Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Raptorsi bez DeRozana pa štucaju, doduše štucali su i s njim.
Gledaj MLB hahahahaha
Gledaj MLB hahahahaha
Ma zenski tenis je rinaka, da hoce Serena igrati kako do 60e da to lici na nesto, ovo je presmjesno da niko nemoze da se nametne konstantno i da svaki GS neke livade doguraju do polufinala ili finala.
Samo Bullsi na kraju cupaju i to je to, osim ako i oni ne chokiraju. A i ova P76 ide vise na qurac i ko njih favorizira da mi je znati kad oni daju protiv jednih Clippersa na njih kvotu 2.00 - 2.10 pa nije hebeni Lakers sa Shakom i sa Bryantom. Fola ekipa koja je zuljala pod 5 godina sad odjednom ne moze ni od koga izgubiti.
Samo Bullsi na kraju cupaju i to je to, osim ako i oni ne chokiraju. A i ova P76 ide vise na qurac i ko njih favorizira da mi je znati kad oni daju protiv jednih Clippersa na njih kvotu 2.00 - 2.10 pa nije hebeni Lakers sa Shakom i sa Bryantom. Fola ekipa koja je zuljala pod 5 godina sad odjednom ne moze ni od koga izgubiti.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Bem ti Arone Gordone sve po spisku retardiranom, pa kud bas da mašiš slobodno bacanje kad ja čekam over 

- LittleCule
- Kontakt:
Ajmo Rafa dobit ovo!
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Chstal je napisao/la:Da li je normalno da je ovolika kvota na Denver protiv Utah? Utah sinoc igrao tesku utakmicu protiv Oklahome a veceras gostuju ekipi koja se grcevito bori za play-off.
1,9 kvota
Panathinaikos-Barcelona. Meni ovo izgleda kao poklon.
1,6 kvota
Lagano proslo
- bugojanac1234
- Kontakt:
poštujmo naše zicere !bugojanac1234 je napisao/la:
po meni je ovo zicercina dana
moraš imat napravljen account i odeš u poslovnicu i tamo nešto popuniš ( i onda te na hostesa odvede u drugu sobu da se kresnete, hahaha, ma šalim se ne odvedete da se kresnetebreskva je napisao/la:breskva je napisao/la:Sutra je ova promocija wwina u Travniku, pošto je bilo u Zenici nisam upratio šta trebam uraditi..
Samo se pojavim dole ili? Trebam li neki email free imati za registraciju, kako šta.
Također da li mogu više napraviti pa dati nekom od vas da dobije taj bonus?
??

naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
Dobar jutar Rafaele!

Ovaj ce vec biti za dobar dan, a za dobro vece aBd Liverpool da prodje!
A i da ne prodje imam zagradjeno, ima dana kad je bolje biti kladionicar nego predsjednik drzave!

A i da ne prodje imam zagradjeno, ima dana kad je bolje biti kladionicar nego predsjednik drzave!

- LittleCule
- Kontakt:
Nisam pošteno oba oka još otvorio, a ti okrenuo 300 euraEffenberg je napisao/la:Dobar jutar Rafaele!![]()
Svaka čast, imaš muda ko dva kokosa

Sad na sicu over 10.5 i 12.5 u 3. Setu. Mislim stvarno caste s ovim kvotama. Public bet kvote a drze ih visoko.
@littlecule, hvala na komplimentu ali valjalo je spavati samo 3 sata i uraniti sa camuga i kasnog lijeganja na ove kiklope. Ima to svoju cijenu zato i jesmo profi sto to sve pratimo i gledamo.
6:4 pushagija obje, al haj lagan ulog! Ne treba divljak biti. Nisam skuzio da se ovaj povrijedio lafo cim sam vidio da je 4.2 kvota da ce Nadal uzet brejk za 10 gem znao sam da se kuha nesto.
Halal bilo Rafi **** cvaju!
@littlecule, hvala na komplimentu ali valjalo je spavati samo 3 sata i uraniti sa camuga i kasnog lijeganja na ove kiklope. Ima to svoju cijenu zato i jesmo profi sto to sve pratimo i gledamo.
6:4 pushagija obje, al haj lagan ulog! Ne treba divljak biti. Nisam skuzio da se ovaj povrijedio lafo cim sam vidio da je 4.2 kvota da ce Nadal uzet brejk za 10 gem znao sam da se kuha nesto.
Halal bilo Rafi **** cvaju!

Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 25 jan 2017, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
- LittleCule
- Kontakt:
Can't agree moreEffenberg je napisao/la:Sad na sicu over 10.5 i 12.5 u 3. Setu. Mislim stvarno caste s ovim kvotama. Public bet kvote a drze ih visoko.

Pogledajte kvote na meč Egipat - Gana:
X - 1.85
0-2 1.25

X - 1.85
0-2 1.25

Jbg, sve iznad tog bi bila greska kladionica.Willy je napisao/la:Pogledajte kvote na meč Egipat - Gana:
X - 1.85
0-2 1.25
0-0 @2.50

Znaci probat 2-2 @18.00, ali pitanje je da li su oni u stanju i da nastimaju 2-2

Kako mozes nazvati Mirjanu natelantiranom,a predstavljas se kao poznavalac tenisa?Effenberg je napisao/la:Bog da te sacuva kakve 2 netalentovane teniserke da se plasiraju u polufinale ako MLB jos udje. Ovo je gore nego onaj USO prije 2 godine kad su igrale Vinci i Panneta.
Effe razocarao si me4040deuce je napisao/la:Kako mozes nazvati Mirjanu natelantiranom,a predstavljas se kao poznavalac tenisa?Effenberg je napisao/la:Bog da te sacuva kakve 2 netalentovane teniserke da se plasiraju u polufinale ako MLB jos udje. Ovo je gore nego onaj USO prije 2 godine kad su igrale Vinci i Panneta.

Ma daj ba za karijere nije napravila nista specijalno samo lupeta lopticu napamet bez plana i juce je zamalo chokirala, imala srecu da joj je Pliskova poklonila mec. Ionako ce biti glineni golub Sereni.4040deuce je napisao/la:Kako mozes nazvati Mirjanu natelantiranom,a predstavljas se kao poznavalac tenisa?Effenberg je napisao/la:Bog da te sacuva kakve 2 netalentovane teniserke da se plasiraju u polufinale ako MLB jos udje. Ovo je gore nego onaj USO prije 2 godine kad su igrale Vinci i Panneta.
Da nije imala problema kakvih je imala, bila bi godinama u vrhu, siguran sam.
Kao još bar 50 njih i u muškoj i u ženskoj kategoriji.jopaa7 je napisao/la:Da nije imala problema kakvih je imala, bila bi godinama u vrhu, siguran sam.
Ma hajte molim vas, neki prijedlozi za danas?
- LittleCule
- Kontakt:
Aspas daje gol 3.20 kvota prijatelju mojvedoz je napisao/la:Kao još bar 50 njih i u muškoj i u ženskoj kategoriji.jopaa7 je napisao/la:Da nije imala problema kakvih je imala, bila bi godinama u vrhu, siguran sam.
Ma hajte molim vas, neki prijedlozi za danas?

Ma problemi ne problemi, cura igra glup tenis, ali eto uvijek tako te random krkanuse se proguraju na GS do 1/2 finala bila je i Vesnina na Wimbledonu, sada je MLB i ova Vandeweghe a vidicete ostatak sezone kakav ce imati. To su one slam wonders.
Drago mi je radi nje, ne hejtam je, vala i Pliskova mi je mrska, ali nemojte da pravimo aman sad od nje novu Serenu ili Moniku Seles. Igrala cura u formi imala srece, malo je usralo i to je to.
Drago mi je radi nje, ne hejtam je, vala i Pliskova mi je mrska, ali nemojte da pravimo aman sad od nje novu Serenu ili Moniku Seles. Igrala cura u formi imala srece, malo je usralo i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.