem od smjeha. duplo vise godina bili ugaseni, al eto, stariji su i od likceta, i zelje, i slobode, 6 godina mladji od milana jebote grob
(a 80% vremena bili ugaseni
)
koja ste vi laz, od stadiona, kluba pa do te "navijacke skupine"
vasa godina osnivanja je 93
svega mi najmrzi ste mi,ko da sam velezov navijach
isto strumfovi. samo naspram njih ste one hinje kukavicke
zelim vam sto vise golova u mrezi, kad se sjetim one bruke sa partizanom, grobari ih pojeli 
i likche vas redovno karne
ma joj prestacu, samo sam htio rec, pojacanje vam je prve klase,,, sretno s tim "dokazivanjem" doticnog vele majstora
jadni vi. cuo sam sasha kajkut se razmislja da postane "plemich" ako ne nadje ino angazman

smesni ste bre

halal vam brkovic, pravo ste se pojacali za evropu, ovaj put primate 9ku umjesto 8ice

ma joj prestacu, samo sam htio rec, pojacanje vam je prve klase,,, sretno s tim "dokazivanjem" doticnog vele majstora

smesni ste bre
-
- Kontakt:
[quote="denirob"]samojedan brko celika je vrijedio, a to je senad brkic. imali smo jos jednog igracha za vas, strasan napadac, mlad cini mi se tek 19 napunio, iz trece lige njemacke doso, borben, brz, prodoran, mlada nada zenickog nogometa. ime svima znano, dejan bozicic
jaro on je vec dokazan, a ovaj zrinjski je bruka bih fudbala. siroki bar postujem jer ulazu u nogomet i godinama su uzor. al ovaj zrinjski kad samo vidim godinu osnivanja im na grbu umrem od smjeha. duplo vise godina bili ugaseni, al eto, stariji su i od likceta, i zelje, i slobode, 6 godina mladji od milana jebote grob
)
isto strumfovi. samo naspram njih ste one hinje kukavicke
zelim vam sto vise golova u mrezi, kad se sjetim one bruke sa partizanom, grobari ih pojeli 
jadni vi. cuo sam sasha kajkut se razmislja da postane "plemich" ako ne nadje ino angazman

Ajde lagano razguli u svoju rubriku " Europski čelik " sa takvim komentarima nisi poželjan balavac jedan !

Ajde lagano razguli u svoju rubriku " Europski čelik " sa takvim komentarima nisi poželjan balavac jedan !
Što ga više lome, to ga volim više! U inat dušmanima HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR!denirob je napisao/la:samojedan brko celika je vrijedio, a to je senad brkic. imali smo jos jednog igracha za vas, strasan napadac, mlad cini mi se tek 19 napunio, iz trece lige njemacke doso, borben, brz, prodoran, mlada nada zenickog nogometa. ime svima znano, dejan bozicic![]()
![]()
halal vam brkovic, pravo ste se pojacali za evropu, ovaj put primate 9ku umjesto 8ice![]()
![]()
cuj mora se dokazat, a onda reche nemaju koga da im igra tu poziciju![]()
![]()
![]()
)
koja ste vi laz, od stadiona, kluba pa do te "navijacke skupine"![]()
![]()
svega mi najmrzi ste mi,ko da sam velezov navijachisto strumfovi. samo naspram njih ste one hinje kukavicke
i likche vas redovno karne![]()
ma joj prestacu, samo sam htio rec, pojacanje vam je prve klase,,, sretno s tim "dokazivanjem" doticnog vele majstora![]()
![]()
smesni ste bre
-
- Kontakt:
Ta tema je već stvarno iscrpljena nemam zaista živaca da ti pokušam objasniti jer tvoj bafer u mozgu je toliko mal i zadojen komunizmom da neću ni pokušavati. Zato lagano otpepaj i drži se svoje jazbine!zeljooooo je napisao/la:Ne stvarno treba se zapitati jel s vama sve uredu niste postojali nigdje na mapi 60 godina i držite godinu 1911 nigdje nit ste se takmičili nit bilo šta, zabranjeni ste bili zbog fašizma i učetvovanja u fašističkoj NDH i vi nekom nešto imate reći.
Jeli još aktuelna trampa Arežina-Kordić?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.