FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kol'ko se sjecam, Amar je stavio Kvesica u prvi sastav protiv Maccabija, a stigao je nekoliko dana prije utakmice. Mislim da je Kvesa produzio do kraja 2013.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- Ultras1921
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; nova epizoda
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
e ovo je slatka ljudi jes mi nesto merak sve me podsjeca ko da je manager, neka me godrina opalila uhhhhhhhhh jedva cekam novu tekmu , dobrodosao yani!!!!!!!!!!!!!!
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Sve pohvale za Zeljo TV.Sjajno se obavlja posao.
Sto se tice Makedonca,dobrodosao i nadam se da ce ostaviti dobar utisak.Zna Ammar mačak sta radi
Sto se tice Makedonca,dobrodosao i nadam se da ce ostaviti dobar utisak.Zna Ammar mačak sta radi

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ne znam zasto sam ja skeptican u vezi ovog Makedonca, valjda sto imamo lose iskustvo s njegovim sunarodnjacima
Prosli - Gancev malo je rec da se mnogo ocekivalo a pokazao je manje od nule.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Od Gančeva se očekivalo?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Recimo ovdje na forumu je bio Mladi reprezentativac Makedonije kovao se do neba, a bgm i medju rajom se dosta ocekivalo kad je doveden.ipetm je napisao/la:Od Gančeva se očekivalo?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Polako tek je dosao ako se dokaze super ako ne nece dugo ostati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma bolji je od Stanića kakav je god...
Gancev je odradio sasvim korektan posao u Zelji..... Doduse moram priznati i ja sam vise ocekivao, al' nije bilo nimalo lose ono malo vremena sto je igrao...... Posebno korektno je bilo u Mostaru protiv Zrinjskog........
Sto se tice Urdinova, kakav je da je, nije gori na LB od Stanica.....
Sto se tice Urdinova, kakav je da je, nije gori na LB od Stanica.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Danas trening u 16 h Urdinov dobro došao.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Vala niko koga znam nije puno očekivao od Gančeva. U ostalom ja ne očekujem ni od ovog ništa dok ga ne vidim. Istina ima fine ''reference'', ali ne igraju one.....u svakom slučaju dobro je da je došao neko na lijevu stranu.propuh je napisao/la:Recimo ovdje na forumu je bio Mladi reprezentativac Makedonije kovao se do neba, a bgm i medju rajom se dosta ocekivalo kad je doveden.ipetm je napisao/la:Od Gančeva se očekivalo?
- vendeta1921
- Kontakt:
http://www.radio.sarajevo.ba/novost/105 ... na-balkanu#" onclick="window.open(this.href);return false;

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Ne mogu svi Makedonci biti k'o Goran Gančev, a ne mogu ni k'o Darko Pančev.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Saoopštenje konačno 

Jos da kaze da je od malena navijao za Zelju, pomislio bih da ima veze sa Pitarima.

Nek je sa srecom i njemu i nama. Dobrodosao!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- KosevskoHill
- Kontakt:
Odlična vijest, pravo olakšanje osjećam jer lijevog bočnog nemamo nikako.. Momak ima internacionalnog iskustva i po ovom video klipu me podsjeća pravo na Kvesu, brz, prodoran, ima dobar osjećaj za prostor itd.. Video ne mora puno značiti ali momak je poprilično mlad a ima već solidnog iskustva, tako da ne može biti loš nikako.Ovo nam je pravo trebalo, prije svega zbog zabrinutih navijača
ali i zbog svega ostalog..
Idemo naprijed, pomalo..

Idemo naprijed, pomalo..

Željezničar za život cijeli !
raja u zadnje vrijeme bez osnove puno ocekuje od novih igraca, eto npr. bio je gancev, zadnji primjer obucina. a ta dvojica se ne mogu ni porediti sa najnovijim pojacanjem, samo jedna slika je dokaz za to:

Sasa Kajkut pitarima tabut!